Meer dan een jaar geleden begon ik de wereld publiekelijk te waarschuwen voor de wereldwijde hongersnood als gevolg van het wegvallen van de aardgasvoorziening voor Europa. Via het chemische Haber-proces wordt aardgas gecombineerd met atmosferische stikstof (N2) om ammoniak (NH3) te creëren, de belangrijkste molecule voor het maken van op stikstof gebaseerde meststoffen die de gewassen doen groeien die nodig zijn om naar schatting 4 miljard mensen over de hele planeet te voeden, schrijft Mike Adams.

Ik waarschuwde dat als de aardgasvoorziening in Europa – en in het bijzonder aan BASF – niet overvloedig zou zijn, de kunstmestproductie zou kelderen en er niet genoeg kunstmest zou zijn om de gewassen te verbouwen die nodig zijn om de wereld te voeden.

Enkele maanden geleden ontmoette ik Michael Yon (MichaelYon.Locals.com), een internationale journalist en analist die op ongeveer hetzelfde moment precies hetzelfde zag. Hij bezocht leidinggevenden van BASF in Duitsland, en hij en ik namen verschillende interviews op over de catastrofe die zou ontstaan als BASF zijn activiteiten in Duitsland zou staken wegens gebrek aan aardgas uit Rusland. (Zie ons meest recente dringende interview dat gisteravond is opgenomen, hieronder.)

Sindsdien heeft Amerika de Nord Stream-pijpleidingen vernietigd, waardoor Duitsland semi-permanent van Russisch gas is afgesneden. Dit was de laatste nagel aan de doodskist, na de inspanning van de VS en de NAVO voor economische sancties die er uiteindelijk toe leidden dat Gazprom uit Rusland alle gasexport naar Duitsland (en in feite ook de rest van Europa) afsloot.

Nu, in een aankondiging die Michael Yon, David DuByne en ikzelf al aan zagen komen, heeft BASF aangekondigd de activiteiten in Duitsland gedeeltelijk te staken en de capaciteit te verplaatsen naar China, waar de “groenen” geen controle hebben over het krankzinnige anti-energiebeleid (en waar de elektriciteitsprijzen niet 1000% boven de norm liggen).

  Omdat zij incompetent zijn

Uit de Financial Times:

BASF heeft gezegd dat het “permanent” zal moeten inkrimpen in Europa, omdat de hoge energiekosten de regio steeds minder concurrerend maken.

“De Europese chemiemarkt groeit al ongeveer tien jaar slechts zwak [en] de aanzienlijke stijging van de aardgas- en energieprijzen in de loop van dit jaar zet de chemische waardeketens onder druk”, zei topman Martin Brudermüller woensdag.

Brudermüller zei dat de Europese gascrisis, in combinatie met strengere industriële regelgeving in de EU, het bedrijf dwingt om “zo snel mogelijk en ook permanent kosten te besparen in de regio”.

Er is geen manier om dat te verbloemen. Het is een permanente inkrimping van BASF. En volgens aanvullende bronnen is dit nog maar het begin van het definitief verlaten van Duitsland door BASF. De inkrimping zal doorgaan tot het punt dat er überhaupt nauwelijks nog productie in Europa plaatsvindt.

Welke keuze hebben ze überhaupt? Nu aardgaspijpleidingen zijn vernietigd (door de VS), economische sancties tegen Rusland nog steeds van kracht zijn en waanzinnige groene sekteleden het einde van de menselijke beschaving eisen, heeft BASF besloten dat het niet langer kan opereren in Europa, een continent dat wordt gedomineerd door een daadwerkelijke doodscultus van klimaatgekken en op macht beluste politieke zeloten.

Europa is vanaf deze dag stervende

Vandaag is het scharnierpunt. Europa sterft vanaf nu, en het herstelt zich generaties lang niet. Het is gedaan. Bijna niemand beseft dit nog, maar de dominostenen vallen al.

