© Gustavo Fring / Pexels

Een presentatie die onlangs gehouden is door Dr. Christof Plothe, een Duitse dokter in de osteopathie die ook lid is van de World Council for Health, onthult de meest opzienbarende bewijzen tot nu toe dat COVID-19 vaccins massale gevallen van onvruchtbaarheid veroorzaken, niet alleen bij vrouwen, maar ook bij mannen, schrijft Brian Shilhavy.

Gecombineerd met het recordaantal sterfgevallen en handicaps onder de COVID-19 gevaccineerden, zijn de gevolgen voor de toekomst van wat dit vaccin met de menselijke bevolking en de arbeidspool gedaan heeft, bijna niet te bevatten.

Deze informatie wordt NIET gemeld in de mainstream media, en ernaar verwijzen betekent door de meesten bestempeld worden als iemand die “desinformatie” verstrekt.

De presentatie werd gehouden op het Iron Will Report. Ik zal de video hieronder insluiten.

Show noteert:

Christof Plothe heeft een diepgaande studie gedaan naar de effecten van de COVID-19 “vaccins” op zwangere vrouwen. Zijn bevindingen zijn werkelijk verontrustend. In slechts één voorbeeld vroeg de Universiteit van Chicago om vrouwen die na de injectie onregelmatigheden in de menstruatie hadden ondervonden zich op te geven voor een studie. Zij hoopten 500 vrouwen te vinden. Tot nu toe hebben zij meer dan 140.000 aanmeldingen ontvangen!

De gegevens van de heer Plothe zijn schokkend. Hij deelt dia’s uit van zijn grafieken over een hele reeks “vaccin” gevolgen, waaronder dalingen van de vruchtbaarheid over de hele wereld, ophoping van lipide nanodeeltjes en spike-eiwitten in de verschillende organen van het lichaam, en het feit dat het risico op een miskraam met de COVID-19 “vaccins” meer dan 1500 keer hoger is dan met het griepvaccin.

Hoeveel veiligheidsstudies zijn er gedaan op zwangere vrouwen? (Spoiler: het antwoord is “geen”)

Hoeveel van de “wetenschappers” die bij de veiligheidsproef van Pfizer betrokken waren, bezitten aandelen in Pfizer? (Spoiler: het antwoord is “allemaal”)

In welke mate zijn de geboortecijfers over de hele wereld gedaald sinds het begin van de uitrol van de “vaccins”?

Kunnen de kinderen van geïnjecteerde moeders onvruchtbaar geboren worden?

  EMA-databank: reeds 1.050 sterfgevallen in tijd nabij vaccinatie

Waarom zijn er geen studies bij mensen gedaan naar de effecten van de lipide nanodeeltjes, waarvan bekend is dat ze giftig zijn?

De lipide nanodeeltjes verzamelen zich namelijk in de hoogste concentratie in de voortplantingsorganen. Is dit opzettelijk om onvruchtbaarheid te veroorzaken?
Welke andere bijwerkingen veroorzaken de lipiden-nanopartikels?

Hoelang blijven de spike-eiwitten actief (en schadelijk) in het menselijk lichaam?

Hoofdpunten door Dr. Mark Trozzi:

• Zwangerschappen duren 9 maanden, maar toch werden deze “vaccins” in slechts 108 dagen goedgekeurd. Hoe kan men dan beweren dat ze veilig zijn tijdens de zwangerschap? Normaal duurt de goedkeuring van vaccins tien jaar.

• Zwangere vrouwen werden uitgesloten van klinische proeven, maar toch werden de injecties veilig verklaard voor zwangere vrouwen. Gebaseerd dus op niets!
270 vrouwen werden wel zwanger tijdens de proef van Pfizer ; daarvan werden er 238 niet gemeld, en slechts één normale geboorte werd gemeld.

• Polyethyleenglycol, dat een bestanddeel is van het gepegyleerde nanodeeltje dat gebruikt wordt om het genetisch materiaal in de menselijke cellen te brengen, was al bekend als een foetaal toxine sinds nog voordat het COVID-19 “vaccin” gelanceerd werd.

• Onderzoek van Moderna en Pfizer-biotech op 44 ratten gedurende slechts 42 dagen toonde een verdubbeling aan van het pre-implantatie verlies van de zwangerschap, en een 295% verhoogd percentage aangeboren afwijkingen. Er was geen evaluatie van de effecten op de volgende generatie, en de onderzoekers waren doorzeefd met belangenconflicten die zij probeerden te verbergen.

• Bij vruchtbaarheid zijn studies op lange termijn nodig. Die zijn niet gedaan.

• Tegen september 2021 werden tienduizenden menstruatieproblemen bij vrouwen gemeld na de prikken, met hevige bloedingen 8000 maal normaal!

• Een Japanse studie naar de biodistributie toonde een omvangrijke distributie met een diepe concentratie in de eierstokken van vrouwen.

