Onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche heeft een nieuwe boodschap voor de wereld over wat er binnenkort staat te gebeuren als gevolg van Operatie Warp Speed, bericht Ethan Huff.

Volgens de voormalige medewerker van de Bill & Melinda Gates Foundation is er een einde-van-de-wereld-situatie op komst die zeker ten minste een deel van de westerse beschaving ten val zal brengen. En de schuldigen, zegt hij, zijn de “volledig gevaccineerden.”

Zodra antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) en andere vormen van door vaccinatie veroorzaakte AIDS (VAIDS) hun beloop hebben gedaan in de lichamen van de gevaccineerden, zullen gezondheidszorgsystemen overal snel overspoeld worden met zieke en stervende patiënten.

Hele ziekenhuissystemen en gezondheidszorggroepen zullen waarschijnlijk bezwijken onder het gewicht van al die ziekte en dood, wat op zijn beurt de samenleving zoals wij die nu kennen zal doen instorten.

“De besluitvormers, in de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie), zullen verantwoordelijk, rekenplichtig en aansprakelijk worden gesteld voor de dramatische gevolgen die dit biologische experiment op de mens mogelijk met zich meebrengt,” schrijft Bossche op zijn website Voice for Science and Solidarity.

Ongevaccineerde kinderen zijn de enige toekomst voor de mensheid, zegt Bossche

De geest is al uit de fles, wat betekent dat er geen weg meer terug is. Het enige wat we kunnen doen, benadrukt Bossche, is toekijken en hopen op het beste – hoewel er weinig is om hoopvol over te zijn met de manier waarop de dingen nu al gaan.

Bossche voorspelt dat een nieuwe “golf” van de Fauci-griep de westerse wereld zal overspoelen. Deze zal worden aangedreven door de volledig geprikte mensen die wandelende spike-eiwitfabrieken zijn geworden die de wereld vervuilen met het gif dat zij blijven afgeven.

  Tekst van de toespraak van Robert F Kennedy: "Jullie gaan onze kinderen niet vergiftigen en we gaan onze democratie terug eisen"

Zodra deze nieuwe golf opkomt, zal het allemaal snel gaan, waarschuwt Bossche. Volledig geprikte mensen zullen overal veel ernstiger ziekten oplopen dan voorheen, omdat hun immuunsysteem nu is aangetast, waardoor ze geen verweer hebben.

Deze volgende golf zal volgens Bossche eerder virulent dan besmettelijk zijn, wat betekent dat hij veel dodelijker zal zijn dan eerdere stammen, varianten of subvarianten.

“De verliezen zullen enorm zijn”, aldus Bossche. “Er is letterlijk geen immuniteit, geen enkele bescherming meer voor de gevaccineerden.”

De enige echte hoop, zegt Bossche, is dat ongevaccineerde kinderen en anderen in de reproductieve leeftijd de wereld opnieuw gaan bevolken zodra de massale uitroeiing die hij voorspelt op gang komt.

Of er na zo’n gebeurtenis nog iets overblijft, valt nog te bezien, maar Bossche zegt dat dit ongeveer het enige is waarnaar kan worden uitgekeken terwijl Operatie Warp Speed de volgende fasen ingaat.

Niet iedereen is het met Bossche eens, ook evolutiebioloog James Lyons-Weiler, die wij hier in het verleden al eens hebben besproken. Gevaccineerd of niet, Lyons-Weiler zegt dat veel mensen zich prima zullen redden als er opnieuw een coronavirus opduikt in de mate die Bossche verwacht.

“De evolutie zal de opkomst van een virus dat zowel dodelijk als zeer overdraagbaar is eenvoudigweg niet toestaan,” zegt Lyons-Weiler. “Bepaalde virussen zouden zich mogelijk door de mensheid kunnen verspreiden. Dit is niet het einde van de beschaving.”

Steve Kirsch staat daarentegen meer aan de kant van Bossche. Omdat Bossche “extreem accuraat is geweest in zijn voorspellingen”, is het volgens Kirsch waarschijnlijk dat er binnenkort een apocalyps van het immuunsysteem op komst is.

