Opnieuw doet een creepy video van Joe Biden het internet gonzen, dit keer van de 80-jarige die tegen een jong kind fluistert voordat hij hoorbaar aan haar lijkt te snuffelen.

Op de video is te zien hoe Biden zich onderhield met een vrouw die haar kind vasthield, zich er niet van bewust dat hij tijdens de uitwisseling werd opgenomen door een vriend, bericht Infowars.

“Lemme whisper you a secret,” zegt Biden voordat zijn gezicht van de camera verdwijnt om dichter naar het kind toe te leunen, gevolgd door drie luide “snuifjes”.

“Vertel mama niet wat ik je verteld heb,” voegt Biden eraan toe terwijl hij zich terugtrekt.

Natuurlijk hekelden veel mensen op social media de marionettenpresident vanwege de bizarre interactie.

OMG!!! Biden wist niet dat deze vrouw aan het opnemen was en u kunt hem agressief aan haar kleine kind horen snuffelen

Dit is zo creepy als f*ck !!! Het is zo verontrustend dat deze man de bewoner van het Witte Huis is  #CreepyJoe #BidenWorstPresidentEver

pic.twitter.com/y9sMTtnzKx

– ShotGunBonnie (@ShotGun_Bonnie) July 8, 2023

Joe Biden is echt een friggin weirdo. We hebben allemaal de video’s gezien waarop hij veel te dicht bij kinderen en vrouwen komt om ze te besnuffelen. Nou, zijn gesnuffel is op camera vastgelegd. WTF is er mis met deze man? 😳 pic.twitter.com/ht5T8rkYtR

  Trump overweegt eigen social media platform te lanceren

— justin (@JustInHere2021) July 8, 2023

Het snuffelen is misschien ingesynchroniseerd, maar de video benadrukt nog steeds Biden’s griezelige gedrag rond jonge kinderen en zelfs volwassenen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Biden betrapt op video terwijl hij twee kinderen lokt en vervolgens met hen achter gesloten deuren verdwijntVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelClustermunitie is het nieuwste Wunderwaffe dat gedoemd is het Westen teleur te stellen
Volgend artikelDe Kunst van het Oorlogvoeren: Ontrafeling van het mislukte tegenoffensief van Oekraïne en de tactische logistieke mildheid van Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

72 REACTIES

 1. Siliconen Joe.
  Wekt hij met gefilmde en gepublicieerde walgelijkheden
  Expres de woede van ..

  love life , life love.
  llll

 2. Die “vent” is zo dement dat hij zichzelf weer terug vind in de tijd dat hij op de lagere school zat en ging “doktertje spelen” iets wat tegenwoordig wordt onderwezen in de lagere scholen.
  Op die manier worden dit soort misdaden vergoelijkt en zelfs als legaal gezien.
  De oudere generatie waarbij ik zelf ook behoor vind dit knettergek, maar de nieuwe jongeren gaan dit straks heel normaal vinden. Met hulp van hun geprogrammeerde verderfelijke ‘mobieltjes’.

 3. Het is niks nieuws onder de zon toch, Trump riep grap them by their pussy, het ging dan over volwassenen vrouwen en Biden heeft ook aan zijn eigen dochter gezeten, wie weet wat er is gebeurd met die zoon van hem, volgens mij zijn beide kinderen een beetje de weg kwijt, wie weet komt dit o.a. door dat gedrag van Joe Biden, het is een griezel, fijn dat je dit kan bewijzen door bijvoorbeeld opnames te tonen!!!

  • Dan moet je eens wat onderzoek doen… begin maar met adrenochrome en zoek eens op Joe Biden sniffing kids. Ow… ennuh Joe Biden bezit het eiland naast Epstein. Ow… en Joe Biden zn dochter schreef in haar dagboek dat ze niet meer te douchen omdat papa Biden haar daar misbruikte. Ow… en zoek eens wat op over de laptop van Hunter Biden. Ow… en lees wat over bohemian grove.

