Nieuw onderzoek, gepubliceerd in het peer-reviewde tijdschrift Nature Cardiovascular Research, vestigt de aandacht op de tientallen miljoenen ernstige nieuwe gezondheidsproblemen die wereldwijd zijn ontstaan sinds de lancering van Operation Warp Speed, bericht Ethan Huff.

De komst van Covid-19 “vaccins” heeft een piek veroorzaakt in allerlei dodelijke ziekten die het hart, de huid en de hersenen aantasten, zo blijkt uit de paper. En de meeste van deze aandoeningen houden minstens 90 dagen na de injectie aan.

In hun onderzoek keken de wetenschappers naar dezelfde mensen voor en na hun injectie om te bepalen hoe de injecties hun risico op het ontwikkelen van nieuwe gezondheidsproblemen veranderden. Zij ontdekten dat de gemiddelde persoon 21 procent meer kans heeft op een nieuwe diagnose in de drie maanden na de injectie dan in de drie maanden vóór de injectie.

“Met bijna 240 miljoen Amerikaanse volwassenen die een prik krijgen, vertaalt de stijging zich in miljoenen extra nieuwe medische problemen die worden vastgesteld in de maanden na de vaccinatie, en tientallen miljoenen wereldwijd,” verklaart Alex Berenson op zijn Substack.

De meest waarschijnlijke “bijwerking” van covid-injecties lijkt myocarditis (en andere hartproblemen) te zijn.

In de drie maanden na de injectie neemt iemands risico op het ontwikkelen van hypertensie met 25 procent toe, zo bleek verder uit de studie. Met depressie, eczeem, diabetes en cellulitis neemt het risico na de injectie met 10-20 procent toe ten opzichte van voor de injectie.

Het allerergste risico is myocarditis, aldus de studie. Een covid-injectie verhoogt het risico op een hartontsteking met maar liefst 260 procent – vooral als u een man bent.

  We hebben 4 miljard mensen gevaccineerd... en je gelooft nooit wat er daarna gebeurde

“Myocarditis is een bekende bijwerking van de mRNA’s, dus het feit dat er een bijzonder hoog percentage extra diagnoses was, vormt een sterk bewijs dat het signaal dat de onderzoekers vonden echt was,” schrijft Berenson.

Al met al ontdekten de onderzoekers dat bij de 284.000 volwassenen met een covid-injectie die zij evalueerden bijna 6.000 nieuwe en extra gezondheidsaandoeningen werden vastgesteld binnen de 90 dagen nadat de naalden in hun arm waren gestoken.

“Met ongeveer 237 miljoen gevaccineerde Amerikaanse volwassenen zou die schatting zich vertalen in ongeveer 5 miljoen extra diagnoses voor problemen zoals diabetes in de drie maanden na de injecties,” zegt Berenson. “Wereldwijd kan dit aantal oplopen tot 25 miljoen.”

Zoals u kunt verwachten, heeft de paper weinig aandacht gekregen van de media, en vrijwel geen aandacht van de regering. Dat komt omdat de bevindingen in tegenspraak zijn met het officiële narratief dat covid-injecties “veilig en effectief” zijn.

Een andere studie uit Hong Kong toonde eveneens een sterke toename aan van auto-immuun “aanvallen” na covid-injectie. Nieuwe gevallen van lupus, reumatoïde artritis en diverse andere ernstige auto-immuunziekten rijzen de pan uit als gevolg van de injecties.

Dat onderzoek wees specifiek mRNA-injecties aan als de boosdoeners. Chinese geïnactiveerde virusinjecties veroorzaakten niet dezelfde effecten, wat aantoont dat de injecties van Moderna en Pfizer-BioNTech misschien wel de gevaarlijkste covid-injecties zijn die verkrijgbaar zijn.

“Amerikanen hebben die optie niet, omdat de Verenigde Staten het gebruik van Chinese geïnactiveerde covid-vaccins niet toestaan,” merkt Berenson op over hoe Amerikanen de slechtste van de slechtste “vaccins” kregen, terwijl communistisch China “veiligere” vaccins kreeg.

  Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprik

In het commentaargedeelte schreef iemand dat hij binnen enkele weken een hartinfarct kreeg nadat hij door Pfizer was geprikt. Hij kreeg uiteindelijk een stent. Zijn zwager kreeg ook een hartinfarct na zijn derde prik, terwijl zijn zus twee beroertes kreeg na de hare.

“Mensen die wij kennen hebben verschillende allergieën ontwikkeld terwijl ze daarvoor nooit allergieën hadden,” voegde deze persoon eraan toe. “Dit kan niet cynisch worden uitgelegd als louter toeval.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen maakt een achterwaartse salto over het strategisch belang van Bakhmut
Volgend artikelVIP Elite paniek als Neurenberg 2.0 proces voor “misdaden tegen de mensheid” werkelijkheid wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

69 REACTIES

  • We mogen NOOIT vergeten wat ze ons hebben aangedaan en ALLE verantwoordelijke moeten zeer zwaar worden gestraft om deze geplande genocide.

   • hahahaha !!!! Als ze voor de rechtbank zouden verschijnen, wat ik ten zeerste betwijfel, zullen de verantwoordelijken van de “Covid”-dictatuur mekander beschermen zoals in de MAFFIA …En als ze boetes krijgen, betalen ze dan ook met ons belastingsgeld ?

    Droom maar voort ! Wie is er intussen al gearresteerd ? Niemand.

   • Te hopen dat ze nu snel het loodje leggen op geruimd staat netjes stuk voor stuk zijn het misdadigers de crematoriums zullen gas of andere brandstoffen te weinig hebben om dat laf tuig te verbranden dus stort ze in zee vraag aan Maxima hoe haar vader dat deed want zo kunnen wij gas sparen en onze bossen die Klaver nu is op aan het stoken.

  • Ja, die man met die vrouw met dat levenloze gezicht die weigerde om volgens het klimaatakkoord van destijds ruim te doneren in de pot van de WH(oax)O en daarvoor in de plaats ruim doneerde aan GAVI. Zou haast denken dat er een belastingvoordeel aanhing aangezien zowel de WHO als GAVI met name in handen zijn van Gates of Hell.

  • Als hij toen of nu zou beweren dat corona (net zoals?) de griep is en de prikken gevaarlijk, dan krijgt hij meteen een paar miljoen rechtszaken aan zijn broek van iedereen die ook maar een verkoudheid opliep of erger. want zo werkt het daar.
   Of hij wist het niet, dat kan ook. willens en wetens geloof ik niet in maar alles kan.

   • Schaken op 9D niveau. Iedereen hier denkt aan de oppervlakte te weten hoe het zit. In feite reageren velen precies zoals de gevaccineerden reageerden… meteen oordelen en schreeuwen. Inmiddels zou iedereen kunnen weten dat NIKS is zoals het lijkt. We zullen zien hoe het zich gaat ontvouwen.

    • Q anon volger toevallig, die praten ook over zoveel D blablabla, hold the line trust the plan…. En weer een paar jaar verder met het plan….

     • We zullen zien. We denken anders, maar blijf onthouden dat we in hetzelfde team vechten. Ik hang nergens meer aan, dus als morgen blijkt dat het is zoals jullie zeggen, dan sluit ik onmiddellijk aan. Tot die tijd zie ik wat ik zie en zien jullie wat jullie zien. In het midden gaat het er op neerkomen dat we alle vertrouwen in autoriteiten moeten opgeven en zelf de autoriteiten moeten worden. Het hele systeem moet door het afvoerputje, dus ik kan ook een tijdpad zien waar DJT onderdeel is van de Khazariaanse maffia. Maak jullie geen zorgen, deze jongen loopt echt niet als een fanboy achter DJT aan. Desondanks zie ik wel verbanden die terug te leiden zijn naar DJT en Q. Gelukkig kunnen we hier open over dingen praten.