  Tribunaal angst: De Covid-vaccins pushende praathoofden krabbelen nu terug om hun sporen uit te wissen uit angst voor toekomstige vervolging voor samenzwering om dodelijke vaccins te pushen

“Ik ben het ermee eens dat de mensheid in groot gevaar is en dat veel mensen de komende jaren waarschijnlijk zullen sterven,” zegt Tess Lawrie, een arts-expert in evidence-based medicine en een van de oprichters van een groep die de World Council for Health heet.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: “In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe dag dat EUROPA STIERF – BASF kondigt “permanente” productieverminderingen aan die een catastrofale ineenstorting van de bevoorradingsketen voor de westerse wereld zullen veroorzaken
Volgend artikelPoetin – Door het Westen als “gek” gebrandmerkt – Zei dit in een van de beste toespraken van het jaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Het is maar een spel
  Net als :
  Schaken
  Of
  Dammen
  Alle levende Wezens inclusief de Satanisten het Alien Ras gespleten Tong Mensen bekend als Sliss de Slang tweespraak sprekers
  Dus de Ja en de Nee tegelijkertijd proberen te zeggenden in eigen Ego belang
  Ikke Ikke Ikke en de Rest mag Stikke
  zijn maar pionnetjes
  En worden bespeeld via een Hogere Macht

  Alles waar het woord kunst mee is verweven
  Is Slecht
  Dus
  Niet goed
  Nep , Vals , Onofficieel
  Dus ook het Satanisch bekend als gespleten Tong Sliss de slang ontpopte bevolking te weten God Zoete helft , Duivel Zure helft die daardoor/ mede dankzij is gegroeid in aantal
  Ookal zou aan deze het woord Kunst niet mee zijn verweven
  Dan was het al slecht
  Nu is het een Meervoud aan gekweekte Satanisten dus Extra Slecht
  Vertegenwoordigers van het Negatieve entiteit
  Lees de Bijbel heel aandachtig
  U vind alles terug
  Als U Winden Zaait gaat U geheid Stormen Oogsten

  Dank U

 2. Wie zijn de volledig gevaccineerden? 2 prikken met mRNA, 2 prikken met vectorvaccin? Een maal booster, twee maal booster? Deze duiding mis ik nog. Wat me mateloos begint te storen is dat de officiële instanties weigeren goed onafhankelijk onderzoek te doen naar de gevolgen van die vaccins die vorig jaar met grote pressie werden gepusht. Het was zelfs zo dat we onze vrijheden verloren als je die prik niet nam, echt misdadig! Voorlopig kampen we blijkbaar met structurele oversterfte waar de MSM niet of nauwelijks over bericht. Ook hoor ik inderdaad opvallend veel mensen zeggen dat het eens op moet houden met al die sterfgevallen. Maar het desastreuze toekomstbeeld van Geert Vanden Bossche zie ik voorlopig gelukkig nog niet. Laten we hopen dat hij het te pessimistisch inziet.

  • En wat doet (DEELS) GEVACCINEERDE ouders met de ongevaxte kinderen?
   Graffen en spike eiwit kunnen zelfs bij passanten overspringen. En als ouders ben je nog veel closer met je kind..

  • ALS JE OP TIJD BENT GESTOPT MET ROKEN!! Dan heb je kans dat je toch langer kunt leven en dat je longen gezuiverd worden Zoook met deze covid spuiten kun je stoppen met ze te telkens weer te nemen en krijgt je lichaam de kans om zich te ontgiftigen Slogan is dan ook Stop met roken nu het nog kan en laat je niet wijsmaken dat de covid spuit je langer doet laten leven omdat een debiel dat roept die overgestudeerd is De wereld gaat trouwens kapot aan overgestudeerden die de universiteit als heiligdom zien waar je naar toe moet gaan en niet meer hoeft te werken als bouwvakker of poetsvrouw waar de jeugd nu mee denkt dat ze veel meer gaan verdienen dan de werkende arbeiders de overheid is door haar bugdet heen om baantjes te scheppen voor die uni mensen en daar gaat een einde aan komen in de directe toekomst omdat er geen plaats meer is voor arbeidsmigranten die het vuile werk moeten doen

   • Beste Mensen

    Langzaam maar zeker komt een ieder op èèn lijn
    Commune-is-m’n-mijn
    Samen bundeling tot èèn-heid zonder een tweede

    Samen bundeling Communisme of als èèn Wezen
    Èèn levende object
    Eenheid bij verscheidenheid
    Verscheidenheid in eenheid
    Ooit ookwel genoemd
    UDSSR
    Unie Der Socialistische Sovjet Republieken
    Alles en iedereen is gelijk aan elkaar
    Geschoold Ongeschoold en veel meer tegen gesteldheden
    Maakt niks uit
    Alls is gelijk aan elkaar

    Trouwens
    Ander woord voor Studeren is ;
    Ego-Polariseren
    Ikke Ikke Ikke en de rest word mijn voetveeg of anders kan die stikken

    Dank U

 3. En de ongeprikten, de ongevaccineerden zullen alsnog sterven. Zij hebben noch te eten, noch medicijnen, noch schoon drinkwater etc.