   Ow… en wordt wakker, dit is waar alles onderaan de streep om draait… onze westerse leiders worden chantabel gemaakt middels pedo sex en moorden. ADRENOCHROME!!!

   Wacht maar tot je ontdekt wat de Obama’s en de Clinton’s allemaal hebben gedaan. En wacht maar tot je ontdekt dat ons koningshuis en onze overheid op het hoogste niveau meedoen aan deze zieke shit. Dit is hoe ze westerse leiders besturen dmv chantage met beelden van pedo sex en moorden. Dit is geen grap of fake of modder gooien… dit is hoe de macht werkt en waardoor het kwaad zo intens machtig is.

   Ow… research NIXVM en Marina Abramovic en John en Tony Podesta en DUMB’s, research de Obama emails over een hotdog feestje, research Pizzagate en nog veel veel veel meer openlijk te onderzoeken informatie.

   En whatever je doet… ontkracht dit niet!!! Er verdwijnen wereldwijd elk jaar 8 miljoen kinderen in dit gestoorde netwerk!!! Er zijn in NL 1675 kinderen verdwenen tijdens de toeslagen leugens.

   Research Tim Ballard. Research Joris Demmink.

   Heb respect voor de slachtoffers door niet zomaar te zeggen dat dit vaag en vergezocht is… DIT IS WAAR ALLES MEE AAN ELKAAR HANGT… CHANTAGE OBV PEDO SEX EN MOORDEN.

   • We zijn en blijven seksuele wezens met gedragingen die soms tegen het ‘perverse’ aanleunen of gewoonweg pervers zijn , dat vind je in ALLE lagen van de bevolking , met geld kan men zich waarschijnlijk meer permitteren, het is nu eenmaal zo en niet anders. Heel dikwijls slaan de ‘slachtoffers’ van rijke perverselingen er munt uit, cf bijv de zogenaamd minderjarige die door prins randy Andy geneukt werd op Epsteins eiland en er maar liefst 12 miljoen £ aan verdiende… k heb soms spijt dat ik mij niet laten besnuffelen en/of misbruiken heb als minderjarige….

    • Ik denk dat je niet weet wat je zegt. Als ik misbruikt was als minderjarige ( behalve door een lekkere vrouw dan, dat telt niet ) had ik hem/hun opgezocht en geloof me, de perfecte moord bestaat.

    • Bij het aantonen van al dan niet satanisch kindermisbruik moeten we inderdaad geen zaken door elkaar gaan halen. Prins Andrew had sex met een jonge aantrekkelijke vrouw die toevallig niet meerderjarig was, tja dat noemen we pedofilie. Maar het ritueel slachten van een baby of peuter noemen we ook pedofilie. Deze twee zaken liggen wat mij betreft mijlen ver uit elkaar.

     • @reknir

      “Bij het aantonen van al dan niet satanisch kindermisbruik moeten we inderdaad geen zaken door elkaar gaan halen. Prins Andrew had sex met een jonge aantrekkelijke vrouw die toevallig niet meerderjarig was, tja dat noemen we pedofilie. Maar het ritueel slachten van een baby of peuter noemen we ook pedofilie. Deze twee zaken liggen wat mij betreft mijlen ver uit elkaar”

      Je maakt er een potje van. Pedofilie is een totaal verkeerde term en een eufemisme. Het is een bedekkende term voor iets tegennatuurlijks. Elke ouder en bijna elk mens houd van kinderen.
      Pedo= onvolwassen kind, pre-puberaal
      filio = kameraadschappelijke liefde.
      In letterlijke zin is hier niets verkeerds aan.

      Wat Prins Andrew deed is geen pedofilie maar wel strafbaar en laakbaar. Prostitutie van een minderjarige.

      Ritueel offeren is ook geen pedofilie. Het is satanisch ritueel misbruik of moord.

      Kinderen opeten of het bloed drinken is kannibalisme.

