Twee jonge kinderen kregen “per ongeluk” het COVID-19 vaccin in plaats van de griepprik bij een Walgreens in Indiana volgens de lokale media. Beiden hebben nu “hartproblemen”, volgens hun kinderarts, schrijft Nationalfile.com.

Een gezin in Evansville, Verenigde Staten ging naar een plaatselijke Walgreens om elk gezinslid, waaronder twee jonge kinderen, een griepprik te laten nemen. Tijdens de afspraak kregen alle leden van het gezelschap, inclusief de twee kinderen, “per ongeluk” een volledige dosis van het Pfizer COVID-19 vaccin voor volwassenen, volgens de advocaat van het gezin. De kinderen, vier en vijf jaar oud, zijn geboren in 2016 en 2017, zoals blijkt uit de vaccinatiekaarten die Walgreens aan het gezin heeft verstrekt.

Na de vaccinverwisseling ervaren beide kinderen nu tekenen van “hartproblemen,” volgens hun kinderarts. Het jongste kind is ziek, hoest en heeft koorts, volgens het rapport van KWTX.

Myocarditis, een hartaandoening waarbij vocht zich ophoopt in de buurt van het hart, blijkt een zeldzame bijwerking te zijn van het Pfizer-vaccin, maar lijkt vaker voor te komen bij jongere mannelijke personen. Bijwerkingen van de vaccins lijken minder waarschijnlijk te worden naarmate de persoon die ze krijgt ouder is, volgens het huidige medische onderzoek.

“De familie zei dat ze de apotheek verlieten in de veronderstelling dat ze hun griepprikken hadden gekregen, maar een Walgreens medewerker belde hen later en zei dat ze een fout hadden gemaakt. De advocaat zei dat de kaarten toen werden uitgegeven omdat het coronavirusvaccin was gegeven.”

Het lokale persbureau heeft geprobeerd om met betrekking tot deze kwestie commentaar te krijgen van Walgreens, maar heeft geen reactie ontvangen. Dit komt omdat de farmaceutische reus Pfizer probeert om toestemming te krijgen van de FDA voor noodgevallen om kinderen van 5-11 jaar te vaccineren, volgens meerdere rapporten.

  59-jarige hypergevaccineerde Coronahysterica wordt tot waanzin gedreven door ongevaccineerde echtgenoot

Zoals reeds eerder gemeld, lijkt een recent vrijgegeven CDC dataset met voorlopige COVID sterfgevallen per leeftijd van 1 januari 2020 tot 15 september 2021 te laten zien dat er minder sterfgevallen onder kinderen waren gekoppeld aan COVID in dat tijdsbestek dan er zouden zijn overleden aan de griep in een typisch jaar.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Laatste overlevende aanklager van Neurenberg-processen vertelt degenen die nu terugvechten tegen medische tirannie: “Geef nooit op”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMedia beweren nu dat “dubbel geprikte” Britten die een zware verkoudheid hebben eigenlijk aan COVID lijden
Volgend artikelVaccingevolgen waarvoor God ons moge behoeden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Dit laat wel heel duidelijk zien waar de oorzaak van veel van the US’ huidige problemen: die arme mensen zijn allemaal zo ontzettend gehersenspoeld door het waardeloze onderwijs, de krankzinnige continue angstaanjagende propaganda op TV en in andere msm, de genadeloze hoeveelheid gif die er onophoudelijk in het “voedsel” op ze wordt losgelaten en de maniakale hoeveelheid “vaccins” die die stakkers krijgen opgedrongen: de meest amerikanen zijn te dom (gemaakt) om nog te beseffen dat het waanzin is om twee jonge kinderen een “griepprik” te geven.
    Maar goed, hier is het ook al vrijwel hetzelfde. Mensen willen, maar kúnnen ook niet meer zien hoe ze worden belazerd en misbruikt.

  2. Die griepprik zit ook vol met rotzooi, onder meer kwik. Aanvankelijk trapte ik er ook in, jaren geleden, maar vroeg me wel altijd af waarom ik nog steeds de griep met alles er op en er aan kreeg. Tot ik de lijst met ingredienten van die spuit zag, en toen besefte dat het geen zak voorstelt. We kregen die griepprik gratis op het werk (in de VS), en de meesten namen hem. Een jaar of zo geleden belde de huisarts assistente (in NL) om die spuit te verkopen, en ik vroeg of ze niet wist wat er in zat en dat ik die troep niet hoef. Ik denk dat ik op de zwarte lijst kwam bij ze, want daarna werd ik als rotte vis behandeld daar. Tijdens de corona “pandemie” heb ik geen griep symptomen gehad, wel een zware verkoudheid in de maanden voordat de pandemie uitgeroepen werd; in Dec het jaar er voor, en in Maart nog een paar dagen welke snel verdween toen ik constant dag en nacht veel salmiak at. Mijn laatste vreselijke griep was in begin 2015. Normaal werd ik elk jaar een week of twee door de griep geveld, met of zonder “griepprik.” Met thuiswerken en afstand houden lijkt het een stuk beter te gaan. Salmiak is meestal mijn hulpmiddel als ik verkouden word en het lijkt door te trekken naar mijn luchtwegen met groen en gele snot (bacterieel).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in