  • Heel Gallie? Nee, slechts een klein dorpje houdt stand… denk bijvoorbeeld aan Urk. Zij die afhankelijk zijn van medicijnen aterven ook inderdaad, maar ze zullen vis kunnen vangen, groente kunnen kweken, etc. En bovendien wordt de Flevopolder weer zee, want de polder kan zonder energie niet blijvend drooggepompt worden.

  • @ Reneetje oktober 29, 2022 at 09:58,
   Wanneer halen we het woord medicijnen uit onze programmering. Want dan doel je die chemische troep die ons enkel zieker maken dan we al zijn van de farmaceuten. Vitamines en mineralen en spoorelementen van natuurlijke oorsprong hebben wij nodig willen we gezond worden en blijven. De natuur brengt ons overvloed, alle schaarste is kunstmatig. Elke crisis is kunstmatig. Elk water kun je simpel reinigen met zeoliet en houtskool en eventueel koken c.q. distilleren wat dan drinkbaar is. Ook wel handig als je het op de juiste frequentie brengt. Elk zaadje geeft een plant en een plant kan honderden nieuwe zaadjes geven. Dus hoezo voedsel te kort. Als je 1 aardappel in de grond poot, zal deze zich vermeerderen. Of een zaadje van een tomaat, geeft een tomaten plant, waar elke tomaat tig zaadjes in zitten. Het enige wat je moet doen is zelf gaan zaaien en niet verwachten dat andere dat voor jouw gaan doen. Maar de huidige generatie besteed liever alles uit en dan heb je een probleem, als iedereen verwacht dat die andere het wel gaat doen voor de rest.

  • JAWEL!!!!!! Natuurlijk wel want de ongeprikten leven langer en blijven zoals ze nu zijn,,, en kunnen nog in staat zijn om zichzelf te redden de geprikte heeft steeds minde rfut en kracht om aardappels te planten en het graan te oogsten het vee te slachten en in de groentetuin te spitten en te planten

   • Beste Mensen

    Alle levende Wezens hebben even veel rechten om op Moeder Aarde te vertoeven
    Gezamelijk vormen wij èèn lichaam
    Èèn Famillie
    Leven in harmonie met elkander is niet de Ene z’n dood is de Ander z’n brood

    Dat is de gedachtengang van de vertakkingen van Satans aanhang
    Waaronder ook God de Zoete en Duivel de Zure helften vertegenwoordigen

    De benaming van de gedeelten van de Gespleten Tong
    Anders genoemd Sliss de Slang

    Satan betekend :
    Samen bundeling van Alle Negative Entiteiten

    Dank U

 4. Beste Mensen

  Alles wat ooit op een dag Was of Is geboren
  Gaat ook op een dag Sterven
  Geboorte leid tot de Dood

  Al het zichtbare is naar tijdelijk

  Dank U

 5. Geert Vrtes Lyons-Weiler………degree in zoölogy……..
  Ad Flapjeshuis……dierenarts…..
  Marion Koopmans……dierenarts…..
  Marc van Ranzig……dierenarts……
  van der Gucht……..dierenarts….
  Prof. Dr. Lothar Wieler…..directeur RKI……dierenarts…….

  Een virus BESTAAT NIET en een dierenarts heeft daarbij nog NOOIT een mens voor de loop gehad, nog nooit….why, tell me why!?

  Die achterlijke quatsch over niet bestaande “virussen” wordt ook door ene Wodarg, welke nu bij de stiftung corona ausschuss naar voren is gebracht omdat Fühllmich is afgestoten weer compleet de hemel in geprezen….

  Elke arts of specialist welke daar in de uitzending is geweest en het virus waanidee naar de prullenbak heeft verwezen wordt stelselmatig afgekat!

  WAAROM……!!??

  Daar zijn o.a. aanwezig geweest Dr. Stefan Lanka, Dr. Andy Kaufman, Dr. Ariane Love, Dr. Robert Young en vele anderen…….ze worden aangehoord en klaar…..daarna hoor je er helemaal niets meer van…..en de commentaren onder betreffende video’s liegen er niet om…..maar ze trekken zich er schijnbaar niets van aan!

  WE WORDEN VOOR DE GEK GEHOUDEN net zoals met nogal een aantal zaken meer….

  Hier wordt zo geschreeuwd dat men eens eindelijk zou moeten WAKKER worden…….nou, wat let jullie, wordt verdomme dan ook eens eindelijk wakker en stop met dat GELOOF in niet bestaande “virussen”…..

