Zevenentwintig maanden nadat de Wereldgezondheidsorganisatie bekendmaakte dat de wereld in de greep was van een “dodelijke” Covid-pandemie, lopen de meningen en standpunten uiteen over wie er gelijk of ongelijk had en of de wetenschap werd opgeofferd in de zoektocht om de geesten van de mensen te vervuilen en hun wil te buigen voor andere motieven dan de gezondheid en veiligheid van de wereldbevolking, schrijft Jomo Thomas.

We hebben uitgebreid geciteerd uit een column van Susan Dunham, een gevaccineerde Australische journaliste wier mening het overwegen waard is.

Als Covid een slagveld was, zou het nog steeds warm zijn van de lichamen van de ongevaccineerden”.

Gelukkig laten de mandaten het afweten en strompelen beide kanten van de oorlog terug naar de nieuwe norm.

De ongevaccineerden zijn de helden van de afgelopen twee jaar, omdat ze ons allemaal een controlegroep in het grote experiment hebben gegeven en de tekortkomingen van de Covid-vaccins aan het licht hebben gebracht.

De ongevaccineerden dragen veel littekens en verwondingen met zich mee, omdat zij de mensen zijn die wij mentaal probeerden te breken, maar niemand wil praten over wat wij hen hebben aangedaan en wat zij ‘De Wetenschap’ hebben laten onthullen.

We wisten dat de afnemende immuniteit van de volledig gevaccineerden hetzelfde risicoprofiel had als anderen in de samenleving, net als de minderheid van de ongevaccineerden; toch markeerden we hen voor speciale vervolging.

We zeiden dat ze niet “het juiste hadden gedaan voor het grotere goed” door hun lichaam en medische autonomie over te dragen aan de staat.

Veel van de zogenaamde gezondheidsdeskundigen en politieke leiders gaven toe dat het doel was om het leven van de ongevaccineerden bijna onleefbaar te maken, wat vele malen vermenigvuldigd werd door de collectieve menigte, waarbij de strijd werd meegenomen naar werkplekken, vriendschappen en familiebijeenkomsten.

  COVID-19 vaccins: We willen eerlijke voorlichting in plaats van propaganda

Vandaag de dag is de harde waarheid dat niets van dit alles gerechtvaardigd was, omdat we een snelle glijbaan namen van gerechtigheid naar absolute wreedheid.

We kunnen onze leiders en gezondheidsdeskundigen de schuld geven van de push, maar elk individu in de samenleving moet verantwoordelijk worden gehouden voor het stappen in de goed opgezette val.

We deden dit ondanks het feit dat we heel goed wisten dat principieel verzet onbetaalbaar is als het gaat om wat er in ons lichaam terechtkomt, en we lieten ons wijsmaken dat het opnieuw in een ineffectieve lockdown terechtkomen de schuld zou zijn van de ongevaccineerden en niet van het giftige beleid van ineffectieve vaccins.

We schepten er genoegen in om de ongevaccineerden tot zondebok te maken, want na maanden van kunstmatige lockdowns door politieke leiders die verblind waren door macht, voelde het goed om iemand de schuld te geven en op de brandstapel te gooien.

We geloofden dat we logica, liefde en de waarheid aan onze kant hadden, dus het was gemakkelijk om de ongevaccineerden dood te wensen.

Degenen onder ons die de niet-volgzamen belachelijk maakten en bespotten, deden dat omdat we ons schaamden voor hun moed en principes en niet dachten dat de ongevaccineerden er ongeschonden doorheen zouden komen, en we maakten van de volhouders bokszakken.

De menigten, de maskernazi’s en de vaccindiscipelen zijn in verlegenheid gebracht door zich te laten “in te zetten tegen” de ongevaccineerden, omdat mandaten alleen de macht hadden die wij ze gaven.

Het was niet de naleving die een einde maakte aan de overheersing door Grote Farmaceutische Bedrijven, Bill Gates en zijn vele organisaties, en het World Economic Forum… Het was DANK aan de mensen die we probeerden te beschamen, belachelijk te maken, te bespotten en af te breken.

  Kinderverpleegster schept op over Covid-vaccin tijdens zwangerschap - baby wordt 8 dagen later doodgeboren

We zouden allemaal moeten proberen om wat innerlijke dankbaarheid te vinden voor de ongevaccineerden, omdat we het aas hebben gebeten door hen te haten omdat hun doorzettingsvermogen en moed ons de tijd hebben gegeven om in te zien dat we het mis hadden.

