Volgens een voorpublicatie van 34 pagina’s over de doeltreffendheid van het vaccin, gepubliceerd in The Lancet, stierven 3.939 van de 4,03 miljoen Zweden die de tweede dosis van een COVID-vaccin kregen, in minder dan twee weken later, schrijft Alex Berenson.

Mensen blijken te sterven met een percentage dat 20% of meer hoger ligt dan normaal gedurende de weken na ontvangst van hun tweede dosis COVID-vaccin, volgens gegevens van een groot Zweeds onderzoek.

De cijfers staan in een voorpublicatie over de effectiviteit van vaccins die vorige maand is gepubliceerd. De belangrijkste bevinding van de paper was dat de bescherming tegen COVID, inclusief ernstige gevallen, na zes maanden kelderde.

De onderzoekers hebben niet expliciet gekeken naar sterfgevallen door alle oorzaken – die sinds de zomer zijn toegenomen in veel landen met een sterk gevaccineerde bevolking.

Maar op pagina 32 van het 34 pagina’s tellende rapport laat een grafiek zien dat 3.939 van de 4,03 miljoen Zweden die de tweede dosis kregen, minder dan twee weken later stierven.

Bron: https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410

Over een periode van één jaar zou dit sterftecijfer neerkomen op een jaarlijks sterftecijfer van ongeveer 2,5% – 1 op 40 personen – bijna driemaal het algemene Zweedse gemiddelde. In een gemiddeld jaar sterft ongeveer 1 op 115 Zweden.

Bij dit enorme verschil wordt natuurlijk geen rekening gehouden met een belangrijke verstorende factor: jongere mensen, die een veel lager risico op overlijden hebben, werden minder vaak gevaccineerd.

Zweden verstrekt echter ook gedetailleerde gegevens over het totale aantal sterfgevallen in het land, waardoor een ruwe vergelijking van de uitgangssituatie mogelijk is.

Australische autoriteiten "sluiten" ongevaccineerden uit van deelname aan de economie

Uit deze gegevens blijkt dat tussen 2015 en 2019 gemiddeld ongeveer 1.650 Zweden per week stierven tussen 1 april en begin augustus, de periode waarin bijna alle van de 4 miljoen Zweden in het onderzoek hun tweede dosis kregen. De sterftecijfers schommelden nauwelijks gedurende deze jaren. (Bron: https://www.scb.se/en/finding-statistics/statistics-by-subject-area/population/population-composition/population-statistics/).

Met andere woorden, tijdens de lente en de zomer telt Zweden normaal om de twee weken ongeveer 3.300 sterfgevallen  – niet alleen bij de mensen die vaccins hebben gekregen, maar bij alle 10,6 miljoen van zijn inwoners.

Laten we dus uitgaan van een conservatieve veronderstelling die sterk in het voordeel van de vaccins is. (De volgende paragrafen zijn een beetje ingewikkeld, maar ik hoop dat het de moeite waard is de tijd te nemen om ze te lezen en door te denken).

Veronderstel dat de groep mensen die gevaccineerd werd zoveel ouder en ongezonder was dan de groep die niet gevaccineerd werd, dat zij verantwoordelijk zouden zijn voor elk sterfgeval in Zweden, of ze nu gevaccineerd werden of niet. Met andere woorden, stel dat zelfs als de vaccins niet hadden bestaan, alle mensen in Zweden die zijn gestorven tot deze groep van 4,03 miljoen mensen zouden hebben behoord die door de onderzoekers is geobserveerd – terwijl geen enkele andere persoon zou zijn gestorven.

In dat geval “zouden” die 4,03 miljoen mensen ongeveer 3.300 sterfgevallen per twee weken moeten hebben. Ze kunnen niet meer hebben – omdat heel Zweden niet meer heeft.

Maar de vaccins bestaan wel. Die 4,03 miljoen mensen hebben ze gekregen. En in de twee weken na ontvangst van de tweede dosis vaccin waren er volgens de onderzoekers niet ongeveer 3.300, maar 3.939 sterfgevallen.

Pfizer's CEO "niet zeker" of het vaccin zal voorkomen dat mensen Covid-19 verspreiden

En 3.939 sterfgevallen is ongeveer 20% meer sterfgevallen dan er “hadden” moeten zijn in die twee weken na de vaccinatie. Nogmaals, het cijfer van 20% onderschat het werkelijke verschil, omdat in de echte wereld ook bij de 6,6 miljoen ongevaccineerde mensen een aantal sterfgevallen zal optreden, zodat het werkelijke uitgangsgetal voor de gevaccineerde groep niet 3.300 sterfgevallen is, maar iets lager.

