Er worden voorbereidingen getroffen voor processen voor misdaden tegen de mensheid bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, volgens een insider van het ICC die onthult dat sleutelfiguren van het globalistische establishment zullen worden geofferd op het altaar van de publieke verontwaardiging voor hun misdaden in de mislukte Covid plandemie van de elite, schrijft Newspunch.

De globalistische elite heeft de afgelopen drie jaar voor de meerderheid een hel gemaakt, maar wij hebben stand gehouden, onze waardigheid behouden en hun leugens één voor één ontmaskerd. Nu onze mishandelaars in het nauw zijn gedreven, worden ze gedwongen hun leugens toe te geven. En ze willen dat wij hen vergeven en vergeten.

Maar dat gaat niet gebeuren. Echt niet. De mensen worden wakker. En omdat ze wakker worden en beseffen dat de nachtmerrie van de afgelopen drie jaar opzettelijk is gecreëerd door de globalistische elite, staan de mensen op en eisen ze gerechtigheid.

Dit heeft ertoe geleid dat de elite begrijpt dat zij een paar van haar eigen mensen onder de bus moet gooien om de massa tevreden te stellen. En hoewel het verheugend zal zijn om hoofdrolspelers van de Covid plandemie te zien terechtstaan op beschuldiging van misdaden tegen de mensheid, is het goed om in gedachten te houden dat we dit al eerder hebben meegemaakt toen de nazi-leiders van het Derde Rijk in Neurenberg werden berecht.

In totaal werden 199 beklaagden berecht, 161 veroordeeld en 37 ter dood veroordeeld wegens misdaden tegen de mensheid en oorlogsmisdaden. Maar de dood van deze hoofdrolspelers van het Derde Rijk betekende niet het einde van het nazisme. Het was gewoon een list voor de elite om de controle te behouden. Uiteindelijk hebben de nazi’s het gewoon opnieuw geprobeerd onder een nieuwe vermomming.

Nazi-wetenschappers en -artsen werden geëxporteerd naar de Verenigde Staten en Europa werd overspoeld door globalistische organisaties met kinderen en kleinkinderen van de nazi-leiders. Schwab, Soros en EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen zijn slechts enkele voorbeelden van globalistische leiders met rechtstreekse banden met het nazi-leiderschap dat zogenaamd in Neurenberg werd uitgeroeid. En deze globalistische leiders zetten hun werk voort in een nieuwe vermomming.

Gezien de mislukkingen van Neurenberg moeten we leren van de geschiedenis en ervoor zorgen dat deze keer de echte misdadigers ter verantwoording worden geroepen voor misdaden tegen de mensheid. Het bewijs voor een veroordeling is er al. Wij hebben onze zaak tegen onze misbruikers methodisch opgebouwd, dossiers aangelegd van hun misstappen en bekentenissen, sinds zij zo arrogant werden te denken dat zij ons onze vrijheden konden ontnemen en het hele menselijke ras konden onderwerpen.

  Covid19 - de laatste nagel aan de doodskist van medisch onderzoek

Er is genoeg bewijs dat belangrijke spelers al die tijd precies wisten wat ze deden. Daartoe behoren Bill Gates, Anthony Fauci, Klaus Schwab en Big Pharma CEO’s waaronder Stephane Bancel van Moderna en Albert Bourla van Pfizer. Deze figuren zullen zich in Neurenberg 2.0 niet kunnen verdedigen met “ik volgde slechts orders op”.

Er is ook genoeg bewijs dat politici in elk door het World Economic Forum geïnfiltreerd land precies wisten wat er aan de hand was. En het bewijs blijft aan het licht komen. Deze week gaf journaliste Isabel Oakeshott in het Verenigd Koninkrijk meer dan 100.000 gelekte Whatsapp-berichten door aan de Telegraph, waaruit bleek dat hoge regeringsministers bespraken wanneer zij de volgende variant zouden “inzetten” om het publiek “de stuipen op het lijf te jagen.”

De privéberichten van minister van Volksgezondheid Matt Hancock onthullen dat de Britse regering “de nieuwe variant inzet” om mensen te intimideren om het vaccin te nemen. Vertel me hoe dit verschilt van het gedrag van terroristen?

Hier is Matt Hancock die dagen na het versturen van deze berichten live op televisie verschijnt en de natie voorliegt op de meest schaamteloze, psychopathische manier die je je kunt voorstellen.

Matt Hancock zei ook dat Bill Gates mij iets schuldig is gezien “hoeveel mensen ik zijn chips laat inspuiten.”

Natuurlijk zijn de mainstream media in volle schadebeperkingsmodus en proberen ze uit te leggen dat Hancock een “grapje” maakte.

Onze folteraars en kwelgeesten willen dat we dit en nog veel meer vergeten. Maar miljoenen zijn niet bereid – om niet te zeggen niet in staat – om dat te doen. Maar dat zal niet gebeuren. We kennen hun spel. En we zijn beter dan ooit voorbereid om hen ter verantwoording te roepen voor hun misdaden.

  Druk van de bevolking te groot: Australische deelstaat wil verplichte vaccinatie afschaffen - als gevolg van 'high-profile' incidenten

Vergis u niet, de mensen worden wakker. De regering Biden betaalde beïnvloeders om het vaccin te promoten tijdens de Covid-jaren als onderdeel van de hersenspoelingscampagne van de elite, maar die leugens hebben de tand des tijds niet doorstaan. Russell Brand verscheen deze week op de podcast van Joe Rogan en samen hebben zij miljoenen mensen op de hoogte gebracht van het kwaad van Bill Gates, inclusief waarheidsbommen over zijn werk in Afrika.

Vernietigende zaken waarover wij bij de People’s Voice al jaren berichten. Maar Rogan en Brand zijn nog niet klaar met Gates. En vergeet niet dat miljoenen en miljoenen mensen deze inhoud bekijken. Het slechte werk van Gates wordt langzaam maar zeker aan de hele wereld getoond.