Europa is bezig een continent te worden dat op ramkoers ligt naar totale ineenstorting: geen industrie, geen toeleveringsketens, geen energie, geen metalen, geen meststoffen en geen voedsel. De “eerste wereld” status van Europa zal een verre herinnering zijn na slechts 2-3 winters zonder voedsel en energie, en zodra de industriële infrastructuur van Europa is stilgelegd, is er geen gemakkelijke manier om het weer op gang te brengen.

  EU-uitspraak: Illegale migranten mogen niet worden vastgehouden

Dit zal eindigen in massale burgerlijke onrust, hongersnood, pandemieën en OORLOG. Het zal ook leiden tot revoluties en het omverwerpen van regeringen, valuta en hele economieën. Het kaartenhuis valt in elkaar.

Omdat Michael Yon dit ook zag aankomen, nodigde ik hem gisteravond uit voor een spoedinterview. U kunt dat volledige gesprek (ongeveer een uur) hieronder beluisteren.

– Gevaarlijke gevolgen van de sluiting van BASF in Europa
– De komende massale uithongering en bevriezing van Europa
– Waarom oorlog, pandemieën en hongersnood altijd samengaan
– Duitsers kappen oude bossen voor brandhout
– De industrialisatie is begonnen – staalfabrieken worden gesloten
– Het is glashelder dat de hongersnood over Europa zal trekken.
– Massale menselijke migratie zal wereldwijd worden ontketend
– Waarom ” groenen” een ZELFMOORDCULTUS zijn
– Tekort aan transportinfrastructuur / dieseltekorten
– Kunstmest tekorten en mislukte oogsten in Amerika


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin – Westerse “Elites” leven in een “Droomwereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNanostructuren in Covid-“vaccins” zijn niet zelfassemblerend; ze worden gemaakt door micro-machines
Volgend artikelVaccindeskundige zegt dat “de gevaccineerden” verantwoordelijk zijn voor het naderende “einde van de westerse beschaving”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Alles waar het woord kunst mee is verweven
  Is Slecht
  Dus
  Niet goed
  Nep , Vals , Onofficieel
  Dus ook het Satanisch bekend als gespleten Tong Sliss de slang ontpopte bevolking te weten God Zoete helft , Duivel Zure helft die daardoor/ mede dankzij is gegroeid in aantal
  Ookal zou aan deze het woord Kunst niet mee zijn verweven
  Dan was het al slecht
  Nu is het een Meervoud aan gekweekte Satanisten dus Extra Slecht
  Vertegenwoordigers van het Negatieve entiteit
  Lees de Bijbel heel aandachtig
  U vind alles terug
  Als U Winden Zaait gaat U geheid Stormen Oogsten

  Dank U

  • De bijbel, een door mensen in elkaar geknutseld verzonnen boek. Waarom precies zou iedereen dat moeten lezen? Nog meer indoctrinatie? Ik vind Disneysprookjes echt veel leuker, daar valt tenminste nog wat bij te lachen. Voor een geloofsforum moet je niet hier zijn, geloof maakt de wereld kapot.

   • Wald Disney (1901 – 1966) was geen onschuldige oprichter van het gelijknamige concern. Hij was een 33ste graad free mason en in het logo van Wald Disney Pictures zit het getal 666 verborgen en dit verwijst naar Openbaringen 13 (apocalyps van Johannes van Patmos).
    De vloeren in diverse restaurants van de themaparken zijn gemaakt van tegels met een zwart/wit patroon, wederom een verwijzing naar de vrijmetselaars.
    In heel veel films komen allerlei uiterst subtiele verwijzingen voor naar seksualiteit, uiterst geraffineerd zodat de grootste doelgroep de kinderen dit niet zullen herkennen, maar het onderbewustzijn neemt dit wel degelijk op.

 2. We zullen door diepe dalen gaan om ons uiteindelijk te ontdoen van groene terroristen en het uitschot wat heden politiek bedrijft , ze dachten samen met klaasvaak schwab op een luxe troon te komen zitten niets geleerd van de geschiedenis.Het gestolen geld en goed afgenomen krijgen en de definitieve afrekening tegemoet zien voor hun volkerenmoord, marteling en tirannie.

