Shawn Vidiella Skelton is een gediplomeerd verpleegster die “zeer onder druk werd gezet” om de prik te nemen. Binnen twee dagen had zij stuiptrekkingen over haar hele lichaam, ook haar tong, die gezwollen en rauw in kramp tegen haar tanden kwam te liggen. Haar symptomen duren nog steeds voort…

Shawn Skelton: Certified Nurse and Moderna Shot Victim with Uncontrollable Spasms

Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Balsemers hebben talrijke lange, vezelige stolsels gevonden die geen postmortale kenmerken vertonen

4 REACTIES

  1. Ik kan me niet voorstellen dat je je onder druk laat inspuiten. Wie dat namelijk van je eist die heeft namelijk niets met je op. Dus waarom zou je? Ontsla me dan maar zou ik tegen mijn werkgever zeggen.
    Zelf zou ik me alleen hebben laten vaccineren voor mijn man. In de tijd dat hij kanker had en dood ging. Als hij me dat persoonlijk had gevraagd. Dan had ik me laten vaccineren. Dan waren we samen naar de knoppen gegaan, dan had ik het niet erg gevonden.

  2. En zo zullen ze straks zeggen dat het komt door een nieuwe variant, en of dat het door ons komt de paar % helemaal niet gevaccineerde.

    Dit dat het door de vaccinaties komen, zullen de overgrote meerderheid niet geloven, en zullen binnenkort aan de 4de of 5de prik gaan.

    • Er zijn er al die met genoegen de 4e prik hebben gehaald. Zelfs die personen die het over het ‘geestelijke’ hebben. So, go figure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here