© Unsplash

Deze opname wordt momenteel over de hele wereld gedeeld: een politievrouw uit Edmonton, Canada, heeft een emotionele videoboodschap gezonden aan de Freedom Convoy truckers, waarin zij hen bedankt voor hun inzet voor de vrijheid, bericht Report24.news.

Elena Golysheva, een Constable bij de politie van Edmonton, zegt dat ze in de eerste plaats naar Canada is verhuisd om vrij te zijn. Zij is er kapot van dat burgers van hun vrijheid worden beroofd. Ze was politieagente om mensen en de wet te beschermen, en haar was geleerd om onrechtmatige bevelen altijd in twijfel te trekken:

“Mijn superieuren herinnerden me er altijd aan: ‘Stel onveilige bevelen in vraag. Stel ons vragen als je denkt dat de bevelen onwettig zijn.’ En dat is, naar mijn mening, onze taak. Bedankt truckers dat jullie voor ons allemaal opkomen.”

“De vrijheid waarvoor ik naar Canada ben verhuisd, is mij ontnomen, en de Canadezen die hier wonen, hier geboren zijn, beseffen dat niet. Ik heb ervoor gevochten om hier te komen, en het was erg moeilijk om het afgepakt te zien worden.”

Ze bedankt de truckers en demonstranten in tranen voor hun inzet voor alle burgers van Canada – inclusief de politieagenten die “niet voor jullie konden opkomen”.

De politie van Edmonton heeft bevestigd dat Golysheva voor de dienst werkt. De moedige en emotionele boodschap van de politieagente kan nog steeds negatieve gevolgen voor haar hebben: de video wordt momenteel opnieuw bekeken, meldden lokale media vrijdag. Los daarvan toont de video echter opnieuw op indrukwekkende wijze aan dat ook politieagenten zich verzetten tegen de totalitaire koers van de regering.

  Waarom de wereld zal eindigen bij de 7e Covid prik en wie er werkelijk achter de vaccinmandaten zit


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is voor hun gezondheid: Ronald McDonald House in Canada begint kinderen met kanker eruit te schoppen vanwege hun vaccinatiestatusVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCafé laat met een hondenwaterbak zien wat zij vinden van democratische grondrechten
Volgend artikelPrikspijt – Na instorting op podium: komiek ziet af van vierde vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Dit kan alleen maar goed uitpakken voor deze moedige vrouw. Hopelijk staan er meer politieagenten op en dragen de boodschap van vrijheid uit.

 2. Ik denk dat politiemensen extra verantwoordelijk zijn voor hun eingen handelen omdat ze meer nog dan de burgers de wel moeten kennen. Het opzettelijk wegschuiven van rechten van burgers is een misdrijf en iedere officier van justitie hoort dat direct te signaleren en te stoppen.
  We hebben gezien dat politie zelfs demonstraties opzettelijk in geweld laat omslaan door undercover agenten in te zetten die dan als zogenaamde demonstrant geweld gebruiken om politie in uniform een reden te geven om met geweld een demonstratie uit elkaar te slaan.

  Wanneer een overheid met dusdanige middelen en methoden de zogenaamde orde probeert te handhaven en daarbij grondwettelijke rechten vertrapt en ook nog met intimidatie het eigen personeel hun keuzevrijheid ontneemd dan is die overheid het bestaansrecht kwijt.
  Dan zijn de politici die zich bedienen van dusdanige werknemers de eerste verantwoordelijken die moeten verdwijnen. Het is de pers die zorgt dat overal de deksel op blijft en dat het schenden van vrijheid en recht door een overheid kan gebeuren.

  Chiquitaland.

