Een 25-jarige Italiaanse actrice en Instagram-influencer miste het 78e Internationale Filmfestival van Venetië en kortte haar vakantie in na hartproblemen na de injectie, bericht Thecovidblog.com.

Volgens een video geplaatst op Instagram kreeg Ludovica Bizzaglia haar tweede Moderna mRNA-injectie op 5 augustus. Ze was op vakantie in Griekenland toen ze de injectie kreeg. Bizzaglia kreeg een paar dagen later last van scherpe pijn op de borst, kortademigheid en tintelingen in haar ledematen. Maar ze deed het af als “angst” en vervolgde haar vakantie in de bergen van Bormio, Italië.

Haar toestand verslechterde geleidelijk, waardoor ze begon te geloven dat ze een hartaanval had gehad. Bizzaglia brak haar vakantie in Bormio af en keerde terug naar Rome voor een bezoek aan Dr. Massimo Massetti in de Agostino Gemelli Universiteit Polikliniek. Ze werd onmiddellijk gediagnosticeerd met pericarditis, een bekende, veel voorkomende en gevaarlijke bijwerking van de mRNA-injecties. “Ik was in shock, maar ik wil iedereen vertellen dat je met de juiste therapie en veel rust kunt genezen”, vertelt ze aan de Corriere della Sera.

Instagram-video en verontrustende berichten

Bizzaglia deelde haar ervaring die week in een Instagram-video. Een ruwe, onvolledige vertaling staat hieronder.

“Nam de tweede dosis op 5 augustus en vertrok na een korte tijd op zomervakantie in Griekenland. Ik heb altijd last gehad van angsten en paniekaanvallen. Ik begon me slecht te voelen en besloot naar het ziekenhuis te gaan voor diverse controles, zoals een elektrocardiogram, enz. enz. Ik kreeg te horen dat ik gewoon erg angstig was en kreeg kalmerende middelen voorgeschreven. Maar ik ging onmiddellijk terug naar Rome omdat het met de ondraaglijke pijn niet langer haalbaar was om te blijven. Ik ging naar mijn cardioloog en hij diagnosticeerde me met door vaccinatie veroorzaakte hart pericarditis.”

In interviews met de Italiaanse media herhaalt ze de leuzen van de farmaceutische industrie. “Het risico op myocarditis of pericarditis is veel hoger voor degenen die COVID-19 hebben en het is niet waar dat voor jonge mensen het virus gewoon een verkoudheid is,” zegt ze. Een studie van de Universiteit van Californië die vorige week werd vrijgegeven, toont aan dat tienerjongens zes keer meer kans hebben op hartproblemen na de injectie dan op een ziekenhuisopname ten gevolge van COVID-19.

  Japans meest vooraanstaande kankerarts: COVID-injecties zijn 'in wezen moord'

Bizzaglia zegt ook dat kinderen berichten op haar Instagram achterlaten waarin ze zeggen dat ze stiekem de mRNA-injecties achter de rug van hun ouders namen omdat mensen zoals zij hen inspireerden.

Ze zegt ook dat een paar reacties haar kwaad toewensten omdat ze mensen aanmoedigde om de injecties te nemen ondanks wat er met haar gebeurd was. Bizzaglia, die 867.000 Instagram-volgers heeft, vertelt haar fans dat ze het filmfestival van Venetië zal moeten bekijken “vanuit mijn bed en in mijn pyjama.” Ze voorziet hen van deze boodschap:

“Ik wil niet dat de verkeerde boodschap wordt doorgegeven, helaas kan dit gebeuren, het is pech. Maar het vaccin is de enige manier om uit Covid-19 te komen. Lang leve het vaccin, nu meer dan ooit, ondanks alles, ik zou het opnieuw doen, niet één keer maar een miljoen keer.”

Het niveau van indoctrinatie in Italië is duidelijk te zien met Bizzaglia. Maar nu zet haar regering de ultieme stap naar een volledige dystopie. Italië maakt vanaf oktober vaccinpaspoorten verplicht voor alle werknemers in de publieke en private sector. De Italiaanse minister van Regionale Zaken, Mariastella Gelmini, vertelde The Local dat mRNA en viraal vector-DNA “De enige wapens zijn dat we hebben tegen COVID-19.”

