Frontnieuws herhaalt de 15 meest gelezen berichten van 2021. Deze staat op nr. 15, en werd voor het eerst op 20 september gepubliceerd.

Het “vaccinatie”-narratief is aan het afbrokkelen. Het beschermende effect van de vloeistof die wij “vaccin” moeten noemen, lijkt zich niet voor te doen. Het zijn vooral dubbel geïnjecteerde mensen die ziek worden. De intensiteit van de ziekte is hoger bij de geïnjecteerden dan bij de niet-geïnjecteerden. Zelfs de 3e en 4e “booster” injecties helpen niet. Integendeel: de cijfers uit Israël bewijzen dat de “vaccinatie”-campagne de aanzet is geweest tot een ware golf van infecties. Nu bewijzen ook de cijfers van voorheen niet getroffen landen dat de “vaccinatie” heeft geleid tot een pandemie die we nog nooit hebben gezien. De genocide wordt zichtbaar, schrijft Wolfgang Jeschke.

Miljarden mensen accepteerden de deal: 1-2 injecties met het onbekende mRNA-therapeuticum moesten hen en hun kinderen hun onvervreemdbare grondrechten teruggeven, hun vrijheid om te reizen, te werken, zich te verplaatsen, onderwijs te volgen, uit eten te gaan, of gewoon te hopen op redding uit de geënsceneerde pandemische toestand. In hun ondoordachte pact met het vaccinimperium hebben zij de berekening zonder de duivel gemaakt: de verlossing blijft uit, de vloeistof werkt niet en ook niemand krijgt zijn rechten terug. In plaats daarvan moet iedereen weer worden behandeld met de giftige cocktail, waarvan de gevolgen inmiddels miljoenen keren zijn gedocumenteerd in de databanken met bijwerkingen.

De cijfers uit Israël spreken een duidelijke taal. Sinds de “vaccinatie” met de 3e dosis is het aantal gevallen en sterfgevallen explosief gestegen.

Israël met gentherapie "vaccins" weer terug bij af - Rapport: "Binnen een maand of twee zou de bescherming in Israël bijna terug kunnen zijn op het niveau van vóór de vaccins"
Foto: https://mobile.twitter.com/MConceptions/status/1434997019697893384/photo/1

Peter F. Mayer (www.tkp.at) meldde onlangs op zijn wetenschapsblog: “We weten uit een Deens onderzoek onder 30.000 verpleeghuisbewoners en 330.000 gezondheidswerkers dat er in de eerste 14 dagen na vaccinatie 40% meer infecties waren in verpleeghuizen en 106% meer bij gezondheidswerkers dan bij degenen die nog niet gevaccineerd waren.”

Over de hele wereld zijn de cijfers vergelijkbaar. Alle landen die “vaccinatie”-campagnes uitvoeren met een tijdsverschil ten opzichte van Israël, ondervinden hetzelfde fiasco: gezonde ongevaccineerden worden minder vaak ziek dan de zogenaamd geïmmuniseerde. Ook in Duitsland volgen de statistieken de Israëlische trend.

Het effect van de “vaccinatie”-campagne is echter bijzonder goed te zien in de voorbeelden van Mongolië, Vietnam en Thailand. Hier begint de “pandemie”, die tot nu toe zelfs met de nutteloze PCR-tests nauwelijks kon worden geconstrueerd, zich nu in de landen te manifesteren als een “vaccinatie”-infectiegolf. Met het begin van de toediening van de vloeistof, begon de toename van de ziekte en de grote sterfgevallen. De vraag of het gebruik van de vloeistof neerkwam op genocide lijkt te worden beantwoord door de feiten zelf.

Het grote sterven is begonnen: door het gebruik van massale “vaccinatie” explodeert het aantal sterfgevallen door infecties in Thailand, Mongolië en Vietnam.

De VS, met zijn zeer hoge “vaccinatiegraad”, zien ook een enorme toename van infectieziekten.

Een snelle blik op de VEARS-database onthult de catastrofe: nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid zijn zoveel mensen beschadigd of gedood door een “therapeutisch vaccinserum” – en dat tegen een “ziekte” waarvan de gevaarlijkheid hoogstens middelmatig is – als we de cijfers van de WHO als uitgangspunt nemen.

Ze kunnen je niet dwingen om het te nemen, totdat ze je kunnen laten geloven dat ze het kunnen

Zoek zelf op: https://vaers.hhs.gov/data.html

Europese cijfers over de huidige stand van de genocide zijn hier te vinden:

24.526 DODEN 2.317.495 GEWONDEN na COVID-19 injecties gemeld in databank van ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen van de Europese Unie


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen van de Covid-vaccinaties. Wat is er nu eigenlijk aan de hand?


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerhalen van vaccinbeschadigden – Hoe lang kun je leven met 3 uur slaap per nacht?
Volgend artikelBehandeling van covid gestopt – om bereidheid tot vaccineren te vergroten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

   • In het filmpje wordt bijvoorbeeld Afghanistan afgebeeld als massa vaccinatie, terwijl ca 9% van de bevolking daar pas volledig is gevaccineerd. Er komen nog andere, vooral armere landen voorbij in het voorbeeld maar nog nauwelijks is gevaccineerd. Zoek de grafieken op leg ze naast de vaccinatie graden en daar is de onderbouwing.

