Israël heeft nu echt een groot probleem. Hun troepen bestormden het Al-Shifa ziekenhuis in de Gazastrook en doorzochten het van boven tot onder, op zoek naar de vermeende HAMAS-tunnels en het operatiecentrum. Die waren er niet, schrijft Hal Turner.

Al wekenlang beweert Israël dat Hamas “ziekenhuizen, scholen en vluchtelingenkampen gebruikt voor hun netwerk van tunnels om aanvallen op Israël te lanceren”. Deze beweringen ontstonden na publieke verontwaardiging omdat Israël ziekenhuizen, moskeeën, kerken, scholen, universiteiten, vluchtelingenkampen en zelfs een konvooi van ambulances had gebombardeerd, bewerend dat het allemaal “Hamas-gerelateerd” was.

Nou, sinds gisteravond is de doorzoeking van het Al-Shifa ziekenhuis door gewapende IDF troepen klaar. Wat hebben ze gevonden? Niets.

Geen tunnels. Geen operationele commandopost.

Nou, dit is nogal een probleem! Dus … moesten de leugens beginnen, en snel ook.

Israëlische nieuwsmedia, die meldden dat er geen tunnels of operationeel centrum was gevonden in of onder het Al-Shifa ziekenhuis, namen de buitengewone stap om toen te beweren dat “Al-Shifa ziekenhuis de IDF drie dagen lang vertraagde om binnen te komen om te zoeken. En tijdens die drie dagen hielpen ze Hamas om “bewijsmateriaal te verwijderen” en …. wacht … de tunnelingangen af te dichten met beton en keramische tegels! Hier. Kijk hoe ze dit verhaal vertellen:

Maar deze mediaberichten zijn blijkbaar niet goed genoeg, dus is de IDF begonnen met het vertellen van zijn eigen verhalen. In de korte video hieronder zie je een gewapende IDF-soldaat naar een papier op een muur wijzen met Arabisch schrift erop, en beweren: Dit is een lijst van terroristen die de (Israëlische) gijzelaars bewaakten. De namen van de terroristen, in Arabisch schrift, verschijnen voor elke dag. Hier, kijk even:

Nou … Internetspeurders hebben de afbeelding op de muur laten vertalen en het blijkt dat de vermeende “namen van terroristen in Arabisch schrift” niet bestaan. Het papier aan de muur was een met de hand gemaakte KALENDER. Het Arabische schrift, toen het door een machine vertaald werd, kwam terug als “zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.”

  Deagel's voorspelling voor 2025 liet zien dat Amerika en Israël absoluut vernietigd zouden worden in WO 3, waarbij de bevolking van Israël met meer dan 60% zou afnemen en Amerika zou veranderen in een derdewereldland

Hier is de automatische vertaling van het Arabische schrift:

Ze logen.

Nogmaals.

… en werden betrapt op liegen … weer.

Eerder deze week toonde de IDF beelden van binnen in het Al-Shifa ziekenhuis en vertelde de wereld dat de foto hieronder “een tunnelingang” was die gebruikt werd door Hamas.

Het bleek de dienstingang naar de liftschachten van het ziekenhuis te zijn. Dit is de ingang die gebruikt wordt om bij de hydraulische zuigers onder elke lift te komen, die ervoor zorgen dat de lift op en neer gaat. Het geeft ook toegang tot de opvangpompen in de schachten, die al het grondwater uit de schachten pompen.

Dus Israël en zijn IDF zijn betrapt op liegen … alweer.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Hamas ‘Massa-verkrachtingen’ Hoax valt uiteen: Israëlische krant geeft toe dat ‘bewijs’ van vermeende verkrachtingen is ‘weggezakt’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlokkenluider Raytheon: Amerikaanse overheid heeft Directed Energy Weapons die mega-aardbevingen kunnen veroorzaken
Volgend artikelRussisch-Oekraïense oorlog: De afrekening
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. het houdt niet op hé..de domste verhalen eerst, en kwaad dat ze zijn… omdat 80% vd Wereld ze niet meer geloven…dus we moeten allemaal de gevangenis in..dat zijn de nieuwe 10 Geboden denk ik..na regen komt zonneschijn, maar Israël zal dat mogelijks niet meer meemaken vrees ik, de weg naar beneden is geplaveid met.. Slechte bedoelingen..🪳🪳

  • 09.11.1918: aftreden van Duitse keizer Wilhelm II
   09/10.11.1938: Kristallnacht in Duitsland
   09.11.1961: ontdekking van the Beatles in the Cavern Club in Liverpool door Brian Epstein
   09.11.1966: Paul McCartney verongelukt
   09.11.1989: ‘val’ van de Berlijnse muur

  • Goeie link. Ik denk 100% spot on. ‘We’ve been lied to about evolution, we’ve been lied to about democracy, we’ve been lied to about aliens, we’ve been lied to about viruses, we’ve been lied to about the holocaust, we’ve been lied to about the autonomous rise of Hitler, we’ve been lied to about the ‘Wirtschaftswunder’, we’ve been lied to about the holocaust, we’ve been lied to about the JFK-murder, we’ve been lied to about travelling to the moon, we’ve been lied to about climate change, we’ve been lied to about 9/11, we’ve been lied to about the monetary system, we’ve been lied to about Hamas. People believing their newspapers live in a fake world, that doesn’t exist. By the controlled information, people are completely in control of those feeding them the lies.’

 2. Echt erg, nx gevonden maar wel zoveel doden. Loop iedere dag te janken bij de beelden. Wel n btje goed nieuws: starbucks in marokko en andere arabische landen failliet, in marokko all mac’s gesloten. Boycot werkt, maar voor de rest machteloos. Wat n wereld

 3. Voor de televisiekijker. Het begon allemaal als een grap.
  Ik sprak met een jongen die omging met een buitenlander die best wel respect had voor zijn boeken en dat hij veel gelezen had, maar die hem om niks zomaar een gebroken kaak had geslagen, waarna hij een kunstgebit kreeg. U moet begrijpen nu de verkiezingen komen, dat u die Arabier bent waarvoor u de prijs betaalt. Er is een verschil tussen verantwoordelijke politici en dé verantwoordelijke politici.

 4. Volgens de israelische media zijn de ’tunnels’ dichtgestort met beton en daarna betegeld. Vraag is dan waar het bouwmateriaal vandaan komt. Dat is door de blokkade daar heel schaars. Verder is er een enorm (drink-)water tekort. Om beton en tegellijm aan te maken is een enorme hoeveelheid water nodig. Een kulverhaal dus van de Israëlische media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in