Dr. Betsy Eads waarschuwde voor extreme ziekte en dood als gevolg van het CV19 biowapen/vax. Zij was een van de weinige artsen die de waarheid spraken en zei dat alles over CV19, van infectie tot injectie, een leugen was. Het is bewezen dat ze 100% gelijk had. Nu hebben de kwaadaardige, moorddadige Deep State globalistische monsters een nieuwe CV19 psyop. Ze pushen een nieuwe ronde dodelijke en slopende injecties. Het echte verhaal is dat de CV19-gevaccineerden het echte probleem zijn en dat we een “pandemie van de gevaccineerden” hebben. Er is nieuw bewijs dat de CV19 gevaccineerden de “superverspreiders” van ziekte zijn, schrijft Greg Hunter.

Dr. Eads legt uit: “Er is geen nieuwe pandemie. Het bestaan van Covid 19 is nooit bewezen. In feite is het een biowapen. Het is altijd al een biowapen geweest. De varianten zijn biowapens. De varianten zitten in de injecties. Ze zitten in de patenten, en Karen Kingston heeft dat bewezen. Volgens het Oxford Paper dat Dr. Peter McCullough onlangs citeerde … Het is een onderzoek uit Vietnam … is bewezen dat de CV19-gevaccineerden 251% meer kans hebben om virale ladingen te dragen dan de ongevaccineerden. Met andere woorden, zij hebben 251% meer virale ladingen in hun luchtwegen, mond en neus. We hebben dus inderdaad een situatie waarin de “superspreiders” de gevaccineerden van CV19 zijn. Zij verspreiden de virussen, de varianten en de spike-eiwitten naar de ongevaccineerden.”

Dr. Eads zegt dat dit betekent dat zowel de ongevaccineerden als de gevaccineerden voortdurend behandeld moeten worden. Dr. Eads zegt: “Kijk, als we superverspreiders hebben, dat zijn gevaccineerde mensen die rondlopen met 251% meer virale overdracht … dan betekent dat dat ze diegenen van ons besmetten die niet gevaccineerd zijn. Dus zelfs als u niet geprikt bent, zult u te maken krijgen met overdracht van het nano-wapen van het spike-eiwit. U moet behandeld worden om uzelf te beschermen. Dus degenen die niet gevaccineerd zijn, moeten Ivermectine krijgen en een detoxprotocol volgen, net als degenen die de prik hebben gekregen. . Ivermectin is de gouden standaard.”

  Laat ze de kinderen niet vermoorden

Dr. Eads vertelt ook dat haar thuisstaat Florida bezig is om alle CV19-vaccins uit de schappen te halen omdat ze als biowapens worden beschouwd. Dr. Eads zegt dat de enige manier om deze medische moord en tirannie te stoppen, is om niet mee te werken aan de vaccinaties of de maskermandaten die niets uithalen.

Dr. Eads zegt: “Wij, het volk, moeten opstaan en dit stoppen. Geef niet toe.”

Dr. Eads houdt nog steeds vast aan haar voorspelling dat voordat het allemaal voorbij is, er in de komende 5 jaar 2 miljard mensen zullen sterven als gevolg van de CV19 biowapen-vax.

Er staat nog veel meer in het 47 minuten durende interview

Ga met Greg Hunter mee terwijl hij praat met Dr. Elizabeth Eads, DO, een 25 jaar oudgediende, die de niet te stoppen sterfgevallen en blijvende verwondingen blijft benadrukken. Ze biedt hoop en meer nieuwe behandelingen voor degenen die gevaccineerd zijn en voor de ongevaccineerde mensen die blootgesteld zijn aan de shedding van de gevaccineerde “superspreaders”.

De bekende hartarts Peter McCullough noemt mensen die het CV19 biowapen/vax hebben gekregen “presymptomatische superspreaders”. Dr. McCullough zegt ook: “Dit fenomeen kan de bron zijn van de schokkende pieken na vaccinatie in zwaar gevaccineerde populaties wereldwijd,” schreef McCullough in een stuk voor The Defender, een nieuwsbrief van Children’s Health Defense (CHD).

Dr. McCullough vertelt er hier meer over.

Om te zien wat Dr. Mc Cullough zegt over de CV19 injecties die extreme kankers veroorzaken, klik hier.

Klik hier om de brief van Karen Kingston te bekijken om de CV19 biowapen/vax injecties te stoppen.

  Waarom worden mensen in recordaantallen ziek en sterven zij plotseling?

Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

15-jarig meisje dood na vaccinatie – Procureur-generaal: Aangezien deze bijwerking bekend was, kan ook hier niemand wettelijk verantwoordelijk worden gesteldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCDC-gegevens onthullen dat het COVID-vaccin het leven van mannen 24 jaar kan verkorten!
Volgend artikelDe klimaatveranderingsagenda is de sleutel tot de uitvoering van The Great Reset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik had vanaf het begin precies dezelfde mening als deze arts.
  Het zijn ook biowapens.
  En niemand ligt in het ziekenhuis met covid maar zijn ziek van al dat gif wat ze binnen gekregen hebben.

