Eergisteravond werd bekend dat “ontploffingen” beide Nordstream-pijpleidingen hadden beschadigd, die gas van Rusland naar Duitsland en andere landen in Noord-Europa transporteren, schrijft Kit Knightly.

Als gevolg daarvan lekten grote hoeveelheden aardgas in de Oostzee, en werd de toevoer via de pijpleiding volledig afgesloten.

Het vermeende incident heeft geleid tot een woedende beschuldigingsronde, waarbij beschuldigingen over en weer vliegen over wat we – voor het gemak – IJzeren Gordijn 2.0 zullen noemen.

De Europese Unie heeft beweerd dat de leidingen zijn “gesaboteerd”, maar geeft in haar verklaring niemand rechtstreeks de schuld.

De Telegraph geeft nu al actief de Russen de schuld, meer bepaald de westerse boeman president Vladimir Poetin. Met als kop “Waarom Poetin Nord Stream 2 zou willen opblazen, en de voordelen die het hem oplevert“.

Aan de andere kant hebben de Russen gezegd dat het idee dat ze hun eigen pijpleiding zouden saboteren “dom” is.

Sommige westerse alternatieve media hebben gewezen op de belofte van Joe Biden om Nordstream 2 in februari volledig stil te leggen als een teken dat de VS achter de vermeende aanval zat.

Volgens Forbes heeft de voormalige Poolse minister van Defensie ronduit gezegd dat NAVO-strijdkrachten de pijpleiding hebben opgeblazen.

De vraag – een vraag die ik de afgelopen twee jaar schijn te blijven stellen – is “doet het er echt toe?”.

Misschien hebben de Amerikanen het opgeblazen.
Misschien hebben de Russen het opgeblazen.
Misschien heeft iemand anders het opgeblazen.
Of misschien heeft niemand het opgeblazen en is het hele verhaal een verzinsel.

  In Gerelateerd Nieuws...

Wat de waarheid ook moge zijn, het eindresultaat blijft hetzelfde. Gas en elektriciteit zullen duurder worden. Er zal een enorme druk zijn om over te schakelen op “duurzame energiebronnen”, er zal gesproken worden over een “klimaatramp“, en misschien zullen er zelfs energierantsoeneringen en/of black-outs komen.

Mensen zullen deze winter bevriezen, verhongeren en waarschijnlijk sterven. Dat is altijd al onderdeel van het plan geweest, welke reden is er om te denken dat deze “aanval” iets anders is dan meer van hetzelfde?

Iedereen is in rep en roer over wie wat heeft gedaan, en vraagt zich af “Was het sabotage?”

Maar het eenvoudige antwoord daarop is “ja, natuurlijk was het dat.”

Ongeacht de precieze details van de situatie, was de Nordstream explosie absoluut een sabotagedaad.

Dezelfde sabotage die we al twee jaar zien.

De sabotage van onze hele manier van leven, door mensen die zowel monetair als politiek willen profiteren van een ommekeer in de manier waarop onze samenleving is gestructureerd.

De sabotage die leidt tot het faken van een pandemie, het uithollen van onze gezondheidszorg, ons opsluiten in onze huizen en het ruïneren van onze bedrijven.

De sabotage van onze economie, onze samenleving en onze lichamen zelf.

De sabotage van ons, door hen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPrikdokter heeft na vaccindood vader spijt: Roept op tot wereldwijde vaccinatiestop
Volgend artikelSABOTAGE Nord Stream pijpleiding duidelijk georkestreerd door meedogenloze Biden regime: Nuland, Biden en Sen. Johnson eisten allen “een permanente beëindiging” met alle noodzakelijke middelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. De kans dat dit door Amerika is gedaan om Europa afhankelijk te maken is de grootste kanshebber. Het is een aanval op een stilliggend iets in internationale wateren, dus geen slachtoffers, geen landsgrenzen die zijn aangetast….
  De kans dat dit door Duitsland is gedaan is ook vrij groot, de protesten om Nord Stream open te gooien zijn verstomd, een bijna revolutie is afgewenteld. Wie ook dit fysiek heeft uitgevoerd zal zijn leven niet zeker zijn, want de opdrachtgevers zijn hiermee in een dusdanige doodlopende weg gegaan dat om terug te keren ze ieder stukje bewijs moeten vernietigen….loyaliteit van militairen en ander overheids personeel is eenrichtingsverkeer….voor de politiek zijn ze verbruiksartikelen, voor ons burgers waren het vaste gegevens voor bescherming en vrijheid, nu zijn ze een op eigen bodem en tussen eigen volk opgegroeid gevaar geworden….

  We zijn als burgers van Europa het beleg op de sandwich, die aan twee kanten word aangedrukt en die van de zijkanten word geuld met zaken die niet thuis horen in een hamburger.

