Duitse politicus beduidt Floyd als geweldcrimineel: verketterd en ontslag geëist

8
669
Muurschildering George Floyd: © Leonhard Lenz / Wikimedia / (CC0), Kunzmann (2013) © Ra Boe / Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0 DE), fotocollage Wochenblick

Intussen lijkt de protestgolf van ‘Black Lives Matter’ het punt te hebben bereikt waarop elke vorm van kritische bevraging ongewenst is. De Duitse politicus Thaddäus Kunzmann (CDU) moet dit aan den lijve ondervinden.

De commissaris voor demografie van Baden-Württemberg heeft onlangs in de sociale media verwezen naar het criminele verleden van de Afro-Amerikaan George Floyd, die in Minneapolis/Verenigde Staten is overleden tijdens een politieoptreden. Naast diverse drugsdelicten zat Floyd vijf jaar in de gevangenis voor onder andere het beroven van een zwangere vrouw.

“Maak geen icoon van een gewelddadige crimineel”

Om deze reden besloot Kunzmann dat de huidige protesten voor hem “te ver” gingen. Want ook al zijn de omstandigheden van zijn dood “slecht”, hij wil van een “gewelddadige crimineel geen icoon maken”. Omdat zijn strafblad deel uit maakt van de waarheid. Floyd was een persoon die “niemand van ons […] ’s nachts” wilde ontmoeten.

SPD (socialisten) eist ontslag, Ministerie van Sociale Zaken neemt afstand

Meer was er niet nodig. De secretaris-generaal van de SPD, Sascha Binder, heeft vervolgens opgeroepen tot het onmiddellijk ontslag van de commissaris voor demografie, zoals gemeld door de krant Wochenblick. Hij motiveerde dit als volgt: “Kunzmann mag niet langer ons kosmopolitische land vertegenwoordigen”.

Ook het ministerie van Sociale Zaken en Integratie, onder leiding van de groene politicus Manfred “Manne” Lucha, nam “in de sterkste bewoordingen” afstand. De post is in tegenspraak met het antidiscriminatiebeleid van zijn afdeling.

Politieagenten die weigeren te knielen voor Black lives matter: “Dit is niet de kerk”

 

Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits

8 REACTIES

  1. De G.Floyd een zware crimineel was, zélfs zwangere vrouwen overviel, is duidelijk; de manier waarop deze boef werd gedood zou m.i. ietwat subtieler uitgevoerd kunnen worden.
    De tijd is aanstaande dat men in ’t verkeer angstig gaat worden om richting naar LINKS aan te geven.
    Nog heel even en Holleeder wordt een “ondeugend padvindertje” genoemd.

    • De agent die de strot van crimineel Floyd afkneep gedurende een symbolische tijdsduur is gearresteerd. De handeling op zich zou een Vrijmetselaars Bloedoffer geweest zijn. Met twee snijdend zwaard aangezien de gesponsorde organisatie BLM totally los ging. Ikzelf ga er vooralsnog vanuit dat deze omschrijving op waarheid berust. Vraag me niet naar bronnen want die heb ik destijds niet opgeslagen.

  2. Ik heb al een paar geprobeerd om hier aan te geven dat er wel erg veel joodse mensen betrokken zijn bij deze hele covid hoax. Telkens als ik dien aangaande opmerkingen probeer te plaatsen dan worden die niet geplaatst danwel weer erg snel verwijderd. Blijkbaar mag je hier alles vermelden als het maar niet tot de kern van de zaak komt. Waar ik vandaan kom noemen we dat gewoon censuur. Toch ga ik nog een poging wagen. Komt ie: Al die oligarchische bankiers zijn joods. De CDC = Circumsized Death Cult joods, big tech joods, mainstream media joods, Hollywood joods, alle grote bedrijven (Black Rock, Black Stone, State Street en Vanguard) joods, alle rabbijnen zijn joods en last but not least alle grote farmafoetische firma’s zijn joods. Het idee dat ze iets te maken hebben met deze covid-hoax is niet alleen belachelijk maar ook antisemitisch en jodenhaat. Dus het is beter om dan te zeggen dat de covid-hoax wordt gedaan door hasj-rokende dronken morgellon’s snuivende citroen plukkende oversekse groene gargoyles Ferengi smurfen van Atlantis.

    • Die paar keer begint na 100 keer te vervelen. Ik sta niet toe dat jullie mijn site vol spammen met Joden. Vooral niet zittend achter een VPN constant je IP-nummer veranderend. Begin een eigen blog en spui daar je Jodenzooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here