  • Gezien die troel ten onrechte overvaccins spreekt maakt ze zichzelf niet erg geloofwaardig.

   Ook ik heb vanaf het begin gezegd dat als er een ” virus” is, dit door Billie opzettelijk of een door hem uit de hand gelopen experiment rondgaat.

   Gisteren nog een oud stuk van een geleerde gelezen over biologische landbouw.
   Deze man gaf aan dar er dieper in de grond (ging over traditioneel ploegen) andere bacteriën voorkomen.

   Lagere schoolbiologie er zijn goede en slechte bacteriën.
   Watdenken wevan de massalw bomenkap van de oerwouden.
   Daar kunnen best bacteriën die niet aan het oppervlak mogen momen massaal hier zijn gekomen en “virussen” genoemd worden.

   Voorlopig hou ik het op een mix van rottigheid door de mensheid.

 2. “Het bestaan van Covid 19 is nooit bewezen. In feite is het een biowapen.”
  dit spreekt elkaar tegen hè. iets dat niet bestaat kan geen biowapen zijn.
  het is gewoon de griep met een andere naam, alles wijst daarop. zelfs de logica.
  de injecties kan je wèl als biowapen kwalificeren.
  het is wel duidelijk dat het niet om het virus ging maar om de injecties.

  • Ze hebben eerst het gif (biowapen) ontworpen.
   En om het te kunnen gebruiken voor een toepassing hebben ze een bestaande ziekte omgedoopt in covid.
   Met griep konden ze geen doodsangsten aanpraten bij de mensen.
   Het was al bekend dat er mensen overleden aan griep.
   Door covid te verzinnen hadden ze iets waar ze mensen doods en doodsbang mee konden maken.
   Want niemand had er ooit van gehoord dus kan je er van alles bij verzinnen.
   En daar hebben we dan dat biowapen wat ze konden inzetten.

  • In een vorig artikel las ik dat die sthiopische massamoordenaar zei dat C altijd bij ons zal blijven.
   Ik lees: “westoppen niet totdat jullie allemaal geïdentificeerd gecontroleerd rondlopen.”

   En waarom wordt niet iedereen boos of stelt vragen over die ongevraagde 5G installaties????!? Het web sluit zich!

   • 5G in het westen, ja. Niet in Rusland, die 5G, en ook niet in gebieden ten zuiden van Rusland. Kijk nog eens op de Ookla kaart. Wat denk je dat Rusland voor plannen heeft om mensen op te ruimen, of gaat Rusland dat niet doen? De vraag is nog steeds, waarom heeft Rusland geen 5G palen staan?

  • En zelfs “griep” is GEEN ziekte. Simpelweg opruiming van het lichaam, de grote herfstschoonmaak om schoon de winter in te kunnen gaan en in de lente weer vrolijk op te bloeien. (Of in de winter het loodje leggen…)

 3. Toch ontbreekt er nog iets. De gifspuit is er voor bedoeld om mensen tot GMO te maken. Ze veranderen in wandelende spike eiwit fabrieken. Deze eiwitten richten zich op de pijnappelklier – dit is de centrale processor unit in je hersenen, die vele processen medieert. Zoals je hebt kunnen zien in de laatste paar jaar van de gifspuiterij, zijn dat systemische processen alswel neurologische processen. Hieronder vallen de fertiliteit, o.m. de volwassenwording van de gameten, en de vruchtbaarheid (miskramen e.d. zie je vaker). De vraag is waarom willen ‘ze’ de mensheid tot GMO veranderen? Wat heeft het voor nut? Het antwoord is dat ‘ze’ dan de mensheid kunnen beheersen als het stomme goyim dat ‘ze’ die mensen beschouwen. En uiteraard zijn de meeste mensen werkelijk niet meer dan stom goyim, ook jij vindt dat, maar wie heeft het recht om voor God te spelen en dit besluit te nemen de mensheid fundamenteel, i.e. op genetisch niveau, permanent te veranderen? Maar deze morele kwestie komt niet in ‘ze’ op. Echter, dit is de ijskoude waarheid, die zelfs de ‘experts’ niet durven te vertellen aan je. Deze waarheid is zo ‘vergezocht’ en het is zo moeilijk te bevatten dat dit echt de doelstelling is, dat mensen zoals Bully Gates en Fauci en andere pharmers bulderend langs hun spiegels lopen en zichzelf op de schouder kloppen, zo van, ‘we hebben het toch maar mooi geflikt, en ze trappen er bovendien elke keer weer in!’

  Zo zit het. En niet anders. En jij doet er ook aan mee.

  De bedoeling is wsch om kolonies te stichten met die GMO mensen, die dan werk kunnen uitvoeren voor ‘ze’, terwijl ‘ze’ in hun handjes wrijven. Het is niet anders dan wat al eeuwenlang speelt, zolang de mens bestaat. Alleen is het nu op globaal niveau, met gebruik van zeer geavanceerde technieken. De technologie bouwt gestaag op zichzelf voort, als lego’s op lego’s, maar de spirituele volwassenheid staat volkomen stil. En zo lopen deze twee paden steeds verder uiteen, waardoor uiteindelijk het mensdier zichzelf ten gronde zal richten.