Gates is slechts één speler in het spel. Vergeet de CEO’s van de grote farmaceutische bedrijven niet.

Moderna CEO Stéphane Bancel werd betrapt toen hij aan zijn vrienden op het World Economic Forum toegaf dat zijn bedrijf in 2019 100.000 doses Covid-19 vaccin produceerde – voordat de pandemie begon.

In de onthullende beelden van het World Economic Forum liet Bancel zich ook ontvallen dat hij voorkennis had van iets dat de Covid pandemie heet. Vergis u niet, dit is het bewijs, uit de mond van het paard, dat Moderna en het Big Pharma kartel medeplichtig waren aan het plannen van de pandemie, zodat zij het depopulatieserum van de wereldelite aan de massa konden opdringen.

En misschien herinnert u zich dat Dr. Ugur Sahin, de CEO van BioNTech, het biotechnologiebedrijf dat met Pfizer samenwerkte om hun Covid-vaccin te ontwikkelen, voor de camera toegaf dat hij geen Covid-vaccin heeft genomen.

Het gaat niet allemaal goed in de wereld van Big Pharma. Een topwetenschapper die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van ’s werelds eerste geregistreerde combinatievaccin tegen Covid-19 in 2020 werd deze week doodgewurgd in zijn appartement gevonden. Terwijl de mensen wakker blijven worden en de waarheid eisen, beschouwde de elite hem als een risico?

De mensen die het meest hebben geleden, wier levens onherstelbaar zijn beschadigd door de plandemie, zullen dit nooit vergeten. En ze zullen nog minder snel vergeven.

  Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?

Natuurlijk hebben de meest kwetsbaren in de samenleving het meest geleden. Onze ouderen en kinderen.

Alsof Common Core, gecreëerd door Obama en Bill Gates, nog niet erg genoeg was voor onze kinderen, hebben de door onze mishandelaars opgelegde Covid-beperkingen de testscores van leerlingen tot historische dalingen gedreven, vooral in de belangrijkste vakken, en meer nog voor leerlingen die aanvankelijk een achterstand hadden.

En we zullen nooit vergeten hoeveel leed de elite – en degenen die hun bevelen uitvoerden – onze ouderen in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen heeft aangedaan. Verwaarloosd, opgesloten, verstoken van het zien van dierbaren, denkend dat ze in de steek gelaten waren, velen kregen niet de behandeling die ze nodig hadden, onnodig en gevaarlijk geïnjecteerd met een giftige experimentele injectie, velen geëuthanaseerd met morfine en Midazolam (zoals gebruikt om ter dood veroordeelden in sommige staten van de VS te executeren) allemaal onder het mom van preventie van een ziekte waarvan het bestaan nooit is bewezen.

Duizenden werden op wrede wijze gedood tijdens “zorg”-programma’s voor het levenseinde en hun sterfgevallen werden afgeschreven als “Covid”-sterfgevallen door ziekenhuizen die vastbesloten waren hun winsten te maximaliseren.

En de sterfgevallen gaan door tot op de dag van vandaag. Oversterftegevallen in alle lagen van de gevaccineerde samenleving, inclusief de jonge, gezonde en fitte mensen, zoals topsporters in de bloei van hun leven, die als vliegen neervallen door hartaanvallen en beroertes, in aantallen die we überhaupt nog nooit eerder hebben gezien. Dit is een genocide, een misdaad tegen de mensheid, en de elite moet ter verantwoording worden geroepen.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten verslag te blijven doen van de misdaden van de globalistische elite en we zijn blij dat steeds meer mensen elke dag wakker worden. Abonneer u op het kanaal en voel u vrij om lid te worden van de People’s Voice Locals gemeenschap voor exclusieve inhoud. Ik hoop u daar te zien.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik het vaccin niet neemVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUitgebreide peer-reviewde studie zegt dat MILJOENEN wereldwijd nu lijden aan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt door covid “vaccins”
Volgend artikelBritse Defensiecommissie verklaart oorlog aan Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

65 REACTIES

  • Kijk ook eens goed naar de tattoo die dezd shaman op zn borst heeft… de pedo driehoek. Deze shaman is al eerder aangetoond op foto’s met alle topdemocraten, de shaman is binnengelaten door de politie, die ‘bestorming’ was wederom één groot complot van de democraten. De vijand doet in alles hetzelfde kunstje.

   • Ik heb al vaak geroepen het WEF is een sekte kijk maar naar Maxima en Rutte Kaag en nog zovele die het hier voor het zeggen hebben, maar ik ben bang dat zij nooit terecht zullen gaan staan voor hun vele misdaden die zij hebben en nog steeds plegen ons land de wereld is verrot tot op de bodem maar ook het volk is aan deze misdaden schuld zij hebben die elite en leiders steeds hun stem gegeven en daar dreig nu de hele wereld in onder door te gaan.

    • De dood en de angst stank zal over het schaapjes volk gaan dalen zij hebben hun rol over hand over speelt smerige konten kruipers voor mij mogen ze allemaal snel dood.

    • Beste Mensen

     Die Nazaten van Columbus zijn ook uitzienden als mensen
     Evengoed als die miljarden Schaapjes

     Die schaapjes worden dus gedwongen naar het slachthuis gebracht

     Of ze nou dood willen of niet
     Dat word de Schaapjes niet gevraagd
     Of ze het malse gras lekker vinden ?
     Jah … waar vind men tegenwoordig nog malse gras

     Overal waar men kijkt is het beton
     En mierenhopen
     Met heel veel moeder mieren
     Die erop los broeden

     Deze Mieren willen alleen maar bloed drinken
     Als het kan vers
     Het zijn allemaal bloed drinkers mieren
     De bloedbanken kunnen het niet opbrengen om zoveel bloed te produceren

     Deze slimme gestudeerde intellectuele schaapjes worden eerst
     ge brainwashed
     Hiertoe zijn ontpopt samenwerkende bedrijven
     Verzamelnaam Ziekenhuizen
     TandArtsen HuisArtsen OogArtsen KNO Artsen Laboratoria’s enzovoorts

