De COVID-cultus is krankzinnig aan het worden en is begonnen met het sluiten van openbare stranden voor iedereen die niet is ingeënt.

De stad Akko, Israël, heeft haar openbare strand omheind en politie bij de ingang gezet. De enige mensen die gebruik mogen maken van het strand/de oceaan zijn degenen die kunnen bewijzen dat zij zijn ingeënt.

Dit is waanzin.

Het COVID-vaccin heeft een soort cultus eromheen doen ontstaan. Deze cultus eist dat iedereen doet wat zij zeggen, ook al wordt beweerd dat zij beschermd zijn als ze de vaccinatie hebben genomen. Wat de wereld momenteel meemaakt met het COVID-vaccin is massale krankzinnigheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische premier zegt dat ongevaccineerde burgers niet zullen mogen deelnemen aan de samenlevingVolg Frontnieuws op Telegram

  U, ik en andere Anti-Vaxxers zijn goede mensen
Vorig artikelUit gegevens blijkt: Zweden heeft alles goed gedaan
Volgend artikelLaatste Amerikaanse VAERS-gegevens: totaal aantal meldingen van sterfgevallen de 12.000 overschreden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Pure pesterij om de ongeïnjecteerden tot de doodspuit te dwingen. Als er iets goed is voor lijf en leden, dan zijn het de zouten en mineralen op het strand wel. Daar kan geen gifspuit tegen op.
  Alleen verdient de pharma daar niks aan. Jammer he?

 2. Dit gaat ook hier gebeuren. Maak alvast je ster klaar, ga je nodig hebben. Wees fysiek en mentaal sterk, want vele zullen niet eens doorhebben waar ze mee bezig zijn. Gaat nog 5 jaar duren. Daar moet je boven kunnen staan.
  Woon in een klein dorpje in friesland, 4.5 k inwoners, was vandaag een vaccinazie bus.. gratis en voor niets en helemaal vrijwillige keuze xD. 2e keer brief in de bus voor de prik omdat ik niet ben geweest.
  walgelijk hoe opdringerig het word…

  • Gaat hier niet gebeuren wij hebben nl geen mijnen , kolen om te verkopen, daar draait het om , om de gehele energieeconomie kapot te maken , alle mijnen moeten dicht, zowel in amerika als in brazilie als in australie. Vandaar de maatregelen strenger zijn om mensen kort te houden uit angst dat zehet land afbreken als je de mijnen sluit. Zo is de wil van kill bill gates en hitler klaas schwab. Nederland heeft niks in te brengen op energie gebied dus dan ook minder streng. Het volk hier laat zowieso al heel makkelijk over zich heen lopen door homo rutte . Het feit dat niemand nog niet weet dat ze al 10 jaar een homo aan het roer laten staan?. Een vent die denkt me5 zijn geslachtsdeel richting veel te jonge mannen. Tja zegt wat van he5 nederlandse lompe volk dat weigert verantwoording te dragen over wat er allemaal gebeurd. Als ze hun centjes maar hebben. Maar goed mee paar jaar zijn ze wel wakker als de hongersnood wereldwijd losbarst omdat kill bill gates alle grond heef5 opgekocht en de boeren er niets op mooien telen…..dan ist mooi te laat… dus zullen jij en ik en nog een paar durfmariekes met de blote vuisten en stokken en stenen moeten gaan raak gooien , het is niet anders?

   • uitsluiting gaat hier absoluut gebeuren. er zijn genoeg mensen die het niet door hebben en ongevaxx mensen willen uitsluiten uit wraak voor hun beperkte vrijheden dankzij mensen die niet zijn geprikt. dat is hun eenmaal geleerd. media doet wonderen. heb mensen waarmee ik werk, die dit als geen probleem zien. en met hun zijn er velen. energie en voedsel is daarmee een bijzaak. dan komt the purge toch wel vanzelf.

   • Het gaat wel degelijk ook bij jullie in Nederland gebeuren. Als jullie niet met jullie allen gaan opstaan en met alle Europese demonstranten naar Davos gaan om daar de hele boel plat te branden en de leiders van dit tegen de muur zetten, dan hou jullie maar vast. Brussel platbranden en tegen de muur zetten.

    Wees niet zo naïef… ja het gaat heel erg over wereldbevolking uit te dunnen. De groep van Davos praten on camera schaamteloos over hoe nutteloze eters dood moeten.

    Het klimaat is maar een smoes. De aristocraten willen G’d zijn en de wereld voor zich alleen hebben.

    Ze beginnen echter fouten te maken, ook hier in Israel. Grove fouten. In een document van de Binnenlandse veiligheidsdienst verwachten ze in 2022 dat zelfs de soldaten en politie zich tegen de Roverheid gaan richten en vechten en dat ze daarom waarschijnlijk de premier uit het land moeten brengen naar “veiligheid” ….

    Dr. Zelenko vertelde in een interview met een Rabbinical court in Jeruzalem, dat staatshoofden voor deze genocide 500.000.000 USD hebben ontvangen met doodsdreigementen dat hun familie eraan gaat als ze dat geld niet aannemen en meewerken aan de genocide.