  • Fabeltjesland, chiquitaland, klopt ,de politie is beter op de hoogte dan de gemiddelde burger over de wetgeving, dus ze weten zelf ook dat de bevelen die zij uitvoeren in strijd zijn met de wetgeving, als de rechter je de vraag stelt, was u op de hoogte als agent dat de taken die u uitvoerde in strijd waren met de wetgeving, kan de betreffende niet anders dan ja antwoorden, als hij daar negatief op antwoord is hij ook strafbaar, hij mag namelijk geen bevelen uitvoeren als hij niet op de hoogte is van de wetgeving daaromtrent, zo eenvoudig is het, het politie apparaat is uiteraard ook één pot nat, men probeert intern zijn eigen collega in diskrediet te brengen, in wezen is het zo dat elke politie agent zich schuldig maakt aan een misdrijf, van hoog tot laag, en zoals ik las, politie in burger die de boel opstoken zodat de politie geweld kan gaan gebruiken tegen geweldloze mensen, mensen die enkel voor hun fundamentele grondrechten opkomen, de media haalt er dan wel iets uit waar ze een hot item mee kunnen maken, terwijl ze zelf goed weten dat het opgezet spel is, en zo elke tegenstander over dezelfde kam scheren, deze mensen dienen uit hun functie ontzet te worden, van hoog tot laag, het zijn deze mensen, beleidsmakers die het virus zijn, voor mij zijn het pisnichten, de politiekers zijn inderdaad de aanstokers van dit hele gebeuren, het zijn zij die de hooligans zijn, het zijn zij die geweld aansporen, kortom, hoe hoger de functie , hoe meedogenlozer de mensen zijn, binnen de politie , ze vinden zichzelf allemaal een macho, nou, als je dan toch een macho bent, trek je bek open, dat durven ze niet, zoals het spreekwoord zegt, groot lawaai, als het er op aan komt gaan ze liggen janken, dus ja, pisnichten zijn het.

 3. https://www.ed.nl/eindhoven/john-van-den-oetelaar-stopt-als-hoofdredacteur-van-het-eindhovens-dagblad~a03b5195/

  Bij gebrek aan de mogelijkheid om bij het ED op een artikel zoals dit commentaar te geven gebruik ik mijn vrijheid van meningsuiting maar even hier, als het mag….als burger word je door de “vrije”pers buiten spel gezet als je commentar hebt op een van hun waarheden en mag je enkel lezen en ja knikken, of hun mailen maar dat is overal nutteloos….en anders mag je bij ernstige hinder een rechtsgang beginnen tegen de juridische afdeling van de persgroep multinational….bijvoorbaat verloren of je moet zelf ook multi en nationaal zijn….

  “De redactie van het ED verdient een keer een nieuwe hoofdredacteur”, vindt hij. ,,Iemand die met andere ogen naar dezelfde redactie kijkt, eigen blinde vlekken kan ontwikkelen, nieuwe plannen kan loslaten op de redactie.”
  Kijk, zelfkennis is de sleutel tot wijsheid: “eigen blinde vlekken”, klinkt meer als een excuus maar goed, hij erkend iets…
  “Iemand die met andere ogen kijkt”….weer dat kijken en niks zien, maar dan anders geformuleerd….

  …bang word ik van de tekst: “nieuwe plannen loslaten”…..verdomme, hoe ver moet je gaan met leugens en misleiding, tot over de horizon???? Ik heb in de afgelopen jaren mezelf groen, geel en bruin geergerd aan het Eindhovens dagblad/ Telegraaf ( zelfde berichten, andere indeling, zelfde eigenaar) met soms zo suggestieve artikelen dat je de leugens letterlijk uit de tekst kon zien kruipen…en dan de fouten, foto’s van bijvoorbeeld Franse militairen bij een artikel over Nederlandse militairen, luchtbuksen die gewoon vrij te bezitten zijn als zware wapens benoemen voor de minder begaafden onder de lezers…veel misleiding in artikelen over wapens, zeer beperkte verslaggeving over geweld of andere spannende sensatie verhalen, het MH17 gebeuren waarbij men klakkeloos gewoon alles overnam qua artikelen dat werd aangeleverd door de hoofdsponsor…De krant heeft een verantwoordelijkheid om juist en helder te informeren, bij tijd en wijle was het een duivelstoejager die angst en verwarring zaaide met artikelen die meer op een reclame slogan uit een B of C flim leken en van enige inhoud verstoken waren…..soms kookte mijn bloed van het onrecht wat men vanuit de redactie met een paar toetsaanslagen anderen op schrift aandeed, maar altijd weer kwam deze krant ermee weg, net als andere kranten. Ik heb even een dagboek bijgehouden van de fouten, onwaarheden en andere leugens of verdraaiingen, maar ik ben ermee gestopt. Ik werd er ziek van.
  Ik denk bij het lezen van dit artikel dat er nog een is die het zinkende schip verlaat omdat ergens besef is gekomen dat er iets niet klopt…

  Beste Johan van den Oetelaar, ik wens je een geweten toe en een lang leven, dat is in jou geval als afzwaaiend opperbaas van een propaganda outlet behalve eeuwige jeuk het ergste dat ik kan bedenken….

  ..succes met het schrijven van verhaaltjes, ben benieuwd of jou werk door je opvolger in het kwadraat word gecorrigeerd….

  ….persoonlijk zou ik me kapot schamen zulk werk te doen voor een dusdanige werkgever, maar dat is een persoonlijke visie zoals ik als aangaf…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in