     Met de Wondermiddel Van de kwakzalvers genaamd Pietje Prik

     Eerst Hersen lam maken
     Tot Zombies Robot figuren Half Schaap half robot
     Zo zijn die makkelijker te dirigeren commanderen tot Ego Rambo figuur op het slachtveld

     Of anders net zo lang door prikken totdat die Schaapjes de pijp uit gaan

     GodDuivel & DuivelGod gokken om grote bedragen onderling
     Van kijk eens wat ben ik het Egoïst de beterweeter Geweldig bezig
     Ik beter dan Jij Jou

     Dit alles in opdracht van hun Ouders Shaytaan = Satan de Hell Branders
     Er bestaat toevallig ook motor mieren bendes genaamd de Hells Angles
     Satu Dara
     Grappig zeg
     Ookal bewandelen deze figuren een andere weg
     Bloed drinken ze allemaal
     Het liefst vers

     Dank U

  • Wij zien en horen geluiden met de misdaden die zij tegen de bevolking hebben gepleegd maar lopen nog steeds rond en doen of er niets gebeurd is en er zijn nog steeds vele schapen die er door angst en hun dommigheid erin trappen , waarom zit dat tuig nog niet achter grendel en slot voor Rutte en zijn links tuig komt de dag steeds korter bij dat ze voor een tribunaal komen zo als het behoord met moordenaars.
   zij genieten nog veel steun uit de verraders van het gerechts hof en ik vrees dan ook dat vele van hun de dans zullen ontspringen maar let op ik ben tegen geweld maar die de hand op mijn kinderen heeft gelegd zal er niet makkelijk van mij afkomen oog om oog en tand om tand en daar zullen steeds meer mensen op terug vallen wat moeten wij anders kijk maar wat zich nu in Duitsland afspeelt de media zijn nu de moordenaars van het volk, wordt nou eens wakker.

 1. Internationaal gerechtshof in Den Haag is totaal corrupt. Daar komt geen objectieve rechtsgang vandaan noch een rechtvaardig oordeel. Het is een verlengstuk van de NWO.

  Opgepakte EU dieven zijn ook pionnen die de bliksem afleiden en met hun veroordeling een nep imago geven van recht en rechtvaardigheid binnen de EU. Ik zie Guy Verhofstadt nog steeds rondhuppelen, ondanks het aanstichten van een burgeroorlog en het omber werpen van een gekozen regering….

  Gerechtigheid komt ergens vandaan, maar niet van de dadergroep of hun minions zelf.

 2. Volwassen of insanity and ignorance als je de tweede chakra niet geopend het voor ultieme wijsheid en het derde oog heb bereikt voor: Greatest man and women in history, had no servants, yet they called him Master. Had no degree, yet they called him Teacher. Had no medicines, yet they called him Healer. He had no army, yet kings feared Him. He won no military battles, yet He conquered the world. He committed no crime.
  He is in love with himself.

  Ze plannen het toch echt zelf hier in Nederland (volwassen???) = Disruption of the Global Financial System = Disinformation = Sino-US Tech Competition = Post Pandemic Health = Fragmentation of Democratic Societies = Trade and Deglobalisation= Ukraine en kijk naar de ledenlijst en dan naar media wie de hoofdrolspelers zijn. https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020

  Inside Story – How powerful is the Bilderberg group? WEF, WHO en UN. Was de UN opgericht om ons te beschermen maar hebben in de tussentijd meer oorlogen gevoerd dan ooit in de afgelopen jaren.

  Als je verder zoekt gaat het erom dat dit allemaal bedrijven zijn van de BV Nederland maar gaan ze je in de 2e kamer niet vertellen. Karakteristiek voor de BV Nederland is Strijd en afgescheidenheid, Spirituele zelfzucht, geloofsstrijd, De BV Nederland, groei BBP, onvrede, Tweedracht (wij-zij) massavorming, mobilisatie, Propaganda, haat, Fysiek geweld, oorlog.

  The Bilderberg group is hosting some of the world’s top business and political leaders in complete secrecy.
  So how influential is the Bilderberg group?
  And what does it say about the relationship between big business and politicians? https://youtu.be/HCBSYATuBX0

  De NWA is opgericht uit noodzaak om de mensen op aarde te beschermen tegen tirannie en om hun eigen mensenrechten te beschermen, aangezien regeringen burgers langzaamaan hebben overtuigd om te geloven dat hun versie van de werkelijkheid de enige waarheid is, terwijl ze de keuze van het zelf wegnemen, waardoor mensen hebben het vermogen verloren om zichzelf te verdedigen tegen zoiets groots en machtigs, dat de meesten liever achterover leunen en zich overgeven aan de ELITISTEN, met de bedoeling om elk aspect van je leven te doden, te verminken of te bezitten
  https://newworldalliances.com/who-is-the-nwa/

  • UN = United Nazi’s… they are a club and we are not in it. The game is rigged. Vanaf het moment van bevruchting (consultatie bureaus) totdat we sterven, worden we gevangen in angst. If you want to defeat the elite, let go of all fears and become the love that God intended you to be.