  We zijn een overbevolkt continent, dat word volgepropt met meer en meer anders denkenden en anders uitzienden, en het enige gevolg kan orlog zijn, grote verbroedering is een onmogelijkheid, het respect dat wederzijds al 1400 jaar niet aanwezig is zal er nooit komen. Dat bruine ras dat Europa bevolkt zal vele vlekken krijgen in de toekomst, en het resetten van “ons” systeem waarbij niemand iets heeft en gelukkig zal zijn is ongeveer de grootste onzin die ooit is gesproken, maar het is dodelijke onzin.
  Iedere dag zijn we letterlijk een etmaal verwijderd van ofwel burgeroorlog, ofwel kernoorlog, ofwel totale anarchie met economisch instorting.

  Op vele plekken roeren groepen zich al, maar de pers zwijgt nu meer dood dan er overleden is….

  Het enige wat nog gokken blijft is wanneer de boel zover instort dat zelf de pers niet meer eromheen kan liegen….

  • Vergeet de pers en al de rest. Doet er niet toe wat ze schrijven of tieren. Het zijn professionele leugenaars en propagandist en. Gewoon negeren en gezond verstand gebruiken en vooral onaangename vragen beginnen te stellen.

  • Hoi Duchesne,

   Eens dat de Amerikanen een waarschijnlijk scenatio is. Echter, ik zie twee andere, mogelijke scenario’s die ik graag met je deel en ben benieuwd hoe jij die ziet.

   Ten eerste, ik neem aan dat je het EU programma ”fit for 55” kent, is het doel om van de EU commissie (en als die een doel hebben, heiligt het alle middelen. Hoe doe je dat in 8 jaar? (werd in 2022 gesloten even uit mijn hoofd). Makkelijk, je legt gewoon de energie voorziening plat. Kolen en olie boycotten kan prima maar poltiek zal bezwijken onder publieke druk. Door dit uit te schakelen heb je een dat deel van de energie permanent af te sluiten. Dus bingo voor je plan.

   Een andere optie (die de vorige niet uitsluit maar dat juist versterkt) is dat de westerse NAVO elite is dat ala Rome dat de huidige status quo niet meer houdbaar is en geconsolideerd moet worden. In de tijd van het Romeinse rijk besloot die elite, ok, we trekken alle rijkdom etc terug uit het westelijk deel van het rijk, laten het crashen en basically de middeleeuwen ingaan in Europa. Al die rijkdom werd in het oostelijk deel gestoken en dat hield nog eeuwen stand. Het is inmiddels uitgebreid gedocumenteerd dat EU kapitaal naar de VS vlucht en dat de industrie naar Amerika wordt gelokt…. Is dit een consolidatie aangezien ze weten dat ze op het Eurazische landeiland uitgespeeld zijn?

   Hoe dan ook, denk ik wel over na.

   Groeten,
   Hugo

  • Frans, ik gok dat ze na The Great Reset plots met – Free Energie – afkomen want dan hebben ze daar wel baat mee. We gaan echt verschieten wat ze allemaal achter de hand hebben gehouden.

 2. Klopt 100% ze doen ALLEMAAL hun best om ons klein te krijgen en steunen elkaar.
  Onze experten hier zullen weer hun uitleg geven en hoofd breken wie de ‘echte’ bandiet is, haha.
  De slimmeriken maken wel een kansberekening maar we zijn daar niks mee.
  Ze gaan allemaal zover in hun rol dat ze niet meer terug kunnen om geen gezichtsverlies te lijden.
  En dat kan gevaarlijk zijn?

  • @Jossi,

   Beste,

   Ik wil u wijzen op 1 zaak welke u zelf hier naar voren brengt en dat is nu precies het punt waar ALLES om zou moeten draaien…..
   U schrijft en ik citeer: “Klopt 100% ze doen ALLEMAAL hun best om ons klein te krijgen en steunen elkaar.”……

   Moet ik nog meer zeggen…..ZE STEUNEN ELKAAR…….juist ja, en wij fakkelen elkaar allen nog maar af op een taalfoutje, of op een andere mening. of of of…..

   En helaas is juist dit een behoorlijk zwak punt zo niet het ergste……zo komen we er nooit.

   Jammer, en het had met 100% zekerheid tot een ommekeer kunnen komen maar niemand had er oren naar en iedereen maakte iedereen maar uit voor van alles en nog wat…..en nu staan we in een heel klein hoekje naar de scherven te kijken welke zelf hebben laten veroorzaken…..

   En dan nog het volgende……

   Had gisteren in een commentaar een link bijgevoegd met de vraag om er eens naar te kijken……waar geen enkele respons op kwam…..dat kan, dag mag en mag ook geen probleem zijn zelfs echter ik doe deze nogmaals bijvoegen met dezelfde vraag om er eens naar te kijken………

   Anthony Patch in niet de eerste de beset namelijk en doet al heeeeeeeeeeeeel erg lang onderzoek naar hetgeen niemand het ooit over gehad heeft en hooguit eens zijdelings in het “nieuws” komt…….

