Dr. Geert Vanden Bossche is een wereldberoemd expert in immunologie en vaccinologie. Hij heeft zich moedig en zelfopofferend opgesteld door het publiek te waarschuwen en voor te lichten over de covide agenda en de gedwongen injectiecampagnes, schrijft Dr. Trozzi.

Antilichaam gemedieerde selectie en antilichaam afhankelijke versterking zijn een dodelijke combinatie. Samen vormen het door mensen gemaakte SARS C0V2 virus en de covid-19 genetische “vaccin” injecties een synergetisch biowapensysteem.

Deze ernstige biologische bedreigingen zijn een van de redenen waarom ik iedereen oproep om “de ogen wijd open te houden“, zich schrap te zetten voor de impact en met volle intensiteit en focus op de globalisten-predators te jagen.

Dr. Vanden Bossche heeft een zeer diepgaande kennis van de fijne kneepjes van virologie, vaccinologie, kudde-immuniteit, immuunontsnapping, immuundisfunctie en antilichaamafhankelijke versterking. Hij is bescheiden, goed geïnformeerd, traag en nauwgezet in zijn conclusies en moedig en meelevend in zijn waarschuwingen en adviezen. De toekomst is moeilijk te voorspellen, maar ik raad aan om de waarschuwingen van Dr. Vanden Bossche serieus in overweging te nemen.

Als mijn voorspellingen juist zijn, wie loopt er dan gevaar en wie niet? – Dr. Geert Vanden Boscche.

Hier identificeert Dr. Vanden Bossche wie volgens hem het grootste risico lopen op een ernstige covid-ziekte in de toekomst; en hij beschrijft drie ziektegolven bij populaties die sterk “gevaccineerd” zijn: ten eerste de golf van ontstekings- en stollingsziekten die we nu meemaken; ten tweede een huidige en groeiende golf van auto-immuunziekten; en ten derde een golf die naar verwachting snel zal volgen, namelijk die van de hyperacute covid-19 ziekte.

  Dokter wil "eng zijn tegen het publiek" en COVID-cijfers opblazen: "Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je gaat sterven"


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De pandemie is nog maar het begin, de toekomst is rampzalig: “Er staat nu maar één ding op het spel en dat is het overleven van ons menselijk ras”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne valt olietanker aan na nog meer verliezen in Zaporozhye, Donetsk (Video’s)
Volgend artikelZullen ze ooit schoon schip maken over de vaccinschade die ze hebben aangericht?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. ten derde een golf die naar verwachting snel zal volgen, namelijk die van de hyperacute covid-19 ziekte.
  En wat moet ik me daar onder voorstellen ?

  • Hele hoog besmettelijke covid. Die als een warend vuur snel om zich heen grijpt. Zodat de meeste gevaxte gefiprikte idioten snel ziek worden en massaal ziek kunnen worden op korte tijd. Zo legde hij het uit.
   Dat is ook zijn angst omdat brandweer politie ziekenhuispersoneel alle mensen die op belangrijke posten werken etc gegifprikt zijn en wanneer die allemaal gaan uitvallen als ze ziek worden ,vergeet niet dat het te maken heeft met een immuunsysteem dat steeds achteruit gaat bij iedere griep en een hiv reactie geeft slaat ons infrastructuur systeem op slot of loopt het in het honderd.
   Geert zijn grootste angst is hyperacute covid die ons dagelijkse leven kan platleggen of behoorlijk kan ondermijnen en dan kan je dus rellen krijgen en plunderingen………

   • Je merkt nu al de ontwrichting: minder personeel. Kwam
    Vd week in gamma: kassa dicht, afrekenen bij balie ingang. Zorg in verpleegtehuis v m’n moeder tekort door ziekte en vakantie. Of we bij kunnen springen. En op m’n werk merk ik in contact met leveranciers en klanten ook hoe DOM ze geworden zijn; de meest simpele verzoeken gaan mis en jij moet hen uitleggen wat ze moeten doen. Er worden in veel bedrijfstakken nu tussenoplossingen gebruikt om het tekort op te vangen. 1 stap verder waarin nog meer mensen ziek worden en die tussenoplossingen kunnen het ook niet meer opvangen. Dit najaar kan t al wel eens gaan gebeuren met t standaard griepseizoen en die kneuzen die alsnog injecties gaan halen.