  Dat leeft in elk geval een stuk makkelijker en daarbij weet je ook nog eens in no time wie een gecontroleerde staatsidioot is…….alles wat het over een “virus” heeft kan linea recta de prullenbak in!

  Mijn God……..het moet nu toch echt langzaamaan duidelijk worden dat deze virus scheeuwers DIERENARTSEN of PAPEGAAIEN zijn en in de kijker willen staan. Ook een Dr. Malone is een hele linke smeerlap……hij werkt nota bene nog steeds voor de overheid!

  Hij is de zogenaamde “uitvinder” van het Mrna goedje…….nee hoor, hij is een stuurmechanisme…….welke een grote groep in een bepaalde richting moet sturen!

  Gladiator
  ps Onderzoek nu eindelijk zelf eens op een juiste manier en stel vast dat er nog nooit een virusisolatie heeft plaatsgevonden! NOG NOOIT!!! Maar dierenartsen zeggen van wel…..ja natuurlijk zeggen die stronthommels dat…..zodoende lopen ze stuk voor stuk binnen en niet met tonnen maar mer vele vele miljoenen……

   • begonnen als dierenarts…is blijven doorstuderen en heeft heel wat academische titels VIROLOOG inclusief achter zijn naam staan ;Opleiding
    Vanden Bossche studeerde achtereenvolgens aan de Universiteit van Namen en Gent, waar hij in 1983 zijn doctoraalexamen diergeneeskunde (DVM) haalde (cum laude). In 1986 promoveerde hij (PhD) in de virologie aan de Universiteit van Hohenheim (Duitsland). Zijn proefschrift gaat over veranderingen in oppervlakte-eigenschappen van virale deeltjes en hun infectieus gedrag.

    Carrière
    Na een carrière in de academische wereld in België en Duitsland werkte Vanden Bossche bij verscheidene bedrijven aan de ontwikkeling van vaccins (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals). Daarna werkte hij als Senior Program Officer voor de Bill & Melinda Gates Foundation en als Senior Ebola Program Manager voor de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI). Daar werkte hij onder meer aan plannen voor de bestrijding van een mogelijke ebola-pandemie. Hij was daarbij kritisch over de veiligheid van een ebolavaccin. Daarna werd hij hoofd van het Vaccine Development Office van het Duitse Centrum voor Infectieonderzoek. De artikels die hij over vaccins schreef, verschenen enkel in rooftijdschriften (tijdschriften waarin je tegen betaling studies kunt publiceren zonder dat die door wetenschappelijke collega’s zijn gecontroleerd).
    een van den klucht bvb…zogenaamd ’topviroloog’, is in werkelijkheid SLECHTS paardendokter…en ja, die hebben basiskennis van virologie, juist zoals van zwanst die niet meer is dan een LABORANT……, maar dat is dan ook al…TOTAAL NIET vergelijkbaar met een vandenbossche….gelijk dat ge een hoop paardenstront met een diamant probeert te vergelijken..
    wakker worden, mijne beste

  • Ok, Kan je mij dan uitleggen wat een herpes virus is? Of althans het ‘verschijnsel’ dan in jou woorden. Ik ben daar ooit mee in contact gekomen door iemand die dit al had. Ik had het nooit en steekt sinds besmetting via ander persoon afentoe de kop op… koortslip…

   En hiv virus? Ook nep? Deze is mijn inziens gewoon gemaakt door o.a. Fauci en niet te isoleren en zit deels in virus (gnome) Tsja en influenza ook nep? Alles nep? Ik bedoel dit niet lullig maar ik heb reden zat om aan te nemen dat virussen wel degelijk bestaan en besmettelijk zijn..waterpokken de pest etc..Maar sommige denken ook dat de aarde plat is.

   Ik geloof die ouwe Luc Montagnier die ineens dood was na zijn uitspraak: “Volledig gevaxt? Neem een hiv test en klaag je regering aan”