      Zoals je spreekt over heterosexuelen en homosexuelen zijn er ook pedosexuelen. Pedosexuelen hebben zelf vaak een geschiedenis van sexueel misbruik. Als dit door een opvoeder gebeurt heet dit pederastie. Dit was vroeger in Griekenland gebruikelijk. Zo leerde je macht gebruiken en gevoelens afleren.

      Pedosexuelen hebben een jarenlange weg van steeds verdere afstomping van hun geweten achter zich en een toenemende vervorming van sexuele stimulansen ontwikkeld. Egoïsme, psychopathie en macht. Hun voorkeur richt zich niet op net te jonge meisjes maar op kleine kinderen. Vooral jongetjes.

      In het satanisch circuit geldt: hoe groter het potentieel en onschuld van het kind des te beter het offer. Meisjes gelden als minderwaardige, jongetjes beter, en liefst blank en intelligent en zo jong mogelijk. Babies bij voorkeur.
      Maar niet elk ritueel is een offer. Voor elk ritueel geldt hoe ranziger en perverse, hoe beter.

      En dan zijner ook nog ‘feesten’ waar nieuwelingen verleid worden om chantabel te maken. Hoe hoger je opklimt hoe jonger de meisjes tot je bij de rituelen toegelaten wordt als ingeweide.

      Een pedosexueel of pedofiel met pedosexuelen plannen hoeft geen satanist te zijn, maar satanisten zijn zonder uitzondering sexueel pervers en pedosexueel.

    • @patrick

     Ik hoor hier geen personen aan te vallen. Maar jij bent echt niet goed bij je hoofd. Ben jij er ook zo één?

     Gewone mensen hebben een gevoel van schaamte en empathie. Onder de ‘elite’ is 80% psychopatisch.

     • zoals ik al zei, gebrek aan zin voor humor ! Maar ik ga vanaf nu de gangbare narratief volgen : Jajajaja !…. Biden heeft aan n kind gesnuffeld , de DOODSTRAF voor Biden NIKS minder ….onnozelaars ! Denk dat ik deze site ga verlaten , te veel fanatici hier…

      • @Partick
       Waarde .
       De kunst is niet te zeggen maar ook te doen!
       Of toch te laten .
       Lees weinig humor in je draadje .
       Kijk een opmerking kan je maar 1×goed plaatsen .
       Er is hier iemand die nu 2 × van wal steekt met Reactie verwijderd door mijzelf Omg.”
       Maar dat is diepe humor . 😐

      • @patrick
       Waarschijnlijk zinloos maar toch:

       Je hebt een slecht gevoel voor humor. Ik zag het wel maar het is niet grappig en je hebt geen idee wanneer grappen ongepast zijn.

       Ik denk eerder dat je gesnapt bent en nu ermee weg probeert te komen met te roepen: “grapje”. Dat is de grens opzoeken. Damage control.

       Psychopatisch gedrag.

       • Men noemt dat eigenlijk sarcasme ….dat wist je natuurlijk ook al zoals je blijkbaar alles weet ….en wat psychopaten betreft die zijn er hier in overvloed zeker als het over seks gaat…Ik reken er mij in geen geval bij , niemand in mijn kennissenkring zou er trouwens zelfs maar aan denken om mij n psychopaat te noemen … ps ik had hier nog enkele lijntjes met mijn mening over jou maar ik heb ze verwijderd … Ik ben immers geen arrogante klootzak die meent dat ie zomaar iemand kan bestempelen…

        • Wat een humor heeft u toch… Totaal niet grappig…. Zeg me eens wat er grappig aan is ?