  • Ik lees op de alternatieven horrorverhalen over vaccindoden en -gewonden, maar ik maak het zelf (gelukkig) nog niet mee in mijn omgeving. In mijn dorp worden veel kinderen geboren en die zijn vooralsnog allemaal gezond. Ook geen sudden adult deaths hier, geen verhalen over andere problemen, geen ambulances. Mijn medeleven aan mensen die het wel om zich heen meemaken. Wat niet is kan nog komen, maar ik heb gelukkig nog geen rare dingen meegemaakt. Ik vraag mij dus af en toe af of niet ALLES volkomen fake is.

    • Ik zeg niet dat het fake is en ik wil niemand ontkennen of voor het hoofd stoten, maar ik vraag het mij gewoon af omdat ik het niet meemaak.

     • @Naam

      Ik maak het ook niet mee want heb geen sociale contacten.Maarrrr mn vriendin zei vaker ,hoor je de ambulance weer? Ik zeg nee…ik hoor geen klote? Dus ik weet ook niet wtf er in de hand is hier in mijn dorp?Echt wazig allemaal.Wat ik merk alleen is dat mensen zo maar toevallig ziektes krijgen en zo.Mensen online dan he.En dan al die fokking reclames over ziektes vanaf dat mensen gespoten werden.Tja ,das geen toeval.Ik weet t ook niet meer.Maar ja kan tot 6 jaar duren he? Toch?Voordat de pleures uitbreekt van dooie mensen.

      • Volgens mij speelt er meer dan alleen Covid. Om mij heen duidelijk meer kankergevallen, longaandoeningen (astmatisch en grieperigheid) en hartaandoeningen. Ook van ongeprikten. Voedsel smaakt ook anders en de luchtkwaliteit (chemtrails) blijft een raadsel

     • Naam:* maart 7, 2023 at 20:04
      Hier hetzelfde. Ik lees veel horror stories, maar heb nog niemand zien neerstorten in mijn eigen kringen. Wel veel meer aso’s.

      • Ik woon in de grote stad, ben actief in allerlei (buurt)groepen, en heb dus meer sociale contakten dan als je op een dorp woont, en zie veel zieken en gewonden, en doden in dat deel van mijn omgeving die gevaxxed zijn. Bij vrouwen explosies van rare snelgroeiende kankers, bij ontdekking stadium 4, en neurologische aandoeningen. De mannen hebben vaker hart en vaat problemen; peri en myocardial, tia’s en beroertes, moeite met lopen (vaatproblemen), hersentumor, daar waar die test stok, de neusswab, hoog in de neus tegen de membraam vd hersenen aandrukte. Toeval? Nah…
       De fysieke problemen komen alleen voor bij gevaxxte kennissen, de ongevaxxten hebben géén problemen. Ik probeer altijd te vragen of de zieken en overleden gevaxxed zijn… gewoon om mijn conclusies te kunnen staven…
       Ik hoor veel, en veel meer sirenes en zie traumahelicopters over vliegen dan voor de uitrol van de Vax. Dat is gewoon opvallend.

       • En nog wat; ik zie vaker onredelijk en agressief gedrag, en uitvallen waar de honden geen brood van lusten, ook bij voorheen keurige, redelijke, welgemanierde mensen. De de volgende ontmoeting doen ze alsof er niets is voorgevallen, heel bizar.
        Het gedrag lijkt veranderd, alsof je geen contakt meer met ze krijgt op een dieper level. Alsof ze meer op de auto-piloot gaan…

   • Bij mij in de omgeving > DE VERVLOEKTE COVID JAB> 5 doden> 15 gewonden
    -2 Longembolie 3 herseninfarct-3 myocarditis – 2 hard problemen- menstruatie problemen- velen zijn echt veel ziek ,moe

   • Ik ken twee mensen die pal na de prik zijn overleden. In mijn familie ziektes zoals eczeem, verstopte ader in de liezen en vermoeidheid bv mijn moeder heeft twee maanden in bed door gebracht.

   • Wat een vervloekt volk. En dan nog dat vreselijke bericht dat ‘ze’ voornemens waren om alle katten in G-B te vermoorden. De poorten van de hel staan wagenwijd open.

    • Godverdomme serieus? Ik word niet goed.We leven in een fokking hell Alice.Zit er onderhand catatonisch bij.Dit leven is een gruwel.

