Bruce Springsteen in New York: Geen toegang met AstraZeneca-vaccinatie

14
Achtergrondfoto: © Jernej Furman (CC BY 2.0)

Bruce Springsteen keert terug naar New York’s Broadway met zijn show. Vanaf 26 juni wil de muzikant optreden in het St. James Theater. Alleen gevaccineerden worden toegelaten, maar er wordt wel onderscheid gemaakt. Degenen die met AstraZeneca zijn gevaccineerd, blijven buiten, bericht de.rt.com.

Alle concertbezoekers van 16 jaar en ouder moeten volledig zijn ingeënt tegen COVID-19, aldus een FAQ-pagina voor het evenement. Maar slechts drie vaccins zullen worden aanvaard: Pfizer/BioNTech, Moderna en Johnson & Johnson.

De reden: volgens de pagina worden alleen vaccins aanvaard die door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) zijn goedgekeurd. AstraZeneca is niet een van hen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik het vaccin van Johnson & Johnson niet neem – het perspectief van een wetenschapperVolg Frontnieuws op Telegram

  Gewoon een klein prikje - en de levenslustige familievader was dood
Vorig artikelDe meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn 
Volgend artikelDe meeste Amerikaanse artsen laten zich niet vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Bruce Springsteen kan van mij de rambam krijgen. Als ik naar muziek van deze verlopen artiest wil luisteren, zet ik wel een cd-tje op ofzo. Succes, Bruce, met al die gevaccineerden om je heen, die lekker lopen te shedden.

  • Aan Bruce heb ik nooit iets echt leuk aan gevonden.
   Ik vind het gewoon een beetje vervelende muziek.
   Een soort van populaire country met een leuke band erachter.
   Je moet er van houden. BORN IN THE USA…………………….

 2. Wat een eikel.
  Zal wel extra voor betaald krijgen.
  Ben benieuwd of alle toeschouwers rechtop de zaal zullen verlaten.

 3. Niet 1 vaccin is goedgekeurd, ze hebben alle een tijdelijke noodvergunning en zitten alle nog in de klinische fase. Hij zal wel bedoelen dat alleen Astra Zenica niet van oorsprong Amerikaans is. Dus hij discrimineert de naïeve gevaccineerde en de ongevaccineerde. Maar daar hoor je geen enkele linkse gedachte goed over.

 4. Dus vaccinaties zijn NEP!!!! Al die Astra mensen….. da’s nou ook wat! Voor niks geprikt.
  Hè hè…komt de aap uit de mouw.

 5. Die vent is ook gewoon zo’n ordinaire redneck die het denkt te weten. Wie kan er dat schorre gebler van hem uitstaan, vooral dat herhaalde gebler born in the usa. Vandaar dat die AZ niet mag, maar wat zal het iemand een worst uitmaken. De gifspuit born in the usa is giftiger dan de gifspuit uit het buitenland? Of krijgt ie extra poen voor de promo.

 6. Ja, je moet maar durven, met zijn born in the USA, stel dat je als koppel fan van hem bent, 1 ervan is gevaccineerd met ASTRazeneca, de ander met bv moderna, wat zou je dan doen, nou dan kan voor mij die achterlijke cowboy opsodemieteren, zijn lp’s voor zijn ogen verbranden, in volle zaal, wat gaat die dan nog zingen, een lied van de Beatles, help, help………i need somebody, ……………..zo moet hij aankomen, de lul.

 7. De lui die nog ergens heengaan waar je een bewijs moet laten zien, zijn medeplichtig aan deze onderdrukking.
  Gewoon niet doen… Als er naar de F1 in Zandvoort of ander groot evenement als voetbal etc. niemand komt opdraven om die reden, is dit beleid gedoemd te mislukken en is het over en uit voor die eikels.

 8. Bruce Springsteen altijd mij grote held geweest vanaf mijn 16de tot aan 5 minuten geleden ?
  Jammer wat kan iemand diep zinken …van alle doordachte teksten van de aller mooiste nummers … een biografie schrijven en en dit geheel zo’n stront in je ogen hebben echt wat een misser!
  Nou is het natuurlijk een opaatje die misschien niet handig is op de computer om echt onderzoek te doen.
  Maar dit valt zo zwaar tegen …?

  • kon zijn muziek best hebben…, tot het moment dat ie de liberale waanideëen aan het promoten was en op de kap zat van de conservatieven…
   aan het janken over philadelphia en wat voor een ramp dat is (decades lang liberaal geregeerd), maar wel de schuld leggen bij de conservatieven….was bij mij het punt waarop ik zei..’seeya’…

 9. In januari van dit jaar kwam de verzamel-cd van Bruce Springsteen uit met daarop 344 nummers – – > 3 + 4 + 4 = 11 – – > het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in