Veeleisende illegale migranten weigeren vluchtelingenverblijf – eisen luxehotel

21
Screenshot YouTube-video © RadioThiva97.5

Een groep illegale immigranten in Griekenland werd na de arrestatie – bij gebrek aan andere alternatieven – ondergebracht in een vijfsterrenhotel. Toen ze vervolgens naar een verblijfplaats zouden worden overgebracht, weigerden ze “in standaard naar beneden te gaan” en ontstond er een rel.

Een groep migranten die Griekenland illegaal was binnengekomen, werd afgelopen dinsdag per bus naar het Thebe vluchtelingencentrum vervoerd, meldt Greekcitytimes onder verwijzing naar Radiothiva.

Een buschauffeur werd aangesteld om een groep “vluchtelingen” van de stad Nea Makri naar de stad Thebe” te rijden.

Bij aankomst op het adres in Thebe – een vluchtelingenaccommodatie – weigerden de migranten echter de bus te verlaten om het gebouw binnen te gaan en eisten ze een onderkomen in een meer kwalitatievere behuizing.

En ze waren zeer specifiek met hun eisen: Een vijfsterrenhotel – niet meer en niet minder – was waar ze genoegen mee konden nemen.

Ze beriepen zich erop dat ze in Nea Makri in een dergelijk hotel waren ondergebracht.

Toen de buschauffeur terstond een ander transport moest regelen, werden er meer politieagenten opgeroepen die de zogenaamde vluchtelingen van de bus naar een plek buiten het nabijgelegen politiebureau verplaatsten – in afwachting van instructies hoe met de situatie om te gaan.

De politie werd gedwongen om na een paar uur in te grijpen toen een deel van de groep migranten uit protest op zoek ging naar afval en een grote brand aanstak.

Kort daarna werden de onwillige illegale migranten gedwongen het gebouw van de vluchtelingenvoorziening binnen te gaan, waar het personeel erin zou zijn geslaagd hen te overtuigen om op zijn minst tijdelijk de eenvoudige standaard van huisvesting te accepteren.

  Lampedusa: Asielzoekers stalen puppy's van een boerin en vraten ze op, maar raakten de varkens niet aan

Griekenland is reeds lange tijd bijzonder kwetsbaar voor verschillende criminele netwerken, die door middel van mensenhandel migranten illegaal het land binnenbrengen.

De Griekse veiligheids-en inlichtingendienst heeft onlangs een dergelijk NGO-‘Hulporganisaties’ netwerk onthuld, dat aan de basis ligt van een omvangrijke mensenhandel van Somalië naar Griekenland via Istanboel.

NGO-“Hulporganisaties” aangeklaagd voor mensenhandel

Vorig artikelBill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebracht
Volgend artikelProfessor infectieziekten: deze massale inenting is niet nodig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Waarom begrijpen de regeringen nou niet dat die “vluchtelingen” écht recht hebben op een 5-sterren hotel als onderkomen !? Die mensen zijn dat n.l. gewend in hun thuisland , ze wonen daar bijna allemaal in een 5-sterren grot in ‘t Rifgebergte of in een 5-sterren hol in de woestijn !

 2. Hebben onze ouders en hun generatie gevochten voor dit? Om de vrijheid van hun kinderen kapot gemaakt te zien worden door nieuwe nazi’s als Obama, Biden, Clinton, Soros, Gates, Merkel, Macron, De Jonge, Kaag, Rutte, Marijnissen, Halsema, Klaver? Waar wachten we toch op? Om straks braaf gechipt als koeien bijeen gedreven te doen wat, als ik mij goed herinner, dat reactionaire dictatoriale stuk tuig Van Es eens in 2015 brulde: ‘Ze hebben maar te doen wat wij zeggen dat ze moeten doen!’ Willen we verkommeren als nieuwe lijfeigenen van dat neplinkse nazi rapalje in slavernij? Of willen we onze vrijheden terug?

 3. Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.
   
  Een blik op de EU stukken:
  Legale migratie
  11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;
  12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;
  13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;
  De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.
   
  https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

  Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

 4. Visserboot–touwtje–kleine opblaas boot–“vluchtelingenin opblaasbootje–visserboot sleept ze naar vlakbij strand van Noord Afrika;iemand schiet opblaasbootje lek. probleem opgelost

  Alle andere öplossingen”is geld van belastingbetalers naar tuig.

  tweede oplossing voor illegalen: omheind stuk grond, goed bewaakt, zonder enige voorziening. Toestemming om eruit te gaan; alleen bij directe teugkeer.

  Na 2 dagen willen ze terug.