 3. Can Kundalini Awakenings Save Our Planet From Destruction? (Law of One) https://youtu.be/Qp_IM4MMvlg
  Be aware of = WOW we worden overspoeld met golven van intense energie. Dit is al gaande sinds 21 december vorig jaar.
  We bouwen op naar de “Divine Feminine” tot 21 maart.
  Is de terugkeer van de Zon voor het noordelijk halfrond.
  Als de activiteiten van de Zon steeds meer toe nemen dan…..
  Heb je het gevoeld? De druk die af en toe wegvalt in je hart en daarna zichzelf weer hersteld? Intense vermoeidheid?
  De energie laat ons heel veel zien over waar wij staan in ons proces maar ook als collectief. De meest gevoelige mensen merken deze veranderingen in energie zeer sterk op. Ze zijn anders bedraad en pikken feilloos kosmische veranderingen op met hun gevoelige antennes.
  Dit gaat dus een enorme veranderingen op aarde teweeg brengen, men heeft echt geen idee hoe groot dit zal zijn” want ons “besturingssysteem” wordt vervangen….en wat betekent dit?
  De Kundalini = zijn de 5 geheime sleutels tot leven als volledig ontwaakt en het bereiken van het derde oog.
  Het is bewezen dat water bewustzijn is, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intentie – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan?
  De ZON VERLICHT ons/het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie.
  Wees stil en absorbeer het.
  DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD.
  Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center.
  Acid is Alchemical Fire.
  DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being.
  It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. When our body heals, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal.
  Beheers de stroom van prana
  Prana is overal om je heen; het stroomt in je; jij bent het!
  Je reis begint als je ontdekt hoe je de stroom van bewustzijn (Shiva) en energie (Shakti) kunt beheersen. Dit is de basis van volledig empowered leven.
  Verbrand angst, beperking, karma
  De tweede sleutel onthult hoe je de energieën van aarde, water en vuur kunt benutten, zodat je uitstelgedrag en gevoelens van hopeloosheid kunt overwinnen, trauma uit het verleden kunt genezen en je innerlijke vuur kunt aansteken. Deze energieën ondersteunen ook ten diepste een optimaal fysiek, mentaal en emotioneel welzijn.
  Activeer de Hart & Brug Dualiteit volledig
  De derde sleutel brengt je naar een opening van je hartcentrum zoals je het nog nooit eerder hebt ervaren, zodat je alle dualiteit kunt overbruggen en diepe, diepgaande genezing kunt activeren. Ervaar verbondenheid met de hele mensheid en het bestaan.
  Open je derde oog en word een Sky Walker
  Door de vaardigheden te verwerven om je Derde Oog echt te openen, kun je de rijken van hoger bewustzijn binnengaan, zodat je ego-gevangen identiteiten kunt oplossen en kunt leven als een Sky Walker, iemand die boven en voorbij alle beperkingen kijkt. Dit is je lot.
  Geef je over aan het ontzag en word gelukzaligheid
  De 5e en laatste sleutel onthult de goed bewaarde geheimen die je in staat stellen je volledig over te geven aan het ontzag van de dans van Shiva en Shakti terwijl je de Kundalini ervaart die opstijgt in de Agya Chakra het derde oog.
  In de Āgyā Chakra wordt de ontwikkeling van onze wijsheid en menselijkheid voltooid en bereiken we de brug naar Goddelijk Bewustzijn. Het bevindt zich aan de bovenkant van de wervelkolom, op de overgang van de wervelkolom naar de hersenen. De uitstraling is echter vooral waarneembaar in het midden van het voorhoofd tussen de wenkbrauwen.

  • Dank voor je reactie Andreas. Je deelt ondergewaardeerde informatie die binnenkort heel actueel gaat worden. Volg je Sat Yoga/Shunyamurti? Wellicht interessant om eens te kijken, ook voor anderen die jou reacties kunnen waarderen.

   • Sat yoga is een wakkere groep strijders die t ego bevechten. Veel kennis en wijsheid.
    Yt channel the Alchemist is ook kennis en wijsheid, alleen kort en bondig en vaak over 1 specifiek onderwerp. De lange streams van the dark journalist zijn ook tof. Zeker als Gigi Young te gast is..
    Kanaal van gigi young is ook een aanrader als je van de kennis van Rudolf Steiner houd. Antroposofie dus..tijdens werk luister ik vaak omdat ze soms 3 uur durende lessen geeft op yt..

    • @Andreas en @Donders… net het 20minuten filmpje van Aaron Abke gekeken, van de link in de reactie van Andreas. Ik had deze Aaron nooit eerder gezien of gehoord, maar tot nu toe interessant en Aaron is een prettige spreker.

     Bedankt @Donders, voor je aanvullingen, ik ga ze bekijken.

  • Het zijn allemaal mooie stukken wat jullie schrijven maar uit eindelijk zullen wij er niets mee op schieten en de dans ontspringen en wij als volk staan erbij en kijken ernaar puur uit lafheid en dommigheid.

  • Dank je voor de informatie, ook anderen schrijven hier constructieve ideeën. Wat ik me wel afvraag is of Prana wel z’n volle kwaliteit behoudt met al die chemtrails.

 4. Laten we eerlijk zijn het Neurenberg proces van na WW2 was een schijnvertoning.
  Daar kan ik nu geen genoegen mee nemen. Deze daders hebben zoveel meer bloed aan hun handen.

  We hebben het gezien na het Neurenberg proces van de WW2. Ze doen het weer, dezelfde huichelaars die ieder jaar de krans leggen bij het oorlogsmonument zijn weer de daders net als indertijd de elite, banken en multinationals Hitler hebben geholpen.

  Dit soort mensen heeft massamoorden in hun DNA en die moeten uitgeroeid worden…. tot de laatste !

  • Beste Peterus,
   Vergeet niet om de machten achter de schermen bij naam te benoemen,die krijgen veel te weinig aandacht in de alternatieve media;
   Rothchild
   Blackrock
   Vanguard
   Rockefeller
   Dit soort figuren en instellingen komen niet op de voorgrond , maar blijven zoveel mogelijk achter het gordijn van het grote theater.
   De gezichten en afleiders zijn m.n. Soros, Gates,WHO, VN, enz.enz.
   Dit zijn echter de topuitvoerders.
   De ‘drive’ komt van hogerhand.
   Men kan enkele tentakels van de octopus verwijderen, echter, het beest zal blijven leven.

 5. Dream on, er worden hooguit pionnen geofferd want ook dat zogenaamde proces wordt geleid door????

  Juist ja, door hen die altijd buiten schot zullen blijven..

