Na “Kou lijden tegen Poetin”, maakt een nieuwe bizarre Oekraïne-oorlogseis in Duitsland furore. Als het aan de nieuwe Duitse chef van het elektriciteitsnet-agentschap ligt, die op 1 maart door de groene coalitie geïnstalleerd werd, moeten de Duitsers zich voortaan onthouden van warm douchen. Een oude eis in een nieuw jasje: nu de oorlog in Oekraïne een welkome aanleiding is voor de volgende preken over afzien; daarvoor was het klimaatbescherming. In feite wijst de eis de weg naar een echte socialistische toekomst, waarin de staat elk detail van het privé-leven van de burgers voorschrijft, bericht Wochenblick.at.

Zelfopoffering tegen Rusland? De afzienlijst wordt alsmaar langer

“Alles is politiek” was één van de vele mantra’s van de linkse studentenbeweging 55 jaar geleden; alles, van de manier waarop mensen samenleefden tot de frequentie van de coïtus, werd toen op een schaal van “reactionair” tot “progressief” geplaatst. Vandaag beleven wij opnieuw deze afbakening, dat staatsideologen zich mengen in het privé-leven van burgers, en opnieuw in de zin van een tijdsgeestelijke morele strengheid. Deze keer gaat het niet over productieverhoudingen en uitbuiting, maar over pacifistische opvattingen en klimaatbescherming.

De mainstream is al druk bezig op de trom te slaan om niet te douchen:

 

Aangezien de opvatting dat het afzien van elektriciteit, brandstof en gas Poetin zou verzwakken en een einde aan de oorlog zou maken in West-Idioteriestan overheerst, is geen idee meer te bizar en te dwaas over hoe dit bereikt kan worden. Het gaat om eisen van de Groenen die eerder geen meerderheid vonden, maar die nu via de achterdeur moeten worden uitgevoerd, gebruik makend van de door de media aangewakkerde ontwapeningsstorm van de Russen in Oekraïne. Snelheidsbeperkingen op autosnelwegen. Afzien van vlees. Demonisering van het gezin. En nu weer een vermindering van het gasverbruik door af te zien van persoonlijke hygiëne.

Het uitschot afschuimen

“Thermostaat” van politieke correctheid

Na Joachim Gauck’s “Bevriezen voor de Vrijheid” (zie hier en hier), komt nu “Stinken tegen Poetin”: Klaus Müller, de nieuwe chef van het elektriciteitsnet-agentschap, eiste op RTL dat de mensen zouden afzien van warm douchen. “De vraag of u echt nog zeven keer per week warm moet douchen – met gasverwarming – zou opnieuw gesteld moeten worden.” Maar dat is niet alles: Müller weet ook bij welke temperatuur het gepeupel zich binnen hun vier muren comfortabel moet voelen, als zij niet aan de schandpaal willen worden genageld als Poetin-aanhangers. Op Rtl.de staat: “Het is een duidelijke boodschap aan alle burgers: Bespaar op verwarming! 17 of 18 graden moet op het ogenblik thuis genoeg zijn! De chef van het elektriciteitsnet-agentschap, Klaus Müller, verplicht de consumenten en de industrie dat zij door de Oekraïne-crisis aanzienlijk meer energie moeten besparen dan vroeger.”

Herinnering aan de “Niet kleren wassen preek” van het WEF

Met deze eisen komt Müller zelfs boven de aanmatigende aanbevelingen van Klaus Schwab’s lobby-organisatie World Economic Forum (WEF) van afgelopen september om de kleren maar één keer per maand te wassen. Omwille van de wereldvrede en om het klimaat te redden, niet meer douchen, geen kleren meer wassen, thuis bibberen, geen auto meer rijden, alleen nog door de staat goedgekeurd voedsel (liefst gerantsoeneerd) consumeren, de eigen vertrekken niet meer verlaten, behalve voor slavenarbeid tegen een hongerloon, als dat al mogelijk is, en tijdens dit alles de mond houden om geen mening- en gedachtemisdaden te begaan: dit is de Schwabiaanse utopie van de Great Reset, waaraan wij vroegtijdig moeten wennen.

Totale wereldverbanden en acties onthullen de kwade agenda van het Eén Wereldregeringscomplot

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wereld Economisch Forum dystopische video’s: Een reis door de brave new world in 80 seconden

Vorig artikelCOVID-“Vaccins” beginnen te werken: Meer dan 1 miljoen Amerikaanse vaccinverwondingen, bijna 27.000 sterfgevallen gemeld
Volgend artikelWaarom Rusland de “Nieuwe Wereldorde” bestrijden moet
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Geef die ratten van moffen/nazi’s/wef toch geen platform meer. Zo langzamerhand niet alleen lachwekkend meer, maar melijwekkemd.