 1. Het zegt heel wat dat jullie de data niet kunnen interpreteren. Jullie moeten stoppen met deze bangmakerij en dingen eens goed uit gaan zoeken. Langzaam drijven jullie een hoek in en doen niet meer aan echte waarheidsvinding.

  • Hoi Ger Echtigheid,

   Ik denk dat ik wel data kan interpreteren. Uiteraard weet ik ook correlatie is geen causatie. Ik heb een achtergrond in macro economie en heb eooit en modelletje gemaakt van de NLse economie. Was niet zo goed als die van het CBS maar was zeker niet slecht. Na wat proberen na de universiteit ben ik hardcore big data analist geworden bij een regionaal netbeheerder en was verantwoordelijk voor het toewijzen van verbruik van gasvolumes van zo ongeveer twee miljoen aansluitingen, zowel grootverbruik als kleinverbruik. Dagelijks. Als ik dingen fout deed werd dat door de marktpartijen gecontroleerd, altijd. Gaat maar een paar miljard in om.

   Aangezien ik nu tijd over heb ben ik ook in de ruwe data van overheden gedoken. De ruwe data die in NL beschikbaar worden gesteld is erbarmelijk slecht qua kwaliteit. De data in Engeland is echter vele malen beter en daar komen heel nare conclusies uit. Die kan ik iig checken.

   Dus ik ben benieuwd wat jouw bezwaar is of bezwaren zijn. Tot heden heb ik geen leugens gevonden die door onafhankelijke data experts worden gepresenteerd. Uiteraard wel tal van dingen waar verder naar gekeken moet worden. Wel heb ik vele leugens van de overheid en aanverwante instellingen gevonden.

   Maar ik hou een open mind en hoor ik graag wat jouw argumenten zijn om dit alles te betwisten. Want ik weet dat Galileo 1500+ jaar van wetenschap in die tijd omver geschoffeld heeft. Dus ga ik graag het debat met je aan en overuig me maar van mijn ongelijk.

   Groeten,
   Hugo

   • Hoi Hugo, ik lees net jouw comment en wil wat vragen. Je zegt dat je verantwoordelijk was voor de Gasverdeling. Ik vraag me af of zoiets tegenwoordig allemaal via het internet te besturen is? (Ook met energie, water centrales enz..) Kun je daar iets over vertellen?

    • Hoi curiousmarco,

     Ik was verantwoordelijk voor de input voor de fianciele afhandeling van de gasverdeling. Dus wat de Eneco, Nuon, Buget Energie en noem ze maar op moeten betalen aan de producenten van energie en degenen die het transporteren en degenen die wat risico qua prijs overnemen door speculatie.

     Wat ik nooit niet (smile) heb gedaan is dingen rondom de verdeling van de fysieke gasstromen.

     Wat ik je kan vertellen is dat je echt bijna no way is dat de energie netten gehackt kunnen worden. Die worden voor het zeer overgrote deel met hun eigen netwerk gerund. Uiteraard zijn er ”touch points” met het internet maar de security daarop is heel groot. Exteem zelfs (en terecht). Uiteraard worden er menselijke fouten gemaakt dus weet je het nooit 100% zeker.

     Water beveiliging qua netwerk weet ik niets van dus dat antwoord moet je ergens anders zoeken (smile).

     Grappig feitje, er ”lopen” al heel wat jaartjes bots door het gasnetwerk. Om gaslekken op te sporen. Bedrijf waar ik voor werk had mensen wiens baan was lopen boven de gasleidingen. Dat om te kijken of er lekken waren. En terecht. Die mensen worden nu vervangen door bots en is wat mij betreft prima behalve als je je droombaan vind in dagelijke ver lopen.

     De robots in de gasleidingen waren vrij primitief toen ik er over hoorde. Puur voor lekken ontdekken en primitieve schade beperking tot monteurs kwamen. Dat was al weer een paar jaar geleden. Toen ging dat verhaal de stilte in. Heel jammer en verontrust mij. Doe eens open kaart.

     Uiteraard is een deel van deze post op persoonlijke titel geschreven.

     Groeten,
     Hugo

   • Ik kan uit de data niet opmaken of dat vier doden per miljoen per jaar zijn. Dan gaat het nergens over….. Of zijn er vier doden per miljoen per maand, per week, per dag? Er staat dat het een zevendaags gemiddelde betreft. Als dat voortschrijdend is zouden de cijfers per dag zijn…..Klopt dat?

   • In het filmpje wordt bijvoorbeeld Afghanistan afgebeeld als massa vaccinatie, terwijl ca 9% van de bevolking daar pas volledig is gevaccineerd. Er komen nog andere, vooral armere landen voorbij in het voorbeeld maar nog nauwelijks is gevaccineerd. Zoek de grafieken op leg ze naast de vaccinatie graden en daar is de onderbouwing.