• Mogelijke mechanismen van vruchtbaarheidsschade zijn: toxiciteit van gepegyleerde nanodeeltjes, toxiciteit van spike-eiwitten, immuunreactie op SP, auto-immuunaanval op SP-producerende eierstokken, en immuunaanval op een essentieel voortplantingseiwit syncytin-1 dat structureel gelijk is aan SP.

  Waarom de werkelijke oversterfte erger is dan u denkt

• Het Moderna “vaccin” gebruikt een hogere dosis van 100 mcg dan de dosis van 30 mcg van Pfizer. Pfizer is gestopt met de hogere dosis wegens nog grotere toxiciteit, maar Moderna gebruikt het nog steeds.

• Het ingespoten mRNA blijft bij de meeste slachtoffers 2 maanden aanwezig, en stimuleert de productie van spike-eiwit met SP die 15 maanden aanhoudt. SP beschadigt mannelijke testikels met dramatische vermindering van spermatogenese

• Een Israëlische studie toonde aan dat het aantal zaadcellen en de vruchtbaarheid van de man afnamen bij slechts één injectie, daarna werd de studie beëindigd. Wat gebeurt er dan met herhaalde doses?

• VS VAERS onthult massale meldingen van onvruchtbaarheidsproblemen, goed voor 95% van alle onvruchtbaarheidsmeldingen in de 30 jaar van melding voor alle vaccins samen.

• Over de hele wereld, waar de “vaccins” ook worden uitgerold, dalen negen maanden later de geboortecijfers dramatisch. Dit is ongekend, en omvat Ierland, Duitsland, Australië, het VK, Zwitserland, Zweden, Canada, Hongarije en andere landen.

• De landen met de meeste injecties hebben de grootste daling van het geboortecijfer.

• In vergelijking met griepvaccins hebben deze injecties een 1500% hoger geassocieerd miskraampercentage.

• Sommige studies tonen aan dat polyethyleenglycol onvruchtbaarheid van de volgende generatie veroorzaakt. Misschien zullen geïnjecteerde mensen steriele kinderen krijgen.

• Wij hebben controles op lange termijn nodig, maar de farmaceutische bedrijven injecteren de controlepersonen na de korte studieperiodes, zodat er geen controles op lange termijn zijn. Het meest nabije wat wij hebben, zijn de landen waar de mensen zich het best hebben verzet tegen de gedwongen injecties.© Gustavo Fring / Pexels

• Stop de vaccins. Stop met het onderdrukken van Ivermectine en bevorder een veilige behandeling tegen COVID. Stop de vervolging van de dokters die van het begin af aan wetenschappelijk en ethisch juist zijn geweest. Deze artsen moeten vrijgesproken worden en weer ten dienste komen te staan van de mensen die zij nu meer dan ooit nodig hebben.

  De waarheid censureren

• Dr. Plothe gaat in op de mogelijkheid dat deze genetische modificatie van mensen om giftige virale spike-eiwitten te produceren, geërfd wordt en de gevolgen die dat voor de kinderen kan hebben.

• De presentatie eindigt op 24 min. en de vragen van Will beginnen:

• Iron Will stelt zaken aan de orde als wanpraktijken, opzet, verkeerde voorstelling van zaken, fraude, in opspraak geraakte tijdschriften, vervolgde goede artsen, en het CDC dat sterfgevallen verborgen houdt door 50.000 sterfgevallen uit de VAERS-databank te verwijderen en ze opnieuw te classificeren.

• Onbekenden zijn o.a.: zal dit genetisch experiment leiden tot overerfbare gif SP-productie bij de mens? Zullen er toekomstige generaties zijn?

• Dr. Plothe ziet in zijn praktijk dagelijks veel COVID-19 “vaccin” beschadigde patiënten en hij vertelt enkele van deze ervaringen.

• Dr. Plothe herinnert ons eraan hoe de wetenschap werkelijk werkt, en roept op om de onderdrukking te beëindigen en weer open discussiefora te houden. “Laten we teruggaan naar de wetenschap; vandaag, niet morgen”.

Commentaar van Dr Trozzi:

Met dank aan Iron Will en Dr. Plothe. De realiteit is tragisch; maar dit interview en de inhoud zijn uitzonderlijk. Er zou geen twijfel mogen bestaan over het onmiddellijk stopzetten van deze injecties, en ook over het onderzoeken en vervolgen van de vele profiteurs en medeplichtigen aan deze ongekende misdaden tegen de mensheid.

Stelt u zich voor, zelfs op dit ogenblik, eisen de universiteiten van Western Ontario en Toronto dat studenten worden geïnjecteerd en aan deze sterilisatie worden onderworpen, of anders hun opleiding verliezen. Regeringsambtenaren die dit opleggen zijn in oorlog met onschuldige nietsvermoedende mannen, vrouwen en kinderen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet conflict in Oekraïne is de voorbode van het einde van de westerse overheersing
Volgend artikelHet ineenstorten van de beschaving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Gelijktijdige invoering 5G mag ook niet worden vergeten.
    Er is totaal niets meer buiten te sluiten, zonder dat hele 5G netwerk eerst een half jaar offline te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in