    Klimaat is nogmaals een fucking smoes, want ze vernielen ondertussen meer dan goed is aan het klimaat. Klimaat is hun allerlaatste zorg, maar een goed ding waar het domme volk dan weer lekker intrapt.

    • Ik heb ook redeljk wat over het klimaat neergezet. Zelfs al in 2011 toen die Al Gore met zijn lulkoek begon. Niemand had interesse. En zo loopt het, Sister….je wordt voor gek verklaard, en zo niet, dan halen ze hun schouders op – niks aan te doen, zeggen ze dan. En zo zijn we hier beland. Ik vraag me wel af waarom ze naast doodsdreigementen ook nog eens 500miljoen dollar krijgen. Heel vreemd – doodsdreigingen en veel geld. Gek toch?

 3. Gewoon GEZOND zijn zonder bewijs van gifprikken, test of recent herstel van corona is inmiddels wereldwijd volstrekt illegaal geworden….! Alles maar dan ook alles draait nu om de spuit om wereldwijde genocide te kunnen plegen.
  Degenen die overleven zullen echter voor 100% slaaf zijn van de elite en 24/7 worden gecontroleerd.
  Beiden zijn verschrikkelijk, de mensheid heeft uiteindelijk geen keuze meer.
  Dus geniet nog volop van je leven voordat de hel op aarde volledig is geinstalleerd!

 4. Dus iedereen heeft zich er bij neergelegd…wat nu dan nog? En wie zijn die heersers generatie na generatie? Dus toch die Inteelters waar ik over schreef. Kan niet anders..want met welke gezonde mensen kunnen ze nog dna mengen? Met hun eigen Inteelt maten en kinderen? Gaat ook niet lang duren.

  • Hoe verklaar je dat de Joden tot degene behoren met de hoogste IQ ?
   Aan zienlijk hoger dan Europeanen.Americanen om maar niet te spreken over Africanen

 5. ken je nagaan de bijbel voorzag het al in openbaringen,dat het zal zijn als in de tijd van noach en ik dacht wat bedoel God daarmee.nou in die tijd leefden er ook half mensen en halfdier en dat bedoeld God dus,want die zg prikken zijn chips die jou zullen bezitten en veranderen in machine en mens!!En kijk het helaas uitkomen….er is een escape en dat is als je om vergeving aan God vraagd van jou zonden en de here Jesus erkent als de Zoon van God die voor jou zonden aan het kruis is gestorven dan zal je in een oogwenk ook weg gehaald worden van deze aarde als het nog erger en wreder word voor de achterblijvers en dat zijn zij die de Here Jezus niet hebben erkend..wil je niet achterblijven want dit is allemaal voorspeld in de bijbel,neemdeJere Jezus aan als jouw Bevrijder en Verlosser van je zonden,erken Hemals de Zoon van God en zondig niet meer en je zal worden opgenomen net als al de christenen.Ik geloof dat en daarom maakikme niet zo druk,neem geen vergif spuit en wacht wat er gaat komen,staat allemaal in openbaringen…Ik had altijd gedacht dat ik dit niet zou meemaken die drie zessen,maar kijk het gebeurd nu!!

  • Mat_7:13  Gaat in door de enge poort; want wijd is de poort, en breed is de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die door dezelve ingaan;

 6. Inderdaad, het is als in de dagen van Noach, en de tijd van genade is zo goed als vol, trouwwns alles wat er nu gebeurt moet gebeuren, het oude moet eerst afgebroken worden en dan komen er 1000 onvoorstelbaar mooie jaren.
  Dus de uitvoerders van de afbraak nu zullen daar een onvoorstelbaar hoge prijs voor betalen.

 7. zitten we hier met allemaal jehovas of pinkster gemeente gasten.
  Katholieken heb ik dit verhaal nog nooit horen beweren.
  De onderlinge gesprekken over de bijbel zijn begonnen.

  • Bange mensen zoeken houvast en dat denken ze te doen door ineens te gaan geloven in een religie die meer kwaad dan goed doet, welke religie je ook bekijkt. Nederland was allang ‘ontkerkelijkt’, maar in tijden van onraad gaan ze ineens weer bidden. God is hetzelfde als covid; het bestaat alleen maar in de hoofden van mensen. Ze zouden beter op zichzelf kunnen vertrouwen i.p.v. te denken dat een hogere macht hun zieltje komt redden.

   • Je bent bijzonder slecht geïnformeerd, vraag je opa maar eens. In de oorlog waren de kerken leger dan er voor en daar na.
    Niet wat je hoopt moet je vertellen, maar de waarheid

 8. De Westerse overheden lijken te hebben besloten stapsgewijs ‘full blown’ Nazi te gaan tegen hun eigen bevolking, en de komende jaren alles te gaan herhalen – om niet te zeggen overtreffen – waarvan nog maar 76 jaar geleden werd gezegd ‘dat nooit weer’. Inmiddels zijn de eerste videobeelden opgedoken van een Covid concentratiekamp in Canada. De teksten op de spandoeken naast de met elektrische prikkeldraad omgeven faciliteit impliceren dat de kampen straks zullen worden gebruikt om alle ongevaccineerden in op te sluiten en ‘weg te werken’.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/eerste-videobeelden-van-covid-concentratiekamp-in-canada/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in