 3. Zodra de schaapjes uit de niet meer zo groene wei gehaald worden en thuis op stal staan zonder eten en drinken en warmte….dan pas,eindelijk gaan de oogjes open.
  Eerst nog deze winter door, dan de enorme schade opnemen en dan is het tijd om de verantwoordelijken op te jagen en te berechten.
  Het zullen er zeer zeer velen zijn.
  Gezien de oversterfte en ziekmakende tendens van de gifspuiten doorwoekert,zal het aantal mensen in nederland met zeker de helft inkrimpen,de aanvoer van kansloze pareltjes en cultuurverrijkers moet dan meteen stopgezet worden.
  Hetgeen er hier al parasiteert ook afschuiven naar duitsland(wir schaffen das) en brussel (kom maar binnen met je stam)grenzen dicht en puin ruimen….met een zeer grote en grove bezem.

 4. ” vanaf nu is het afgelopen met de bissiniss-eu.”?
  Wat een onzin.
  Heeft de VS niet in 1945, zinloos voor Europa , grote industriesteden in Duitsland volledig vernietigd. Uitgebrand met vuurbommen?
  En… Alle technische kennis hebben gejat!!? , die voorhanden was?
  Incl. een legertje industrieelen die veroordeeld waren tot gevangdnisstraf in de fake Neurenberg rechtszaken hebben overgezet naar hun land.?!
  En kwamen zijzelf toen niet met dat schimmige Marshall-plan om ons Europa zg te helpen!?
  Hebben we dit niet 10 of misschien wel 20 voudig terubetaald, onder hun dwangjuk, aan de roofzuchtige bisnis VS.
  En doen zij, VS, nu niet precies hetzelfde opnieuw met ons?!
  De VS Grote koopmansleugen!
  Dit keer treuren zij met koopmans bisnistranen.
  Ze moeten nu binnenkort zelf hun broek ophouden.
  Ons Europa eindelijk bevrijd van de Anglo- Amerikaanse heerschappij. Zij waren de Kazariaanse maffia zelf!
  Weg ermee binnenkort. Oefenen in werkelijk eerlijke handelswijzen lijkt mij een goede leerschool voor hen.
  De wereldroverij houdt eindelijk op.
  Opweg naar vrede. Naar goede krachten en liefde en spiritualiteit voor Europa, waarbij elk land, elke streek, elke stad, elke burger zijn eigen souvereiniteit heeft. Elk met goudgesteunde eigen munteenheid!
  Waarbij het goudgedragen muntenstelsel
  voor gelijkwaardigheid zorgt.
  En wij zullen binnen 30 jaar geheel opgebloeid zijn!
  En Amerika zal dan geleerd hebben voor zichzelf te zorgen.

  • Biden heeft een executive order uitgevaardigd te maken met dat digitale geldsysteem waar Maxima eveneens voorstander voor is. Deze kerel legt e.e.a. uit. Zelf heb ik geen zin om me erin te verdiepen en die kerel vertrouw ik verder al bij voorbaat niet, maar voor degenen die het interesseren en niet voor een gat te vangen zijn, zet ik ´m hier even neer.

   ´In a seemingly innocent executive order numbered 14067, a potentially radical reform that threatens the financial security of millions of Americans.
   This Executive Order was recently signed, and its implications have major support from massive corporations and organizations like Visa, MasterCard, the International Monetary Fund, and more.

   And, its effects could be felt as early as next year.

   After that date Americans could see a major devaluation of their dollars.

