Italië is in het vizier van George Soros en de Rockefeller familie. De reden? Opnieuw de illegalen.

De ‘wetenschappelijke’ verenigingen die worden gesponsord door de twee Amerikaanse speculanten, de “Association for Legal Studies on Immigration” (ASGI) en het “Cairo Institute for Human Rights Studies” (CIHRS), hebben Italië gemeld bij het VN-Mensenrechtencomité voor vermeende “terugkerende schendingen tegen immigranten”.

VoxNews eist dat deze verenigingen in Italië, net als in Rusland, verboden moeten worden. Dit geldt met name voor ASGI, een agitprop-medium dat door Soros wordt gebruikt en dat zich inzet voor de etnische en sociale vernietiging van Italië.

George Soros’ Twitter-account overspoeld met miljoenen mensen die zijn arrestatie wegens ‘verraad’ eisen

Italiaanse politie over immigrantenopstanden: "We weten niet hoe we ze moeten stoppen"
Vorig artikelZe zijn bang – Links Berlijn opent hotline voor bedreigde politici
Volgend artikelEen volstrekt ‘normale’ vrijdagochtend in Duitsland
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Dat weet ik wel, hij wil er zoveel mogelijk hierbinnen hebben zodat ze uiteindelijk de witten zoals de orthodoxe joden ons noemen kunnen uitschakelen. Ze zijn over de hele wereld het volk aan het opjutten en tegen mekaar aan het opzetten. Ze willen burgeroorlogen ontketenen vrees ik dan kunnen we mekaar opruimen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in