De auteurs van een studie die 30 september in het European Journal of Epidemiology Vaccines is gepubliceerd, zeggen dat het uitsluitend vertrouwen op vaccinatie als de primaire strategie om COVID-19 en de negatieve gevolgen daarvan in te dammen “moet worden heroverwogen”, bericht Childrenshealthdefense.org.

In een studie die op 30 september is gepubliceerd in het peer reviewed European Journal of Epidemiology Vaccines werd “geen waarneembaar verband” gevonden tussen het percentage van de bevolking dat volledig is gevaccineerd en nieuwe COVID-gevallen.

Uit de studie bleek veeleer dat de meest gevaccineerde landen het grootste aantal nieuwe COVID-gevallen hadden, op basis van een analyse van gegevens die gedurende een periode van zeven dagen in september waren verzameld.

De auteurs zeiden dat het uitsluitend vertrouwen op vaccinatie als een primaire strategie om COVID-19 en zijn nadelige gevolgen te beperken “opnieuw moet worden onderzocht,” vooral gezien de Deltavariant (B.1.617.2) en de waarschijnlijkheid van toekomstige varianten.

Ze schreven:

“Naast het verhogen van de vaccinatiegraad moeten wellicht ook andere farmacologische en niet-farmacologische interventies worden ondernomen. Een dergelijke koerscorrectie, vooral wat de beleidsredenering betreft, is van het grootste belang gezien de nieuwe wetenschappelijke gegevens over de doeltreffendheid van vaccins in de praktijk”.

Als onderdeel van de studie onderzochten de onderzoekers het verband tussen het percentage van de bevolking dat volledig was gevaccineerd en nieuwe COVID-gevallen in 68 landen en 2.947 districten in de VS waar een tweede dosis vaccin werd toegediend, alsmede de beschikbare gegevens over COVID-gevallen.

Voor de zeven dagen voorafgaand aan 3 september berekenden de onderzoekers voor elk land het aantal COVID-gevallen per miljoen mensen, evenals het percentage van de bevolking dat volledig was gevaccineerd.

Verband tussen gevallen per 1 miljoen mensen (laatste 7 dagen) en percentage van de bevolking dat volledig gevaccineerd was in 68 landen vanaf 3 september 2021

Opmerkelijk is dat Israël, met meer dan 60% van de bevolking die volledig was gevaccineerd, de hoogste COVID-gevallen per 1 miljoen mensen had tijdens de periode van zeven dagen.

IJsland en Portugal, met meer dan 75% van hun bevolking volledig gevaccineerd, hadden meer COVID-gevallen per 1 miljoen mensen dan landen als Vietnam en Zuid-Afrika, waar slechts ongeveer 10% van de bevolking volledig gevaccineerd is.

  Vaccinramp: In het beste geval hebben we het over 600 miljoen "dropouts"

In de Amerikaanse staten was de mediaan van nieuwe COVID-gevallen per 100.000 mensen tijdens de periode van zeven dagen vergelijkbaar voor alle categorieën van percentage van de bevolking dat volledig was gevaccineerd.

Percentage districten met een toename van het aantal gevallen tussen twee opeenvolgende periodes van zeven dagen per percentage van de volledig gevaccineerde bevolking in 2947 districten vanaf 2 september 2021

De onderzoekers stelden vast dat het aantal nieuwe COVID-gevallen in elk district sterk varieerde naar gelang van het percentage van de bevolking dat volledig was gevaccineerd. Er waren ook geen significante aanwijzingen dat het aantal COVID-gevallen afnam in districten waar een hoger percentage van de bevolking volledig was gevaccineerd.

Van de vijf districten met het hoogste percentage volledig gevaccineerden (99,9% – 84,3%) werden er vier door het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) geclassificeerd als districten met een “hoge” transmissie.

Drie van de vier districten die als “hoog” waren ingedeeld, hadden een vaccinatiegraad van 90% of meer. Van de 57 districten die door de CDC als “laag” waren ingedeeld, hadden er 15 een vaccinatiegraad van 20% of minder.

De bevindingen toonden ook geen waarneembaar verband aan tussen COVID-gevallen en het percentage volledig gevaccineerden wanneer rekening werd gehouden met een vertraging van één maand, om rekening te houden met de periode van 14 dagen die nodig is voordat een vaccin als effectief wordt beschouwd.

De auteurs stelden dat een koerscorrectie nodig is omdat verhoging van de vaccinatiegraad niet voldoende is.

“Een dergelijke koerscorrectie, met name wat de presentatie van het beleid betreft, is van het grootste belang gezien het nieuwe wetenschappelijke bewijsmateriaal over de effectiviteit van vaccins in de praktijk,” schrijven zij.

De auteurs citeren gegevens van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid waaruit blijkt dat de doeltreffendheid van twee doses van het COVID-vaccin van Pfizer bij het voorkomen van SARS-CoV-2-infectie 39% bedraagt – veel lager dan de 96% doeltreffendheid die in de studie wordt gemeld.

Uit nieuw onderzoek blijkt ook dat de immuniteit die wordt afgeleid van het COVID-vaccin van Pfizer mogelijk niet zo sterk is als de natuurlijke immuniteit die door infectie wordt verworven.