   • Inderdaad Peterus en vergeet ook niet dat de spoedwet dan weg moet, schadevergoedingen kunnen worden aangevraagd , Covid van de A lijst af en het allermooiste een DIKKE FUCK YOU en I TOLD YOU SO……….. moment van ons voor de schapen die ons 3 jaar lang uitmaakte voor mongool en dan zelf een 3 dubbele downy blijken te zijn….. heerlijk

    • De dood zal ons komen halen dat staat als een paal boven water vast hoe nu verder wij de burgers zijn bang om het geen te verliezen als ze zouden gaan strijden voor hun vrijheid wij hebben het gezien hoe die angstige idioten met hun mouw op gestroopt zich met een bio wapen lieten injecteren zelfs hun kinderen hebben zij naar in feite naar de gaskamer gebracht, het volk is radeloos achterlijk en dom hou ze een worst voor zij Rutte dan zijn het net eendjes die de weg over steken.

 6. Eerste correctie: verkeerde titel ! Niet: “VIP Elite”, maar: “NIP Criminals” = Not Important Persons
  Zijn Criminelen in de “Vaccin-Holocaust” als onderdeel van hun perpetuele CIA-oorlogen zijnde BioWarfare.

  Tweede opmerking: wil Neurenberg 2 geen bedrieglijk show-proces worden in het ICC = HOL van de Oranje Leeuw in Den Haag dat ook gefinancierd werd door de walgelijkste ZioNAZI Soros (aka Schwarz, de ZioNAZI uit Boedapest Hongarije die in WW2 alle echte joden aan de ZioNAZI Waffen-SS-Gestapo veraadde die dan in de SS-kampen vermoord werden en waarna Soros al hun huizen en bezittingen roofden en waarover hij nu -na over 80 jaar- nog bijzonder trots op is . Hoe ziek en krankzzinnig kun je zijn ?? ).
  Deze walgelijke ZioNAZI Soros is de baas van de Oranje WEF-fer Mabel Smits en financier van de meeste ellende, oorlogen en “kleuren-revoluties”. Naast Bill Gates, een van de ZioNAZI managers voor de hoofd-daders-criminelen, de ZioNAZI Banksters, “royals” en kerkleiders (jesuiten) verenigd in De Bilderberg Groep, WEF en andere geheime genootschappen en allen de opdrachtgevers en “vriendjes” van de misselijkmakende kwatskoppen Rutte, Kaag, Ollongren, Hoekstra en de Jong die dus ook mede-daders zijn en nu ook onmiddelijk gearresteerd en berecht zouden moeten worden.

  Derde opmerking: Te vrezen is dat het, zoals met Neurenberg 1, weer een show-proces wordt wanneer het in de ICC onder auspicien van de UN (alles onder ZioNAZI Banksters-controle) wordt gehouden.

  Vierde opmerking: Naast voorgaande zou onmiddelijk begonnen dienen de worden met de arrestatie van alle daders en hoofd-medeplichtigen zijnde de ZioNAZI Banksters, “royals” en jesuiten, alsmede alle leden van De Bilderberg Groep en WEF en andere geheime genootschappen.
  Bijvoorbeeld alle leden van de Oranjes cq Von Amsberg zijn “prominente” “dominante” sturende leden van zowel De Bilderberg Groep alswel de WEF. Zoals Mabel waren allen zeer vroeg leden van de WEF van de krankzinnige ZioNAZI Klaus Schwab en zijn nog fanatieke supporters daarvan via hun hoofdpuppets Rutte, Ollongren, Kaag, Hoekstra, Knot en de bekende NSB-partijen VVD, D666, CDA en Groene Schimmel PVDA.

  Laatste opmerking en slot-conclusie: Al voorgaande zou betekenen dat het hele perverse verrotte system in de G20 veroordeeld en berecht zou moeten worden, hetgeen niet als realistisch haalbaar geacht kan/moet worden tenzij een revolutie in alle G20-landen hun daartoe dwingt. Gezien het reeds enorme oproer in alle landen (dat door de media-hoeren verzwegen wordt) lijkt dit de ontknoping of zal een dictatuur of erger (WW3) een en ander voorkomen. De ZioNAZI Banksters en hun “vrienden” zullen aan het door hen geplande en aangezette WW3 de voorkeur geven om hun eigen huid te redden.

  PS: Als rechtgeaarde burgers dienen wij de hoop niet op de geven want wj zijn wereldwijd met 17 miljard mensen tegenover een zeer kleine groep van ZioNAZI criminelen en hun lafhartige NSB-ers zijnde opportunisten die ieder moment als cameleons verkleuren zoals reeds gezien in WW2.
  Door uiterste volhardendheid hebben wij allen al goede resultaten en hun langdurige Corona BioWarfare sinds 1982 zover teniet gedaan.
  Zie op: “ WE DID IT “ http://stateofthenation.co/?p=159035 en volgens de ex-Top-CIA-analist Jim Rickards op: https://www.zerohedge.com/geopolitical/rickards-one-biggest-propaganda-campaigns-ever

  Dus op naar 11 Maart: NSB, Weg er mee !

  • xyz.Ik mag u reacties graag lezen omdat u zeer goed geinformeerd bent.Ik dacht dat ik met mijn 16 jarig onderzoek in alternatief al veel wist.Wat ik nooit begrepen heb waar het WEF een paar jaar geleden ineens vandaan kwam.Het WEF komt nog niet eens voor in de machtspyramide,ik zie het als een bliksemafleider van de machtigste club ter wereld de bilderberg groep.Die klaus schwab is trouwens ook een bilderberger,net als rutte,kaag,en ollongkreng.

 7. Kijk in Nederland, diezelfde hunter zitten nu nog steeds in de regering en gaan gewoon door met bloedvergieten.
  Is het niet via een onzichtbare vijand ( he Rutte) dan wel via een oorlog die NIET de onze is !

