Dat zijn de verboden woorden die Tucker Carlson uitspreekt aan het begin van aflevering 7 van zijn Tucker on Twitter-serie, waarin hij de ironie benadrukt van het feit dat de zogenaamde ‘oorlog voor democratie’ eigenlijk dictatuur en tirannie mogelijk maakt, schrijft Tyler Durden.

Nu nucleaire uitroeiing tot de mogelijkheden behoort en er al duizenden levens en miljarden dollars verspild zijn, “wat heeft het voor zin”, vraagt hij, “doen we dit echt zodat de familie Biden haar schulden kan afbetalen aan de oligarchen die hun strandhuis hebben gefinancierd?”.

“Gelukkig” legt de voormalige Fox News ster uit, “hebben we een antwoord.”

“De oorlog tegen Poetin en voor Oekraïne is in feite een oorlog voor democratie.”

Klinkt dat bekend?

“De democratie moet zegevieren” roept Nancy Pelosi uit terwijl Carlson tweepartijdige voorbeelden geeft van oorlogsstokers die aandringen op ‘democratie’ en alle verrijking van het militair-industrieel complex die daarbij hoort.

Carlson bespot verder de retoriek rond de oorlog als een strijd voor democratie en benadrukt de ironie van het steunen van de Oekraïense president Zelensky, die de democratie in zijn eigen land heeft opgeschort.

“We voeren op dit moment een oorlog voor democratie namens een leider die terloops heeft aangekondigd dat hij graag een einde maakt aan de democratie en onze democratie en ondersteunende leiders hebben daar geen probleem mee”.

In feite impliceert de voortdurende steun van de regering Biden aan Oekraïne, ondanks Zelensky’s minachting voor de democratie, dat hun motieven twijfelachtig zijn.

Hij argumenteert dat politici in oorlogstijd machtig worden en elke actie kunnen rechtvaardigen, inclusief het monddood maken van politieke tegenstanders, wat leidt tot een potentiële uitholling van de democratie.

Carlson suggereert dat de mensen in Washington, waaronder Republikeinen, Biden’s houding ten opzichte van Oekraïne steunen omdat het beëindigen van de oorlog hun macht zou bedreigen.

Tot slot speculeert hij over de toekomst van Joe Biden, waarbij hij wijst op zijn leeftijdsgerelateerde achteruitgang en mogelijke implicaties voor de Democratische Partij, waarbij hij suggereert dat Gavin Newsom een mogelijke opvolger zou kunnen zijn.

Bekijk de volledige aflevering hieronder:

Volledig transcript hieronder:

Hé, met Tucker Carlson, u hebt zich de laatste tijd misschien afgevraagd waarom we eigenlijk in oorlog zijn met Rusland, nu de wereld dichter bij nucleaire vernietiging glijdt dan ooit tevoren in de geschiedenis van de mensheid.

Het lijkt erop dat er een aanzienlijke keerzijde zit aan deze specifieke beslissing op het gebied van buitenlands beleid, te beginnen met economische ineenstorting en mogelijk eindigend met uitroeiing, dus is er een goede reden waarom we dit doen, zoveel onschuldige jonge mensen zijn gedood, zoveel honderden miljarden dollars zijn verspild, waarvan sommige uit de Amerikaanse schatkist, dus wat is het punt? Doen we dit echt zodat de familie Biden haar schulden kan terugbetalen aan de oligarchen die hun strandhuis in Rehoboth financieren?

We doen het zodat onze regering kan blijven liegen over haar illegale biolaboratoria in Oost-Europa, zodat slappe sukkels als Toria Newland en Tony Blinken het gevoel hebben dat ze iets belangrijks doen met hun trieste lege levens.

Echt waar, er moet een betere reden zijn om deze meest zinloze oorlog van allemaal te voeren.

Wat is die reden?