    • Ja dat bemerk ik ook om mij heen. Al al eens geopperd , iedereen op vakantie zeker en als reactie ja en veel zieken. Mijn ex kent het probleem zeker op zijn werk groot transport bedrijf. Moet nu overal bijspringen in de garage omdat 60 % afwezig is door vakantie en zieken. Hij zei ik ben blij dat veel chauffeurs op vakantie zijn en de wagens aan de kant zijn om eens goed na te kijken en grote beurt te geven,maar anderzijds bijna geen personeel om het werk te doen. Moet hij zelf uit zijn kantoor en overal aan. Maar hij zegt ook, veel chauffeurs klagen over ziekte en er zijn steeds meer chauffeurs die ziek thuis zijn. Voorlopig is het heel slap op de markt en weinig vrachtverkeer voor het bedrijf dat veel op schiphol rijd. Hij zei gister aan éen kant goed dat heel veel chauffeurs vakantie heeft of ziek thuis is want het is heeeel erg slap op dit moment. Ik zei geen spullen om te rijden dan, nee zei hij overal zieken en vakantie waardoor goederen niet klaar staan om opgehaald te worden. Dus rijden ze nu 40% minder eetwaren ………ik pols altijd mijn ex op informatie omdat daar 1300 mensen werken en hij een goed overzicht heeft op ziekte verzuim dat mee teld door de vax en op goederen die niet stagneren. En hij zegt dt het steeds erger word,dat er nu chauffeurs doodgaan of hun vrouw hun zwager. En omdat er veel volk werkt hoort hij wekelijks van overlijdens waar dat vroeger is een keer per twee per jaar een verhaal opdook. De gifprik begint wel degelijk nu optevallen door dood en ziekte die het achterlaat.

     • werk zelf ook in een logistiek overslagbedrijf…verleden week naar de wake geweest van een collega…aneurysme…
      ander in het ziekenhuis…bloedkanker..
      veel die geregeld ziek zijn….
      het valt op…
      ook het werk zelf is aan het slabakken…..dingen die jij omschrijft…..
      het valt inderdaad meer en meer op….

     • Zo, niet normaal. Gisteren vertelde een collega dat meerdere schoolvrienden van hem overleden zijn recent (leeftijd zo eind 50), 1 iig met herseninfarct. In m’n straat eind vorig jaar kwam de ambulance regelmatig. 1 in elkaar zakker, 1 herseninfarct, 1 dood naast het bed, 1 dode met hartaanval, en nu 1 met uitgezaaide kanker. Van meerdere collega’s een ouder overleden of ernstig ziek. Wat verpleegsters ivm m’n moeder ook zeggen: normaliter ontwikkelen de klachten zich in jaren, nu in 2 maanden. En van bovengenoemde voorvallen is de snelheid in achteruitgang ook vaak genoemd. Er liggen ook vrij veel oudjes slecht daar. En dan nog niet genoemd alle sluimerende, vage en/of onverklaarbare klachten waar velen mee rond lopen. O ja, 1 collega vertelde vanochtend dat zn vrouw door dr voet ging bij simpelweg het afstappen van de fiets. T voelde alsof t gebroken was, maar ze kunnen niets vinden. Ze schijnt broze botten te hebben, maar men kan oorzaak niet achterhalen… en zo gaat het maar door.

   • En een excuus om prikweigeraars op te sluiten onder het mom vd dodelijkheid vd ziekte (die echter alleen de immuun gecomprimeerde geprikten zal treffen)…

  • Heel snel doodziek. Ik heb een theorie: we weten inmiddels dat covid wordt veroorzaakt door parasieten. Vandaar het verbod op ivermectine…
   Eet je bio en/ of vega, dan denk ik dat je die parasieten niet binnenkrijgt.
   Ik heb ivermectine besteld. Als je de Andere Krant , 2 week geleden, leest kum je nu weten waar je het bestellen kunt.

  • Hyperacute covid betekent dat de gevaccineerden door hun specifieke immuundeficienties EN het feit dat hierdoor een variant zal ontstaan volgens VandenBossche die niet alleen zeer besmettelijk is, maar ook zeer virulent, dus erg ziekmakend, maar vooral erg ziekmakend voor de gevaccineerden. Dit betekent dat mensen heel snel besmet raken en de gevaccineerden heel erg ziek worden van hun infectie, en zelfs massaal dood zullen gaan.
   Nou geloof ik zelf niet zo in dat rampscenario, want Geert voorspelde precies hetzelfde al vorig jaar begin juli en het is nooit gebeurd. Hiervoor zijn verschillende redenen, die vrij complex zijn en die hij kennelijk niet goed heeft doordacht. Maar het zou ideaal zijn voor de elite als dit wel gebeurt, want dan is dat extra reden om de WHO alle macht te geven over deze “pandemie” en de globale controle over de gezondheid. Maar het zal ook aantonen dat ongevaccineerden nauwelijks last zullen hebben van dit alles. Daarom heeft de elite ook zo fanatiek geprobeerd om iedereen te vaccineren, en zelfs ongevaccineerden te “vaccineren” via chemtrails, via het voedsel en via shedding.

