Onafhankelijk nieuwsverslaggever Tucker Carlson is naar verluidt in onderhandeling om de Russische president Vladimir Poetin te interviewen. Het nieuws werd zondag voor het eerst bekendgemaakt op social media.

Russia Today (RT), het pro-Poetin mediakanaal in staatseigendom, bevestigde de berichten echter maandagochtend vroeg, bericht Frank Bergman.

“Voormalig Fox News presentator Tucker Carlson heeft een interview gezocht met de Russische president Vladimir Poetin,” zei RT-hoofdredacteur Margarita Simonyan op zondag.

“Carlson heeft nadrukkelijk gevraagd om een interview met Vladimir Poetin,” zei Simonyan in een talkshow die werd uitgezonden door de zender Rossiya-1 TV. “Het zou geweldig zijn als iemand hiernaar luistert en de president hiervan op de hoogte stelt.”

Carlson onthulde tijdens een interview dat hij in gesprek is geweest met de mensen van Poetin over een interview.

Poetin geeft echter zelden één-op-één interviews aan buitenlandse media. Zijn laatste lange gesprek met een Westerse journalist was een interview met CNBC presentator Hadley Gamble.

Hij sprak met Gamble aan de zijlijn van het Russische Energy Week forum in Moskou in oktober 2021.

Het populaire account Kanekoa The Great bracht het nieuws van Carlson’s mogelijke interview met Poetin voor het eerst op Twitter/X.

“JUST IN – Tucker Carlson is naar verluidt in gesprek om Vladimir Poetin te interviewen, zoals gerapporteerd door RT,” luidde de tweet naast een clip van de Full Send Podcast.

“Opmerkelijk is dat de NSA Tucker Carlson bespioneerde om een vooroorlogs interview met Poetin te voorkomen, waardoor het Amerikaanse publiek mogelijk geen inzicht zou krijgen in het perspectief van Poetin vóór de proxy-oorlog tussen de VS en Rusland in Oekraïne…

  Er was de Russische oorlog in Oekraïne voor nodig om de zwendel met "groene" energie bloot te leggen

“… Zouden Westerse democratieën burgers niet moeten toestaan om hun eigen oordeel te vormen op basis van de beschikbare informatie?”

Het nieuws heeft echter een woedende reactie van links uitgelokt. Sommigen beschuldigden Carlson er zelfs van een “verrader” te zijn omdat hij zo’n interview zelfs maar overweegt. Anderen beweerden dat Carlson “de marionet van Poetin” is.

De meesten juichten echter Carlson’s moedige poging toe om Poetins perspectief op het conflict tussen Rusland en Oekraïne te krijgen.

Als het interview werkelijkheid zou worden, zou het ongetwijfeld een enorm publiek trekken.

Carlson’s interview met president Donald Trump, dat afgelopen woensdag op Twitter/X werd uitgezonden, is nu al meer dan 260 miljoen keer bekeken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De kunst van misleiding in het tijdperk van Inlichtingen, Observatie en VerkenningVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet is allemaal een iq-test: Tien OVERDUIDELIJKE lessen die elke intelligente persoon had moeten leren van COVID 1.0 (die u kunnen redden van wat er komen gaat met COVID 2.0)
Volgend artikelDe uitkomst van de oorlog met Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Interessant, geen idee hoe die Tucker nu in te schatten, inmiddels wel eigenzinnig en ook moedig om zijn eigen weg in te slaan, respect voor, nieuwsgierig naar wie die boze LINKSEN zouden zijn daar in de VS die nu erg boos zijn, grappig. Wie weet geeft Putin zijn goekeuring ?

 2. Cia kan Tucker niet omleggen, het is te opvallend.

  Wel kunnen ze hem aanhouden en vastzetten wegens ‘national security’. Of eindeloos aanklagen.

  • Ik vraag me sowieso af, in een tijd dat mensen die het verschil kunnen maken zo omgelegd worden, TC, en vele andere “critici” die openlijk overheden in twijfel trekken, wel hun ding kunnen blijven doen, met veel media poehaa.

   Poehaa die je NIET hoort als een persoon die het verschil kan maken en dus omgelegd werd, hoort. Ja…in een enkel artikeltje in de AM. En weer door….

   Mkultra at its peak

 3. Waarom wordt er steeds de nadruk op gelegd dat RT staatseigendom is en pro Putin.
  De NPO en de VRT zijn ook staatseigendom en pro WEF, NWO en WHO, organisaties die erop uit zijn de mensheid te kortwieken.

 4. Hij had het inderdaad beter niet bekend kunnen maken, nu is er een kans dat hij geboycot gaat worden. Das wel zonde dat hij het nu al meedeelt. Natuurlijk wil ik het zien.🤩moest het lukken.

 5. Mooi van Tucker, tevens heeft hij de zogenaamde kwaliteits media bij de beer, hij trekt nu waarschijnlijk meer kijkers dan toen hij bij fox nieuws werkte, men zal, als het interview door gaat, het wel bestempelen als nepnieuws, en proberen het te verbieden.

  • Hoi,

   Zeer waarschijnlijk wil Putin dat zeker wel. Hij sprak jaren geleden al zeer uitgebreid met Oliver Stone voor een reden. Putin heeft ook al meerdere malen aangegeven dat hij niets tegen de ”gewone” westerling heeft. Als hij via TC milhoenen kan bereiken met zijn / de postie van Rusland en hoe de westerse elite alle vreedzame oplossingen saboteren en hoe de gemiddelde westerling daar de dupe van is is dat op zichzelf al een tactische overwinning voor Rusland.