Dus als er ooit weer mandaten komen voor Covid of een andere ziekte of virus, zullen hopelijk meer van ons wakker zijn en het opkomende autoritarisme zien dat zich niets aantrekt van ons welzijn en meer gaat over macht en controle.

De oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren, en daar moeten we allemaal dankbaar voor zijn.

Susan Dunham behandelde de situatie vanuit het gezichtspunt van degenen die vielen voor het hypnotische bevel om iedereen te verachten – inclusief vrienden en familie – die weigerde het officiële narratief over de covid-vaccinaties te geloven.
Opmerkelijk is dat zelfs nu, met alles wat we weten over de injecties, de oorlog tegen de ongevaccineerden doorgaat, en terwijl compassie langzaam terugkomt, is er nog steeds veel onwetendheid van de basis.

Onlangs vertelde columnist Michael Hiltzik van de Los Angeles Times aan CNN: “Velen van hen hebben roekeloos, gevaarlijk beleid gepromoot en onschuldige mensen met zich meegenomen. Elk van die sterfgevallen is een leermoment; helaas hebben we er geen lering uit getrokken… Hoe moeten we reageren op de dood van de ongevaccineerde mensen? Een kenmerk van beschaafd denken is dat alle leven waardevol is. Maar degenen die opzettelijk medisch advies in de wind hebben geslagen door een vaccin te weigeren waarvan bekend is dat het het risico op ernstige ziekten door het virus vermindert, inclusief risico’s voor anderen, en in het ziekenhuis of in het graf belanden, kunnen worden gezien als mensen die hun verdiende loon krijgen.

  Daar gaan we: Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC waarschuwt voor “Pandemie van de Ongevaccineerden"

Miltzik heeft nog niet het moment van helderheid ervaren dat Dunham heeft ervaren. In plaats daarvan houdt hij vol: “De spot drijven met de anti-vaxxer is griezelig maar noodzakelijk.”

Sommigen zoals Dunham zien de denkfout in en roepen op tot verandering. Anderen, zoals Hiltzik, zijn gehersenspoeld door angstporno. Zij kunnen de punten niet met elkaar verbinden en zien niet dat een vaccin dat infectie of verspreiding niet voorkomt, anderen nooit kan beschermen.

Daarom hebben degenen die de prik krijgen geen voordeel ten opzichte van degenen die dat niet doen. Beiden vormen hetzelfde risico voor anderen. En als beide hetzelfde risico inhouden, waarom dan de ene aanvallen en de andere niet? Het is irrationeel, maar zo denken mensen die onder hypnose zijn. Ze zijn op de slechtste manier onbekwaam, niet in staat om de realiteit te zien.

Zullen genoeg mensen de les van nederigheid leren die Dunham benadrukt? Hebben genoeg mensen hun fouten ingezien, of zullen ze weer in dezelfde val trappen? Alleen de tijd zal het leren. Maar onthoud dit: eerst kwamen ze voor de gevaccineerden. U kunt de volgende zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Open brief aan de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVernietigende levensverzekeringsgegevens tonen aan dat er veel meer jonge mensen sterven – en het is niet van COVID
Volgend artikelDe slogans van het Westen veranderen, maar het doel om de wereld naar zijn hand te zetten blijft onveranderd – Lavrov
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

  • Kom zeg beetje optimisme mag wel. Een op ed als deze in de oudste krant van één of ander eiland ergens gaat er zeker voor zorgen dat de publieke opinie omslaat. Wel jammer dat de krant de op ed niet onder de aanbevolen artikelen plaatste. Maar goed met het bereik van Frontnieuws raakt het wel onder de massa verspreid. Frontnieuws is populair vooral omdat iedereen er zijn mening mag geven en er niet wordt gesencureerd zolang je over het laatste liegt.

  • Hoi Bas ik deel je pessimisme wel hoor. In de priktijd ben ik vervreemd geraakt van mijn familie en verloor ik bijna al mijn vrienden. Er zijn wel wat nieuwe mensen voor in de plaats gekomen, maar de vriendschapshistorie, de zekerheid van bij elkaar “horen” is verdwenen. En nog steeds wordt er zeer behoedzaam gereageerd als het prikken ter sprake komt en ik meld dat ik daar niet aan mee gedaan heb. Inmiddels houd ik mijn mond erover, dus het is ook onmogelijk om mezelf te zijn, want de discussies wakkeren weer aan en ik bijt op mijn tong. Men laat zich wederom bang maken. En angst is de basis van de gehoorzaamheid. Straks staan ze weer in de rij om hun zoveelste booster op te halen. Ondertussen gaat het daarbuiten vrolijk door met The Great Reset. Hoewel vrijheid altijd wel een relatief ding is geweest en de belastingbetalers werden gezien als willekeurig uitschudbare portemonneetjes, wàs er wel een soort vrijheidsgevoel. Dat gevoel wordt ons nu ook afgenomen. Ik zie het allemaal zeer somber in.