   Jim Rickards, a former white house insider who helped craft the petrodollar accord and hosted the first-ever financial war games for the Pentagon, is sounding the alarm and has put together a comprehensive dossier on the full effects of this executive order as well as how to help protect your savings.´

   https://visionaryprofit.com/the-exe-order-14068/

 5. Een gedateerd artikel uit het AD dat ook zó links is als een draaideur

  Volkswagen stopt met auto’s produceren
  UPDATEVolkswagen, de grootste autofabrikant ter wereld, stopt aanstaande vrijdag met het produceren van auto’s in vrijwel alle fabrieken. Dat melden Duitse media op basis van bronnen in de ondernemingsraad. Vanaf maandag worden er ook geen Audi’s meer.

  Tal van autofabrikanten sluiten hun vestigingen. Zij doen dit om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bij Volkswagen zouden al meerdere productiemedewerkers positief getest zijn op het coronavirus. In het overleg tussen de ondernemingsraad en de directie van VW kwam naar voren dat vooral de mensen aan de productielijnen gevaar lopen, omdat zij schouder aan schouder werken.

  https://www.ad.nl/auto/volkswagen-stopt-met-auto-s-produceren~a14dec83/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  • Alle grote bedrijven doen mee aan deze shitshow. Liegen en bedriegen… allemaal. Wil je de waarheid? Luister dan niet naar nieuws uit deze bedrijven. Laat BASF maar kapot gaan, laten we het zelf gaan doen.

 6. Naam:* oktober 29, 2022 at 10:27

  Nederland is eigenlijk een extra Bundesland van Duitsland, en zeker economisch dat kun je overal terug vinden dat het zó is. Duitsland is echt de belangrijkste afzetmarkt van Nederland.Zeker een kwart van de Nederlandse export gaat richting Duitsland, stelt het CBS vast. Daarmee wordt zes procent van het Bruto Binnenlands Product van Nederland verdiend aan Duitsland.

  Als Duitsland economisch instort en dat ziet er voorlopig wel zó uit dan valt ook Nederland, Nederland produceert relatief weinig goederen, producten, de kracht van de Nederlandse economie is de doorvoer, als deze ook zal instorten dan is het gedaan met de koopman/dominee, je ziet toch in real time hoe stapje voor stapje naar chaos wordt gewerkt, elke avond op de buis en radio en natuurlijk het beste nieuws die aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid komt uit de alternatieve media, zoals FN dag in dag uit het schetst.

  • O ja nog wat Nederland is een narcostaat zonder enige pretenties, bijvoorbeeld toen de eerste convid-19 lockdown in ging stond er een straatlengte aan wietrokers om een voorraadje wiet te bemachtigen, dit beeld is niet van mijn netvlies weggeweest.

   • Alle genotsmiddelen zijn er om ons in ons ego te houden. Geest vernauwende middelen. Alhoewel wiet ook een middel kan zijn om de geest te verruimen en spiritueel te groeien. Als je echt bewust wordt, kom je terug bij de natuur en geef je niks meer om middelen tenzij je ren natuurlijk medicijn nodig hebt. En laat wiet nu gewoon een plant zijn. Bijna alle andere middelen moeten gemaakt worden, maar wiet en bepaalde psychedelica groeien gewoon in de natuur. Dat zijn mijns inziens middelen die ons kunnen helpen. Die middelen zijn niet voor structureel gebruik/consumptie, maar om innerlijk te verruimen en te groeien. Één keer blowen zou genoeg moeten zijn, maar wij zijn tot junks gemaakt, dus gebruiken we het alsof het gewoon is om hele dagen te gebruiken.

 7. Beste Mensen

  Klinkt een beetje niet zo netjes maar het is wel de harde realiteit
  Net als de vredelievende Indianen anders bekend als de Amerikanas van Amerika

  Zo ook Zullen alle Inboorlingen van Heel Europa worden opgeruimd
  Die Wilde Brast Barbaren geweldadigen zullen tot de laatste drup worden uit gefilterd gedestilleerd vanuit het door hun gestolen Water
  Zie de Cowboy films van John Wayne ,
  Clint Eastwood , Gregory Pigg al voor ogen draaien
  Opruimen alle Varkens
  En het zullen Wederom Witte belichamingen zijn die aan deze uitroei process deel gaan nemen
  Zie Oekraïne
  De Nep Amerikanen Aliens zijn alweer gestart begonnen met dat process

  Dank U

 8. Nederlanders zijn het meest laffe volk , had het niet verwacht Adriaan. Denk dat velen het nog te goed hebben en zolang hun kastjes nog gevuld zijn vinden ze het wel best en denken dat het wel overwaait.