     • Ik kijk naar dezelfde bron als waar de conclusie van dit artikel op gebaseerd is. Nee ik ben ik niet Afghanistan geweest en ga daar liever ook niet heen. Maar denk jij nu echt dat de Taliban in Afghanistan vaccinatie als prioriteit heeft?

      Misschien wel een goed idee voor de totalitair-regimes schreeuwers om eens een tijdje naar Afghanistan, Noord-Korea enz te gaan… En er dan achter komen dat hier allemaal zo gek nog niet is

  • Deze mensen zijn echter meer op zoek naar de waarheid dan eenieder van de corona zeloten en de volgzame massa.
   Ik zie de resultaten van de inentingen rondom mij dagelijks, ze worden allemaal sneller ziek en soms voelden ze zich slechter na een prik dan wanneer ze de écht besmet zijn geweest een tijdje eerder.

   Hoewel ik persoonlijk ideologisch niet ter harte kan instemmen met de schrijver(s) hier, verdienen ze wel respect voor “de olifant in de kamer te bemerken” wat andere nieuwsbronnen zelden aandurven.

   De waarheid kwetst, maar dat maakt hem daarom niet minder waar.
   Voel je je er niet goed bij soms? Dat is dan pech, de maatschappij draait niet dankzij de mietjes.

 2. Grafieken lezen is niet voor iedereen, includes; heil myself.
  Drie verwerkt in een plaatje, een bepaalde dataset.
  Je kunt zelf nog naar context zoeken.
  In wezen zie ik drie grafiekjes en heel de vaccinatiegraad (3x) weet ik niet.
  Ook niet hoeveel er ‘normaal’ aan griep sterven ofzo.
  Correlatie, betekenis, dekt het de lading van het artikel?
  Ik heb het verder niet nagekeken maar voor bijv. Vietnam.
  Als er over een heel jaar ‘normaal’ gemiddeld dagelijks een goeie 1600 mensen sterven, dan weet ik nog niet wat dat voor het het gemiddelde per dag tijdens een griepseizoen betekend, wat en hoeveel dat hoger ligt dan buiten het seizoen.
  Allemaal context die ik niet ken, of uit de grafiek kan opmaken.
  Wel wordt ik al bijna twee jaar murwgebukt met info over een moordzuchtige pandemie die niet werkelijk overeenloopt met veel data dat voorhanden is, ook is er al een jaar veel gejuich om een injectie die redding gaat brengen en wanneer je daar naar kijkt dan begrijp ik nog minder.

  Terug naar dat plaatje met die grafische dataverzameling.
  Dit ene Vietnamgrafiekje stelt dagelijkse en bevestigde covid sterfgevallen, whatever dat is, maar wat misschien opvalt, is het lijntje dat stijgt.
  Niks aan de hand, maanden lang, in het griepseizoen tot eind juli, dan gaat het(?) mis ..covid!
  Van tijden in verhoogde sterfgevallen want griepseizoen met 0-nauwelijks gemelde covid doden per dag naar plots 320-400+ covid doden per dag in de laatste twee manden van het griepseizoen.
  In ieder geval opvallend, of het nu test-fraude, data-fraude of vaccin-fraude is.

  of andere grafiekjes

  UK – “pos.test en overleden”
  Wat en waarom het verschil?
  Meer test-fraude, data-fraude, vaccin-fraude of delta zeker!?

  aug 1-9, aantallen (en 7dgn gemiddelde)
  aug| ’20 ——— | ’21———
  1/8 | 11 (12,3) __ 93 (85,4)
  2/8 | 10 (11,4) __ 79 (88,6)
  3/8 | 15 (11,3) __ 74 (86,9)
  4/8 | 14 (11) ____79 (87,7)
  5/8 | 6 (11,4) ___ 101 (85,7)
  6/8 | 9 (11,1) ___ 93 (85,7)
  7/8 | 12 (10,9) __ 95 (86,7)
  8/8 | 14 (10,3) __ 79 (88)
  9/8 | 8 (10,4) ___ 79 (88,7)

  En nu natuurlijk omicron, mysterieuze klimaat- en post corona stress klachten ed.

  Veel plezier met je injecties onder dwang,
  je discussies hoe je ‘recht’ om niet ziek te worden zich verhoudt tot je ‘recht’ om gezond te blijven,
  en je geprefereerde invulling van rechten en haar betekenis.

  – we gaan * samen * mag wat kosten * kuch
  – x% zwakkeren beschermen
  – y% injectie slachtoffers is accebtabel
  – z% andere ‘gedupeerden’ is ook acceptabel
  – plus ‘we’ sturen (en varen) op wisselende begrippen, autoriteit en verantwoordelijkheid
  – ook doen ‘we’ liegen of wetten overtreden wanneer dat (politiek) uitkomt
  – (begrippen) balans en succes meten ‘we’ op na twee weken, of twee jaar, of hoe het uitkomt
  – fijne dagen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in