  • Die golf extra covid-19 zieken wordt simpelweg opgewekt door 5G tot 100 Hertz omhoog te pulsen zodat triple revaccineerden, volgepompt met grafeenoxide, gefrituurd worden. Dat zal voornamelijk in het groot stedelijk gebied plaats vinden omdat daar 5G zendmasten op korte afstand staand. 5G is een korte golf frequentie die telkens op enkele 100 meter versterkt moet worden.

 2. Geen medelijden voor de gevaccineerde en simpele zielen die aan het roepen waren dat de ongevaccineerden overal uitgesloten moesten worden. Geen enkele traan zal ik laten voor deze hersenloze schapen als ze doodvallen door hun heilige “vaccin”. Ze zouden nu zelf uitgesloten moeten worden in de ziekenhuizen, “ze hebben er tenslotte zelf voor gekozen”.

    • Al zou hij dat hebben, maakt dat wat uit? Ik begrijp je motivatie voor die vraag niet zo. Je hoeft geen verstand van medische zaken te hebben om te concluderen dat het nogal bizar is om zo iets te zeggen. Dan moet hij ook vinden dat iemand niet in het ziekenhuis wordt geholpen als iemand zwaar gewond raakt omdat hij/zij straalbezopen achter het stuur zat, want ‘ja, hij/zij heeft zelf het risico genomen’. Rokers zouden dan ook uitgesloten moeten worden. Longkanker? ‘Nee, we gaan je niet behandelen, want je hebt het risico genomen. Dan had je maar niet moeten roken.’ En hoe ver ga je dan?

  • @ Hendrik: MMS of CDH/CDS werken net zo goed of zelfs beter en is 100% natuurlijk, geen bijwerkingen. Vrij verkrijgbaar in b.v. Duitsland. Wordt als water zuiverend middel aangeboden. ‘Men’ wil niet dat het volk doorkrijgt hoe geneeskrachtig dit middel is, voor vele ziekten. Big pharma zou direct opgedoekt kunnen worden.

  • IVM is GVD toxisch as hell!! En ja, ik sta aan jullie kant.
   Telegram linken hier kan niet merk ik.
   ivermectinkillz channel… geen idee of het zo te vinden is.

  • Als je geen rotzooi gif eet, en voor de rest prima gezond leeft zonder prikken , heb je helemaal nergens last van met welk zogenaamd virus dan ook ! Zo zit de mens en natuur in elkaar simpel en doeltreffend, eet je rotzooi , en prik je gif als een malloot , ja dan gaat het fout. Dus dat niet doen of maar zelf weten. iedereen heeft genoeg kansen gehad om te weten wat ie doet en of mee doet. Dus niet achteraf klagen bij overlijden.

   • Ieder mens of dier kan parasieten oplopen. Zieke dieren en mensen hebben heelveel parasieten bij zich. Die gifspuit schijnt parasieten te bevatten, Dus extra…..belasting van lichaam.

  • Als je goed zoekt, kun je misschien in Frankrijk nog wel wat vinden. En anders moet je een cocktail nemen van Nattokinase, Lactobacillus Salivarius, NAC en quercetine met zink. En een hoog vit. D gehalte in je bloed proberen te houden, want het is allang duidelijk uit allerlei onderzoek dat de hoeveelheid vit. D in je bloed ongekeerd evenredig is met de kans om (ernstig) ziek te worden door Covid.
   Ik gebruik deze middelen zelf en ik ben de afgelopen drie jaar niet 1 keer ziek geweest, terwijl ik anders altijd zeker wel 1 keer tijdens de winter een paar dagen flink werd geveld door de griep
   Dus, zorg dat je goed slaapt, de juiste vitamines neemt en verder ook gezond eet en dan ben je erg goed beschermd.

   • Ik zit heel vaak in de zon als er zon is dan.
    Mijn vitamine D gehalte is al jaren boven de 100. Laatste keer was 130.
    Ben sinds de jaren 90 niet meer verkouden geweest of grieperig. Sport regelmatig en ben ongevaccineerd. Arts vertelde mij dat door mijn hoge vitamine D gehalte mijn immuunsysteem perfect is. Heb me meerdere keren opzettelijk met Covid proberen te laten besmetten toentertijd omdat we een QR code wilde hebben, maar ben nooit positief getest of ziek geweest, dus pak de zon of vitamine D.

 3. Hij begint met melden dat mensen het vervelend vinden om zijn gezicht te zien, daarna begint hij te zagen over varianten. Tja….nog een ivermectinneke iemand?