  • boertje oktober 29, 2022 at 13:23

   Denk ik ook boertje, ook al die stakingen die ik heb meegemaakt gingen zó gezapig en ludiek rode petjes en fluitjes werden uitgedeeld door FNV bondgenoten, de toegangspoort blokkeren, maar we moesten wel het werkwillige kantoorpersoneel doorlaten dat alles voor een simpel bedrag 1.5% loonsverhoging. Een keer had ik een staking meegemaakt toen werkte ik bij een Rotterdamse scheepswerf P. Smit deze is allang ter ziel daar ging het toen keihard aan toe enfin lijkt wel of nu alles in Nederland stroperig gaat met het verzet tegen het kwaad.

  • Hm, het zijn wel Duitsers die hier nog steeds met een koffiefilter op hun gezicht lopen. Die lijken me toch echt volgzamer dan Nederlanders.

 9. Dat lijkt misschien verschrikkelijk, maar het is een van de grootste vervuilers in de chemische troep. En vergeet niet dat BASF ook Monsanto over heeft genomen wat GGO gewassen betreft. Zo ook het neemt ongeveer een kwart van de gasverbruik in Duitsland voor zijn rekening. Om NH3 (ammoniak) te maken voor kunstmest, kun je ook koeienmest gebruiken. Zo deden we dat vroeger. Maar B.V. Nederland heeft deze vorm van stikstof verbinding op de natuurlijke wijze als zwaar gif bestempeld.

  • Qvic oktober 29, 2022 at 14:50

   Klopt als een zwerende vinger Qvic, jaren terug bestond er een plan om alle mest van de veeteelt naar een te bouwen fabriek te brengen daar zou van de aalt vanuit de gierputten droge mestkorrels van gemaakt worden, het plan werd afgeschoten door zgn. weinig aanbod.

 10. Wie houden ze voor de gek? Iedereen weet toch dat oorlog de markt openzet voor economische opbloei!
  Smijt alles kapot en dan kunnen we alles weer bouwen. Oorlog is altijd kassa kassa.

 11. Afgelopen week, heel toevallig op tv..
  Een dame promoot het bwaren van mensenpoep, (ipv het met schoon drinkwater wegspoelen) om er via composteren supergoede moestuinmest van te maken.
  Hallo…dat deden ze ook al, of eigenlijk nog steeds, toen ik klein was.
  Waarom wel giftig kunstmest op de tuin en geen eigen mest.
  Het klinkt smerig. Maar als je het composteert wordt het weer als aarde.
  Je poept op een emmer( portipotti) en gooit dat elke dag, we eek, in een kuil in de tuin. Hoeft niet diep want het verteert wel. Kijk na hondepoep, dat is óf na tegen weggespoeld óf na zon uitgedroogd en valt uit elkaar.
  Mensenpoep bevat over het algemeen zeer veel voedingsstoffen o.dat mensen gevarieerd eten.
  Van ons zelf weet ik dat schijthuis nog nauwelijks te herinneren. Maar bij opa heb ik tot mn 10e jaar de poepdoos gebruikt.
  Als toevoeging..als je geluk had lagen er gewone krantenstroken..als je pech had was de tv-gids in stroken aan een touwtje opgehangen😂🤣

 12. Het wordt tijd de man, en zijn mede plegers, Biden, op te pakken, te berechten, en een vonnis, bij voorkeur de doodstraf, uit te voeren. Die seniele trekpop heeft meer dan genoeg gedaan de wereld naar de klote te helpen, nu is het welletjes, weg met die Bidenkliek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in