  DEZELFDE LANDVERRADERS DIE ONZE NAASTEN HEBBEN VERMOORD EN VERMINKT…. ZE ZITTEN ER NOG STEEDS DANKZIJ DE CORRUPTE RECHTERS, DANKZIJ DE CORRUPTE POLITIETOP, DANKZIJ DE CORRUPTE LEGERTOP, DANKZIJ DE ” REGERINGSWETENS “, DANKZIJ HET IN EN IN CORRUPTE ” KONINGSHUIS”, DANKZIJ DE CRIMINELE BANKEN, DANKZIJ DE CORRUPTE EN LIEGENDE MSM ETC ETC

  AL DEZE MENSEN MOETEN VEROORDEELD WORDEN, HUN PASPOORT AFGENOMEN, HUN BEZITTINGEN CINFISCEREN TOT DOOD VEROORDEELD EN/OF LEVENSLANG GEVANGENISSTRAF ZONDER ENIGE KANS OM OOIT NOG VRIJGELATEN TE WORDEN.

  Met minder zou ik geen genoegen nemen. Normaal ben ik vredelievend en mild maar nu en wat ze met voorbedachte raden hebben gedaan kan ik niet mild zijn.

 8. Sorry mensen, tribunalen werken alleen voor de plebs, de dikke vissen ontspringen steeds de dans.
  Dat was tijdens de Neurenberg processen niet anders, een paar werden opgehangen, de grote meerderheid leefden leuk en aardig in Argentinië verder, terwijl de mensen van Europa met honger, geen woning,vermisten kinderen en fam, enz, moesten zien klaar komen.
  Als er al gerechtigheid zou kunnen komen, dan ben ik voorstander van op het marktplein, voor ieders ogen, uit te voeren vonnis, maar wel iedereen, niemand vergeten, en bevel is bevel, of niet geweten, is geen reden, want als ik (70) mij kan informeren, konden zij het ook.

 9. In NEDER-land heerst het sterkste ego in de mens en dat is beslist geen toeval. Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in de politiek “met eigen wil opleggen” maar is geen vrijheid en creëert alleen maar dualiteit in de samenleving en verre van een democratie.

  En de oude energie was: Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus in Pisces die langzaam aan het veranderen is.

  Your ego = the devil https://youtu.be/Vm2p1s1ZxnY
  Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience.

  Liefde is https://youtu.be/9Qg0lwvouQo

  Dissolve The Ego And Become Your True Self
  Your Perception of Yourself Is An Illusion. Kopieer gedrag uit boeken en dit als waarheid gaan verkopen is wat we al 2 eeuwen doen. Maar jij bent geen boek…..jij bent jezelf die opgelegd gedrag van anderen negeert.

  The age of believing is over en was de energy van pisces is Schumann resonantie zijn de menselijke frequenties die we met zijn allen uitzenden = quantum energie = de regenboog en alleen zichtbaar als het regent. Hij is er dus continu alleen zie je meestal niet.

  The ego is a powerful illusion that clouds our true nature and limits our growth. Explore its impact on our lives and learn how to dissolve it to reveal our authentic self. If you’re seeking a deeper understanding of yourself or personal growth…..

  When disciple and Master unite, when the “Guru Principle” has been awakened in the consciousness of the disciple and the disciple begins to guide himself, the disciple then becomes his own master.

  The Guru Principle is recognisable within a person as clarity, wisdom (Gyānā) and the ability to discriminate between truth and untruth, reality and unreality (Viveka).

  We do not need to seek truth; it is always in front of us.
  But in order to recognise it a person needs an open, pure consciousness and clear thoughts. While our mind remains cloudy, like a dirty mirror, we see everything hazily and unclearly.

  It is only in a purified mind and mature consciousness that Gyānā – wisdom and spiritual knowledge – can be broadened.

  Until we are capable of anchoring our consciousness in the Āgyā Chakra our mind oscillates constantly between the human Chakras – the Mūlādhāra, Svādhishthāna, Manipūra, Anāhata and Vishuddhi.

  While we are still lacking in discrimination we should listen to the advice of the Master in order to avoid mistakes. Everyone has experienced how painful it can be when we ignore the advice of an experienced person.

  But the more our consciousness evolves towards the Āgyā Chakra, the freer and more independent we become in choosing correctly and making the right decisions.

  Srī Mahāprabhujī teaches us:

  “Be yourself, live happily and wisely, without dependence.
  Awaken your abilities and use them.
  Recognise your inner wealth.
  You possess everything.

  The entire Universe is yourself.” maw is die quantum energie die we met het collectief wereldwijd uitzenden.
  The Danger of Living In Two Realities https://youtu.be/TmaFlrD9Vs8

  https://www.chakras.net/energy-centers/agya/about-the-agya-chakra

  • Bedoel je niet een klein ego? Een groot ego maakt het mogelijk dat iemand zijn fouten kan erkennen en verbeteren, een klein ego zal de schuld aan een ander geven.

   • Hoe groter het ego, hoe narcistischer, en narcisten erkent nooit een fout, maar geeft anderen de schuld.

    Het collectieve ego gaat wereldwijd sterven als dit allemaal echt naar buiten komt en in het collectief bewustzijn komt. De apocalypse die nadert, is de apocalypse van het ego. Of door de Great Reset. Of door de Great Awakening. Maar het ego gaat sterven en dat gaat Kali Yuga beëindigen.