   Deze man sprak in 2014 al over MRNA “vaccins” inclusief “gain of function”…….IN 2014…….capiche!!

   Ik zeg er verder niets meer over….kijk maar of kijk niet….allebei prima!

   De link: https://odysee.com/@BlackLabMedia:8/Anthony-Patch-on-CERN:4

   Fijne dag verder,

   Gladiator

   • Je opmerking is inderdaad weer terecht!
    En we zondigen allemaal, de een wat meer dan de ander.
    Al vergeten hoe jij de boeren steunde?
    Of hoe je mijne maat Baudet steunde?
    Dat wij hier allemaal geen blok vormen maakt (denk ik) weinig uit en utopie.
    Veel draait hier idd niet om de inhoud maar om gelijk te hebben.
    Als wij allemaal hier op één lijn staan dan is dat wel goed voor ons moraal maar verder zijn we daar niks mee.
    Onze plicht is wel de boeren en Baudet te steunen?
    Goed dat FN nu en dan iets publiceert over de boeren en Baudet.
    We hebben gewoon niks anders om ons aan vast te houden.

    Wat die gelovige Anthony Patch zegt kan waar zijn, waarom niet?
    Hij is ook niet de enige…
    Er zijn mensen die iets kunnen voorspellen niet omdat ze een gave hebben maar omdat ze hun brein laten werken.
    Hebben ergens een (geheime?) bron of connectie met iemand aan die bronnen.
    En dan heb je ook nog zoiets als toeval en intuïtie. Heb je geluk dan ligt heel de wereld aan je voeten. De vraag is bij mij steeds; hoeveel keer kan iemand achter elkaar de juiste voorspellingen doen vooraleer iets gebeurd. NU voorspellingen doen is kinderspel, je hebt sowieso al 50% kans dat het uitkomt. Dus wij kunnen nu beetje de toekomst voorspellen en die ziet er heel somber uit.
    Je moet ook rekening houden dat er veel officiële documenten al een tijd in omloop zijn, hun voorspellingen kunnen ze daar ook uithalen. Als voorbeeld, de vele patenten of agenda 21-2030 of de 4 Lock Step scenario’s van The Rockefeller Foundation. Of zelfs boeken zoals George Orwells roman “1984” en Aldous Huxley’s roman “Brave New World”…
    Slimme geesten maken daaruit hun voorspellingen daar komt geen Harry Potter bij te pas.
    Zo wist ik dat na Trump de shit ging komen gewoon door wat logisch te denken en de verkiezingen tot in de vroege uurtjes te volgen. Ik zag ze voor mijn neus sjoemelen met de stemmen!
    Vanaf 2020 wist ik al dat het één groot plan was, waarom zou ik alles dan nog moeten lezen?
    Als ik elke link moet bekijken die jullie hier plaatsen dan zie ik mijn bed niet meer.
    Het kan dus gebeuren dat ik wat in het rond zit te lullen maar dan moet je mij negeren.
    En in het begin liet ik mij vangen door al die linkse of gelovige shit die de revue voorbij passeerden.
    Ook veel aannames over de CERN al sinds het bestaan van die deeltjesversneller.
    Heel die CERN boeit mij en kan daarbij ook vele verhalen erbij verzinnen die best real kunnen zijn.
    Maar hoe gaan we iets bewijzen met de wetenschappelijke methode?
    Ik ben eerder iemand die alleen werkt met kansberekening en de wetenschappelijke methode.
    Weet nog heel goed dat de aarde in één groot zwart gat ging verdwijnen.
    Het kan natuurlijk nog mislopen want de stappen waar iets kan ontsporen zijn oneindig groot. Maar wil de datum nu zien van al die voorspellers, ik kan het niet.
    De makers breken hun hoofd niet graag aan calamiteiten, als iets werkt is alles voor hen OK.
    Bedankt voor de link, best interessant.

 3. Duitsland heeft echter wel contracten afgesloten met Rusland, waarin is vastgelegd dat ze tot en met 2030 ieder jaar voor € 40 miljard af moet nemen. Bij niet-afname moet er toch worden betaald. Er zal wel een uitsluitingsclausule van kracht zijn in het geval van terrorisme…..

  Je moet er niet aan denken dat die Russen hun centen komen halen in Berlijn.

  • 40 miljard Euro… dat is niks tegenwoordig.. hoeveel denk je dat de Bank of England vorige week bijgedrukt heeft tijdens de val van het Britse pond. Het is zelfs officieel op hun website. QE (quatitative easing – massaal opkopen van onverkoopbare (staats)obligaties en hypotheken door centrale banken) is opnieuw opgestart. Ik dacht dat QE dood was.
   Rusland gaat WW3 niet starten, daarvoor stort het financiele stelsel van de westerse wereld al snel genoeg in elkaar. Ik verwacht dat we dit nog een maandje volhouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in