  • We hoeven alleen maar het internet en energienetwerk plat te leggen.

   Maar “we” denken niet zonder electriciteit te kunnen leven.
   Zoals met veel zaken wegen de voordelen van onze “beschaving” niet meer op tegen de nadelen.
   De mens heeft de grens tussen wat kan en tot hoever je mag gaan overschreden.

   Maar voor verdere ontwikkeling is innovatie, dus creativiteit nodig. Hebben ze zelf genoeg of laten ze nog wat mensen heel?

 4. In lichamen die een beetje rot zijn ontwikkelen zich schimmels, bacteriën en ander schadelijk spul gewoon veel sneller dan in gezonde lichamen, de natuur ruimt rottigheid gewoon op.

 5. “Volgens het Oxford Paper dat Dr. Peter McCullough onlangs citeerde … Het is een onderzoek uit Vietnam … is bewezen dat de CV19-gevaccineerden 251% meer kans hebben om virale ladingen te dragen dan de ongevaccineerden”: Dat moet 25100% zijn en niet 251%!

  Greg Hunter van USAWatchdog heeft het ook het verkeerde getal staan op zijn website met zijn interview met Dr. Betsy Eads

  “Study: Fully Vaccinated Healthcare Workers Carry 251 Times Viral Load, Pose Threat to Unvaccinated Patients, Co-Workers”

  Bron: https://childrenshealthdefense.org/defender/vaccinated-healthcare-workers-threat-unvaccinated-patients-co-workers/

  • Yep!
   Procentuele verandering = [(Nieuwe waarde – Oude waarde) / Oude waarde] x 100%

   In dit geval is de oude waarde 1 (omdat iets 50 keer toeneemt vanuit de oorspronkelijke waarde) en de nieuwe waarde is 50 (omdat het 50 keer toeneemt). Dus de procentuele verandering is:

   [(50 – 1) / 1] x 100% = 49 x 100% = 4900%

   Dus als iets 50 keer toeneemt, is dat een toename van 4900% ten opzichte van de oorspronkelijke waarde.

 6. “Ze biedt hoop en meer nieuwe behandelingen voor degenen die gevaccineerd zijn en voor de ongevaccineerde mensen die blootgesteld zijn aan de shedding van de gevaccineerde “superspreaders”.”
  1) ah, dus (financieel) eigenbelang om deze angstporno de wereld in te slingeren
  2) bij shedding via speeksel en bloed kan ik me nog iets voorstellen, maar zolang je die godvergeten injectie niet hebt genomen, ben ik nog steeds van mening dat je met een sterk immuunsysteem de boel de baas kan. Geen liters bloed in je laten pompen maar ringers lactaat zodat je bloedvolume goed blijft. Dat is belangrijker dan je hb gehalte. Tis zeg maar de fietsband plakken, oppompen. En dan kan het lichaam zelf weer eigen bloed aanmaken. Sterker nog: sneller en beter herstel dan mensen die transfusie krijgen, want geen bijwerkingen door afstotingsreactie (ja ook bloedgroep alleen is niet genoeg. Bloed is veel specifieker dan dat. Ook daarin worden we bedonderd. In bloed draait t ook alleen maar om geld). En kosten besparend. Ik ken persoonlijk mensen die met een laag hb gehalte t gewoon gered hebben. Ik loop zelf al 40 jaar met een medische verklaring rond dat ik geen bloedtransfusie wil (maar wel goede alternatieven accepteer en aanbiedt) en daar ben ik met de dag dankbaarder voor gezien deze hele shitshow.

 7. Ik ben bij “virale ladingen” gestopt met lezen. Is weer een stuk van een “virus”GELOVIGE, dus sowieso pertinente onzin. Sorry Rommel 🙂

 8. Beste Mensen

  Trap niet in de Val
  Van wie dan ook
  Ookal zo mooi verbloemd opgeschreven
  Blijft ver weg van Alle Vergift Spuiten
  Het maakt niet uit onder welke benaming
  Ga als het kan AlstUblieft nooit meer naar een persoon in Witte Pakken

  Ze zijn hoofdzakelijk Allemaal omgetoverd tot Zombies of volgelingen van een Zombie leider
  Wat die ook mogen uit-kraaien
  Kraaien blijven altijd kraaien ookal mochten die de veren van een duif hebben omarmt
  Uw dokter Huisdokter Specialis op alle gebieden
  Loopt 24/7 met U mee
  Die heet : Het Immuunsysteem
  Loopt voorzichtig over straat zodat U niets over het hoofd gaat zien
  Zoals bijvoorbeeld een iets omhoog staande stoeptegel
  Daar zou U Uzelf aan kunnen bezeren
  Een ongeluk Voorkomen is beter dan genezen van na een ongeluk
  Immers b.v. een gebroken been is niet zo snel genezen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in