 10. Het eerste wat aangepakt moet worden is de MSM. Op het schavot en de bezem door die bedorven zieke zooi…. Daarna grondig met ‘bacterie dodende middelen ontsmetten’…

  Pas wanneer de MSM wereldwijd eerlijke informatie geeft en alles bloot legt, dan zal er mogelijk iets veranderen

 11. Is Agenda2030 de ultieme doelstelling van de hoge graden…WEF, WHO en UN en nooit iemand om gevraagd en zie hier hoe het hier gaat me die 15 minuten cities die ze door willen drukken wereldwijd met GBDC en levenslange vaccinaties…….= if you know anything about Agenda2030 and what it stands for. Even the councilors aren’t fully aware of what they’re voting in….https://youtu.be/ZnJaymafZP0

 12. Bill Gates & Klaus Schwab Are Right!
  We that are awake have changed, we no longer trust in the government and others that think they know what is best for us. We need more people like you with your vision in politics.
  I have always told those around me to 🛑 STOP surrendering their power to an outside force…… Put your shoulder to the wheel and push along.
  A divine power has given people the power to intervene. People are too cowardly or too stupid to realize or act on what they’ve been given!
  Such a powerful and hopeful video.
  Agree 💯👍
  https://youtu.be/OOYPoPXfUYI

 13. Ik Nederland is GEEN STIJL volledig in overheids dienst…..je ziet de leugens en gemaakte oppositie gewoon van het scherm druipen….

  • Geenstijl is idd om te kotsen… totaal gecontroleerde oppositie. Geenstijl is de huiskrant van de overheid geworden. Geenstijl heeft zn ziel verkocht aan satan. Op een dag in de toekomst krijgen Bart, Pritt en Ronaldo en hun andere sneue schrijvertjes de rekening voor hun verraad.

 14. Beste Mensen

  Dit verhaal Film blijft continu draaien
  Dit heet het Swastika
  Een ieder Wezen genaamd mens word in de gelegenheid gesteld om uit deze cyclus te stappen
  Wilt men in de gevangenis blijven zitten en genieten van alle onheil en heil
  Of
  Wilt men eruit stappen en leven
  Tegelijkertijd uitziende ALS een persoon in de gevangenis
  De keus is alleen aan de mensheid
  Aangezien de dieren genaamd mensen de enige wezens zijn die met het Ego ik zijn begiftigd vergiftigd

  Maakt Uw keus en leeft
  Zeur niet
  Klaag niet

  Wilt men leven met volledige overgave in Liefde tot Alles in het Universum aan het Alomtegenwoordige
  Of wilt men een huichelaars leven ?
  Maakt Uw keuze en leef ernaar

  Dank U

 15. Mensen worden afgeleid door een proces op poten te zetten alwaar enkele kopstukken voor de bus gegooid zullen worden. Maar achter de coulissen gaat alles gewoon verder. Contant geld eruit, digitale Q pas en voetafdruk koolstof. Wie niet meedoet zal op zijn inkomen gekort worden.

 16. De rol van Defensie in de coronacrisis en militaire tribunalen https://videowaarheid.nl/video/de-rol-van-defensie-in-de-coronacrisis-en-militaire-tribunalen/
  In deze presentatie Sasha Latypova vertaald door waarheidvirus.

  Deze specifieke UScode wordt hier aangehaald die stelt dat het gebruik van goedgekeurde tegenmaatregelen voor noodgevallen geen klinisch onderzoek nodig is bij een noodtoestand op het gebied van volksgezondheid.

  Dat verklaart waarom ze de noodtoestand voor volksgezondheid oneindig verlengen,
  wat hen toestaat dit misdrijf te plegen.
  (FdG Het opleggen van injectie ontmanteld als biowapen waarmee al miljoenen mensen ernstige schade hebben opgelopen en miljoenen mensen zijn overleden (er wordt gesproken over moord en genocide/ depopulatieprogram Bill Gates- en men het publiek levensreddende middelen bewust heeft onthouden.)

  En het belangrijke hiervan is
  als tegenmaatregelen als klinisch onderzoek (als tegenmaatregel) er niet kan zijn op deze producten(injecties) er geen farmaceutische regelgeving van toepassing kan zijn/is op deze producten(injecties).

  Dus hier is de leugen die onze regering ons en de wereld vertelde, die regeringen over de hele wereld aan hun inwoners herhaalden. Ze beweerde (claimde) dat het hier een gezondheidssituatie betreft.

  Ze beweerde(claimde) dat ze farmaceutische producten maakte volgens de goede productienormen. Terwijl men heel goed wist- ik verzeker u dat men zich hiervan heel bewust was-dat de farmaceutische regelgeving hier niet van toepassing was als tegenmaatregel. Zolang die farmaceutiche regelgeving niet van toepassing is liegt men als men spreekt over geneesmiddel.

  Er was een rechtzaak over dat Pfizer 75 jaar lang de onderzoeksresultaten geheim wilde houden. Opvallend was dat er tijdens de rechtzaak geen lawers namens Pfizer aanwezig waren maar wel die van de Amerikaanse Overheid die de Pfizerbelangen vertegenwoordigden🙃
  Dus waarom verdedigt de Amerikaanse Overheid een commercieel belang van een farmaceutisch bedrijf?
  Dus hier zie je (slide)dat de farmaceutische bedrijven op een lager niveau zitten.
  image0.png

  5.20 Ze hebben niet de leiding maar krijgen grote sommen geld om hun mond te houden,
  bevelen op te volgen en te doen wat hen gezegd wordt.

  Maar de hele operatie wordt geleid door het ministerie van Defensie en de Amerikaanse regering.

  Ik ontsla de Farmaceuten overigens niet van hun verantwoordelijkheid.

  Het zijn criminelen in dit kartell en ze werken samen/ collaboreren tegen de mensheid.

  En zijn medesamenzweerders -co-conspiricy en moeten samen met alle verdachten vervolgd worden.

  5.47
  Het is zoals Dr. Malone al zei- wat ik geheel onderschrijf-

  Hier hebben we een facistisch model of fascisme dat men wil(de) implementeren
  Dit is zoals het gedaan wordt. De overheid fuseert met particuliere bedrijven. Je kunt niet zeggen hoe de machtsverhoudingen zijn. Ze worden gewoon samengevoegd en begint het liegen ,
  en dan breiden ze deze aansprakelijkheid uit naar particuliere commerciële entiteiten. Waaruit ze dan commerciële belangen halen of wat ook voor een belang dat ze nodig achten.