 1. het laffe face book heeft me weer vastgezet voor 18 dagen strijd verder tot die tijd, er komt ooit een dag dat dit medium uitgekuist word en de verantwoordelijken jaren achter de tralies verdwijnen nu lachen ze nog maar dat zal hen snel vergaan.

  • Echt niet hoor, ú bent namelijk het produkt, ú houdt het zelf in stand. U wordt ‘gestraft’ door faecesbook voor iets wat hun niet zint. U wordt ‘opgevoed’ en in het gewenste sociale culturele malletje gedrukt, psychologisch bewerkt en onder druk gezet. Normaal gesproken zeg je dan: “zak er maar in met jullie teringzooi”.
   De enige manier om er van los te komen is het volledig te verwijderen van uw PC, tablet, smartphone enz.
   Maar ja, dat is lastig hè, zo doe je niet meer mee in je ‘vriendenclub’ en ben je niet meer ‘op de hoogte’ van…., ja, van wat eigenlijk…

  • Tot nu toe ken ik enkel banale DOMME mensen die op face book zitten….ik ben waarschijnlijk ook niet slim maar heb in elk geval NOOIT meegedaan aan die sociale FB waanzin ….

   • Facebook is opgericht om biometrische gegevens te verzamelen van gezichten van schaapmensen vanaf dag 1. Maakt niet uit hoe oud je was met A.I. hebben ze je hele gezicht ook nu up2date….Dataverzameling meer niet en een beetje advertenties om kosten te dekken…

   • Patrick, Ik ook niet. Same shit. En toen ik iets over climate change publiceerde en binnen een dag 1000en followers had was ik ook binnen een dag er weer van af gerukt. Fuck ‘em. Inderdaad, FB conditioneert de Leeghoofden. Maar dat vinden ze ook fijn. Anders hebben ze helemaal niks in die kalebas van ze.

 2. Als ze werkelijk inzien dat wij gelijk hadden dan heb ik pas respect voor ze als ze dit openlijk erkennen maar zich dan ook zwaar verzetten vanaf nu. Dan wil ik die mensen zien vechten vanaf nu, zij moeten dan vooraan in de strijd gaan staan.

  Als ze dat doen dan dik respect en wil ik zij aan zij met ze strijden tegen al het onrecht, zij zullen nu mee moeten doen. Anders is het slechts een complimentje waar ik niets mee kan en staan wij nog alleen. En dan knappen we nog steeds ook voor hen de boel op.

  Ik hoef geen bedankjes, ik wil mensen die zich vanaf nu inzetten en verzetten.

 3. Beschuldigen….. haat zaaien…….buiten sluiten……. weigeren……..beledigen…….bedreigen……..slaan ……. opsluiten……..

  Zal er nog wel een paar vergeten zijn.

  En het gaat nog een paar generaties duren voor de wereld van de gifmengers dood is.

  Ik heb ze leren kennen. Heb de meelopers leren kennen. Uit een gezin van tien kinderen was ik de enige weigeraar. De illusies over de familieband zijn gebroken. De zweep van de realiteit is wreed…..laat littekens na die nooit meer zullen verdwijnen.

  Geheeld kan het niet meer worden. De schade is te groot. Intelligentie is niet opgewassen tegen de collectieve botheid. In de middeleeuwen heerste de inquisitie met een moordpartij op de ketters. Je was een ketter naar believen. Er is niets veranderd.

  Ik zal niet eens meer, ” kom maar op ” , roepen tegen de verziekten. Mijn aandacht zijn ze niet waard…….tot ze te veel in de buurt komen met hun giftigheid……hun mentale lepra. Zonodig zal ik doden. Dat recht heb ik ontleend aan de waarheid…….al twijfel ik nog steeds……aan alles.

  Het zal allemaal wel.

  We zien wel wat er komt. Eerst mijn kind……ze gaat goed…….en ik heb er nog een……plus een partner die de moeite om voor ( en mee) te leven waard is.

  Alles zal hérbezien moeten worden in dit licht.
  Álles…..!

  ‘ ik beid mijn tijd ‘

 4. Inderdaad in het meer …hier in Greece heb ik een kleine groep vrienden maar ze zijn zo vastgelopen in hun wereldje van facebook, Instagram en uiteraard de TV waar alleen maar Str.nt uitkomt het is voor mij ook heel vermoeiend zeker nadat ik het kalergi plan heb laten zien met onder meer van zwanst…niets geloven ze , nee Danny das allemaal Fake bla la bla….