     • Ja Roos. Ik las anderhalf jaar geleden een stuk van een Amerikaanse verpleegkundige die uit de school klapte. Mensen op de IC waar ‘ze’ vanaf moesten werd een plastic zak over het hoofd gedaan. Wát is de mens verrot. Echt. Het gaat je verstand vaak te boven. Na alles wat nu uitkomt geloof ik het verhaal van die verpleegkundige. Zij kon er niet meer mee leven. Om deze gruwelijkheden aan te moeten zien. En dan te bedenken hóeveel mensen met Ivermectine en Hydroxychloroquine gered hadden kunnen worden als ze niet op de IC, buiten het zicht van hun geliefden, terecht waren gekomen.

      • Omg Alice…ik word niet goed.Weet je de shit ik lees is zoooo fokking banaal dat het moeilijk is te geloven.Like babies die geboren worden in een abbortus kliniek,LEVEND,TOCH in een kamer worden gelegd op een koude tafel om te sterven.Ik heb clipjes gezien van personeel wat grapjes maakt en MET de handen de baby laat dansen alsof het fokking niks is.Twee x gezien.T ergste is,ik MOET al die shit zien,omdat ik de waarheid wil weten.En waar ik me voor schaam is dat ik meer over de rooie ga als t om dieren gaat.De waarheid.Ik moet alles weten.Alle martel clips van de oekras op de Russen…echt..ik ben verbijsterd.Ik heb nog geen clip kunnen vinden van martelingen op oekras.Ik weet gewoon niet meer wat te zeggen? Zieke kutwereld.

       • Ja Roos, ik weet het. Soms wil ik me even terugtrekken van de alternatieve sites. Dan wordt het mij teveel. Maar ook ik wil alles weten.
        Ik maak me oprecht zorgen over wat er nog komen gaat. Dan lees ik dat die gifspuiten verplicht worden. En weet ik waar dat zal eindigen. Maak me zorgen om onze dieren. Ze stoppen niet, de moordenaars. Wat komt er van mijn harige vrienden terecht als wij opgepakt worden?
        Ik krijg vaak wurgneigingen naar die smerige duivels die ons dat aandoen.
        Wat is de wereld door en door verrot.
        Gooi dan maar een paddenstoel. Dan is het over en uit. Sodom en Gomorra verbleken erbij.

        • Verplichten terwijl allemaal peer studies naar buiten komen hoe slecht deze spuit is .. ik neem geen enkele prik meer ..

        • Ja dat klopt dat Sodom en Gomorra erbij verbleken maar we zitten ook in de laatste dagen en dan zal alles nog erger zijn dan toen in die tijd Ga de bijbel maar eens lezen en dan lees je dit ook
         Ook dat de rijken alles onrechtvaardig in willen pikken zie Jakobus 5:1-6

       • Nee dat is geen zever. Ik heb dit, toen patiënten massaal naar de IC’s werden gebracht en aan de beademing werden gelegd, bij meerdere bronnen gelezen!!
        Maar als je nu NOG NIET ZIET hoe verrot de mensheid is. Slaap dan maar rustig verder. Je komt er heel snel achter!
        Waarom werden mensen, zogenaamd met clojona, vermoord? Omdat iedereen die het label clojona kreeg, veel geld in het laatje van het ziekenhuis bracht. En dit is nu inmiddels wel bekend. Voordat je dit ook als ‘zever’ aanmerkt.

        Slaap lekker.

        • Dit is absoluut waar. Ik hoorde dit ook eerstehands van een vriend, wiens vriendin heel zwaar de griep had. Het ziekenhuis wilde haar het etiketje cojona opplakken, wat ze niet had, zodat ze geld konden vangen. In NYC kregen ze per ademhalingsapparaat 30,000 dollar. Go figure. De ene zijn dood, de ander zijn brood. Alice lult echt niet.

       • @Cenco

        What ben jij een fokking etterbak zeg.DE troll van frontnieuw.Ga een fokking spuit halen man.Teringzak.Je moet een alle clipjes zien die ik het laatste jaar heb gezien.Mischien word je dan wakker.De martelingen.Waar lul je over jonge?
        Gore lege hond.Tyf gewoon op hier.Voor jou geen slaap als je al die shit hebt gezien.Rot gewoon op man.