 2. Vele schapen zullen het ook nog doen. Net alsof Poetin daarvan wakker ligt, maar ach de domme dikke moffen zullen dat zeker gaan doen.

 3. Duitse vakbonden hebben de autoriteiten opgeroepen om zich te verzetten tegen de onmiddellijke terugtrekking van de EU uit de invoer van Russisch gas, erop wijzend dat een dergelijke stap zou leiden tot fabriekssluitingen en banenverlies, meldde de Associated Press.

 4. Ik stel voor dat we ff met de Russen bellen, of ze NorthStream II kunnen verleggen dat die in NL aan land komt. Slechts een paar politici staan ons nog in de weg.

 5. Dit is het voorprogrameren van de meute. Inprenten in de geest, gewenning.
  Combineer het met de smartmeter in je huis, en je puntjes deugmens systeem, en voila, teveel douchen = electra uit dus geen warm water meer. En in de kleine hersentjes van de meute wordt het als ‘oh ja, ik had er aan moeten denken, stom van me, ik ben stout geweest dus mijn straf is goed’ aangenomen.
  Erg eng, die meute. Hopelijk dunt de meute snel uit, goedschiks of kwaadschiks.

 6. Kijk, als ze mensen gaan verplichten iets te doen of te laten dan gaan ze uiteraard te ver. Ik ben voor vrijheid blijheid en minder of liever geen overheid. Maar 17-18 graden… dat is het hier in de koude maanden altijd in huis, wij hebben hooguit voor een paar tientjes gas en 20 euro petroleum verstookt deze herfst en winter. (eengezinswoning op een hoek, niet tot elke cm geïsoleerd). Heerlijk juist, ’s avonds knus onder een dekentje tv kijken of een boekje lezen. En douchen? Een keertje per week hooguit en verder even snel dagelijks een minuutje met koud water opfrissen. Ik snap al dat gedouche van mensen sowieso niet en al die gore luchtjes die velen opspuiten. Van teveel douchen gaat je huid eraan, dagelijks (heel erg warm!) douchen, wat velen doen, is echt iets van de laatste jaren en slaat totaal nergens op. Maar ieder zijn of haar ding, al douche je een uur gloeiend heet per dag, leef je uit! 🙂 Kost wat, maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen…

  • Ouwe stempel EH ? 😀
   Idem hier ben niet anders gewend hele leven al .
   Vroeger op het schip 4graden in de stuurhut .
   Geen probleem .
   Ook nu de laastste winters nauwelijks kachel aan .
   Idioten die zich elke dag douchen en een huid als een vaatdoek hebben .
   Zelfs alochtone die uit de sahara komen staan uren onder de douche ..
   Afwassen onder de lopende kraan … !
   Ach kan wel oreren over hoe spartaans wij vroeger leefde en let wel nooit en bijna zelden griep verkouden of andere ongein . Jaren op blote voeten zomer en winter sandalen keiharde voeten kon overal doorheen distels steenslag zelfs afgesneden riet (heeft wel een bepaalde techniek nodig )
   Koud douchen vroeger geen probleem , sportschool in rollen als een lijk en daarna als een leeuw er weer uit . Kortom ben nog vrij hard loop nog immer buiten op eigen terein blootvoets ook in de winter voel het verschil niet . De mensen hedendage zijn zo soft geworden ..
   Say NO more ! groeten Vrijheid is ver te zoeken

  • Ik denk dat dit persoonlijk is.
   Gaat hier de kachel onder de 21 graden dan word ik ziek. Ik ga dus nooit bij mensen op bezoek die niet normaal verwarmd wonen. (Zijn ook vaak ongezellige, verhitte types, dat terzijde)
   En ik douche altijd na het sporten. Dat kan 3-10x per week zijn.
   En ook dat gaat geen dictator ene flikker aan!!!!

   Als de infantielen stoppen met oorlogjes spelen dan is er meer dan genoeg energie voorradig.

   De wereld begint nu echt aan de top van krankzinnigheid te komen.

   Almachtige vette rotmof:
   – Hoeveel velletjes pleepapier mag ik per dag gebruiken?
   – Hoe laat moet ik naar bed?
   – Hoeveel zakgeld krijg ik volgende week?
   – Waaraan mag ik dit besteden?
   – Mag ik m’n bek weer bedekken met een gehoorzaamheidslap?
   – Wie mag ik volgende maand weer haten? – Let u wel goed op dat ik gepaste informatie krijg?
   – wanneer…..

 7. hoe kunt u het verantwoorden massamoordenaars als ssschwab een podium te geven: u verspreidt doodgemoedereerd zijn ‘boodschap’ in plaats van die te negeren. Simpelweg deze lowlife negeren, niet geven wat hij wil: een podium!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in