  • Ja ligt eraan waar je zit in Griekenland, op het mainland zijn ze goedgelovig met uitzondering kleine groep hardcore wakkeren in Athene..Meeste grieken en eiland bewoners hebben ook nooit om de euro gevraagd, zijn de Elites in noord Griekenland die zijn omgekocht destijds door de EU.

 5. Ik zat deze middag op het terras van mijn kroegje, op zondag, vooral als het mooi weer is, komen vele wielerterroristen n NA drankje nuttigen, om te zeiken en vervolgens hun waterflessen te vullen, ben even in gesprek gegaan met n groepje van 7 jonge mensen en vroeg op zeker moment of ze zich lieten vaxxen n tijd geleden . Antwoord : IEDEREEN ! sommigen 2x anderen 3X ……maaar voorlopig hadden ze er geen zin meer in, tenzij hun ‘vrijheden’ zouden beperkt worden , want ‘het kan toch geen kwaad’ !! Wat moet men als rationeell mens daarvan denken ?? Behalve dan dat de WERELD NAAR DE KLOTEN IS ?!

  • Patrick, deze imbecielen zijn bezig aan hun laatste rondjes alleen weten ze het zelf nog niet…Ken er 2, mountainbiker en racefietser. Eentje hartinfarct na biken in het bos de ander is ineens blind (ooginfarct) ook na tourtje van 50km..

  • Patrick, die eindeloze verklaringen van die massa is ook geen beginnen aan om deze te weerleggen. Ik ken in mijn omgeving echt een groepje hele lieve mensen maar ze zijn o zo goedgelovig dus naïef en niet dom maar ze zijn geheel door de MSM opgevoed. Als ik geheel neutrale onderwerpen zoals de klimaat beweging en de daaruit voortvloeiende politieke onzin laat zien krijg ik te horen “maar we moeten iets doen!”
   Mijn goed gemeende adviezen zoals feiten weerlegging en “wees niet bang” en “probeer zelf na te denken” komen niet over. Het kwartje valt niet. En ik vrees het kwartje valt ook niet als het veel te laat is. (Er komt alweer een ambulance voorbij gejaagd……)

   • Meester Prikkebeen, zeker! Als je in zo’n gesprek, dat altijd – als je het niet zelf in de hand houdt door te stoppen of, dat wil men, zucht dat ze gelijk hebben (dan ben je er van af) – uitloopt op ruzieachtige tweegesprekken waar dan weer mensen bijkomen en dan samen 1 front vormen tegen De Vijand, probeert te vragen of ze hun eigen gezonde verstand gebruiken, afgaan op hun gevoel, informatie opzoeken en niet zomaar alles pikken wat voorgehouden wordt door de msm, krijg je toch een boosheid over je heen. Ze zijn gefrustreerd (want nee, ze denken niet zelf na en willen dat niet van anderen horen) en voelen zich, net als mensen die lullig doen tegen iemand die ergens mee gestopt is (ah toe, 1 wijntje kan toch wel…. doe niet zo ongezellig…. Nee, we gaan niet met z’n allen buiten roken, want Daan is gestopt, knap he…. – daarmee etalerend dat ze reuze in hun maag zitten met iemand die iets afwijst wat niet zo gezond is, of in ieder geval voor hem of haar in kwestie gewoon even of voor altijd niet meer hoeft) aangevallen! Aangevallen! En zo blijft die tweedeling in stand. Zijn ze nu opnieuw mee bezig. Die QR-code is ook nog lang niet van tafel hoor. Wacht maar. Straks zitten zij weer in het restaurant en hou jij thuis een bbq for one.

    Gelukkig heb ik nooit behoefte of noodzaak gevoeld me op social media te begeven. Nog gelukkiger: ik heb helemaal geen mensen nodig. Ook dat vinden ze trouwens bedreigend.

 6. In de supermarkt hele rijen gebek lapt .
  Hissen tegen mij HIJ heeft geen mond kapje .
  Heel gevaarlijke menigte het enige wat ik kon denken was krijg de vliegende neten tering stel idioten .
  Bleef steevast de winkels inrennen zonder lap .
  Mensen die normaal vriendelijk deden waren 180 graden omgedraaid ! 😎
  En het schijnt weer op de nominatie voor de volgende ronde te staan .
  Nog op netvlies oudere vrouw meegesleurd door 2 cops omdat ze geen beklap droeg .
  Vrouw overleed dag erna .
  Echt grof hoe ze over straat gesleurd werd .
  Galbakken dit soort gasten .