  Note: ze zijn illegaal derhalve mogen ze ingesloten worden. Hun thuislanden kunnen eventueel eten sturen. Waarom wij?

 5. Een klein beetje hun eigen schuld ook.
  Je gaat ze eerst verwennen in een 5 * hotel en ze daar onderbrengen, en ze daarna vertellen dat het maar tijdelijk was.
  Maar dat je verderop wel hele mooie veldbedjes heb neer gezet in een container als onderkomen.
  Ja, dan gaan ze eisen dat ze terug willen. Ze hadden er ook nooit aan moeten beginnen.
  Niet alleen niet onderbrengen in hotels maar ook niemand meer binnen laten, krijg ze er nou maar weer uit.

  Geef iemand maar elke week 100 euro en hou dit een tijdje vol.
  En daarna ga je nog maar 5 euro in de week uitdelen.
  Dan gaat ook iedereen zeuren waar de rest van die 100 euro blijft.
  Probeer het maar uit met kleine kinderen en snoepjes, het effect zal hetzelfde zijn.

  • Is dit de nieuwe naam van Heinriich met hetzelfde plaatje bij ze naam?
   Of toevallig iemand die de dezelfde afbeelding heeft gekozen.
   Wordt anders knap verwarrend zo als iedereen van naam wisselt.
   We komen er anders snel genoeg achter als het weer over joden gaat.

  • Aangezien jij niet op mijn vraag heb gereageerd maar dezelfde reactie nog maar een keer herhaald, ga ik maar van uit dat jij heinrich bent.
   We zijn niet allemaal achterlijk hier.

 6. @ Bert G.
  Het betreft de ‘Kriegsfahne Hakenkruisvlag’.
  Originele Kriegsfahne, oorlogs-hakenkruisvlag, die door ene A.H. (zoals ik hier eens las om de naam te verhullen) zelf is ontworpen.
  Die vlag werd toentertijd gevoerd door het leger, de luchtmacht en Duitse marine. De naam is ‘Reichskriegsflagge’. Deze vlag is gebruikt van 1938 tot 1945.
  Dus Bert, als iemand zich kenbaar maakt met een dergelijk verschijnsel, weet je welk soort dit is.

 7. @ Bert G.
  Alsjeblieft!
  Dank je wel 😉 voor de aanwijzing.
  Hier ook een pure Jodenhater, mogelijk zijn er nog meer.
  V.w.b. de Talmoed: je ziet dat Jood en niet-Jood even verdorven zijn als ze hun gevoelens de vrije loop laten.
  Maar dat is geen reden om elkaar te haten, wat dus wèl gebeurt.

  Het zou (hier) een gedachtenwisseling kunnen worden waar die eeuwige Jodenhaat over onder meer ‘de eeuwige Jood’ vandaan komt.

  Joden krijgen overal de schuld van, evenals blanken.
  Vooral in deze tijd, nu er meer en meer openbaar komt.
  Wat is de oorzaak daarvan?
  Niet bewijsbaar, maar het is met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat het overgrote deel van de west-europese\angelsaksische blanken voortkomen uit het, (schrik niet:) BLANKE Joodse volk van ong. 3500 jr. geleden.
  De wederzijdse haat van aanhangers van de Talmoed en neo-nazi’s hier zou daarom wel eens een ‘broeder’-haat kunnen zijn.

  Ik beweer níet dàt het zo werkelijk is, maar er zijn heel veel aanwijzingen; teveel om hier te beschrijven.
  Groet.
  (kwam je ook op Xandernieuws?)

  • Op 31-12 heb ik daar voor het eerst 2reactie gezet i.v.m. dat de uitzending die zou volgen.
   Nee dus, ik kwam daar niet voor heen.

  • Een gedachtewisseling over waar het nou toch allemaal precies vandaan komt is net zo zinloos als een een gedachtewisseling over welk geloof dan ook.

   • Maar het staat jou vrij, volgens mij, om elke gedachtewisseling ergens over hier ter discussie te stellen.

    Vraag het aan rommel.

 8. @ Bert G.
  Tja… als je zoiets plaatst van ‘die kerel op z’n wolk’ dat ik zojuist op Frontnieuws ergens van je las, heb ik daar begrip voor.
  Als ik je iets mag aanraden:
  denk eerst eens goed na als je een sterkere dan jij zelf bent, uitdaagt…

  • Even voor de duidelijkheid.
   Ik geloof helemaal nergens in en heb geen fantasie vriendjes.
   Ik spot met elk geloof net zo hard. Maar ik heb aan niemand een hekel,
   Iedereen moet het zelf weten welk fantasie vriendje je er op na houd om je aan op te trekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in