  Dus wat hier werkelijk gebeurde i dat de vaccinontwikkeling – en goedkeuring
  Waarom..waar waren ze mee bezig..toen ze dit deden
  Waar waren ze mee bezig? Ze deden alsof.. ze hoefden zich nooit te houden aan de regels van “de wet” die ze zelf opstelden, een illegale wet, het is niet rechtmatig, het is niet grondwettelijk. Maar ze maakten het legaal op papier, wat niet hoefde te doen(niet correct)toch deden ze dit ism FDA CDC en alle andere instanties/agencie’s en dat was alleen om u, het publiek, te overtuigen(misleading) dat het echt een pharmaceutisch product is..wat het dus NIET is.

  De klinische proeven werden nooit verplicht/ ordered/ opgedragen.De kwaliteitsstandaard voor veilige productie werd nooit verplicht
  image0.png

  7.03
  Wettelijk gezien waren er zelfs nooit klinische proefpersonen of onderzoekers want als je geen onderzoeksproduct hebt heb je ook geen onderzoek..
  Dus het FDA leiderschap en vervolgens het wereldwijde regelgevende leiderschap.. wat ze deden.. ze deden zich voor als de regelgevers zodat u in deze leugen trapt en zich laat injecteren..!!!!!!
  En tenslotte.. Pfizer heeft dit al ingeroepen ter juridische verdediging

  7.50
  Maar Pfizer heeft al in de Rechtzaal verklaard: alstublieft rechter verwerp deze zaak.
  Wij hebben de Overheid niet bedrogen. We hebben de fraude geleverd die de Overheid heeft bevolen.

  But Pfizer has already stated in Court: Please Judge dismiss this case.
  We have not cheated the Government. We supplied the fraud that the Government ordered.

 17. De DOD Department Of Defense kreeg miljarden belastinggeld , o.a. van dr. Fauci NIH waarmee iedereen waaronder BIG Farma gekocht werden (hun mond te houden) Fauci kreeg op zijn beurt van Big Farma royalty’s over de verkochte vaccins. Men wist dat het om een biowapen ging die mondiaal door Pathologen is vastgesteld als doodsoorzaak. In EUParlement is nu duidelijk dat ook de Ned belastingdienst dit biowapen met miljarden heeft gefinancierd dat nog steeds tegen de eigen NED bevolking wordt ingezet. Op grond van wetgeving is het verboden een criminele organisatie te financieren die bewust de Bevolking misleid met een “agent of death”.

  De regering & parlementsleden dienen feitelijk per direct hun ontslag in te dienen en zich bereid te houden voor de hoorzittingen.

 18. De eeuwige strijd tussen goed en kwaad zal stoppen en eindigen als lucifer en zijn legioenen het verloren heeft van Jezus Christus.
  Lees Gods woord er maar op na.

  • Beste Mensen

   Sorry
   Helaas gelden er Regels voor het Westelijke halfrond
   Europeanen zullen door het Zwaard bezwijken
   Oog om een oog , Tand om een tand , Hand om een vinger , Arm om een hand , Lichaam om een Arm
   Daarom heeft Schwabberlap deze list geprobeerd via WEF over een breed vlak te spelen
   Around the Globe
   Zie dat in
   Het is ter verdoezeling Camouflage meer niet
   Het gaat erom dat Nu de Europeanen aan de beurt zijn
   Tel maar na 5 Kleuren
   Indianen te verwaarlozen weinig Rood
   Hindustanen 1 miljard Bruinen
   Negers 1 miljard Zwart
   Chinezen 1 miljard Gelen
   Europeanen nagenoeg 5 miljard
   Joden , Christen , Moslims geboren uit het Wit kleinbeetje geinfiltreerd in de rest
   Ziet Men het nu een kleinbeetje
   De bezeten Witten zijn eerst door de Blanke bezetter Alien misbruikt om alle Roodhuiden uit te Roeien vervolgens de Zwarten
   Vervolgens de Bruinen en Gelen tegelijkertijd
   In de tussentijd is het Witte Ras een beetje uit de kluiten geboren
   Zodoende nu de Witten aan de beurt
   Men kan hier niks aan veranderen
   Wat gebeuren moet dat gebeurt toch helaas
   Wezens met de verkregen Ogen door de Almacht kunnen wel eens een glimp ervan opvangen
   Er is geen stoppen aan helaas
   Mits men uit 100% Pure Universele Liefde overgave doet aan het Alomtegenwoordige

   Maar welke Gek zou dat nou willen
   Liever dood dan overgave in liefde aan Liefde
   Haat zegeviert altijd in Europa
   Zie begin schrijven
   Erik de Noorman , Wickie de Vikki , Blauwbloezen , Kuifje , Suske & Wiske , Steven Sterk , De ManWijf van Atlantis ,
   De ManWijf van 16 miloen
   En veel meer zijn toch allemaal hier in Europa geboren
   En niet te vergeten SpiderManWijf
   IJsManWijf en nog velen meer
   Allemaal om het menselijke gezonde geheugen in de war te schoppen

   Dank U

 19. Neurenberg hier gezien de reacties dus niet, ons NEEderlander’s VOLK ’n idee, voor de ONZE Misdadigers wel te verstaan…… welke zeker werkt volgens fbf uit de USA DJTRUMP zijn GITMO. fbf is oud Millitair.

 20. Ook dit Neurenberg proces is een verdoezeling van de feiten Niet dat die er niet zijn,,,,, maar het schapenvolk stemt weer op de de leiders die hen nou eenmaal gehersenspoeld zijn en hun voerbak telkens weer gevuld krijgen….. Vandaar dat een mens op een dier gelijkt en doet wat de boer wil om ze daarna te slachten Volgende week weer stemmen in Nederland en gegarandeerd dat er niet veranderd in de samenstelling van het zooitje die daar zitten het kan wel zijn dat RUTTE OPSTAPT!!!!??? Omdat hij zijn WEF karwei heeft voltooid maar dan zitten zijn volgelingen die de zaak voortzetten!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in