   • De meeste virea houden zich schuil in het ruggenmerg. Het kan zich daar jaren schuil houden zonder dat de “drager” daar last van heft of uiterlijke verschijnselen van heeft. U bent waarschijnlijk zo’n “drager”, en zo goed als alle dragers geven het virus door zonder zelf verder last/symptomen te hebben. Er zijn inderdaad virae die gemaakt/ontworpen zijn door mensen, maar de meeste zijn ( goddank ) niet erg effectief en zwak geweest. Tot nu toe lukt het Fauci en zijn handlangers dus niet erg om er een te maken die ons volledig uitroeit. Mens, plant en dier reageert op virae door zich aan te passen, mutaties zijn het gevolg. Ik denk dat inderdaad dus vele van de geprikten zullen sterven, maar dat er toch genoeg mensen zullen overblijven die in hun lichaam een mutatie hebben gekregen die hen zo goed als immuun maakt. Wat dat, en hoe dat zal zijn, moeten we afwachten. Maar er zullen zeker vele mensen sterven. Je ziet dit ook veel in de dierenwereld, uiteindelijk worden ze minder en minder vatbaar totdat het virus ,alhoewel nog steeds aanwezig ( want een virus gaat nooit weg) weinig kwaad meer doet. Virus en gastheer hebben zich aan elkaar aangepast. Een virus wil nl zijn gastheer niet doden, hij heeft hem nodig. Om misschien bij een overpopulatie/overbevolking weer tevoorschijn te komen in misschien een kwaadaardiger vorm (?) .

   • Koortslip, herpesvirus, waterpokken, niet goed doorgemaakt..hebben allemaal met elkaar te maken. Biophotonen therapie kan dat alles resetten.
    Maar begin maar eens met : geen suiker, meer schoon water, en biologisch voedsel

  • Wat betreft die dr Malone, deel ik je mening. Ik hoorde hem zelf zeggen, dat zij allemaal Fauci kenden en het met n ‘Ah its Tony at it again,we all ignored him’ MAAR Malone ZELF is de ‘uitvinder’ vdat DNA veranderende vergif! WAAROM hééft hij dat überhaupt UITgevonden dan? Waarom is hij dr Judy Mikovitsh en haar man niet te hulp gesneld toen zij door die Fauci de gevangenis indraaide, haar zieke, invalide man bedreigd dr Fauci, terwijl Fauci haar WERK en uitvindingen stal? Waarom kon die Fauci, MET hun wetenschap v al die artsen die dus zeiden ‘ah Tony is at it again’ AIDS ontwikkelen en toedienen aan gay mannen, waarom hebben zij niet gezorgd voor zijn arrestatie toen al? Blauwe Chimpansees? En die Malone zit er bij te grimlachen als n soort ÜBER GORILLA!

   • Naar eigen zeggen, heeft dr. Malone één of twee gifspuiten genomen om ergens bij aanwezig te kunnen zijn inherent zijn werk. Is ´ie goed ziek van geweest, vertelde hij. Daarna kwam hij uit de kast. Of minstens gedeeltelijk. Aangaande zijn carrière denk ik dat ambitie een grote rol heeft gespeeld en wellicht ook een contract. Ergens in een interview vertelt hij dat zijn uitvinding min of meer is gekaapt en dat bedrijf is er verder mee gegaan. Zoals dat wel vaker gaat. Zoals o.a. in het geval van de uitvinding van kunstmest, etc.

  • Dat is O.A. de reden dat Fuellmich is opgestapt daar, ZE (de overgebleven idioten) wilden geen Kaufman, Lanka etc. Ik hoorde het Fuellmich gisteren zeggen…

  • Zie mijn vraag aan Qvic oktober 30, 2022 at 02:58
   Kunt U me een duidelijk antwoord geven , of eventueel een link naar een duidelijke uitleg
   door de door U genoemde Dr. Stefan Lanka, Dr. Andy Kaufman, Dr. Ariane Love, Dr. Robert Young en vele anderen ?
   Ik heb verschillende videos van genoemde personen bekeken , waarbij ze uitleggen dat een virus nooit is geïsoleerd en iedereen die wel denkt dat virussen bestaan ‘afzeiken’ (om het zomaar even te noemen) , het hebben over exosomen en goede/slachte gezondheid, maar nog geen video gevonden op mijn bovenstaande of andere verbandhoudende vragen.
   Heb niet alle video’s van bovenstaande personen gezien , wegens tijdgebrek, dus ik zal ze waarschijnlijk gemist hebben dan.

  • Vroeger liet men besmet vee apart zetten in een aparte stal zoals bse of vogelgriep maar vandaag de dag word de gehele stal opgeruimd ondanks dat er maar enkele ziek zijn zo ook met de mens die vandaag de dag word opgeruimd!????

