Universiteit van Cambridge steunt racistische boodschap: “White Lives Don’t Matter”

1
702

Na het Twitterbericht van Dr. Priyamvada Gopal dat blanke  levens niets waard zijn, werd er een handtekeningverzameling opgezet die haar vertrek van de Universiteit van Cambridge eiste, waar men echter niet van plan is om iets aan de zaak te doen, ondanks het racistische bericht.

De universiteit gaf een verklaring uit waarin ze de racistische opmerking van Gopal verdedigde:

Terwijl bedrijven en diverse instellingen momenteel alles in het werk stellen om deugheid te signaleren dat zij Black Lives Matter en de poging van de cultuurmarxisten tot culturele revolutie steunen, en andersdenkenden banen en sociale uitsluiting riskeren als zij een andere mening uiten, laten zij haatdragende en racistische berichten naar de blanken zonder enige reactie of represailles passeren.

Nadat Gopal had getweet dat blanke levens niets waard zijn, werden er handtekeningen  verzameld om haar uit Cambridge te laten ontslaan. Op het moment van schrijven hebben bijna 17.000 mensen getekend.

De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

BLM-activisten worden bespot met nabootsing draaideurcrimineel Floyd arrestatie

1 REACTIE

  1. Wanneer getoonde vrouwmensen – op foto – dezelfden zijn, lijkt het er stevig op dat deze persoon in kwestie zichzelf de nodige crèmes heeft toegediend om haar van oorsprong donkere huid ‘op te blanken’.

    Het volgende citaat zou afkomstig zijn van Helena Petrovina Blavatski, grondlegster van de theosofische beweging tevens oprichtster van de ‘esoterische en satanistische’ Ur-Loge Parsival (1862), waar o.a. Henk Kamp en Angela Merkel lid van zouden zijn:

    “Now we have but remember that Shiva and the Palestinian Baal, or Moloch, and Saturn are identical …”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here