U bent niet alleen als u het zat bent om uw regering steeds repressiever en corrupter te zien worden. Veel mensen over de hele wereld delen uw pijn. Mensen blijven hun woede en ontevredenheid uiten, maar de media kiezen er vaak voor dit niet te melden, omdat zij eigendom zijn van dezelfde krachten die ons tot slaaf willen maken. Degenen aan de linkerkant noemen rechts fascistisch of nazistisch, terwijl degenen aan de rechterkant links communistisch noemen, schrijft Bruce Wilds.

Dit neigt ertoe voorbij te gaan aan het feit dat beide groepen geworteld zijn in het willen uitbreiden van de controle. De waarheid is dat de angst en groeiende woede die veel mensen voelen, onder controle wordt gehouden door een massamedia met een zeer sterke agenda. De massamedia hebben de kunst geperfectioneerd om ons te verdelen en ons tegelijkertijd in het duister te houden. Het grootste risico dat we lopen is misschien wel dat de kunstmatige intelligentie (AI) snel en furieus op ons afkomt. Zodra die er is, wordt het bijna onmogelijk om informatie te krijgen.

De laatste tijd gaat er meerdere keren per dag een liedje uit de musical Les Miserables door mijn hoofd. Het heet “The Song Of Angry Men” en schreeuwt dat het welletjes is. Natuurlijk lijken de mensen in de video erg gelukkig totdat de soldaten hen beginnen te vermoorden. Dit “doden” is natuurlijk wat er gebeurt in totalitaire regimes. Jammer genoeg heeft de wereld veel te veel totalitaire regimes en gaat ze in de richting van meer. Ja, ze kunnen u uw vrijheid ontnemen.

Er gebeuren gewoon te veel dingen voor het grootste deel van de samenleving om zich op één onderwerp te concentreren. Of we het nu hebben over corruptie in Oekraïne en hoe Westers geld wordt omgeleid of verspild in plaats van besteed aan in onze ogen noodzakelijke projecten. Soms is het onderwerp meer een kwestie van waarden of richting, zoals wat te doen met zoiets als de misdaadfamilie Biden en een justitieel systeem dat hun overtredingen door de vingers ziet.

  Over welke Nieuwe Wereldorde hebben we het?

Dan is er het zojuist uitgebrachte rapport van speciaal raadsman John Durham. Het onderzoek, dat drie jaar duurde, concludeert dat de FBI nooit de Trump-Russia Probe had moeten starten. Door dit te doen werd het Amerikaanse publiek opgelicht door krachten binnen onze regering. Dit was een daad die zich mengde in de verkiezingen van 2016 in een poging om te voorkomen dat Trump werd verkozen. Natuurlijk bleven dezelfde mensen, toen hij dat eenmaal deed, zijn presidentschap vergiftigen.

Dit sluit aan bij het stuk van Tucker Carlson waarin hij beweerde dat ongeziene beelden van het Capitoolprotest van 6 januari 2021 onthulden dat het hele Democratische / RINO / MSM narratief dat de gebeurtenis onderbouwde een complete leugen was. Bewakingsbeelden die Carlson presenteerde toonden Capitol Police die de zogenaamde “QAnon Shaman,” Jacob Chansley, kalm begeleidde door het hele Capitol complex, en hem zelfs hielp open deuren te vinden. Carlson zei: “Ze hielpen hem. Ze traden op als zijn gidsen.” Dit is heel wat anders dan het narratief dat uit de massamedia stroomt. Sindsdien is Chansley veroordeeld tot 41 maanden in de federale gevangenis voor “obstructie van een officiële procedure.”

Een video met de titel “Justice For All” van het J6 Prison Choir en voormalig president Donald Trump belicht het onrecht. Dit krachtige en ontroerende filmlied vraagt aandacht en steun voor de politieke gevangenen die nog steeds zonder proces in de gevangenis zitten na het protest van 6 januari 2021. Het J6 Prison Choir bestaat uit personen die zijn opgesloten als gevolg van hun betrokkenheid bij het protest van 6 januari 2021 voor de integriteit van de verkiezingen.

Terwijl onze woede groeit, moeten we niet vergeten dat we niet alleen zijn. Wij worden door de massamedia vaak afgeschermd van de vele protesten die overal ter wereld plaatsvinden. Dit kan zijn zodat we niet zien hoe erg het is of misschien zodat we geen ideeën krijgen. Weinig mensen zijn zich momenteel bewust van de recente protesten in Frankrijk, Pakistan, Duitsland en een groot aantal andere landen. Een groot deel van de groeiende woede komt voort uit een gebrek aan verantwoordelijkheid, de zonden van de verantwoordelijken lijken van hun rug af te glijden als water van een eendenrug.