 6. Het zal allemaal wel, maar denk helaas wel dat dit gaat gebeuren…Of je het nou leuk vindt of niet.Ook ik heb bekende en famillie die ik liever niet zie gaan maar moet wel eerlijk zijn….Ze mankeren nu allemaal wat. Aan lopende band ziek,ontstekingen die niet overgaan maar juist overslaan naar andere gebieden. Paar dode inmiddels en jong ook…Motorisch gestoorde, tia’tje hier en daar, “mysterieuze” (vaak gebruikte term ziekenhuis nu) spierziektes of neurologische aandoeningen..Op 3 verschillende winkelcentra wekelijks wel een klappertje waardoor ambulances bijna 24/7 op en af rijden…Waarheid is hard en eerlijk gezegd denk ik dat deze vieze smerige super rijke eugenica en de-populatie uitvoerders geen half werk leveren…Ze zijn er niet voor niets al tig jaren mee bezig…Enige waar ze niet op hadden gerekend zijn denk ik de vele hartaanvallen en stuiptrekkers zo vroeg al.

 7. Las iets opmerkelijk op een andere site .
  (Artsen die kinderen doden zonder hun ouders op de hoogte te brengen, omdat ze depressief zijn. Het kan gewoon in Canada. Ook daklozen, armen en chronisch zieken kunnen kiezen voor euthanasie.)
  Zou bijna zeggen NÉXT!!
  😐

 8. Wat wij een virus noemen is in werkelijkheid een exosoom, deze ruimt dode en beschadigde cellen in ons lichaam op. Van die exosomen hebben we miljarden in ons lichaam. Deze is niet gevaarlijk of besmettelijk voor andere. Trouwens geen enkele ziekte is besmettelijk.

  Het fabeltje wordt juist door list en bedrog door de de farmaceuten gepubliceerd, om de mens bang en angstig te maken, om zo hun troep aan de man te raken.

  Alle natuurlijke werkbare stoffen worden synthetische nagemaakt om het te kunnen patenteren, maar die synthetische versies kunnen wij mensen niet opnemen en zijn waardeloos voor ons mensen. Daarom zit er altijd een synthetische verdovingsmiddel in, zodat het net lijkt alsof het werkt. Met deze vorm van symptoom bestrijding met het placebo effect werken deze kwakzalvers, die zich medische wetenschap noemen of artsen of medische deskundige. Die alle wartaal uitslaan, door onbestaande ziektes te verzinnen met hele statistieken erbij e.d. lijkt het voor leken heel interessant. Maar als je kritische vragen stelt wordt je afgeserveerd want anders vallen ze door de mand met hun list en bedrog wat miljarden oplevert per jaar.

  Voor alle gehoorzame gevaccineerde kunnen nog het tij enigszins keren door veel groenvoer te eten, dit voert veel verontreinigingen uit ons lichaam en met chloordioxide verhoog jij je PH waarde van je bloed en je krijgt een zuurstof boost als je dat drinkt met water. Dit zorgt ervoor dat je weer voldoende zuurstof in je bloed komt voor je spieren en organen. Het zuivert je alsware van die troep die je zelf in je hebt laten spuiten.

  De huidige wereld waar echt alles aan elkaar is gelogen op elk denkbare vlak, daarom is er een leerplicht in gesteld om ons bewust van kleins af aan leugens en valse waarheden te leren. Zodat we deze leugens als enige waarheid aannemen. Totdat je er zelf achter komt de echt letterlijk alles gelogen is wat je ooit op school hebt geleerd. De geschiedenis, de wiskunde, meetkunde, biologie, scheikunde, aardrijkskunde, maatschappijleer e.d. Zo zijn alle zogenaamde uitvinders uit de 18de/19de/20ste eeuw allemaal nep, je kunt niet iets uitvinden, wat al eeuwen bestond. De middel eeuwen hebben nooit bestaan, dino’s hebben ook nooit bestaan en zo is alles gelogen. Net als ons huidige opleidingen. Hoger beroepsonderwijs geeft niet aan dat zij wijzer zijn, het geeft aan dat zij alles veel eerder aannemen dat is waar is. Want alle kennis die zij hebben moeten leren is wat andere ooit hebben ervaren hoe dat moest of enkel op aannames gebaseerd was. Zoals de lichtsnelheid een constante was van Einstein, maar deze grove leugen is al doorbroken. Want in onze ether gaat het elektromagnetische frequenties nog sneller dan het licht. Maar dan kloppen alle berekeningen niet meer die we ooit gemaakt hebben op basis van de constante lichtsnelheden.

  • Afwachtende het antwoord van Gladiator op Nuke Davos , kunt u ondertussen duidelijk uitleggen
   hoe het dan komt dat mensen (of andere dieren , planten) dezelfde ziekteverschijnselen ontwikkelen
   ,niet door een bacterie , schimmel e d veroorzaakt , als ze in de nabijheid van elkaar zijn geweest of in contact zijn gekomen met hetzelfde andere organisme , als exosomen en ziektes niet besmettelijk zijn?
   Bijvoorbeeld de Noord Amerikaanse stammen kregen vaker massaal dezelfde ziekteverschijnselen ,voorheen bij hun onbekend , als ze in contact kwamen met Europeanen ,of hun spullen, waar deze ziekteverschijnselen wel al voorkwamen. Zou U dit voorbeeld duidelijk kunnen uitwerken.
   Alvast bedankt.