 1. Hans de Jonge maart 7, 2023
  Zelensky ziet dat het aantal weerbare mannen en vrouwen in de Oekraïne schrikbarend afneemt en dat hij als joodse vrijmetselaar ofwel “de nieuwe wereldorde” ofwel de satanisten het onderspit delft met zijn belofte vrede te brengen met Rusland. Nu wil hij ook het USA volk opofferen. Hier willen de vrijmetselaars de dienstplicht weer actief maken. Het verlies van Zelensky betekent ook het verlies van de vrijmetselarij wereldwijd.
  https://www.frontnieuws.com/de-wereld-vergaat-riemen-vast/
  Nog steeds geen enkele reaguurder die het woord “elite” of “parasieten” vertaalt met de vrijmetselarij, een joodse organisatie die zowat overal geïnfiltreerd is in burgerlijke en militaire structuren zoals kerken, de koning en door de koning benoemde burgemeesters en rechters, politieke partijen, gemeenteraden, wethouders, politiecommissarissen en officieren van justitie, directeuren van bijna alle grote bedrijven en woningcorporaties. Bij elkaar vormen die vrijmetselaars zo’n formidabele macht dat ze met z’n allen, als broeders van elkaar Nederland kunnen injecteren met een dodelijke injectie tegen een niet bestaand “virus” of als afleiding een atoomoorlog kunnen beginnen. Gelukkig schijnt Rusland met de val van het communisme (ook een joodse organisatie net als het socialisme) gelijk alle vrijmetselaars onder leiding van Rot Shit het land hebben uitgeschopt. Ze schijnen nu allemaal in Israël te wonen. De enige oplossing is mijns inziens een verbod op de semi geheime vrijmetselarij, waar ook de koning toe gerekend moet worden. Dit is al eens geprobeerd in 1735 in de Republiek. Helaas kwam de vrijmetselarij ongevraagd weer terug in de macht met koning Willem de Eerste na de nederlaag van Napoleon bij Waterloo. Sindsdien zitten we in Nederland met de vrijmetselarij in de vorm van Willem Alexander en Mark Rutte. We moeten echt van die vrijmetselaars af omdat anders Nederland letterlijk en sociaal ophoudt met bestaan. De voortekenen worden opgenoemd in het artikel van Frontnieuws. Het lastige is dat bij de komende verkiezingen voornamelijk op vrijmetselaars wordt gestemd omdat ze zo geheim zijn. Ik stel dan ook voor dat iedere verkiesbare persoon moet openbaar maken of hij/zij vrijmetselaar is. Dat is het begin van een verbod. Gelukkig hebben de vrijmetselaars geen geweten en geen moreel besef, daarom zullen zij deze oorlog onontkoombaar verliezen.

  • Hans de Jonge maart 7, 2023 at 16:55
   Bedankt voor de heldere uitleg, dit is belangrijk voor mensen om houvast te krijgen aan deze kwaadaardige beweging. Reaguurders, lees dit aandachtig!

   (het concept ‘vrijmetselaar’ is nogal vaag voor de meeste mensen, ze hebben er nog geen houvast aan.)

 2. In mijn omgeving ook veel mensen die ineens (turbo, borst en darm) kanker krijgen, gezicht verlamming, tinnitus en een vroeggeboorte. 1 persoon overleed op haar 60e binnen 4 maanden. Ze dacht dat ze blaasontsteking had en bleek uitgezaaide kanker te hebben. Maar het is natuurlijk allemaal “toevallig”.

  • Nou…mn zus heeft altijd gezond geleefd.Meditiraans dieet.Sporten.Nu opeens moe,niet lekker,kan niet meer slapen,pijn op de borst.Allemaal witte vlekken op haar long fotos.Like what the fuck? Ze is boos op me omdat ik er niet over op houd dat ze geen spuiten meer moet nemen.Ik word niet goed.Mn vriendin in engeland t zelfde,moe,niet lekker,extreem veel bloedneuzen.Maar ik mag niets meer zeggen over de spuiten.Ze zegt,JE MAAKT ME BANG.Fokking hell.

