Premier Boris Johnson heeft gemeld dat de overgrote meerderheid van de mensen die met COVID op de IC liggen al dubbel gevaccineerd zijn. Johnson probeerde dit cijfer te gebruiken als een openbaar pleidooi voor degenen die hun booster-vaccin nog niet hebben ontvangen, maar het enige wat hij bereikte was dat hij de ondoeltreffendheid van het vaccin nog eens extra onder de aandacht bracht, schrijft Amber Crawford.

“Volgens sommige onderzoeken die ik heb gezien, is 90 procent van de mensen op de IC mensen die geen booster hebben gekregen,” zei Johnson. Hij zei ook dat hij “niet genoeg kan benadrukken hoe belangrijk het is om een booster prik te krijgen.”

Boris Johnson bevestigt dat meer dan 90% van de mensen op de IC die aan de beademing liggen volledig gevaccineerd zijn, maar geen booster hebben gekregen! https://t.co/FtJ58CThRw

— PeterSalemi (@RealPeterSalemi) December 29, 2021

Eerst was het dat het vaccin je zou beschermen, toen de booster, en nu lijkt het erop dat er een 4e vaccinatie aan de mix zal worden toegevoegd. Het enige wat dit voor het publiek bevestigt, is hoe weinig deze mensen werkelijk weten over het vaccin dat ze iedereen opdringen. De machthebbers blijven aandringen op de nieuwste prik en geven mensen die het virus krijgen de schuld omdat ze niet de laatste vaccinatie hebben genomen, in plaats van een stap terug te doen en na te denken over het feit dat de vaccins misschien toch niet zo effectief zijn tegen COVID.

Toch blijven de politieke machthebbers andere behandelingsmethoden, zoals Ivermectine, negeren en belachelijk maken, en blijven zij trouw pleiten voor de vaccinaties die voortdurend ondoeltreffend blijken te zijn.

Volledig gevaccineerde vrouw sterft aan COVID-19, familie geeft "Anti-Vaxxers" de schuld voor de dood

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Langzaam maar zeker zal het volk wakker worden en dat is waar deze plutocratische elites het meest bang voor zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccins stoppen geen Covid ziekenhuisopnames of sterfgevallen
Volgend artikelPandemie van de Gevaccineerden: Twee studies tonen nieuw bewijs dat Covid-19 Vaccins “Meer ziekte veroorzaken dan ze voorkomen”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Die Johnson is toch wel een ei
  Onbedoeld heeft hij dus aangegeven dat de vaccins niet werken
  Bravo ga zo door ik hoop dat hierdoor de twijfelaars afzien van de gifspuit

 2. Het is een maten naaier ,die boris . liegen kan ie als de beste. ook met de brexit . of dat goed was of slecht laat ik er buiten .maar hij loog alle cijfers bij mekaar . Dat kunnen tegenwoordig zonder schaamte alle politici .

 3. Officiële cijfers: op een totale bevolking van 56 miljoen in Engeland (los van Wales, Schotland en Noord-Ierland) is 23,5 miljoen niet gevaccineerd, waarvan 15,3 miljoen die dat hadden mogen zijn (exclusief kinderen). Dus, bijna 1 op de 3 volwassenen in Engeland is niet gevaccineerd.

 4. Waar staat in dat artikel dat 90% dubbel zijn gevaccineerd>kompleet onzin artikel van frontnieuws!!!!!!!!!
  Er staat in dat artikel dat 90 % nog geen booster heeft gehad>> frontnieuws graag even wel de waarheid juist weergeven anders maken jullie alle artikelen ongeloofwaardig…??? 🙂

  Mr Johnson told reporters on Wednesday: “According to some of the surveys I’ve seen 90 per cent of people in ICU are people who are not boosted. So think about that, think about the risk you’re running with your own health if you fail to get a booster.

  “I’m sorry to say this but the overwhelming majority of people who are currently ending up in intensive care are people who are not boosted. I’ve talked to doctors who say the numbers are running up to 90 per cent of people in intensive care who are not boosted.”

 5. Onbegrijpelijk dat zoveel mensen klakkeloos hun politici volgen.
  Aan het einde van deze burgeroorlog zullen velen zich moeten verantwoorden. En een excuus is niet voldoende!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in