Het is hetzelfde verhaal in Italië als in elk ander land in de wereld. Slechts 31% van de Italianen was op 30 juni volledig gevaccineerd. Het 7-daagse gemiddelde van nieuwe COVID-19 gevallen was 639 op die dag.

Italië is vandaag 65% volledig gevaccineerd. Het gemiddelde aantal nieuwe COVID-19 gevallen over zeven dagen is 4.660, of bijna acht keer hoger dan toen het land slechts 31% gevaccineerd was.

  Meerdere gevalsverslagen COVID-19 vaccinschade - "Ik zou waarschijnlijk beter af geweest zijn als ik de vaccinaties niet gekregen had"

Je hoeft niet eens kritisch te denken om te zien wat er aan de hand is. Alles wat nodig is, is gezond verstand. Hoe meer “vaccins,” hoe meer COVID. Dat heet positieve correlatie – als de ene variabele stijgt, stijgt de andere ook. En het gebeurt overal ter wereld, dus is het een vaststaand, onweerlegbaar feit. Maar vaccinzeloten willen dat niet horen.

Het enige wat je op dit moment kunt doen is jezelf en je familie beschermen. De slachting is in volle gang en we moeten gewoon toezien hoe het gebeurt. We zullen allemaal terugkijken op dit artikel in 2-3 jaar wanneer het stof is neergedaald. En de wereld zal er heel anders uitzien. Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom geloven zovelen de officiële COVID verhalen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBrisant nieuws op Israëlische tv: Vaccin… lijkt nutteloos “90% van de gevallen was volledig gevaccineerd en 10% was ongevaccineerd/gedeeltelijk gevaccineerd”
Volgend artikelVerdelen, Verstoten, Vervolgen, de basis van totalitarisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Lekker dood laten gaan laten verrotten. Of is dit zo n propaganda stukje van de CO ( controlled Opposition ) FN ? En horen jullie daar mss ook bij?
  Het zou mij allemaal niets verbazen.

 2. Hoe moet je waakzaam blijven en je vrienden en fam beschermen wanneer de vaxdwang zo groot wordt dat mensen wel moeten?
  Verlies van baan bijv?
  Nergens meer binnen komen?

  Allemaal makkelijk gezegd tot de nood aan de man is en je echt niet meer op je werk mag komen en nul € ontvangt.
  Tot je een ziekenhuis niet meer in mag.

  Dit wicht uit het filmpje spoort natuurlijk niet goed.

  • Bericht van Viruswaarheid – Nieuwsbrief van vandaag:

   ‘Met alle vragen die op ons afkomen over hoe om te gaan met de maatregelen in deze steeds vreemdere tijden, starten wij een wekelijkse serie onder de naam Lessen in autonomie.

   Tijdens deze serie gaan we niet alleen in op belangrijke rechtsartikelen waar je naar kan verwijzen in verschillende situaties, ook gaan wij in op de mindset die je nodig hebt om in je kracht te gaan staan.

   Je bent van harte welkom in onze uitzending. Er is plek voor maximaal 1000 deelnemers dus wie het eerst komt….

   Seminar: Lessen in autonomie
   Wanneer: Vanaf woensdag 6 oktober 2021
   Tijden: 20 uur tot 21 uur

   Je kan hier binnenkort voor aanmelden’

 3. Je moet toch wel ernstig in de war zijn, geen historisch besef hebben en geen gevoel voor maatschappelijke discriminatie hebben. als je het tonen van een gezondheidsbewijs niet als beperking van je vrijheid, niet als aanslag op je persoonlijke levenssfeer, en niet als discriminatie ervaart.

  – Cees Hamelink

 4. Gezond zal ze niet meer worden, maar hoeft ook niet. Ben benieuwd wat ze als tegenprestatie opstrijkt.
  Maar wat er daar met de kinderen gebeurt mag ze mee opgeruimd worden samen met degenen die als beulen zijn opgetreden.

 5. Het maar niet willen leren van dingen die je meemaakt in je leven is tenen krommend. Of misschien is het de trots om toe te geven dat je het fout hebt (gehad). Gekkenhuis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in