   • Laten we nuchter blijven. Er gebeuren onmiskenbaar de vreselijkste dingen en ik ontken allerminst dat pedofilie bestaat. Hoe zou ik dat kunnen ontkennen na de ontmanteling van het sex eiland van Epstein? Maar dat is mijn punt helemaal niet; Hoe abject die Joe Biden ook mag zijn, het gaat mij gewoon te ver om uitgerekend in dit filmpje iets kwaads te willen zien, als ik niet zou weten dat die oude man toevallig Joe Biden was zou ik zelfs zeggen dat het om een liefhebbende opa gaat die een grappig, onschuldig onderonsje heeft met een peuter.
    Persoonlijk denk ik dat diegenen die aan willen tonen dat er de vreselijkste dingen met kinderen gebeuren beter niet dit filmpje kunnen gebruiken. Ook ik ben, net als u verbijsterd over die 1675 kinderen die van de aardbodem zijn verdwenen n.a.v. de toeslagenaffaire.

    • Ik keek het filmpje zonder geluid en ik ben het wel met je eens Reknir, het lijkt me eerder een seniele gek die niet doorheeft dat hij dat niet kan doen als president.

    • @recknir

     Er is een verschil tussen ‘nuchter blijven’ en je ogen toeknijpen.

     Dit is het zoveelste voorval van alleen al de laatste maand. Met 2 kindertjes aan de hand naar binnen lopen. Weggetrokken worden voor hij een baby kan snuffelen. Actrice Eva Longoria de borst ‘perongeluk’ strijken. Het houd niet op. Deze man is een criminele viespeuk.

     Stel je eens voor als hij republikein zou zijn, hoe de media dan een ‘field day’ zouden hebben. Ze zouden elkaar verscheuren als koopjesjagers op Black Friday.

     • “Stel je eens voor als hij republikein zou zijn,”

      Het had veel erger gekund, stel je de reacties eens voor als Trump het gedaan had.
      Het klopt helemaal wat je hierboven zegt, de vergoelijking over wat Biden doet is vreselijk. Vrijwel alle mannen scheppen op in de kleedkamer. Niet te vergelijken hiermee.

   • @Let God sort them out

    Perfect verwoord en alles op een rijtje!

    En vergeet de film ‘Sound of Freedom’ niet! Een goede start voor begin van het lichten van de deksel van de beerput.

    Kill ‘em all
    Al die Loyola loyalisten.

 4. Dat van Trump was jongens kleedkamer grootspraak! In Nederland zitten mensen met jongenskleedkamer “humor” dagelijks aan tafel bij leugenpraat NPS! Zelfs de “wortelkoning” zit daar nog steeds bij. Opvallend dat Trump bashers geen onderscheid tussen pedofielen en kleedkamer kunnen maken. Hier gaat het over een “president” die zelfs in het openbaar niet van kinderen af kan blijven!

  • Houd maar op, als je hier over Trump begint krijg je alleen maar bashen terug. Mensen hebben Trump niet gevolgd, mensen hebben de media over Trump gevolgd. En meer zeg ik er niet over want anders krijg je hiet meteen TDS over je heen… ‘Orange man bad’ en ‘Grab ‘em by the pussy’… laat maar Cees, hier is men nogal ongeïnformeerd over Trump omdat niemand hem op de voet heeft gevolgd tijdens zijn presidentschap. Er zijn hier zelfs nog mensen die het voor Biden ppnemen.

   Dat Biden aantoonbaar een totale pedofiel is en dat Nederland tot aan de kroon 1 groot pedo paradijs is, dat wil niemand horen.

   Maargoed… fijn om te lezen dat er hier ook mensen zijn die zelf hebben gekeken naar Trump en zijn daden ipv mensen die meteen beginnen te krijsen over de stokpaardjes cryptojood en grab them by the pussy en de steun voor de nepvaccins. Laat de pedofielen maar met rust, val de man aan die de deepstate ook wil aanvallen. De mensheid is op de kop gezet.

   Er zouden miljoenen doden vallen door cojona, toen door de vaccins… maar ze vallen niet. Maandenlang totale paniek… maar er gebeurt niks behalve allerlei bullshit verhalen. Nu komt er een waarheid boven, en dat is dan allemaal onzin. KOEKOEK… de mensheid is cognitief stuk.

