Ultralinksen nemen heel district van Seattle over

4

In Seattle, in het noordwesten van de Verenigde Staten, hebben ultralinksen  een heel stadsdeel overgenomen en geblokkeerd, die ze nu een “politie-vrije zone” noemen, rapporteert RT.

In verband met de nieuwe Black Lives Matter rellen dit weekend heeft de politie zich teruggetrokken van Capitol Hill in Seattle.

Nu heeft een groep ultralinksen het gebied overgenomen en barricades opgezet rond de “grenzen”.

Het handelt zich om zes blokken, die de bewoners nu hebben aangeduid als een ““cop free autonome zone”.

De ultralinksen eisen onder meer dat de politie van Seattle wordt afgeschaft – tegelijkertijd roepen ze vrijwilligers op om een gewapende macht te vormen om de bezette zone te beschermen.

Volgens journalist Andy Ngo zitten extremisten van de Antifa achter de bezetting.

Op Twitter merkt Ngo op dat de linkse burgemeester van Seattle, Jenny Durkan, niet heeft ingegrepen tegen de ultralinksen.

Black Lives Matter Afro-Amerikaan in de VS: “Kill all white babies!”

  Apple wordt gedwongen Telegram te verwijderen
Vorig artikelVerrast? Aan Soros verbonden organisatie betaalt borgtocht voor gearresteerde BLM relschoppers
Volgend artikelItaliaanse inlichtingendienst waarschuwt: 20.000 migranten in Libië klaar om Europa binnen te vallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. …en dan lees je dit…..

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1586979438/hond-gruwelijk-mishandeld-door-stel-agenten

  …en dan denk je, moge jullie allemaal kapot gaan schoften…..waar zijn me stene….

  En zo ontvouwd zich een nieuwe wereld vol sadisten en klootzakken, zowel in uniform als in getint geboortepak, of met een door het speed en crystal meth snuiven doorgerot Antifa T-shirt….

  …je zou een refro gemeenschap zoeken om te leven om deze ratten enigszins te ontlopen in je leven maar nee, net als de belastingdienst en Telefonische verkopers weten ze je te vinden….

  Bij het lezen van hoe de hond was mishandeld vroeg ik me af hoe die arrestatieteams dan met mensen omgingen…..dit is namelijk geen menselijk gedrag maar er zijn boeken vol over geschreven door psychologen…..en welk recht heeft een agent om geweld te gebruiken want iemand is ten slotte pas schuldig als de rechter die schuld heeft uitgesproken, het is niet aan agenten om rechter te spelen. Hun angst en onvermogen tot het bevatten van zaken op een hoger niveau mag geen reden zijn tot misdragingen.

  Nou maken sommige agenten bij gebrek aan fatsoen en kennis van de wet bij de burger zelf regels, en deze worden tot wet van het moment door geweld dan wel dreiging daarmee….plus het feit dat een klacht indienen door een burger over politie optreden en schending van rechten moeilijk bewijsbaar is en anderhalf tot twee jaar later een zaak voor de rechter zien komen niet echt nog een waarde heeft qua recht hebben en gerechtigheid, met misschien een foei als straf voor de boef in uniform die gewoon stug doorgaat…. maar ach, was moslim geworden, dan kwamen ze excuus maken op hun knieën met koekjes voor de thee erbij…

  Sinds de kunstmatige import van gekleurd volk gaat het in dit land en eigenlijk overal mis. Vroeger kwamen andere volkeren in kleine hoeveelheden landen in en op de Joden na pasten ze zich aan en werden deel van hun nieuwe vader of moederland…door omvolking is er een chaos op gang gezet die voor 2120 nog niet is opgelost. Dood en ellende zijn slechts enkele spelers, alles voor een hersenschim van verdwaasden.

  En zo kijkt deze mens naar een wereld die steeds sneller waanzin voortbrengt en waar de gekken roepen dat ze rechten van mensen hebben om hun dierlijk gedrag goed te praten….

  Ik vind het verschrikkelijk voor al die kinderen die nu op internet deze ellende en hersenspoeling over zich heen krijgen, probeer mar eens normaal en niet depressief te worden van de kruiwagens ellende die ons ten deel word gemaakt. En doktertje spelen of gewoon elkaar bevredigen achter het fietsenhok op school is ook al strafbaar geworden….hoe kan iemand normaal opgroeien in een steeds grotere waanzin waar pers en overheid een grote rol in spelen?

  Voor zover kinderen nog naar school gaan….

  Met het meer maals taseren van een vastgebonden hond Heeft politie een nieuwe laagheid bereikt voor de burger. Vandaag een hond die de vernieling in is getrapt, wat morgen, oma?

  En kun je op een bepaald moment nog ergens vertrouwen in hebben? Met die hond heeft de politie het vertrouwen van de burger weg getaserd en weggetrapt.

  Niet klagen over respectloosheid tegenover wets dienaren, dit “incident” in Duiven is waar het woord op gebaseerd is. Wanner je dat uniform aantrekt neem je ook de verantwoording van het gedrag van anderen in een zelfde uniform op je. Om die reden hebben bijvoorbeeld de Hells Angels prospects die jaren moeten laten zien wat ze waard zijn voordat ze colors krijgen, jezelf schamen voor een rand debiel in je gelederen wil je gewoon niet als je enig persoonlijke trots en eer hebt. Van alle mensen die ik ken met een politie uniform en dito salarisstrook vraag ik me nu af, was jij daarbij?

  En dat is in mijn optiek triest op alle fronten.

  Duchesne, hondeneigenaar.

 2. @ Duschesne. Als het mijn hond was geweest had ik ook anders gehandeld. Dan was er nu waarschijnlijk een politiebureau afgefakkeld met of zonder. Maar neemt niet weg dat deze ultralinksen een politie vrije zone uit roepen. Dat is prima dan zet je het leger in om het plat te leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in