© Läkemedelsverket

Nog op 30 juni heeft de trotse geïnjecteerde arts en voormalig Canadees liberaal parlementslid Dr. Doug Eyolfson duidelijk gemaakt dat hij geen medelijden heeft met degenen die hun broodwinning verloren omdat ze de COVID-19 injecties weigerden, bericht Yudi Sherman.

Eyolfson tweette een verhaal over niet-geïnjecteerde Canadese gezondheidswerkers die de regering van Manitoba aanklagen over haar vaccinmandaat.

“De werknemers zeggen dat zij daardoor hun voornaamste bron van inkomsten zijn kwijtgeraakt, en dat zij ook niet in aanmerking kwamen voor werkloosheidsuitkeringen, waardoor zij aanzienlijke mentale smart hebben geleden,” citeerde Eyolfson in de tweet.

Daarna voegde hij eraan toe: “Was er maar een manier om al dit leed te voorkomen. Misschien een vaccin?”

De dokter was vorige maand ook razend toen het conservatieve parlementslid Pierre Poilievre wetgeving indiende om alle huidige vaccinmandaten af te schaffen en alle toekomstige vaccinmandaten te verbieden ter ondersteuning van de medische vrijheid.

“Nog meer gevaarlijke toegeving aan een steeds meer losgeslagen rechtse basis,” spuwde Eyolfson op Twitter. “Dit is meer dan onverantwoordelijk. Ons COVID-dodencijfer per hoofd van de bevolking is 1/3 van dat van de V.S., dankzij een op wetenschap gebaseerd overheidsbeleid. [De Conservatieve Partij van Canada] geeft er blijkbaar niet om of u leeft of sterft.”

Vorige week kreeg Eyolfson, die vier keer met het COVID-19 vaccin is ingespoten, een plotselinge hartaanval tijdens het joggen in Vancouver’s Stanley Park. Zijn leven werd gered door een brandweerman buiten dienst die toevallig in de buurt was.

“Ik heb altijd geweten dat ik nooit symptomen moet negeren. Ik ga ervan uit dat dit heel plotseling gebeurde,” vertelde Eyolfson aan CBC News.

De Canadese premier Justin Trudeau wenste Eyolfson een spoedig herstel toe.

“Blij te horen dat je in orde bent, mijn vriend. Zorg goed voor jezelf – we wensen je allemaal een snel en volledig herstel toe!” twitterde Trudeau.

De arts bracht zes dagen in het ziekenhuis door, waarbij hij een bypassoperatie onderging, en werd woensdag ontslagen.

Maar Eyolfson stelde het niet op prijs dat gebruikers van social media hem erop wezen dat hartverschijnselen kenmerkend zijn voor de COVID-19 injecties.

“Het gaat heel goed met me,” tweette hij afgelopen woensdag vanuit het ziekenhuis. “Hartelijk dank voor al uw goede wensen. En aan degenen die op mijn nieuws hebben gereageerd met anti-vax retoriek, kijk in de spiegel en vraag uzelf af of dit werkelijk het soort persoon is dat u wilt zijn. Zoek alstublieft hulp. Peace.”

Maar de tegenreactie liet niet op zich wachten.

“Ik vraag hetzelfde van degenen die verkozen de niet 💉 belachelijk te maken, te beschimpen, dwongen, onder te druk zetten, de dood wensten en op hen neerkeken. Het is een 2 richtingsverkeer dat ik graag bewandel. Vraagje echter, waarom zouden mensen een hartaanval in verband brengen met het 💉, nieuwsgierig.”

“Daden hebben gevolgen Doc. U hebt een bewuste beslissing genomen en als gevolg daarvan is dit waar u nu bent. Hopelijk stuitert u terug van uw milde en zeldzame kleine hartaanval.”

“Vreselijk veel van jullie dokters die met hartproblemen neervallen. Vraag me af wat er aan de hand is.”

Eerder deze maand kreeg een andere Canadese arts een hartstilstand terwijl hij aan het hardlopen was. Dr. Paul Hannam, directeur van de spoedeisende hulp van het North York General Hospital, was een verdienstelijk Olympisch atleet. Hij stierf op 17 juli aan een hartstilstand.

Eyolfson van zijn kant is ook niet blij dat de maskermandaten geleidelijk zijn afgeschaft.

“Ik was vandaag de enige in de sportzaal die een masker droeg. COVID is nog lang niet voorbij,” tweette hij vorige maand.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dode dokters liegen niet: Een schokkend aantal artsen die sterk voorstander waren van covid-vaccin vallen nu dood neer door bijwerkingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet ruimen van de mensheid versnelt, waarbij veel kinderen en jonge volwassenen worden gedood, terwijl de artsen en politici zwijgen
Volgend artikelTwitter censureert Pfizer-vaccingewonde Israëlische COVID-vaccindirecteur Professor Shmuel Shapira, suggereerde dat de uitbraak van de apenpokken verband hield met mRNA-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Wat een sufferd 4x geprikt en dan hopen dat er niets aan de hand is, Ik ben 73 en spring 3x per week op mijn racefiets bij een temperatuur van 32 graden. Niet gevaccineerd en ook werkelijk nergens last van. Mocht ik iets krijgen dan is het de leeftijd maar in ieder geval niet door dat prikkie.

  2. Tja doc, dat krijg je wanneer je de overheid en Klaas Wattenstok meer vertrouwd dan de onpartijdige wetenschap………..
    Ben 70+, heb onderliggend lijden zoals dat zo mooi wordt genoemd. Weiger alle soorten prikken welke het rivm meent dat die goed voor me zijn; weiger ook wattenstokken met grafeenoxide in welke lichaamsopening dan ook. Vreemd genoeg ben ik vrij van corona, griep of vergelijkbaar. Ook geen bekpamper voor mij of 1.5 meter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in