   Fijne TDS dag aan alle Trump haters… onthoudt… dit artikel gaat niet eens over Trump, maar jullie slepen hem er bij de haren bij om Joe ‘PEDO PETER’ Biden te beschermen. Goed gedaan hoor… een artikel over Biden ombuigen naar Trump, dat is maximale TDS.

   • Er vallen ontelbare doden door die zogenaamde vaccins/ gifspuiten. De sterfte is nog nooit zo hoog geweest en dat is wereldwijd. Mensen zitten bij bosjes ziek thuis, overal wordt personeel gezocht. Dat begon toen ze begonnen met die spuiten toedienen. Wat een toeval he. En wie was/is zo’n beetje de grootste promotor van die spuiten en neemt daar nog altijd geen afstand van? Juist, Trump! Ik heb al zijn boeken gelezen, stond altijd achter hem, maar toen hij begon met het pushen van die hoax en trots die beademingsapparatuur “regelde” die vele vele duizenden mensen het leven heeft gekost zag ik zijn ware aard. Hij is gevaarlijk. Heel. Erg. Gevaarlijk. En ja, al die andere gasten als Biden, Harris etc zijn net zo eng en gevaarlijk. Laten we hopen dat Kennedy aan de goede kant staat. Maar Trump? Nee, die heeft afgedaan met zijn gifspuitgepush en medewerking aan deze genocide.

   • Trump is voor de mrna vaccins beste vriend. En is een zionisten liefhebber. Slaap maar lekker verder. Alle leiders zijn puppets.

   • Let God sort them out juli 9, 2023 at 10:21

    Wie begint er nu over Trump dat daar ben je zelf mee begonnen op dit draadje, misschien dat er schaapjes zijn die jouw verhaal serieus nemen.

    Omg Twitter is er niets bij vergeleken wat af en toe op Frontnieuw wordt gepost.

    Fijne dag verder Let God sort them out

    • @adriaan

     Het was cees die erover begon. En dat mag. Wat ik kwalijker vind zijn degenen die pedofilie gaan bagatelliseren. Dat zul je op Twitter niet (meer) vinden.

     En ik neem hem serieus. Jij vliegt in een kramp omdat hij jouw stokpaardjes aanvalt. Ik heb je wel door.

     • @Disciplus Simplex

      Adriaan W. – die ik op dit en voorgaande blogs al een jaar of zeven mag lezen – zal het nooit opnemen voor ranzigheid waaronder pedoseksualiteit / satanisch misbruik / etc. Never!!! Bovendien is hij degene geweest die jaren geleden het begrip N.W.O. op de kaart zette waar het merendeel hier daarvan nog nooit had gehoord.

      Let god sort / Naam(sterretje) heb ik vooral leren kennen door diens reacties op de artikelen van gastauteur Niccos. Vol vuur en vlam en hoge torens. Een ware katalysator. Ik gun deze het waarmaken van diens droom: het opzetten van een spiritueel centrum.

      De ´kramp´ ligt mijn inziens in zaken welke inherent zijn aan ´het uitverkozen volk van God´. Hetgeen een geschiedenis heeft die zich al afspeelde voor de uitverkiezing van Abr(a)ham. En dan vooral het concept ´jood´ en ´joden die geen joden zijn´. Samenvattend. In plaats van hier woordenstrijd te gaan voeren, is het imo meer van belang om hieromtrent helderheid te verkrijgen. Feiten op tafel te krijgen. Kaf van koren te scheiden. Licht op de zaak te werpen. De Bijbel (o.a.) erbij te nemen, heeft mij wel geholpen hieromtrent meer inzichten te krijgen. Zoekend naar antwoorden aangaande best wel complexe materie. De Farizeeërs hebben ´goed´ werk gedaan, maar wie zoekt zal vinden. Geduld is en blijft een goede oefening. 😉