 4. Helemaal niks slikken wat van Big Pharma komt lijkt me het beste. Ik vertrouw die club voor geen meter meer. Eet gewoon je biologische groenten en fruit, haal rauwe melk/yoghurt/kaas en eieren rechtstreeks bij een boer die je vertrouwt. Kijk uit met vlees (parasieten) dan heb je helemaal geen pillen nodig! Je hebt namelijk geen idee wat er écht in die pillen zit en dat is ook zo met “eten” dat in een fabriek gemaakt wordt. Dus ALLES met een ingrediënten lijst (eten/drinken en pillen) links laten liggen! Ik snap niet dat mensen zeuren over covid “vaccin” maar dan wel van dezelfde Big Pharma ivermectine of andere pillen gaan slikken. NIETS van Deepstate bedrijven is te vertrouwen, vertrouw alleen jezelf.

 5. De nieuwe bloedverdunners (Doacs) komen óók van Pfizer. Beter de oude bloedverdunners nemen. Daarvan weet je zeker dat het goed zit. Die Doacs moet je niet vertrouwen.

 6. Ik moet over een tijdtje naar het ziekenhuis.
  Ik ben spastisch en heb sterke kaken.
  Ik ben een soort Pitbull of Jaws uit the Bond film “the Spy Who Loved Me”.
  Voor mijn gebit heeft dat nadelige gevolgen.
  Ze gaan kijken of ze een oplossing kunnen vinden.

  Het is een tandheelkunde waar ook mensen komen die verstandelijk beperkt zijn.
  Op een andere manier dan, de acteurs die voor politici spelen
  en van zichzelf denken dat ze het nog goed doen ook.

  Als ik voor een behandeling onder te zeil moet, moet ik dan vrezen dat ze me ook maar de gif spuit geven?
  Weet hier iemand of dat ze dan zonder mijn toestemming kunnen doen?

  • Mijn moeder in het verpleeghuis wou absoluut geen zogenaamd vaccin
   Verzorgster heeft het stiekem toch gegeven
   Daarna kreeg mn moeder gordelroos in haar gezicht
   6 maanden later kreeg ze long ontsteking, de Verpleegster heeft de slangetjes in haar neus gedaan
   Compressor aan
   Dus longen opgepomp !
   Moe is een week later gestorven
   Ze is dus opzettelijk vermoord !!!!
   Laat dit een waarschuwing zijn !!!!

 7. Dag Leen,
  Ik had graag geschreven dat het ongeloofwaardig was.
  Maar ver voordat het 4de Reich zich manifesteerde zoals het doet sinds 2020, zijn er twee kennissen overleden doordat ze niet de juiste zorg kregen.
  Op de zorg van Nederlandse-Nederlanders moet altijd worden bezuinigd.
  Niet op de zorg van “bruikbare lijven” die in Nederland verwelkomt worden en “alle” zorg krijgen.
  Toen een goede vriend die ook lichamelijk gehandicapt was na een hartaanval op de IC terecht kwam, werd de beademing uitgezet wanneer hij zich niet onderdanig gedroeg.
  Het is de werkwijze van het sLinkse tuig, wat alleen maar toegenomen zal zijn.
  De Nazi Liefhebbers moeten velen die geen meerwaarde hebben voor hun, de dodelijke injectie hebben gegeven.
  Iets wat ze natuurlijk altijd zullen verzwijgen en ontkennen.
  De actie’s tegen Baudet destijds van wat zich het Feministisch Front noemde, werden gedaan toen er weer misstanden in de zorg aandacht kregen.
  Mijn zorg hebben ze meerdere keren geprobeerd af te nemen.
  Nazi Liefhebbers, volksverraders, die in een gesprek van 20 minuten beter zouden weten welke zorg / hulp ik nodig heb dat ikzelf met ruim een halve eeuw levens ervaring.
  Het frappante is, wanneer dergelijke volksverraders tegengas krijgen, verdwijnen ze volledig uit beeld.
  En kom je ze een keer tegen, dan willen ze je niet meer kennen.

  Vandaar mijn bezorgdheid, dat ze de medische ingreep zullen gebruiken om van me, van ons af te zijn.

  Bedankt voor je reactie / waarschuwing.

  Ps.
  De opmerking dat het onnatuurlijk is dat gehandicapten in leven blijven, kreeg ik van een Gestoord Lid van GewoonLink.
  Zo’n Nazi Liefhebber die zich uiterst links van het politieke spectrum blijven manifesteren.
  Toen ik vroeg uit welk schrift hij dat had, kreeg ik een ban!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in