  De Great Reset gaat momenteel viraal op het net - waarom en wat is het

Politici en verantwoordelijken hebben de neiging verantwoording te vermijden alsof het de pest is. Een voorbeeld hiervan is de manier waarop de VS Afghanistan hebben verlaten. Het staat als een monument voor de arrogantie en incompetentie van Amerika. Helaas is het slechts een van de vele monumenten die we aan het bouwen zijn terwijl we geld in corrupte zwarte gaten gooien. Het is niet moeilijk om te denken dat een groot deel hiervan gaat over uitgaven en het overbrengen van rijkdom naar waar de machthebbers hier en daar wat kunnen afromen.

Hoewel het duidelijk en logisch is dat een systeem of iets zal falen, wordt dit probleem tegenwoordig meestal genegeerd, totdat er een proces op gang komt waarbij mensen accepteren hoe de werkelijkheid in elkaar zit. Het is een echte uitdaging en kunst om vooruitgang te boeken zonder de steun van de betrokkenen. Over het algemeen houdt dit in dat men hen ervan moet overtuigen dat ze beter een bot kunnen krijgen dan überhaupt niets.

Dit is een manier om het protest in Frankrijk te verklaren. De poging van de alom impopulaire Franse president Emmanuel Macron om de pensioenhervorming zonder stemming in het parlement door te drukken, heeft geleid tot hevig verzet. Hierop zei Macron “Het is in het grotere belang van het land,” Hij voegde eraan toe “Tussen opiniepeilingen en het nationale belang, koos ik voor het nationale belang.” De actie van Macron om de pensioenleeftijd te verhogen van 62 naar 64 jaar heeft geleid tot een landelijke staking in Frankrijk die aanzienlijke verstoringen veroorzaakte, waarbij onder meer treinen werden stilgelegd, havens werden gesloten, scholen werden leeggehaald en vluchten werden geannuleerd.

In dit geval gaat het er niet om of Macron gelijk heeft dat het huidige systeem onhoudbaar is. Het gaat erom hoe het wordt gedaan en om de woede die het heeft opgewekt. Meer dan een miljoen Fransen hebben deelgenomen aan de protesten. Noem het protesten of spontane rellen, maar deze zijn in het hele land losgebarsten. Het plan van Macron heeft geen steun gekregen van links of rechts, maar alleen van Macrons centrumalliantie. Dit is een weerspiegeling van het idee dat het volk pionnen zijn voor de elite om te misbruiken. Het is begrijpelijk dat dit woede oproept die gewelddadig kan worden.

  Nieuwe Italiaanse premier belooft in opzwepende overwinningstoespraak Italië te verdedigen tegen Schwab's WEF

Men zou kunnen stellen dat wij als samenleving en andere samenlevingen in de wereld ons vermogen hebben verloren om zinvol te protesteren en echte verandering teweeg te brengen. Wij zijn verworden tot een samenleving van zachtmoedigen. Zijn wij, gecastreerd en verdeeld, niet meer in staat tot echte verontwaardiging? Soms lijkt het alsof we allemaal zo zwak zijn dat niets ons tot het breekpunt kan brengen en als de spreekwoordelijke kikkers die in een pot met water zitten terwijl de temperatuur blijft stijgen, is onze toekomst bezegeld.

Dit is de stand van zaken nu de zaken vrolijk doorgaan. Terwijl de burgers de Amerikanen toekijken hoe hun grenzen worden opengegooid en de media het labyrint negeren van lege vennootschappen en rekeningen bij LLC die worden gebruikt om maar liefst 10 miljoen dollar door te sluizen naar familieleden van Biden, staan velen van ons met stomheid geslagen. De New Republic publiceerde zelfs een verhaal met de kop “Republikeinen geven eindelijk toe dat ze geen belastend bewijs hebben voor Joe Biden.”