   • ´Half mei kondigde de Amerikaanse president Donald Trump aan dat de VS hun financiële steun aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en COVID-19-hulp zouden beëindigen. De stap werd in de reguliere pers verguisd als een uit de hand gelopen politicus die financiering trok van een vitale wereldwijde gezondheidsorganisatie tijdens het midden van een pandemie. Voor de aanhangers van Trump werd de beslissing met het typische gejuich ontvangen en gevierd als een nieuwe overwinning van Trump op de ‘globalisten’. Om te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is, moeten we de acties van Donald Trump onderzoeken, niet zijn tweets of media-uitspraken.´

    Aug. 2020
    https://www.thelastamericanvagabond.com/vaccine-bait-switch-millions-pulled-from-who-trump-gives-billions-gates-founded-gavi/

    Vaccine Bait & Switch: Terwijl Miljoenen Uit De WHO Werden Getrokken, Geeft Trump Miljarden Aan Het Door Gates Opgerichte GAVI

 5. Wat een oude demente president fluistert tegen een kind terwijl mama er bij staat zal me worst wezen, en gaat ons in feite niks aan ….Wat ik de ouwe klootzak wél verwijt is dat hij een oorlogsmisdadiger is, en dat is andere koek ….

  • Het gaat ons wèl aan want hij is president, ‘leader of the free world’. Een publiek ambt. Hij hoort onberispelijk te zijn en onbesproken. Daar hoort hij zich naar te gedragen, en dat kan hij niet.

   Het 1 staat niet los van het ander. Hij is president omdat hij van ‘de club’ is. Hij is oorlogsmisdadiger omdat hij van ‘de club’ is. Hij is pedosexueel omdat hij van ‘de club’ is.

   Ben jij ook van de ‘Martijn’ partij? Of gewoon links.

 6. Het is kwestie van weken of enkele maanden vooraleer ze deze creep van zijn troon zullen halen. 100% zeker dat hij zijn volle termijn als president niet zal uitdoen.

 7. Er gaan ijzersterke vermoedens rond op de social media dat de zgn. Joe Biden gespeeld wordt door een acteur Arthur Roberts, al deze onhandigheden van de nep Biden, het struikelen, vallen en meisjes lastig vallen met seksuele toespelingen hoort allemaal bij de rol van Arthur om een zielige, oude met verkiezingsfraude aan de macht gekomen President die wordt gesouffeerd door de moslim Barack Obama en Kamela Harris die allen n.m.m. om haar huidskeur Vice President is.

  Door deze rol consequent vol te houden krijgt het Amerikaanse publiek het idee dat het met een oude, zielige man te doen hebben en naderhand waneer deze scam uitkomt zal een gedeelte vergevinsgezind zijn denk ik, maar dan zitten de meeste Amerikanen opgesloten in hun 15 minuten steden zonder alternatieve media.

  https://www.tiktok.com/@tooned01/video/7016024874560818438
  https://www.tiktok.com/@headsoutthesand/video/7248692269480643886
  https://www.tiktok.com/@robertwhite91350/video/7242628161161284891

 8. Tijd om Biden(Trump idem) en consorte in te wijden ineen potje schopsex.
  Met of zonder aanloop mag jezelf weten .
  Happy kicking .
  P.s met de bonus ronde mag je ook hier in Ollanda met het kabinet huishouden .
  😃

 9. Er zijn meerdere voorbeelden te vinden van “plaatsvervangers”. Je kunt dat zien door oude foto’s of filmbeelden te vergelijken met de huidige tijd. Kijk naar neusvorm en vooral ook wel of geen oorlelletjes en de vorm van de oren. En natuurlijk ouder wordende mensen gaan er wat anders uitzien, maar of ze zodanig veranderen dat ze niet herkenbaar meer zijn, gaat mij te ver. Er wordt dus getwijfeld aan de echtheid van Biden, maar ook van Putin (zie ik ook veranderingen bij oa gezichtsuitdrukkingen) en Epstein (zijn neus en oren zagen er duidelijk anders uit, er wordt zelfs getwijfeld of hij wel is overleden en niet vertrokken is “met onbekende bestemming”).
  Maar zoals bij alles, de waarheid komt wel een keer boven tafel. Of boven water. De tijd zal ook dit wel leren.