Gelukkig hebben we een antwoord: de oorlog tegen Rusland, dames en heren, de oorlog tegen Poetin en voor Oekraïne is in feite een oorlog voor democratie.

Kijk en herinner aan het motief dat de president vele malen heeft gezegd: “We zijn gefocust op wat we kunnen doen om de inspanningen van Oekraïne om voor hun democratie te vechten te ondersteunen”.

“De democratie moet zegevieren. Het Oekraïense volk vecht de strijd voor hun democratie en daarmee ook voor de onze.”

“Oekraïne bijstaan en helpen deze strijd voor democratie en vrijheid te winnen en natuurlijk begrijpt de Oekraïense president zieklinsky dat wat er in Oekraïne op het spel staat groter is dan alleen zijn natie, het is letterlijk een strijd voor vrijheid en democratie zelf.”

  Hoe lang moeten we nog wachten voordat Volodymyr Zelensky een discotheek opent in Boca Raton?

“Ze laten de wereld zien hoe een existentiële strijd voor democratie eruit ziet.”

“President Zelenky en de Oekraïners hebben de loop van de geschiedenis ten goede veranderd en wij staan ondubbelzinnig achter het Oekraïense volk in hun strijd om een soevereine democratie te blijven.”

Ondubbelzinnig achter het Oekraïense volk staan om een democratie te blijven is een tweepartijdige opvatting Democratie moet zegevieren.

U hebt net de bekende democratie-expert Nancy Pelosi horen zeggen dat de dochter van de opgefokte burgemeester van Baltimore, zoals Pelosi het zegt, het Oekraïense volk vecht voor hun democratie en ook voor de onze, dat klopt, zonder Oekraïense democratie, met andere woorden, kunnen we hier geen democratie hebben als de Oekraïners niet vrij zijn.

Dat zijn wij ook niet, wij moeten ervoor zorgen dat zij in Kiev kunnen stemmen zodat wij in Kansas City kunnen blijven stemmen.

Zo simpel is het echt en toch moeten we u vanavond helaas vertellen dat we een probleem hebben, het ziet ernaar uit dat ze niet meer kunnen stemmen in Kiev en nee, voor één keer is het niet de schuld van Poetin.

De democratie in Oekraïne lijkt te zijn opgeschort door ’s werelds meest vooraanstaande voorvechter van democratie Veldmaarschalk zielinski.

Kijk:

“Als we winnen” zegt hij “laten we de mensen stemmen anders stemmen jullie niet” en daar hebben we zin in want uiteindelijk hebben wij het helemaal voor het zeggen en maken we alle regels.

Uw taak is om te gehoorzamen of gestraft te worden.

Dat is onze versie van zelfbestuur.

Zelf betekent ik – ik ben nu de regering.

Dat is niet zomaar een autocraat die onze belangrijkste bondgenoot is in de oorlog voor democratie.

Dit is de man die net heeft aangekondigd dat hij de verkiezingen van volgend jaar wil annuleren.

U moet zich dus afvragen wat de regering Biden hiervan vindt – we kunnen zieklinsky, die man, onmogelijk blijven steunen nadat hij dat gezegd heeft, want in een clip van minder dan 30 seconden heeft hij zojuist onze hele reden om zijn kant in de oorlog te steunen, opgeblazen.

Dus we kunnen hem niet steunen.

Natuurlijk kunnen en zullen we dat.

Hier is Joe Biden van gisteren, die opnieuw de ondubbelzinnige steun van Amerika voor Oekraïne bevestigde, ongeacht wat er in Rusland gebeurde “wij, de Verenigde Staten, moeten de verdediging van Oekraïne en zijn soevereiniteit en territoriale integriteit blijven steunen.”

Dus samengevat vechten we op dit moment een oorlog uit voor democratie namens een leider die terloops heeft aangekondigd dat hij graag een einde wil maken aan de democratie en onze democratie, en de leiders die hem steunen hebben daar geen probleem mee.

Geschokt?