   • Zou dat ook niet kunstmatig zijn verspreid zodat de blanken het land konden inpikken?
    Want waarom waren er bij dat 1e contact zoveel besmettingsziekten en later niet meer?
    Pest werd ook gecreëerd door een dooie verotte rat in een drinkwaterput te gooien en daar dan de joden de schuld van te geven..
    Na de komst van waterleiding was er ook geen pest meer.

    • Ja een geïnfecteerde dode rat door vlooien die het pokkepest virus hadden…Als ik een gezonde rat dood en in een put gooi en eruit drink wordt ik uiteindelijk ziek door bacteriën van metabolisme maar zal echt geen pest krijgen. Dat de pest er niet meer is, is omdat dit virus hoge mortaliteit heeft en men gebieden afsloot. Dooft het vanzelf. Daarom zullen die eugenica psychopaten nooit Ebola los laten, heeft geen zin. Als iedereen zich isoleert is het zo weg en de paar ongelukkige dood. Ik geloof zeker in een levensvorm van virussen ben tot op heden niet overtuigd. Ik weet ook dat er in Nederland een heel fucked up vogelgriep virus achter slot en grendel ligt en dat dit gemaakt is…Men moet hier mee ophouden, bacteriën,schimmels,virussen bewonen ook de aarde en zijn levensvormen waar wij niet mee dienen te knoeien. Anders is het als het nodig is en dan vindt men de cure vaak in de natuur zelf zoals antibiotica. Maar onze ongekoze kale psychopaat Kuijpers is al helemaal wild nu ze offiecieel met menselijk en dieren dna mogen aanrommelen. Dit soort mensen zijn een zeer ernstige bedreiging van moeder aarde.

     • De Pest wordt veroorzaakt door een bacterie niet een virus.
      De pokkepest is me niet bekend , de pokken worden wel veroorzaakt door een virus , welke volgens Qvic en Gladiator niet bestaan.
      De simpele oplossing van gewoon iedereen even isoleren en de ziekte is snel weg werkt vaak niet omdat bacterien en virussen zich kunnen nestelen in diersoorten , waarvoor ze al dan niet ziekteverwekkend kunnen zijn.
      Dat we niet moeten rotzooien met het genetisch veranderen van organismen ben ik helemaal met je eens.

    • Het gaat hier om het commentaar van Qvic , niet wat algemeen aanvaard wordt.
     Lees nog een keer het commentaar van Qvic , virussen bestaan niet en exosomen en ziektes zijn sowieso niet besmettelijk volgens hem.

     Dat er later minder (dodelijke) infecties waren komt o a door de aanpassing van het immuunsysteem en verbetering van de hygiëne in het algemeen.
     De Pest verspreidde zich niet alleen door dode ratten in waterputten te gooien of iets dergelijks , word veroorzaakt door een bacterie en niet een viirus by the way , iets wat wel erkent wordt door diegenen die zeggen dat virussen niet bestaan.

     • Voor Gladiator , Qvic , Pepper , Nuke Davos en anderen.
      Even ter verduidelijking waarom ik deze vragen heb gesteld.
      Ten Eerste ,we zijn sowieso al in de minderheid omdat we o a het Coronaverhaal wat ons voorgeschoteld word niet geloven.
      Het ‘Virussen bestaan niet’ narratief zaait alleen maar verdeeldheid onder een toch al kleine groep die juist verenigt zou moeten zijn.
      Big Pharma , de politiek en MSM lachen zich kapot , het werk word al voor hun gedaan gratis en voor niks.
      ( Als ik nu hetzelfde zou reageren zoals veel commentators over personen die het niet met hun eens zijn of ooit iets gedaan of gezegd waar ze het niet mee eens zijn ; Diegene die met het “virusen bestaan niet’ verhaal komen zijn controlled opposition , niet gekwalificeerd genoeg, worden betaald door Big Pharma of iets dergelijks)
      Het ‘Virussen bestaan niet’ verhaal is in mijn ogen een discussie voor later , niet nu.
      Ten tweede , als ik en anderen al geen fatsoenlijk en duidelijk antwoord krijgen op gestelde vragen wat denk je hoe makkelijk het is voor de MSM , politiek en orthodoxe wetenschap om de hele tegenbeweging weer af te schilderen als een stelletje idioten waar niet naar geluisterd hoeft te worden en zelfs bestreden.