  De schokkende waarheid over de wereldwijde ontvolkingsagenda

Er is ook melding gemaakt van een aanzienlijke afname van de immuniteit van mRNA-vaccins zes maanden na immunisatie, samen met een toenemend aantal doorbraakgevallen onder de volledig gevaccineerden, aldus de onderzoekers.

Volgens de auteurs kan het stigmatiseren van de bevolking met vaccins meer kwaad dan goed doen, en moeten de niet-farmacologische preventiemaatregelen worden vernieuwd om te leren leven met COVID “op dezelfde manier waarop we 100 jaar later nog steeds leven met verschillende seizoensgebonden wijzigingen van het 1918 Influenza virus.”

Doorbraakgevallen worden aanzienlijk ondergerapporteerd nu FDA gegevens over boostervaccinaties herziet

Het aantal gevaccineerden dat positief test op COVID neemt toe, en artsen in Ohio melden meer doorbraakgevallen in ziekenhuissystemen.

Zowel op staatsniveau als op federaal niveau worden echter alleen bepaalde soorten doorbraken van COVID gemeld, zodat patiënten met milde gevallen niet worden geregistreerd.

“Wij schatten dat de werkelijke situatie twee tot tien keer zo hoog is als het aantal positieve gevallen dat is gemeld,” zei Dr. David Margolius, afdelingshoofd interne geneeskunde van MetroHealth in Cleveland.

“Het is nog steeds zeldzaam, maar ik krijg een dozijn COVID-positieve gevallen per dag in mijn mand, en meestal zijn drie of vier van hen gevaccineerd,” zei Margolius.

Het Ohio Department of Health en de CDC melden alleen doorbraakgevallen bij patiënten die in het ziekenhuis moeten worden opgenomen of gevallen die tot de dood leiden.

Het CDC zei dat het de verandering in mei heeft doorgevoerd om “de kwaliteit van de verzamelde gegevens over gevallen van het grootste klinische en publieke belang te maximaliseren”.

Op 27 september had de CDC uit 50 Amerikaanse staten en gebieden meldingen ontvangen van 22.115 patiënten met een doorbraakinfectie met het COVID-vaccin die in het ziekenhuis waren opgenomen of waren overleden.

Volgens de CDC zijn de aan het agentschap gemelde doorbraakinfecties als gevolg van het COVID-vaccin een onderschatting van alle SARS-CoV-2-infecties bij volledig gevaccineerde personen, met name asymptomatische of milde infecties.

Bovendien is de nationale surveillance gebaseerd op passieve en vrijwillige rapportage, en de gegevens zijn volgens de CDC noch volledig, noch representatief.

  Amerika is de volgende: Amerikaanse truckers mobiliseren konvooi naar Washington DC, Witte Huis "in volle paniek"'

Gezondheidsfunctionarissen in Massachusetts meldden dinsdag bijna 4.000 nieuwe doorbraakgevallen in de afgelopen week, en nog eens 46 sterfgevallen, volgens NBC Boston.

In de afgelopen week werden 3.741 nieuwe doorbraakgevallen gemeld, waarbij 125 meer gevaccineerde mensen in het ziekenhuis werden opgenomen.

Dit brengt het totale aantal doorbraakgevallen in Massachusetts op 40.464 – op een totaal van 4,63 miljoen gevaccineerde mensen – en het dodental onder mensen met doorbraakinfecties op 300.

Volgens de Vermont Daily Chronicle, die statistieken van het ministerie van Volksgezondheid van Vermont citeerde, waren 76% van de COVID-dodelijke slachtoffers in september doorbraakgevallen, terwijl slechts acht van de 33 Vermonters die stierven ongevaccineerd waren.

Vanaf dinsdag was 88% van alle in aanmerking komende Vermonters van 12 jaar en ouder gevaccineerd met ten minste één prik.

Woordvoerder Ben Truman van het ministerie van Volksgezondheid zei dat de meeste sterfgevallen door “vaccindoorbraken” ouderen waren. “Omdat zij tot de eersten behoorden die werden gevaccineerd, hadden de ouderen in Vermont meer tijd om mogelijk een geval van vaccinatiedoorbraak te worden,” zei hij.

Volgens de Washington Post zei Dr. Peter Marks, directeur van het Centre for Biologics Evaluation and Research van de US Food and Drug Administration (FDA), dinsdag dat de bijgewerkte gegevens zouden kunnen ondersteunen dat alle mensen van 18 jaar en ouder in aanmerking komen voor COVID-vaccinatie, maar dat het agentschap zou moeten afwachten of zijn externe adviseurs het daarmee eens zijn.

Marks maakte de opmerkingen tijdens een webinar terwijl de FDA zich voorbereidt op een bijeenkomst met haar externe adviseurs op 14 en 15 oktober om de goedkeuring van de COVID boostervaccins van Moderna en Johnson & Johnson te bespreken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Christelijke vrijwilligster verkracht en negen uur lang gemarteld door moslims – daarna doodgestenigdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel15-Jarige jongen overleed plotseling 2 dagen na tweede dosis Pfizer Covid-19 vaccin
Volgend artikelVideo beweert metalen ‘draad’ te zien wiebelen na verwijdering uit het lichaam van gevaccineerde persoon
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in