Terwijl de EU kennelijk elke strohalm aangrijpt om Hongarije uit de EU-gemeenschap te jagen, is zij blijkbaar volkomen onverschillig voor de corruptie in andere landen die zij in het blok wil opnemen. Oekraïne komt in dit verband in gedachten.

De huidige aanvraag van Oekraïne om lid te worden van de EU en de NAVO is het blijkbaar waard om een wereldoorlog te riskeren, bloed te vergieten voor een land dat algemeen beschouwd wordt als het meest corrupte van Europa, bericht Freewestmedia.com.

Met een CPI-score van 32 op de databank transparency.org komt het Zelenski-regime binnen op nummer 122 – gelijk met Swaziland en precies tussen Algerije, Gabon, Mexico en Zambia.

Hongarije – dat nu met strenge EU-sancties te maken heeft – staat 49 plaatsen voor Oekraïne. Overigens zal Bulgarije, met de slechtste plaats op de ranglijst binnen de EU, gespaard blijven van de toorn van Brussel. Bovenaan de lijst van minst corrupte landen ter wereld staan de Scandinavische landen Denemarken en Finland en Nieuw-Zeeland, op de voet gevolgd door Noorwegen, Singapore, Zweden en Zwitserland.

De EU-Commissie heeft aangevoerd dat de vermeende verduistering van EU-middelen in Hongarije een groot probleem was. Zij verklaarde: “Met Hongarije hebben we ons heel duidelijk uitgesproken, het probleem is corruptie,” zei Commissievoorzitter Ursula von der Leyen.

In 2012 plaatste Ernst & Young Oekraïne bij de drie meest corrupte naties van de wereld, en in 2015 noemde The Guardian Oekraïne “de meest corrupte natie van Europa”.

Volgens een opiniepeiling die Ernst & Young in 2017 hield, beschouwden deskundigen Oekraïne als de negende meest corrupte natie ter wereld. In een sociologisch onderzoek van Management Systems International (MSI) uit 2008, werd opgemerkt dat de hoogste corruptieniveaus te vinden waren bij de politie, de gezondheidszorg, de rechtbanken en het hoger onderwijs.

  Anti-China hersenspoeling is de snelweg naar oorlog

Amerikaanse diplomaten hebben Oekraïne beschreven als een kleptocratie, volgens WikiLeaks cables.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Viganò: Globalisten hebben oorlog in Oekraïne aangewakkerd om de tirannie van de Nieuwe Wereldorde te vestigenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVernederingsamusement: Hoe de burgerij te controleren door middel van afleidingen door Reality TV
Volgend artikelVaccin-Epidemie: Jonge Europese politici vallen “plotseling en onverwacht” dood neer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Over welk deel van België praten jullie ? Walen of Vlamingen?
  Nu zal dat wel weinig verschil maken. Het bekende Oosterweel project bij Antwerpen is er een voorbeeld van.
  Als het om witte boorden corruptie gaat hoort Nederland ergens in de buurt van Oekraïne geplaatst te worden, En ja rechters hebben ook witte boorden en een frotje voor het opvangen van het slijm dat ze produceren. Een baby is zindelijker.

 2. Laten we niet slecht spreken over wie een of wat dan ook
  Blijf altijd Positief denken
  Helpt in het weg werken van het Kwaad de Boze het Negatieve

  Dank U

 3. …in afwachting van de eerste door Nederland geleverde luchtdoel raket die een KLM vlucht neer haalt of anti tank schiet buis welke een gat in een bank maakt die terug op vaderlandse bodem komt na te zijn verkocht door Oekrainse militaren of politie agenten…

  Oekraine is corrupt en dat is algemeen bekend, maar onze “leiders” nemen het niet zo nauw met fatsoens en integriteits normen, vandaar dat ze vrienden zijn…

  We gaan het zien.

 4. Stad Groningen is qua rechters het meest corrupt in NL; al sinds 40 jaar, toen de linkesn in de raad kwamen.
  Dat de raad ook verstoken is van enig sociaal inzicht of smaak: getuige de monstreuze bouwerken voor het station, en hun idiote plannen.

  In Friesland zijn de rechters streng, maar niet corrupt.

  • Eens… eerst stemmen moet er een Forum komen? Uitslag NEE.
   Vervolgens mogen jullie kiezen uit forum 1,2 of 3. (wat betekend NEE?)
   Kosten zouden 90Mj zijn… uiteindelijk iets van 150Mj. Goed bezig.

 5. Sowieso is NL gek geworden, en breekt overheid eigen wetten.

  Discrimintie mag niet, maar om bij gemeente Amsterdam te werken moet je wel neger zijn; en voor een heleboel overheids baantjes moet je tieten hebben; en nep-vluchtelingen hebben voorrang mbt tot het krijgen van een woning….

  Maar allez, het IQ van de linksen is zo laag dat ze dat niet eens zien….

 6. Dan: de grondwet stelt niks meer voor.

  Er staat duidelijk in, dat als een koning(in) het land verlaat gedurende een aanval of bezetting, zij het recht op de troon blijvend verliest.
  Wat doet vetgevreten Willempie dan nog in een van de 5 paleizen?

  Dan is de islam gemakshalve maar gekwalificeerd als een religie, en willen de linkse honden moord vaccinatie verplicht stellen, worden terroristen gefinancieerd, tegen de wil van de bevolking duienden “vluchtelingen”binnengehaald, verarmen wij in de ëuro”terwijl 64% van de bevolking ertegen was.

  Democratie is allang begraven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in