   • Ik zei zojuist dat ik het om me heen niet meemaak, maar ik leef wel met je mee roos.

    Ik zag net in een ander artikel een reactie met de tip om eens te kijken op het telegram kanaal/de website van lichtkind. Ik heb er even rondgekeken en wat artikelen gelezen, ik kan het je aanraden om daar eens te gaan kijken.

    Sterkte met de verhalen die je verteld. Laat je niet gek maken, pas je aan, biedt begrip en troost aan de mensen die je beschrijft, het kwaad is al geschied meer dan liefde geven kan je niet doen. Houd je haaks en sterkte.

    • Weet je Naam,alles wat ik tegen haar blijf zeggen is uit verdriet en zorgen.Ze is hoog geschoold en ik snap t niet.Mijn bericht over nazi filmpje zomercamp voor kinderen kruisend haar bos rozen naar mij gestuurd.En ze heeft niets meer van haar laten horen.Dit maakt mij razend.Ze vindt mij een wappie.Terwijl haar rozen onderweg waren stuurde ik haar t bericht DIT IS UKRAINE VOOR JOU! Nazi kids doing de sieg heil groet.Nou ben ik geen fan van joden/zionisten maar waarom doen mensen geen research? Ik mis haar zo.Zon topwijzus is ze voor me.Ik snap t niet,ze is zo intelligent.Heb niets meer van haar gehoord.Zo verdrietig van.

     • @Roos, Hoe hard ook, alvast afscheidt nemen in je hoofd…Ik ben zoals zo velen ook famillie en vrienden kwijt geraakt. Zowel al dood door de spuit als gewond..

     • Mijn zus is haar kinderen kwijt die hun eigen hebben vol laten spuiten en haar man schaamt zich als ie ergens henen gaat met haar en ze dat gene mondkapje draagt. Onze kinderen zijn gelukkig wijzer daar bof ik mee. Maar ik zei tegen haar eens komt alles uit en heb je je kinderen weer terug en dat zal niet lang meer duren en dan heb jij ook je zus weer terug.

   • Alle wappies zoals ik hebben last van de geprikten dat ze boos worden. Iedereen die ik spreek. Ze voelen momenteel dat ze een foute inschatting hebben gemaakt of gewoon “sliepen” en nu komt de angst er ook nog bij ..dus….kassa…PANIEK. Ik neem het ze niet eens kwalijk. Gewoon als je goed oplet hoe smerig en vuil die Rutte en Kaag op de meest slinkse wijze de boel belazeren. Een beschaafd mens trapt er zomaar in en de overheid kon je gewoon vertrouwen, we hebben zelfs wetten met de woorden “onbehoorlijk bestuur” erin. Jaja, we weten beter inmiddels.

   • Dat is het moeilijkste, dat je je mond moet houden. Je weet wat er gaande is, maar de geprikten kunnen het niet aan, het idee dat ze zich zelf hebben laten vergiftigen.
    Bij veel mensen heeft het ook geen zin (meer) om ze te waarschuwen. Dan past alleen nog mededogen. Dan is dat kennelijk hun karma. Je kan niet de hele wereld redden.
    Zorg dat je zelf, en je ongevaxxte naasten fysiek en psychisch sterk blijven.

 3. De gifspuiten zijn niet de global killer waar de depopulatiefetisjisten op gehoopt hadden. Neemt niet weg dat ze wel voor miljoenen slachtoffers gezorgd hebben wereldwijd.

 4. “Amerikanen hebben die optie niet, omdat de Verenigde Staten het gebruik van Chinese geïnactiveerde covid-vaccins niet toestaan,” merkt Berenson op over hoe Amerikanen de slechtste van de slechtste “vaccins” kregen, terwijl communistisch China “veiligere” vaccins kreeg.

  Rusland heeft ook geen mRNA ingespoten in de bevolking, maar een ‘normaal’ vaccin. Gewoon de griep dus. Niks pandemic over dodelijk ‘virus’ dat niet eens bestaat. Dit zegt dan dat het wel degelijk om een gen experiment ging. Zoals je weet heeft de VS een lange geschiedenis van experimenteren op hun bevolking, zoek maar op, en dat gebeurt nu nog.