Helaas hebben de onderzoekers geen bijzonderheden over de sterfgevallen gerapporteerd, zodat het onmogelijk is te weten of het om onevenredig veel hart- en vaatziekten gaat. Het is ook onmogelijk om te weten of één bepaald vaccin onevenredig in verband werd gebracht met sterfgevallen. (Zweden gebruikte voornamelijk het mRNA-vaccin van Pfizer, alsmede een deel van het DNA/AAV-vaccin van AstraZeneca, dat niet in de VS verkrijgbaar is, en een kleine hoeveelheid mRNA-vaccin van Moderna).

Het is natuurlijk mogelijk dat de extra sterfgevallen aan toeval te wijten zijn.

Of dat het handjevol bejaarde Zweden dat in februari en maart een vaccin kreeg, verantwoordelijk is voor een enorm onevenredig aantal van de sterfgevallen na het vaccin. (Omdat de sterftecijfers per week in Zweden hoger zijn in de winter, zou een groot aantal sterfgevallen na vaccinatie in die maanden de sterkte van het signaal enigszins verminderen, hoewel het nog steeds zou bestaan).

Maar afgezien van deze kanttekeningen bieden de Zweedse cijfers een zeer grote dataset van reële gegevens die kennelijk een opmerkelijke toename aantonen van de sterfte aan alle oorzaken direct na de COVID-vaccinatie.

Zij vormen het zoveelste bewijs in een steeds zorgwekkender beeld – naast gevallen en anekdotische verslagen, een bekend verband met hartontsteking bij jonge mannen, de bijgewerkte klinische studiegegevens van Pfizer die een numerieke onevenwichtigheid in sterfgevallen bij gevaccineerden aan het licht brengen en, wat het belangrijkst is, de algemene stijging van het sterftecijfer als gevolg van alle oorzaken in veel landen.

Gerenommeerd viroloog waarschuwt voor onvermijdelijke "ineenstorting van ons gezondheidssysteem" als gevolg van complicaties door COVID-vaccins

En al deze waarschuwingssignalen gelden voor vaccins, die – als de Zweedse gegevens juist zijn – het risico van COVID-infectie na ongeveer acht maanden daadwerkelijk kunnen verhogen.

Ja, verhogen.

Zie je hoe de zwarte lijn in de bovenste grafiek onder nul zakt? Dat is een negatieve doeltreffendheid, wat betekent dat gevaccineerden een groter risico lopen geïnfecteerd te worden dan ongevaccineerden.

En, zoals de tweede grafiek laat zien, is de effectiviteit tegen ernstige COVID-infectie ook spiraalsgewijs richting nul aan het gaan.

Toch blijven de Biden-regering en regeringen in heel Europa proberen om meer mensen te dwingen deze vaccins te nemen.

Waarom, eigenlijk?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDeze vrouw heeft een boodschap voor de vaccinzeloten
Volgend artikelVaccindoorbraak? – Totale vaccinmislukking!
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Nog een extra kanttekening: de zogenaamde “effectiviteit van het vaccin” wordt hoofdzakelijk gemeten in de zomermaanden. Een periode dus waarin mensen gewoonlijk minder ziek worden. Zelfs deze meting is op z’n zachts gezegd nogal gekleurd en vertroebeld.

  • Hoi RK,

   Eens, deze studie gaat uit van het absoluut beste scenario van injecties en dan is de studie nog steeds zeer negatief voor de injecties.

   Ik vind het positief dat de onderzoekers van het best case scenario zijn uitgegaan want dan kan ze niets verweten worden.

   Groeten,
   Hugo

 2. Nog meer positief nieuws. de NIH (National Institute of Health) in de BS, ahem VS is in paniek.

  ”National Institutes of Health (NIH) Director Francis Collins has angrily called for anyone who spreads “misinformation” about COVID-19 online to be “brought to justice.”’
  De directeur van het NIH heeft boos opgeroepen om iedereen die desinformatie verspreid over covid aangekaagd moet worden.

  en ”“Conspiracies are winning here. Truth is losing. That’s a really serious indictment of the way in which our society seems to be traveling,” Collins told the Washington Post.”
  Degene die samenzweringen (over covid) zijn aan het winnen en de waarheid is aan het verliezen. Dat is zeker een probleem voor de toekomst onze samenleving zich in beweegt. Dit vertelde Collins de Washington Post.

  Hij vind dus dat mensen zoals FN en zijn reageerders tot 2 jaar cel moeten worden veroordeeld want gaat de verkeerde kant op! Ik zeg yay, eerste openlijke bekentenis van dat dit niet gaat zoals gepland.

  De leugens van hem zijn zo duidelijk dat hij zelfs ontkend dat Fauci gruwelijke experimenten op Beagles heeft uitgevoerd terwijl dat gewoon te checken is in officiele data. Dus ze zijn in paniek. Yay

  Bron;
  https://www.zerohedge.com/political/nih-director-demands-covid-conspiracists-be-brought-justice

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in