  • Cor, ik heb het masker gedragen in de supermarkt om geen heibel te krijgen. Dat was het me niet waard. Er circuleert een short video van een vrouw destijds zonder masker die een medische vrijstelling had en ze werd als een paria behandeld. De reacties van het winkelend publiek zijn heftig en ik zou graag willen dat het publiek die reacties keer op keer te zien krijgt. Ik heb zelf iets vergelijkbaars meegemaakt in het buitenland en ik zou die mensen graag nog een keer in de ogen willen kijken (misschien zijn ze al dood en begraven). Dat was allemaal te behappen.

   Het allerergste overkwam mij dat een arbeidscollega tegen een anti masker klant in de supermarkt in het verweer kwam. Hij vertelde dst uitgebreid in een werkoverleg. Hij is dus 1 van hen uit die bewuste groep die ook mij op de brandstapel zou gooien als het zo uitkwam.
   Ook gij Brutus.
   En die collega moet ik wel elke dag in de ogen kijken.

   Het was bijna 80 jaar geleden net zo. Iedereen ‘wist’ wel iets van de jodenvervolging en de transporten maar niemand wilde er iets van weten. De burger bevolking van Buchenwald: wir haben es nicht gewusst. Nee nee, ze roken niks en ze vroegen zich niet af waar de as uit de lucht vandaan kwam. De mens is wreed.

   • In Frankrijk was het vele malen erger dan in NL (de avond klok begon al om 6 uur bv en om buiten te mogen zijn moest je een briefje invullen met al je gegevens erop en waarom je buiten wilden zijn en kinderen vanaf 6 jaar moesten al een mond kapje op, op school) maar mij kregen ze er niet onder. Ik had schijt aan alles en dat hebben vele geweten. Ik hield me niet aan de regels en heb veel moeten doorstaan met onze kinderen en klein kinderen die mochten zelfs niet in de ballenbak en we moesten buiten alles opeten en dat deden we bewust naast het terras want zelfs daar waren we niet welkom en we gingen op de grond zitten pal naast het terras die zo goed als vol was met onze kinderen en kleinkinderen zodat de gene die op het terras zaten konden zien hoe wij als joden werden behandelt en onze kleinkinderen hebben wel lol gehad omdat ze toen geen tafelmanieren hoefde te hebben en ze tijdens het eten mochten spelen in het gras. Beste is je niets van andere ooit aantrekken en je hard opstellen want als alle dat gedaan hadden dan waren er ook minder geprikt omdat men steun voelde aan elkaar. Maar ik heb makkelijk te praten omdat ik op dit punt hard ben van naturen en schijt heb aan vele dingen in het leven en ben zo goed als schaamteloos op hele vele vlakken en dan kan je ook meer hebben.

    • Ik liep zonder briefje buiten en ben nooit meer naar restaurants en kroegen gegaan die het briefje ” verboden voor normale mensen” op de deur hadden geplakt.

     Weet niet waar jij zit, maar hier leeft het sook weer. Elk gesprek gaat over dat de cgriep er weer aan komt.
     Hoeveel weken of maanden nog voordat de gecreërde werkverschaffing van de dictature france weer nieuwe creatieve onrechtmatige opsluitingen en vernederende regeltjes met sancties gaat creëren???

     Ik ga mij aan geen opsluitingsbevel meer houden!!!

 7. Ik ben er destijds stap voor stap ingetuimeld , in het masker dragen, voor de lieve vrede, die 20 minuten in de supermarkt wou ik geen heibel ……maar weet je wat : NOOIT MEER ! …..en misschien sleurt de Gestapo me ooit over straat , gemakkelijk zal ik het ze in elk geval niet maken !

 8. 200 euro betaald, volledig gevaccineerd op papier. Staat geregistreerd. tegen iedereen gelogen dat ik was geprikt. geen gezeik van niemand en overal binnen kunnen komen etc. JULLIE ZIJN TE EERLIJK!!

 9. Alex Jones is al flink aan het opiniepeilen op een nieuwe pandemie. Niet intrappen. Het zijn allemaal “shows”, gescript tot de letter. Zijn opiniepeiling over aliens liep ook niet zo goed af, en kreeg geen voet aan de grond. Laat dat met dit verhaal ook niet gebeuren. Hier in nl gingen geruchten dat ze volop aan t recruteren waren voor testers en prikkers….

  Nog niks van bewijs gezien tot nu toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in