 10. Ik maak de bedenking dat Willy Alberti zaliger ook n pedo moet geweest zijn want die zong van ‘de glimlach van n kind’ etc…Stel je voor seg, dat ken toch gewoon niet…. ‘De glimlach’ , jaja zal wel iets anders betekend hebben, en ook incest, dat is duidelijk in dat liedje dat ie met zn dochter zong…in de verziekte breinen van sommigen toch …

 11. Over Donald Trump gesproken

  Trump, DeSantis en het vrijmetselaars-joodse (rechts-links) tagteam

  In de VS en Europa is een patroon ontstaan ​​dat doet denken aan het vooroorlogse Duitsland .
  Er is een toenemend conflict tussen Links” (globalisme) en “Rechts” (nationalisme)
  die elk worden gesteund door een vrijmetselaars-joodse factie, het communisme en het zionisme. In feite zijn deze twee één.

  https://www.henrymakow.com/2021/03/donald-trump-is-a-traitor-who.html Dit is hoe valse oppositie werkt.

  Dit artikel van 17 jan. 2017 wordt geschaduwd door Google. Samenhang? Het ontbreekt zelfs in mijn Content Management Systeem.

  Ga hierheen als de links niet werken.
  https://beforeitsnews.com/strange/2022/10/trump-desantis-the-masonic-jewish-tag-team-2480213.html

  Door Henry Makow PhD

  Wat is de plaats van Donald Trump in het grote geheel?

  Trump is een vrijmetselaar en waarschijnlijk een crypto-jood . Hij wordt omringd door Joden . Het doel van de vrijmetselaars-joodse (Illuminati) is de reductie van het menselijk ras (goyim) tot de status van huisdieren die hen dienen. We zien dit opkomende patroon in de grote verschillen in rijkdom in de wereld van vandaag. >>>

  https://henrymakow.com/2023/05/trump-de-santis-the-masonic-je.html

 12. Ik zit net een heel goed interview te kijken van Jordan Peterson met Tim Ballard en Jim Caviezel over de film ‘Sound of freedom’.

  Hij geeft een goed inzicht in hoe mensen zover komen om zelfs zeer jonge kinderen zo te misbruiken. En wat er nog meer speelt. En wat de eisen van HSA waren voor Tim Ballard om investigator te zijn van child sex trafficking. En hoe traumatisch het voor hem is.

  Goed om dit als context erbij te hebben bij de streken van pedo Pete. Dit was de zoveelste rookpluim en waar rook is is vuur.

  https://youtu.be/rTBGNEliczc

 13. Jodenhaat als daginvulling?

  Je kunt je er niet overheen zetten dat iemand je door heeft he? Dat iemand je geleuter zat is. Jij ziet een jood achter elke boom en struik. En joden zijn satanisten bij geboorte.

  Je gooit constant alles op één hoop, of het nu afkomst, ideologie of religie is. Je verwerpt alles wat niet in jouw straatje past.

  Jouw ideeën komen precies overeen met datgene wat je zegt te verafschuwen. Dan ben je voor mij een crypto-Satanist. Je voert een campagne van desinfo. Onzin, insinuaties, vermengd met goede info voor de geloofwaardigheid en altijd met dezelfde giftige angel.

  • Mensen als jouw die ‘daginvulling’ opnoemen zijn erg strontvervelend en zeer schadelijk voor de
   samenleving.
   De overdrijving…..’een hele dag’.
   Al van tevoren invullen, terwijl sommigen daar misschien (soms) hooguit een half uur of uur mee
   gaande zijn.

   Dit praat vaak van mensen die hun dagen invullen met vaste voortvertelde patronen. Stontvervelende
   mensen die buitenom deze tijd vrij weinig tijd maken voor belangrijke maatschappelijke kwesties….tenzijn eigen beurs gespekt wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in