Dat hoeft u niet te zijn.

Natuurlijk zijn ze ervoor. U had dit moeten zien aankomen.

Oorlogen voor democratie annuleren altijd de democratie in het proces – daarom zijn onze leiders er dol op en ze doen het allemaal – zelfs de deugdzame leiders Abraham Lincoln schortte habeas corpus op, de Britse regering onder Winston Churchill stopte een hele oppositiepartij in de gevangenis en liet ze voor de rest van de tijd wegrotten – in sommige gevallen met hun families.

In een oorlog voor democratie kun je dus alles doen.

Stelt u zich eens voor wat een man met minder principes zou kunnen doen.

Als die man Oekraïne zou besturen, zou hij kerken in beslag kunnen nemen om priesters te arresteren en alle kritiek op zichzelf te verbieden om zijn politieke tegenstanders te laten verdwijnen, en dat gebeurt ook.

Vorige maand nog gooide Zelinsky een man genaamd Gonzalo Lira voor onbepaalde tijd in de gevangenis omdat hij het gewaagd had om op een onflatteuze manier over de Oekraïense regering te schrijven.

Het interessante aan dit geval is dat Lira een Amerikaans staatsburger is, dus Joe Biden, die een beetje SWAT was zoals ze in Oekraïne zeggen, had Gonzalo Lira binnen een paar uur kunnen vrijlaten, maar dat deed hij niet. Hij wilde niet – hij zei er niets over – hij blijft vanavond in de gevangenis.

  "De Bron van Russische Wreedheid" zoals bewezen door fictie

U vraagt zich dus af wat hier het echte motief is, als normale mensen oorlog zien, zien ze dood en vernietiging, verdriet en lijden; maar dat is niet wat demagogen zien – zij begrijpen het anders, zij weten dat oorlog vooral macht voor hen betekent.

In oorlogstijd kan alles wat ze doen gerechtvaardigd worden – oorlog is de ernstigste van alle noodsituaties – stel je de felbegeerde lockdowns voor maar dan maal duizend plus drones.

Zodra de oorlog uitbreekt, worden politici goden met de macht van leven en dood. Dus in een vreedzame democratie moet u in het openbaar debatteren met uw politieke tegenstanders en dat is vermoeiend, maar in een oorlog voor democratie kunt u ze gewoon in de gevangenis gooien of laten executeren. U kunt zien dat velen in Washington naar dat moment uitkijken en dat is misschien de reden waarom ze Joe Biden zo vurig steunen – zelfs veel Republikeinen – tegen een potentiële tegenstander – de enige tegenstander die tegen de oorlog in Oekraïne is.

Als men de oorlog zou beëindigen, zou hun macht verdampen.

Vorige week produceerde een klokkenluider WhatsApp-berichten van Hunter Biden waaruit blijkt dat zijn vader op zijn minst op de hoogte was van zijn invloedrijke ondernemingen in het buitenland en er waarschijnlijk aan meedeed “Ik zit hier met mijn vader” schreef Hunter Biden aan zijn Chinese partners om geld te eisen. Dit was The Smoking Gun, net zoveel als alles wat de afgelopen jaren over de Bidens is gemeld.

Het staat daar in het bericht dat genoeg zou zijn geweest voor een normale president, het zou meer dan genoeg zijn geweest om een normale president ervan te weerhouden zich opnieuw verkiesbaar te stellen, maar het had vrijwel geen effect op Joe Biden.

De meeste mediakanalen negeerden het volledig of probeerden Biden’s relatie met zijn zoon als een soort morele overwinning te zien “de echte betekenis van de Hunter Biden Saga zoals ik die zie” schreef Nick Kristoff van de New York Times “gaat niet over presidentiële corruptie, maar over hoe wijdverspreid verslaving is en over hoe een vastberaden ouder met onvoorwaardelijke liefde een kind soms terug kan halen.”

