Zweden is sinds zijn afwijzing van lockdowns een bron van discussie, die er niet minder op is geworden door de afwijzing van verplichte mondkapjes, de sluiting van scholen en restaurants, of het voortdurend testen van gezonde mensen (vaccinzelotenspraak “asymptomatische personen”). Keer op keer werd in de media, en met name in de links-liberale kranten, de catastrofe afgekondigd en louter onjuiste cijfers en misleidende vergelijkingen aangehaald. Inmiddels kunnen we al een eerste conclusie trekken over de ontwikkeling, bericht Tkp.at.

Maar eerst de verschillen in gezonde levensverwachting in de EU. Volgens gegevens van Eurostat uit 2017 staat Zweden op de tweede plaats achter Malta met ongeveer 74 jaar. Duitsland ligt met 66 jaar al ver achter en Oostenrijk doet het met 58 jaar nog veel slechter. Zweden wordt ook gemakkelijk vergeleken met zijn Noordse buren, maar Finland ligt met ongeveer 56 jaar zelfs achter op Oostenrijk. Wat de gemiddelde levensverwachting betreft, komt Zweden op 83 jaar, Oostenrijk op 82 jaar, Finland op 81,8 jaar en Duitsland op 81 jaar. Zweden doet het veel beter in het algemeen en vooral wat de gezonde levensverwachting betreft.

Het griepjaar vergeleken met het kalenderjaar

Emeritus-wetenschapper en epidemioloog professor Eyal Shahar (University of Arizona, Tel-Aviv University en University of Minnesota) heeft in een artikel de over- en ondersterfte berekend voor de griepjaren 2020 en 2021. Het griepjaar, in tegenstelling tot het kalenderjaar, heeft betrekking op de periode van begin oktober van het voorafgaande jaar tot eind september.

De veroorzakers van de respectieve griepgolven en andere infecties van de luchtwegen verschillen van jaar tot jaar. Nieuwe varianten of mutaties van de ziekteverwekkers verschijnen gewoonlijk begin oktober op het noordelijk halfrond. Daarom is het zinvol deze griepjaren te vergelijken, omdat er in het kalenderjaar gewoon verschillende ziekteverwekkers zijn.

  SCHOKKEND: Duitse artsen vinden 'verbazingwekkende' onzuiverheden in Covid-'vaccin'

De jaarlijkse vergelijking voor Zweden

Het sterftecijfer per miljoen inwoners verandert in de loop der jaren. In Zweden is het sinds 1998 aanzienlijk gedaald, wat leidt tot een stijging van de levensverwachting; als het aantal sterfgevallen per miljoen stijgt, daalt de levensverwachting. Als men de cijfers van de voorgaande jaren kent, kan men een lineaire regressie gebruiken om de “verwachte” sterftecijfers voor de komende jaren te voorspellen. Als er meer dan de “verwachte” sterfgevallen zijn, is er oversterfte; als er minder zijn, is er ondersterfte.

Hier in de grafiek is goed te zien dat de afwijkingen betrekkelijk gering zijn. Het laatste gegevenspunt is van het griepjaar 2020, dat liep van oktober 2019 tot september 2020. Zweden registreerde 9234 sterfgevallen per miljoen. Volgens de regressie werden er echter slechts 8870 verwacht, zodat er sprake was van een sterfteoverschot van 364 per miljoen, een stijging met 4,1%.

In het jaar daarvoor, dus de periode oktober 2018 tot en met september 2019, noteerde Zweden echter een sterfte van 8659 ten opzichte van de “verwachte” waarde van 8959. Dat is dus 300 per miljoen minder, een min van 3,3%. Er was dus een sterfteoverschot in het volgende jaar, dat werd gecompenseerd. Dus de “echte” oversterfte was iets tussen 700 en 800 mensen in het hele jaar, dat is minder dan 1%. Zelfs als men absurd genoeg deze gelijkschakeling tussen de jaren negeert, zou men ook slechts een sterfteoverschot hebben van 3800 mensen, of die 4,1%.

De modelleurs van het Imperial College in Londen, wier gruwelvoorspellingen Boris Johnson overhaalden tot lockdown, en als gevolg in de VS en de meeste Europese landen, voorspelden ongeveer 90.000 extra sterfgevallen voor Zweden tegen de zomer van 2020. Het resultaat zou dan het rode gegevenspunt zijn geweest:

  We worden binnenkort 'gevaccineerd' door 'chemtrails' die in topgeheime militaire operaties in de lucht worden gespoten zonder dat we het weten of ermee instemmen

Voor de eerste 29 weken van griepjaar 2021 berekent Shahar 5441 doden per miljoen, tegenover 5544 doden in dezelfde periode 2017-2018, het jaar met de hevigste griepgolf in Europa sinds lange tijd.

Shahar concludeert:

Zweden bleek gelijk te hebben in de vuurproef.

Een kolossale vergissing

De pandemie heeft haar dodentol geëist, variërend van groot tot klein in verschillende landen en binnen landen, en heeft vooral de kwetsbare ouderen getroffen. Maar de sluitingen en de paniek waren ongefundeerd, hebben niets voorkomen en hebben de samenleving onbeschrijflijke schade toegebracht. De Zweedse statistieken vertellen ons ondubbelzinnig dat in een groot deel van de wereld levens verloren zijn gegaan en bestaansmiddelen zijn vernietigd – voor niets.

Zal iemand, in welk land dan ook, ter verantwoording worden geroepen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweden stopt met PCR-tests – RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoordVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFeesten met de gevaccineerden: 11 van de 15 volledig gevaccineerden kregen COVID
Volgend artikelIsraël: Openbaar strand GESLOTEN voor ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Hallelujah. Woonde ik maar in Zweden. Daar schijnen nog mensen te regeren met gezond verstand. Ik hoop dat ons kleine kikker landje ook eens op een andere manier gaat kijken en denken voordat de democratie kapot en gebroken is. En dat zou tijd worden ook. Ik heb nu al genoeg oudere buren zien sterven kort na vaccinatie. Maar niemand bevestgd het. En bij de begrafenis mocht niemand aanwezig zijn vanwege lockdowns.

  2. In Duitsland springen ze van hak op de tak met coronakleurige gebieden zoals Nederland Gisteren nog donkerrood en vandaag meldt het Robert Koch ,,,,museum,,,,, dat Nederlanders weer welkom zijn in Duitsland en hoeven ze niet in quarantaine te gaan maar mogen ze verder reizen als ze een vaccinatie bewijs hebben of een testbewijs overleggen dat alles als ze op vakantie willen gaan in Duitsland….. Gaan ze voor een dag dan geldt niets en mag je plotseling nu weer boodschappen doen of gaan tanken Ja de Duitsers beginnen meteen te merken dat dagjes mensen een grote miljarden bron van inkomsten zijn vandaar die snelle terugtrekking van vandaag op morgen De grenscontroles dan,,, daar is niets van te zien omdat er gewoon niemand staat die controle doet…. Al met al een grote poppenkast van radeloze regeringsleiders in Europa als het om inkomsten gaat via buitenlandse inbreng……..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in