      Ik hoop dat duidelijk is wat ik probeer te zeggen.

      • Waarom opmerkingen normaal meteen geplaatst worden en
       deze opeens een “Your comment is awaiting moderation”
       krijgt is me een raadsel .
       Als de moderator dit tijd zou willen nemen om het te willen verduidelijken zou ik dat zeer op prijs stellen.
       (hoeft niet hier maar kan ook via email en deze comment hoeft ook niet per se geplaatst te worden)

      • Heb dit mijn inziens mooie artikel van Frontnieuws even opgeduikeld…

       https://www.frontnieuws.com/onze-soort-wordt-genetisch-gemodificeerd-de-opmars-van-de-mensheid-naar-de-ondergang-analyse-van-het-microbioom-en-het-viroom/

       Aangetoond inmiddels is dat de diagnose ´kanker´ heel vaak te maken heeft met de aanwezigheid in het lichaam van ongewenste parasieten welke het etiket ´kanker´ krijgen en welke gedetoxed dienen te worden in combinatie met het aanvullen van de juiste vitaminen, mineralen en spoorelementen.

       • Interessant artikel.
        Ik denk zelf dat een combinatie van (gedeeltes van) de Terrain en Germ theorieën dichter bij de waarheid zit.
        Over kanker heb ik ook eens gelezen dat het belangrijk is om je lichaam/bloed basisch en goed van zuurstof voorzien te houden , kanker gedijd in een zure en zuurstofarme omgeving.
        Slechte voeding en lichaamsbeweging zijn onder andere oorzaken hiervoor.
        Zou zo snel even het artikel niet kunnen noemen , ik sla veel informatie op maar archiveer het slecht.

      • Misschien wel het belangrijkste ,
       De MSM , politiek of orthodoxe wetenschap proberen te overtuigen van hun ongelijk heeft weinig zin , wat belangrijker is is om de mensen die hun blindelings geloven te bereiken en zo de tegenstand te vergroten.
       Wat ik ook in het dagelijkse leven merk is dat als je al met goede argumenten komt en dat kan onderbouwen met studies en dergelijke men je al niet wil geloven want de MSM , politiek zeggen……
       Veel mensen zijn te ongeinteresseert en/of te lui om zelf iets te onderzoeken of is voor hun te moeilijk.
       Als je een punt naar voren brengt wat je niet fatsoenlijk kan onderbouwen denkt men ; zie je wel , het is een wappie , de MSM , politie etc hebben gelijk.

  • Dat heb ik als kind ook al bedacht,
   Alles wat “tegenwoordig” uitgevonden is.
   Waarom heeft men dat vroeger dan niet uitgevonden.
   Wordt van uitgegaan dat men vroeger dommer was dan nu.en minder wist. En dat lijkt mij sterk.

 9. in de middeleewen volgden de mensen de natuur zoals de dieren elke soort in groepen bleven.
  de mens darentegen is zich door de technische vooruitgang gaan vermengen en met tal van ziektes gekonfronteert , zoveel dat we onmogelijk immuniteit kunnen opbouwen.
  de kooplieden in de middeleewen mochten niet aan land komen , alles verliep op een eilandje, ze waren toen slimmer dan nu.

 10. Het verhaal van een verpleegster en een aantal ondezoekers dat niet alle flesjes vaccin vaccin bevatten, maar zout water of het HIV virus wordt niet meegenomen. Wat ook niet meegenomen wordt is dat er inmiddels protocollen zijn om de vaccins te ontstoren of de vaccinatieschade te genezen. Het probleem is dus vooral dat de gevaccineerden het officiele verhaal blijven geloven en niet op de hoogte zijn van bijv de VAERS statistieken etc. Laat staan van de kruiden etc die vaccinatieschade kan genezen. Glutathione als het in balans in met aanwezig Grapheneoxide voorkomt symptomen. Zaak dus dat zo snel mogelijk aan te vullen of de voorloper NAC te nemen. Judy Mikovits met haar medicijn Suramin wat de effecten van elk biowapen te niet doet. Uiteindelijk worden we misschien wel eerder vernietigd door het constante negatieve nieuws, 5 G, 6 G, chemtrails, pathogenen in regen etc. etc. Ofwel het verlagen van onze vibratie, Resonantie zorgt ervoor dat ons lichaam allerlei ziektes binnen laat. De toxines van stress zijn de grootste ziektemakers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in