Soros investeerde miljoenen in de Amerikaanse verkiezingen

4
Fotocollage via MPI

De Amerikaanse miljardair George Soros heeft ervoor gezorgd dat pro-abortusactivisten een duidelijke voorsprong hebben gekregen in de Amerikaanse verkiezingen van 2020. Als een opzettelijke afleiding en om niet onder vuur te komen liggen voor het financieren van Democratische politici, financierde Soros een aantal pro-abortus organisaties, die op hun beurt de politici steunden die hen begunstigen.

Uit de gegevens van de Federal Election Commission (FEC) blijkt dat Soros’ organisatie Democracy PAC (PAC = Political Action Committee) ten minste 2.545.454,55 dollar heeft gedoneerd aan de radicale groepering Planned Parenthood Votes (PPV). De aan Planned Parenthood gelieerde groep heeft op haar beurt “bijdragen geleverd aan kandidaten die abortus steunen“, zoals gerapporteerd door Influence Watch. Planned Parenthood Votes registreerde 10.863.121 dollar voor hun totale uitgaven in de federale verkiezingscyclus van 2020, wat betekent dat Democracy PAC-financiering goed was voor 23% van de uitgaven van Planned Parenthood Votes in de federale verkiezingscyclus van 2020, meldt Medias-Presse-Info.

Soros had Democracy PAC in 2019 gelanceerd met een initiële financiering van 5,1 miljoen dollar, wat suggereert dat “deze organisatie veel zou uitgeven aan de verkiezingen van 2020”, volgens een Politico-rapport. Democracy PAC heeft sindsdien nog miljoenen aan subsidies ontvangen van een andere Soros-groep: het Policy Reform Fund.

Maar er was nog een andere pro-abortus politieke groep die ook een grote subsidie kreeg van Democracy PAC: het radicale NARAL Freedom Fund kreeg afgelopen maart 1 miljoen dollar van Democracy PAC.

Destijds was de Soros-subsidie de enige bron van inkomsten die door het NARAL Freedom Fund werd gemeld, volgens het kwartaalverslag van de groep van april jongstleden.

  Slowaakse Soros-krant: "Ongevaccineerden moeten gillen als varkens in het slachthuis"

Tot slot moet worden opgemerkt dat de hierboven genoemde bedragen slechts een deel vormen van de financiering die Soros gaf aan de kandidaten van zijn voorkeur bij de Amerikaanse verkiezingen.

Orbán: Soros wil etnisch-gemengde samenlevingen creëren, het nationalisme ontmantelen en de macht overdragen aan de wereldelite

Vorig artikelThe Great Reset – Greta
Volgend artikelVaccinatie sterfgevallen plotseling “Corona slachtoffers” – Nadat 25% van de gevaccineerden stierf in bejaardentehuis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. De familie Soros is erg onder de indruk van de kwaliteiten van premier Rutte. Dat blijkt uit een kiekje dat Alexander Soros, de nauw met zijn vader George Soros samenwerkende zoon uit het politieke imperium, dit weekeinde op social media zette. De twee troffen elkaar op een conferentie in Duitsland.

    Zouden ze mekaar in de kont nemen?

  2. Een Militair Tribunaal heeft op 22 december 2017 de doodstraf over George Soros uitgesproken. Soros was het mastermind van de aanslagen op 11 september 2001. En degene die daar via de beurzen wegens voorkennis van heeft geprofiteerd.

    De documenten zijn door “scheidend” president Donald Trump eergisteren gedeclassificeerd. Het is verbijsterend wat we nu allemaal voor de kiezen krijgen. Het overtreden van USC 2381 Treason Code heeft de zwaarste consequenties.
    https://debataafschecourant.wordpress.com/2021/01/20/george-soros-doodstraf-wegens-organisatie-11-september-2001/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in