De pers is niet geïnteresseerd in de verhalen van de vaccinbeschadigden. Hier zijn enkele verhalen van vaccinbeschadigden. Er zijn honderdduizenden van dit soort verhalen.

Helaas hebben de Amerikanen niets gekregen om hun verwondingen te compenseren. Nul, schrijft Steve Kirsch.

De schikking in de Larry Nassar misbruikzaak was $380M en niemand stierf of werd lichamelijk gehandicapt. Hier hebben we honderdduizenden Amerikanen die dood zijn of zwaar lichamelijk gehandicapt door toedoen van de Amerikaanse overheid en we hebben nog geen stuiver aan compensatie uitgekeerd. Dit is echt verbijsterend.

Het vetgedrukte hieronder is van mij, maar verder zijn deze verhalen van de bron, onbewerkt.

Hoe lang kun je leven met 3 uur slaap per nacht?

Dit verhaal kwam binnen via Professor Byram Bridle. Het is geschreven door de vrouw van een vaccinbeschadigde man die op het punt staat te sterven.

10 december, 2021

De laatste tijd heeft mijn gedachten een paar vragen die constant aanwezig zijn en mijn ziel veel onrust bezorgen. Deze vragen zijn onder andere “hoe lang kan een man die constant trilt slechts 3 uur of minder slaap per dag krijgt dit overleven?” en “hoe lang kan een man overleven met weinig tot geen voeding als gevolg van een onvermogen om voedsel binnen te houden?”, om er een paar te noemen.

Mijn man gaat dagelijks achteruit. Het is nu al 2 weken geleden dat hij nog iets gegeten heeft. Hij is niet gestopt met trillen sinds 29 juli, zelfs niet met de zware neuromedicijnen die hij nu neemt. Hij heeft de laatste 2 maanden maar 1 keer een volledige nachtrust gehad, 90% van de tijd krijgt hij minder dan 3 uur slaap. Spraakproblemen. Linkervoet naar binnen en onder gedraaid. Gebruikt een wandelstok voor korte afstanden, maar anders een rolstoel. Veel gevallen met de stok (die zijn erg eng). Constante spierkrampen. Erge rugpijn sinds juli. Constante hoofdpijn/migraine. Huid die pijn doet en brandt, maar geen uitwendig bewijs van trauma. Willekeurige blauwe plekken, vooral in de lage rug waar hij altijd pijn heeft. Zwervende hematomen waargenomen en gedocumenteerd door dokters/verpleegkundigen. Willekeurige pijnlijke rode plekken op de huid die openbarsten met helder vocht en een open zweer achterlaten. Verslechtering van het gehoor en enorme achteruitgang van het gezichtsvermogen (hij geloofde me niet dat er sneeuw viel totdat hij het op het terras hoorde), de lijst gaat nog door maar dit zijn de belangrijkste die me te binnen schieten.

  Dr. Malone: Neem geen deel aan de leugen en goed nieuws uit Zuid-Afrika

Weet u waarom? Omdat hij vaccinletsel heeft en niemand hem wil helpen omdat a) ze onderzocht zullen worden door het College of Physicians and Surgeons of Ontario (kijk maar eens naar hun memo aan hun leden van 30 april 2021, u zult er doodsbang van worden), en b) er letterlijk niets is wat ze kunnen doen.

Hier is waarom. De westerse geneeskunde vertrouwt bijna uitsluitend op testen voor diagnose (we hebben geleerd hoe onbetrouwbaar testen eigenlijk is tijdens deze pandemie, nietwaar?). De schade die inwendig wordt aangericht door het covid-vaccin is niet iets wat al eerder op grote schaal is waargenomen (zoek echter maar eens op Antibody Dependant Enhancement en vaccin als je graag een geïnformeerd individu bent). De testen die we nu hebben, kunnen de schade niet opsporen. In het geheel niet.

De handen en voeten van mijn man zwollen bijvoorbeeld vreselijk op. Toen dit in het ziekenhuis gebeurde, deden ze onmiddellijk bloedonderzoek. De resultaten kwamen terug voordat de zwelling weg was. Toch waren er GEEN ontstekingsmarkers in zijn bloedonderzoek. Nul. Hij slaagt niet voor neuro-testen (zoals een krastest op de voetzool), maar er is niets te zien op de beeldvorming. De dokters hier zijn dus erger dan waardeloos. Vanwege hun eigen diagnostische beperkingen hebben ze gesuggereerd dat dit psychosomatisch is. Zo schandelijk!!! Ik heb geen vertrouwen meer in welke medische hulpverlener dan ook, omdat ze zich volstrekt onbetrouwbaar hebben getoond.

En nu zie ik hoe mensen hun kinderen inspuiten met het kwaad dat mijn man in deze situatie heeft gebracht en ik huil. Ik ben in rouw. Voor mijn man en mijn familie. Voor mijn vrienden en familie die plotseling een beroerte, hartinfarct of hartziekte krijgen nadat ze gevaccineerd zijn zonder dat ze daar eerst last van hadden. Voor hun kinderen die voor hen moeten zorgen/hen moeten begraven. Voor de kinderen die achterblijven. Voor de kinderen die enorme gezondheidsproblemen zullen krijgen na vaccinatie. Voor de vrouwen die lijden onder een krankzinnige toename van miskramen/stilgeboorten. Voor de mensen die nu gesteriliseerd zijn en geen kinderen kunnen krijgen. Voor de mensen die zorg verlenen aan mensen die gewond zijn geraakt door een vaccin en die in een constante staat van ‘wat nu’ leven. Voor de mensheid en het verlies van ook maar één ziel aan dit genocidale vergif. Mijn ziel huilt.

  1.000 Dagen - Over Spijt

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een “psychisch” vaccin effect na Pfizer’s COVID-19 injectie


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet meest gedetailleerde bewijs tot nu toe van de verwoestende schade die Covid vaccins kunnen aanrichten
Volgend artikel2021 top artikelen – Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocide
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Als je DIT leest , vraag ik mij af . als 70 jarige keurig opgevoede Haarlemse, WANNEER ‘N , BEELDENSTORM, Mijn bloed kookt, mijn vocabulaire vér beneden ABN. woest ben ik, zou wel willen ……………………………………………

 2. hoi letje,

  Accepteer eerst dat mensen wreed zijn. Je kan ze domesticeren tot een zekere grens. Maar als het kind van een ouder verhongert doet die ouder er bijna alles aan om zijn/haar kind te voeden.

  De elites op deze aarde, zeker de generationele elites zoals bankier families of politieke families zijn anders. Die vervelen zich dood. Ze hebben meer dan alles wat ze ooit willen. Het enige wat ze nog hebben als uitdaging is de planeet of continent inrichten zoals zij het zouden willen. Daar zit nog uitdaging in.

  Wat zij ook begrijpen is dat je uit zicht moet blijven en sukkels (in hun optiek) zoals kill gates inhuren. Die kan dan mooi voor de bus worden geworpen want zij moeten de straat schoonhouden en aan de macht blijven.

  Die mensen zijn geestelijk ziek. In sommige generationele families is het bekend dat ze aan incest deden om het geheim van de macht in de familie te houden. Zoals de Rothshields. Dat heeft ook zijn negatieve gevolgen die daar bovenop komen.

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in