Ik heb dit nog nooit eerder gezien”, getuigde Dr. Kimberly Biss, een verloskundige-gynaecologe die betrokken is geweest bij 8000 zwangerschappen, maandag voor het Congres tijdens de hoorzitting “Letsels veroorzaakt door COVID-19 vaccins“, schrijft Vigilantnews.

“Hoeveel van uw patiënten of zwangere vrouwen die u kent, hebben een miskraam gehad na het nemen van de COVID-19 vaccins – of injecties?” vroeg afgevaardigde Marjorie Taylor Greene (R-GA).

Dr. Biss legde eerst uit dat de vaccinatiegraad onder haar patiëntenpopulatie ongeveer 60% was en dat de meeste patiënten drie injecties hadden gekregen. “Heel weinig namen er vier of meer.

“Wat verontrustend is,” verklaarde Dr. Biss, “is dat de meerderheid van de patiënten hun injecties in 2021 en begin 2022 kregen. We zien echter nog steeds aanhoudende effecten.

De gegevens

Vorig jaar nam Dr. Biss contact op met Dr. Jessica Rose, een ervaren technisch wiskundige, en deelde de gegevens van haar praktijk met Dr. Rose, die een diepgaande analyse uitvoerde die ze samenvatte in een Substack-publicatie. Dit is wat Dr. Rose vond:

Figuur i: Nieuwe patiënten versus miskramen voor 2020, 2021 en 2022.

De bovenstaande grafiek toont het aantal miskramen (oranje) vergeleken met het aantal nieuwe patiënten (blauw) dat Dr. Biss ontving voor elk specifiek jaar. Dr. Biss getuigde voor het Congres dat haar miskraampercentage in 2020 ongeveer 4% was. Dat aantal verdubbelde in 2021 tot ongeveer 7 tot 8%. Alarmerend genoeg verdubbelde het miskraampercentage opnieuw in 2022, tot maar liefst 15%.

Figuur ii: Vergelijking van miskraampercentages van nieuwe patiënten voor 2020 tot en met 2022.

Miskraampercentage vs. historische context

“In mijn verloskundig handboek en in sommige artikelen staat dat een normaal miskraampercentage 13% tot 15% is. Ik heb dat klinisch nog nooit gezien,” verklaarde Dr. Biss. Ze deelde een uitgebreid onderzoek van Naert en collega’s, waaruit bleek dat het gemiddelde miskraampercentage 5,39% was. “En zelfs dat is een beetje hoog,” merkte Dr. Biss op. Het miskraampercentage in haar praktijk was slechts 4% voor het jaar 2020.

  Nu weten wij wat het is om tussen krankzinnigen te leven

“Ik heb dit nog nooit eerder gezien”

Dr. Biss beschreef bepaalde periodes waarin het miskraampercentage verschrikkelijk hoog was:

“We piekten om de een of andere reden in november van dat jaar (2021). Toen kwam er eigenlijk een niet-klinisch personeelslid naar me toe en zei: ‘Dr. Biss, realiseert u zich dat we deze maand acht miskramen hebben gehad?’ – wat, in een praktijk die 20 tot 25 patiënten aflevert, een enorm aantal is (meer dan 30%).”

“Ik zal u in december (2022) vertellen,” vervolgde ze, “Ik heb dit nog nooit eerder gezien.” We hadden 41 nieuw geregistreerde patiënten; 13 van hen verloren hun baby. Dus dat is [31,7%] daar.

“En toen in januari en februari van 2023 bleef het nog steeds hoog – het normaliseerde niet tot juni van dit jaar, ging toen een beetje omhoog en daalde in september.”

Het probleem om het verband met het vaccin vast te stellen

“U (Marjorie Taylor Greene) vroeg hoeveel patiënten het vaccin kregen en vervolgens hun baby verloren. Dat is moeilijk vast te stellen,” zei Dr. Biss. “Ik kan u vertellen dat 60% van mijn patiënten gevaccineerd is.”

“Maar het probleem is,” vervolgde ze, “als ze helemaal nieuw zijn in de praktijk, heb ik ze nog niet gezien omdat ik de enige persoon in mijn praktijk ben die elke patiënt vraagt: ‘Hebt u een vaccin gehad?’ ‘Hoeveel?’ ‘Welk merk?’ ‘Wanneer?’ ‘Hebt u COVID gehad?’ ‘Hoe vaak?’ Want of we het nu leuk vinden of niet, dat maakt nu deel uit van uw medische geschiedenis. Ik ben de enige die deze vragen stelt.”

  Wir impfen nicht! - Wij vaccineren niet! Trailer van de documentaire-film

Dr. Biss legt uit dat als een vrouw een miskraam krijgt en je vraagt: “Nou, heb je een injectie gehad?”, je beschuldigend over kunt komen op die persoon. “Je wilt een vrouw nooit het gevoel geven dat zij er de oorzaak van is dat haar baby niet geboren wordt,” zei Dr. Biss. “Dus het is moeilijk om de exacte gegevens van al die patiënten te krijgen.”

De volledige hoorzitting “Injuries Caused by COVID-19 Vaccines” is te bekijken via onderstaande video:


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

CV19 gevaccineerden zijn zieke superverspreiders – Dr. Betsy EadsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTerugslag: De enorme tol van de Gaza-oorlog op de Israëlische economie
Volgend artikelScott Ritter: De Hamas-aanval op Israël van 7 oktober – De meest succesvolle militaire aanval van deze eeuw
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Voeg daarbij het promoten van abortus, alle domme oorlogen en de elite (WEF) gaat zijn doelstellingen best halen, op naar een half miljard.

 2. De meeste gynaecologen en verloskundigen pushten de prikken. Er werd gedreigd met, wil je dat je kind jou verliest aan Covid? Wil je je kind geboren zien worden? Etc etc. Dus namen de meeste a.s. moeders die prikken maar, niet wetende wat de gevolgen konden zijn.

 3. “Dr. Biss legt uit dat als een vrouw een miskraam krijgt en je vraagt: “Nou, heb je een injectie gehad?”, je beschuldigend over kunt komen op die persoon.”

  Als moeder een paar jaar geleden een hapje wilde gaan eten buiten de deur was het uiteraard geen probleem om d’r prikstatus te delen met wildvreemden.
  Bij iets onbelangrijks als een miskraam kun je dat inderdaad niet maken.

  • We kunnen jou rustig missen hoor.
   En zo belangrijk is mijn eigen leventje ook niet.
   Geen kids vrouw vriendin,niets van al dat moois.
   Bovendien is de wereld groot genoeg voor die 8 miljard,er kan zelfs meeer bij.
   Maar er is 1 groot probleem:
   De ene mens wil beter van de ander worden.Zie ons bankenstelsel en leencultuur.
   Als er alleen kapitalisme in de wereld is en geen altruisme,krijg je dit:Hongersnoden,oorlogen en vluchtelingen.
   Voila,dat is waar we nu zijn.
   Op een gegeven moment,kan het alleen maar beter worden.
   Maar dan wel zonder WEF en Zionisten!

   • Wat een domme vraag !….ik ben enig kind en zelf heb ik er ook maar 1….als iedereen hetzelfde kweekgedrag moest hebben (mogen ook 2 stuks zijn ) waren we nu met 2 miljard , klimaatverandering zou geen probleem zijn en de planeet zou niet half vernietigd zijn !!

 4. Als je op funda.nl kijkt zie je al jaren veel huizen te koop staan met een kant & klare babykamer die wacht op een baby die niet meer gaat komen…

  Ga maar eens kijken, je ziet er nog steeds erg veel…!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in