  Waar gaat dit experiment dan over? Het gaat er om het bewustzijn van de mens te kunnen beheersen, om God te spelen. Als de mens constant enzymen (die spike eiwitten van je) aanmaakt die zijn bewustzijn aantasten, en/of verlagen, en je spuit hem bovendien ook in met grafeen, dan kun je hem makkelijk domineren. De satellieten hangen er al.

  Het bewustzijn is wat de mens de mens maakt. Dit is nog steeds niet in beheer door niemand. Dit is het laastste stukje macht dat nog te halen valt over het mensdier. En het plan is om dit uitgerold te krijgen over de hele wereld. Het gaat om pure macht; door die zo makkelijk te identificeren machtsbeluste groep waar iedereen allerlei namen voor heeft, en die al eeuwen verslaafd is aan macht, en al eeuwen probeert de ‘goyim’ onder de duim te krijgen. Nu is het globaal, en bovendien met de hulp van pharmaffia en hi-tech.

  Er zijn makkelijkere manieren om mensen om zeep te helpen. Dat hoeft niet per se met een GMO gifspuit waar ze jaren werk in gestoken hebben. Er is altijd een REDEN waarom iets gedaan wordt, en dit heeft niks te maken met de griep, of een ‘virus’ dat niet bestaat. En dat weet je inmiddels al, na meer dan twee jaar. Het gaat er dus om het bewustzijn van de mens kapot te maken, om het te vervangen met aansturing via satellieten of andere hardware, dichterbij.

  Just sayin’… mij boeit het niet meer, want mensen willen toch niet voor zichzelf denken. Echter, er zijn nog wel wat mensen die wel zelfstandig willen denken, die willen weten waar ze tegen aan kijken. Voor deze vriendelijke mensdieren is de Aarde een heel leuke stek, en zo willen we dat graag houden. Zonder GMO mensen en zonder geoengineering. En zonder die kwaadaardige parasieten die dit soort bewustzijn-rovende experimenten op hun medemensen uitvoeren.

  Maar het experiment is nog niet af. En er is haast bij. Dus wees gewaarschuwd. Want is het je al opgevallen dat sommige parasieten al wat terugkrabbelen en nu aardigheidjes in je oren fluisteren omdat ze de bui al zien hangen dat het experiment toch niet zo mooi verliep als verwacht? Zoals Baphomet Musk, bijvoorbeeld. Maar ondertussen was hij wel instrumenteel in het opzetten van het Starlink metalen net om de Aarde. Trap niet in die schijnheilige als jouw redder.

  En besef dat het ‘covid experiment’ nog lang niet af is, het is nog geen 2030. En er zijn heeeeeeeel veel mensen met enorme minachting voor de medemens die heeeeeeeeel veel geld krijgen, dus ze doen allemaal mee. (Ja, toch, jongens? Jullie doen allemaal graag mee aan de vernieling van het mensdier. Zeg het nou maar eens een keertje eerlijk.)

 5. Heel veel neurologische aandoeningen zoals neuropathie.
  In Engeland is stront aan de knikker…zie vaccinnieuws.
  De beerput gaat in Engeland open.

 6. Er gast helemaal niemand mij verplichten iets in te laten spuiten. Marburg is alleen overdraagbaar via slijm en bloed. Marburg is gewoon vaccinatie schade. Last je niet gek maken.

 7. We weten allemaal dat de ‘wereld’ niet te redden is. Maar ik zal nooit toelaten dat het vergif in mijn hart komt. Ik zal altijd proberen de vrede te bewaren in mijzelf. Niemand kan mij dwingen wat ik niet wil. Tot mijn laatste adem blijf ik vechten. In Geest en waarheid. Whatever that will be. The world is fucked. But I am not the world. The world can not fuck me.

 8. Vandaag pericarditis geconstateerd bij een collega van mij. Het tweede geval in mijn omgeving. Het blijft echter weinig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in