Het doel is hier niet om Trump te prijzen, maar eerder om de huidige zure stand van zaken te verachten. Landen en machthebbers blijven de rechten en vrijheden van het individu verpletteren. Gerechtigheid en waarheid worden zeldzaam. Terwijl de leugens van alle kanten blijven komen en nooit ophouden, moet u niet vergeten dat u niet alleen bent.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WELKOM BIJ DE REVOLUTIE!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden betrapt op video terwijl hij twee kinderen lokt en vervolgens met hen achter gesloten deuren verdwijnt
Volgend artikelSalvation Army of Ukraine heeft staatswebsites gehackt en opgeroepen tegen Zelensky te vechten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Een revolutie in het westen is nodig. De fictieve wereld waarin we verslaafd zijn aan nutteloze goederen en diensten die ons gelukkig moeten maken en die gebaseerd zijn of een fiat geldsysteem, schulden en geld bijdrukken uit het niets moet een keer vallen. Dit kan namelijk niet anders.

 2. Binnen een paar weken is het weer over ik bedoel de selectieve verontwaarding van het lamgeslagen Nederlandse publiek en over tot de orde van de dag schaapjes.

  Rutte en Kaag krijgen bakken kritiek om deelname Bilderbergconferentie: ‘Zij zijn bij ons in dienst’

  In Lissabon vindt momenteel de Bilderbergconferentie plaats. Onder meer premier Rutte en minister van Financiën Kaag nemen deel. Zo’n 120 kopstukken uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de politiek komen dit weekend bijeen om achter gesloten deuren van gedachten te wisselen.

  https://www.ninefornews.nl/rutte-en-kaag-krijgen-bakken-kritiek-om-deelname-bilderbergconferentie-zij-zijn-bij-ons-in-dienst/

 3. We zijn allang voorbij het punt dat we dmv democratische processen de ellende terug kunnen draaien.
  We worden op teveel punten aangevallen en de massa kan dit niet overzien.
  Te weinig geïnteresseerd, gaan liever voetbal kijken en zuipen.
  Wie slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur.
  Heel jammer voor diegenen die wel snappen hoe de vork in de steel zit.
  Het praatclubje in Lissabon mag wat mij betreft een bezoekje krijgen van een Kinzhal.

 4. Over de halve-, wat ?! …….. hele wereld wordt regelmatig en grootschalig gedemonstreerd.

  Maar in de MSMedia vind je niets terug.
  Ook de altneratieve media, berichten hier veel te weinig over.

 5. In WWII pleegden dwangarbeiders verzet middels sabotage. Ik zie de mediamedewerkers ook als een soort van dwangarbeiders. Je bent kostwinner en zult iets moeten. Ik ga er van uit dat een groot gedeelte van media personeel helemaal niet wil dat de bevolking voor de gek word gehouden maar simpelweg onmachtig is om er tegen te ageren. Maar ik zie hier grote mogelijkheden voor de moderne verzetsheld in spé. Wees creatief en denk aan uw medemens maar vooral ook aan uzelf want ook GIJ zult insecten eten zoals het WEF ons voorschrijft. Of misschien overleeft u zelf de volgende verplichte vaccinatieronde niet die ons word opgedrongen door het WHO in dienst van Bill gates en consorten die nu eenmaal bevolkingsreductie nastreven.

 6. Ik moet hieraan denken:
  Biderman’s Chart of Coercion [schema van dwang] noemt isolatie, monopolisering van de waarneming, geïnduceerde zwakte en uitputting, incidentele verwennerij, en devaluatie van het individu als methoden van hersenspoeling. Maar ook aan de MK Ultra technieken vd CIA.
  Wat het Kwaad lijkt te beogen is grootschalige collectieve mentale ùitputting !

 7. AMERICA DIVIDED: The Breaking of Social Bonds that Connect Us. Gregg Braden’s ‘IN FOCUS!’ – Beyond Mainstream Narrative What is happening to America? Why, where, and how a spontaneous division between people and nation occurred, and is rapidly accelerating. AMERICA DEVIDED is the topic of discussion in today’s ‘IN FOCUS’ episode. https://youtu.be/p23WYqVQnQo

 8. Ik durf mij geen voostelling te maken hoe bloedig de revolutie en de daarop volgende zuivering gaat worden. Pol Pot gaat hier zeker een hele dikke plasser van krijgen.

  • Zuivering na revolutie of reducering populatie:
   Wat is het verschil?
   De franse revolutie leek in den beginne goed,maar ontaarde ook
   in een volksslachting.
   Collateral damage kun je stellen maar er zijn niet te veel mensen,
   maar wel trvrrl inhalige creaturen,bv de eigenaren van zwarte steen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in