   Dat zal nl de ogen van minimaal honderduizenden in het westen de ogen openen dat Rusland en Putin niet zulke klootzakken zijn. Ik zou het extreem dom vinden als Putin zo een interview afwijst. Er is een reden dat TC weer naar Hongarije is gegaan om zijn excuses over Amerika’s gedrag aan te bieden.

   Er zit heel wat geo-politiek achter deze moves van TC.

   Groeten,
   Hugo

   • Hugo augustus 29, 2023 at 20:09
    “Er zit heel wat geo-politiek achter deze moves van TC.”
    Dat vraag ik me dus af, is het eea werkelijk oprecht? En zo ja, dan zou Poetin het mss wel aangrijpen. Mss zie ik alles te somber in maar ik vind het een beetje apart dat Carlson er plotseling mee kapte. Er is overal een (vaak onzichtbare) reden voor. En wie zijn de media bazen in de VS…

  • Vanwaar de moedeloosheid Immortal?

   Poetin kan via Tucker een gigantische doelgroep toespreken. Poetin kan dan miljoenen en miljoenen en miljoenen amerikanen EN miljarden mensen wereldwijd toespreken… het lijkt mij strategisch gezien een zoveelste meesterzet. Het zou Poetin in de gelegenheid stellen om aan de hele planeet te vertellen hoe het zit. Dat zou de hele westerse media en de NAVO volledig in hun hemd zetten. Poetin hiermee het hele westen ondermijnen en laten zien dat Rusland niet het probleem is, maar dat het westen het probleem is… en dat heeft de mensheid (vooral in het westen) echt wel nodig. Het lijkt mij dat Poetin dit best heel serieus zou kunnen overwegen. Dan kan hij meteen openbaren dat de plandemie een smerige psyop hoax was.

   Ik ga vast een pallet met popcorn, nootjes en bier bestellen… want er komen bijzondere tijden aan.

   • Let God sort them out augustus 29, 2023 at 23:04
    “Dan kan hij meteen openbaren dat de plandemie een smerige psyop hoax was.”
    Als dat er uit zou komen dan zou dat een enorme doorbraak zijn waar we over naar de hemel mogen jubelen. Laten we ons hier aan vast houden. 🙂

   • p.s. nog een nagedachte: godforbid dat de hele BRICS beweging de achterdeur van het WEF is. We zullen zien hoe Poetin de plandemie omschrijft – als hij dat gaat doen, als het interview werkelijk plaatsvindt – om daar een beter beeld van te krijgen. Tot nu toe heb ik nog niemand horen zeggen wat die smerige plandemie werkelijk van plan is. Wel is het zo dat Rusland de bevolking niet heeft ingespoten met die verrotte GMO troep, maar met gewoon ‘klassiek’ vaccin (pootjes, vleugeltjes, darmpjes soepje getrokken van het ‘virusje’ om afweer op te wekken, een soort van heiig water) om de bevolking rustig te houden. Sputnik heet hun rommeltje. Dus niemand is daar een GMO geworden. Dat zegt al heel wat. Dat alleen zegt al dat ze daar meer dan genoeg weten over die geniepige en smerige plannen van Ziomeria, de Pharmers, het WEF en de NATO. De Agressors. Hopelijk herkent Poetin dan ook dat het er nu een goede tijd voor is om dit te delen met de rest van de wereld. Persoonlijk vind ik de timing van alles heel verdacht, incl de Oekraine situatie en Zelensky uitspraken, en ik spring niet graag een gat in de lucht over een dode mus. Maar laten we positief blijven…

 6. 100% dat hij Poetin al heeft gesproken. Hij heeft met Trump aan tafel gezeten en die heeft echt wel een direct lijntje met Poetin. Zou wel te gek zijn dat interview 🙂

 7. Dan is er nog de Kwestie Bully Gates. Waarom komt die man nooit ter sprake, waarom wordt die man niet verantwoordelijk gehouden voor zoveel onheil dat plaatsvindt. Bijna alles staat in verband met die wraakzuchtige griezel. Die man heeft zo de pest aan mensen dat hij zich nu zit te verkneukelen over zijn succes met de Pharmers samenwerking, lekker veel geld binnenharken en heel veel mensen naar de verdommenis helpen. Zo had zijn papa het echt niet bedoeld! En ik vraag me af wat de opinie van Poetin is over deze totaal mentaal gestoorde miljardair die denkt dat hij Hemel en Aarde en Mens bezit en er mee mag doen wat hij wil. De ware Antichrist als het ware. Ben dus zeer benieuwd naar de twee kernvragen van Carlson, en of ze ueberhaupt gesteld worden: is de plandemie een groot bedrog, en hoe stoppen we Gates. Vergeet verder niet dat Rusland net zo hard meedoet aan de ruimtevaart (de 4e Industriele Revolutie) als andere grote jongens. Dus veel verwachtingen heb ik niet. Cheers, lui! Biertje.

 8. Links begrijpt nog steeds niet wat het woord democratie inhoud.
  Ik ben persoonlijk geïnteresseerd in elk interview van iedere partij, in ieder conflict. Hoor en wederhoor zullen we maar zeggen.
  Zo lijkt het mij fantastisch om Rutte en kornuiten te interviewen inzake de WEF betrokkenheid van RutteIV.
  En dat is nou precies waar het aan schort bij een ieder die bewust is van zijn schuldigheid:
  interviews, daar willen ze niet van horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in