Negen dagen geleden werd Oliver Anthony’s gruizige kolencountry ballade “Rich Men North Of Richmond” op YouTube gepubliceerd. Het nummer is het politieke volkslied geworden voor miljoenen Amerikanen in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2024, schrijft Newswars.

Op donderdag onthulde Anthony dat zijn echte naam Christopher Anthony Lunsford is. Hij zei dat de virale reacties op het lied hem versteld deden staan en dat hij alleen had verwacht dat het honderdduizenden views zou krijgen, geen miljoenen. Vanaf vrijdag staat het nummer op nummer één op iTunes.

Lunsford is een voormalige fabrieksarbeider en woont in het vergeten deel van de VS, Appalachia, een gebied dat geteisterd wordt door een opioïdencrisis en verlaten fabrieken. Het nummer vertelt het verhaal van arbeiders die dagelijks worstelen terwijl ze genegeerd en bespot worden door politieke elites net ten noorden van Richmond.

Lunsford beschrijft in een lange Facebook-post dat hij een deal van $8 miljoen van verbijsterde leidinggevenden uit de muziekindustrie heeft afgewezen:

Mensen in de muziekindustrie staren me wezenloos aan als ik aanbiedingen van 8 miljoen dollar afwijs. Ik wil geen 6 tourbussen, 15 opleggers en een vliegtuig. Ik wil geen stadionshows spelen, ik wil niet in de schijnwerpers staan. Ik schreef de muziek die ik schreef omdat ik leed aan geestelijke gezondheid en depressie. Deze liedjes hebben op zo’n diep niveau een band met miljoenen mensen omdat ze gezongen worden door iemand die de woorden voelt op het moment dat ze gezongen worden. Geen montage, geen agent, geen onzin. Gewoon een idioot en zijn gitaar. De muziekstijl waar we eigenlijk nooit vanaf hadden moeten stappen.

Sinds hij negen dagen geleden viraal ging, heeft hij meer dan 50.000 berichten ontvangen van mensen die op het nummer reageerden. Hij zei dat sommige berichten verhalen bevatten over “Zelfmoord, verslaving, werkloosheid, angst en depressie, hopeloosheid en de lijst gaat maar door”.

  WEF wil AI gebruiken om censuur van "desinformatie" te automatiseren

Lunsford gaf meer details over wie hij precies is…

Mijn wettelijke naam is Christopher Anthony Lunsford. Mijn grootvader was Oliver Anthony, en “Oliver Anthony Music” is niet alleen een eerbetoon aan hem, maar ook aan Appalachia uit 1930, waar hij geboren en getogen is. Vuile vloeren, zeven kinderen, moeilijke tijden. Op dit moment noem ik me Oliver omdat iedereen me zo kent. Maar mijn vrienden en familie noemen me nog steeds Chris. U kunt zelf beslissen, beide is prima.

In 2010 ben ik op 17-jarige leeftijd gestopt met de middelbare school. Ik heb een GED van Spruce Pine, NC. Ik heb in verschillende fabrieken in West-NC gewerkt, mijn laatste bij de papierfabriek in McDowell County. Ik werkte in de derde ploeg, 6 dagen per week voor $14,50 per uur in een hel. In 2013 viel ik op het werk en liep een schedelbreuk op. Hierdoor moest ik terug naar huis, naar Virginia. Door de complicaties van de verwonding duurde het ongeveer 6 maanden voordat ik weer kon werken.

Van 2014 tot een paar dagen geleden heb ik als buitendienstmedewerker in de industriële productie gewerkt. Mijn werk bracht me door heel Virginia en in de Carolina’s, waar ik tienduizenden andere arbeiders leerde kennen op bouwterreinen en in fabrieken. De afgelopen 10 jaar heb ik elke dag hetzelfde verhaal gehoord. Mensen zijn het ZO verdomd beu om verwaarloosd, verdeeld en gemanipuleerd te worden.

In 2019 betaalde ik 97.500 dollar voor het perceel en ik heb nog steeds een schuld van ongeveer 60.000 dollar. Ik woon in een 27′ camper met een zeil op het dak die ik voor $750 van craigslist heb gehaald.

Er is niets speciaals aan mij. Ik ben geen goede muzikant, ik ben geen erg goed persoon. Ik heb de afgelopen 5 jaar geworsteld met mijn geestelijke gezondheid en alcohol gebruikt om het te verdrinken. Ik vind het triest om te zien hoe de wereld er nu aan toe is, met iedereen die met elkaar vecht. Ik heb vele nachten doorgebracht met het gevoel dat ik hopeloos was, dat het beste land op aarde snel aan het verdwijnen is.

Hij besluit met:

  Wat zit er precies achter de insecten-als-voedsel agenda van de VN en het WEF?

Dat gezegd hebbende, HAAT ik de manier waarop het internet ons allemaal verdeeld heeft. Het internet is een parasiet die de geest van mensen infecteert en met hen zijn gang gaat. Uren verspild, doelen vergeten, geliefden die met elkaar in huizen zitten en de hele dag worden afgeleid door technologie die door de handen van andere arme zielen in sweatshops in een vreemd land is gemaakt.

Wanneer is het genoeg, genoeg? Wanneer gaan we weer vechten voor wat juist is? Miljoenen mensen zijn gestorven om onze vrijheden te beschermen. Vrijheid van meningsuiting is zo’n kostbaar geschenk. Nog nooit in de wereldgeschiedenis heeft de wereld zoveel vrijheid gehad als nu. Laat ze u die vrijheid niet afnemen.

Net als degenen die ooit in de woestijn rondzwierven, zijn wij de weg van God kwijtgeraakt en hebben wij ons door valse afgoden laten afleiden en verdelen. Het is een verdomde schande.

Ondertussen wordt politiek links getriggerd door dit lied omdat het de waarheid spreekt. En de countrymuziekindustrie is “in de war door een man van het platteland die echte muziek maakt”.

Denk maar aan dit citaat van Ron Paul…

Mensen ontwaken uit hun waas van meerdere decennia. De matrix hapert…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Lied brengt wereldwijde beweging op gang; mensen WERELDWIJD “snappen” waar de man over zingt …Volg Frontnieuws op Telegram

  Britse politie onderzoekt virtuele verkrachting van jong meisje in de Metaverse

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne situatierapport: Chernihiv tentoonstelling klaar – Update: Iskander raketinslag op video vastgelegd
Volgend artikelVernietigende levensverzekeringsgegevens tonen aan dat er veel meer jonge mensen sterven – en het is niet van COVID
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Amen Rommel… deze gozer is the real deal. Een voorbeeld voor ons allemaal.

  Ik bid dat God voor Oliver Anthony zal zorgen en daarmee voor alle Oliver Anthony’s… Je suis Oliver Anthony… 🙏❤

 2. “Rich Men North of Richmond’-artiest slaat $8 miljoen af van verbijsterde muziek industrie en zegt: “Er is niets speciaals aan mij”

  Groot gelijk heeft deze artiest die de gevoelige snaar weet te raken van de hard werkende Amerikaan, immers de Amerikaanse muziek-industrie is in hande van ee niet nader te noemen etnische minderheid die Amerka in hun zak hebben zitten.

  Christopher Anthony Lunsford mag wel meerdere keren achterom kijken elke artiest die flink aan de weg timmerd en zich tegen de muziek-industrie keert op welke wijze dan ook moet het later bezuren, velen zijn hem voorgegaan als de zgn. Club van 27 maar zelf denk ik dat Christopher snel in de vergetelheid raakt zoals elke hype die het publiek voor minder als een paar weken interesseerd.

 3. Contract tekenen en binnen een jaar loop je er als freddy mercury combo Lady gag-order of een andere anaalridder by…

  Zie sam smith voor en na

 4. Hij raakt het hart van de groep waar het establishment zo bang voor is, de Amerikaanse arbeider die als slaaf wordt gebruikt………en die inmiddels dankzij dingen als dit wakker wordt……en bereid is zich te gaan bewapenen.

  En verdomd…….ik hoop dat het gebeurt.

  Dat zijn er namelijk een hoop.

 5. Mooi en dom deze deal te weigeren. Als de info juist is kunnen hij zijn voorwaarden stellen. Duurt het een jaar 2 jaar so what. Hij zou zichzelf en vooral ook zijn leefomgeving kunnen verbeteren. Met zoveel geld kun je veel betekenen voor je leefomgeving…Investeren in jouw lokale gemeenschap en dergelijke.

 6. Ik Zou toch die 8 miljoen pakken afhankelijk van wat er in het contract stond natuurlijk als je de niewe clown wordt met 5 jaar verplichtingen laat dan maar zitten ja

 7. @Daniel en Chris…

  Dus jullie gaat straks ook gewoon meedoen met de cbdc’s? Want dat is een soortgelijke deal… ALLES of niks.

  Die 8 miljoen dollar is fake geld, de dollar is evil money en inhoudelijk waardeloos. De dollar wordt vernietigd waar we bij staan en dat is maar goed ook. De liefde voor geld is waardoor we überhaupt als mensheid volledig van ons pad zijn geraakt.

  Je kan zeggen dat je er iets ‘goeds’ mee kan doen… maar geld is niet de oplossing van ellende, geld is de oorzaak van alle ellende. Er is wereldwijde totale corruptie door geld en door geld is de hele mensheid nu in oorlog zijn met een NWO deepstate. Het geldsysteem is een slavensysteem.

  Oliver Anthony doet de keuze voor die we binnenkort allemaal moeten gaan maken als de cbdc’s er komen. Succes met die keuze.

 8. Cynisch gezien zou die 8 miljoen nep geld het waard zijn om zijn uitspraken te kopen en de daad bij het woord te voegen. Dan hebben we straks helemaal geen info meer. Internet weg. Ach…

 9. p.s. gek eigenlijk dat hij het afslaat, want hij zou dat geld kunnen geven aan die mensen die er slecht voor staan, waar hij over zingt…

 10. “Geen montage, geen agent, geen onzin. Gewoon een idioot en zijn gitaar. De muziekstijl waar we eigenlijk nooit vanaf hadden moeten stappen.”

  Helemaal mee eens. Alleen NIET met “Gewoon een idioot”.
  INTEGENDEEL!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in