Hij heeft dat echt geschreven en als u daaraan twijfelt, moet u weten dat die mening algemeen was.Hier is de reactie van ABC “het Hunter Biden-verhaal, het schandaal, het dit, dat, het is ook het verhaal van de liefde van een vader en Joe Biden heeft zijn zoon Hunter nooit opgegeven en zal dat ook nooit doen en zal hem nooit minder behandelen dan en dus is hij eerst een vader, take it or leave it.”

Dus de klokkenluider produceert een SMS-bericht waaruit blijkt dat Joe Biden in de kamer was met zijn zoon toen zijn zoon invloed verkocht aan een vijandelijke macht, de Chinese regering, en ABC’s reactie daarop is dat Joe Biden een vader is, take it or leave it.

Hoe komt men aan zo’n reactie?

Nou, zo praat je als je niets te vrezen hebt van de komende presidentsverkiezingen – je neemt niet eens de moeite om een excuus te bedenken voor je kandidaat omdat dat niet nodig is. Uw land heeft elektronische stemmachines – Joe Biden kreeg 81 miljoen stemmen in 2020 en u kunt er vrij zeker van zijn dat hij dat weer kan.

Sterker nog, u weet dat hij dat kan en u maakt zich geen zorgen, maar eigenlijk zou men zich wel een beetje zorgen moeten maken.

De mensen die Joe Biden in hun macht hebben – Susan Rice en de rest – weten dat ze onze regering kunnen blijven leiden, de persberichten kunnen schrijven, het beleid kunnen formuleren, en dat ze dat altijd effectief kunnen blijven doen, zolang Joe Biden zich ’s ochtends aankleedt, en dat heeft natuurlijk hun sterke voorkeur.

  Westerse vertelsels vol leugens en hopium nu Oekraïne de oorlog verliest

Dit zijn fervente tegenstanders van verandering, maar het enige waar deze mensen geen controle over hebben is veroudering.

Joe Biden is oud, hij is nu 80 en aan het einde van de volgende termijn zal hij 85 zijn.

Mensen stellen zich voor dat ouderdom een lange voorspelbare progressie is van scherpte naar permanente onbewustheid, maar vaak is dat helemaal niet hoe het in werkelijkheid werkt.

Als oude mensen beginnen te glijden, glijden ze meestal snel.

Joe Biden is aan die afdaling begonnen.

Hier was hij gisteren en dit is wat ze me schreef en ik citeer: “U kunt zich mijn blijdschap voorstellen, ze belde hen meteen en de volgende dag stuurden ze iemand om haar tuin te inspecteren, zoals Beth schreef: “Dit is het beste wat er op het Amerikaanse platteland is gebeurd sinds de landelijke elektrificatiewet voor elektriciteit op boerderijen in de jaren ’30 en ’40, einde citaat”.

Einde citaat: het was niet de bedoeling dat u dat hoorde – Joe Biden las de regieaanwijzingen hardop voor – dat is net als het eten van de garnering die bij uw voorgerecht zit, u wordt verondersteld te weten dat u dat niet moet doen.

Joe Biden doet dat niet meer, over een jaar of twee is hij helemaal weg en op dat moment zal de Democratische partij te maken krijgen met een afscheidingsprobleem.

Als Joe Biden volgend jaar herkozen wordt en dan zijn ambt tijdens zijn termijn moet neerleggen wegens invaliditeit of overlijden, betekent dat dat Kamala Harris president van de Verenigde Staten wordt en dat wil niemand, zelfs haar echtgenoot niet.

In het echte leven houdt niemand van Kamala Harris.

Dat is geen aanval op haar, het is zelfs mogelijk om medelijden te hebben met iemand die zo alom verguisd wordt. Het is in plaats daarvan een observatie van onveranderlijke fysische realiteit zoals zwaartekracht of fotosynthese. Niemand wil dat Kamala Harris president wordt, niemand zal er baat bij hebben als zij president wordt, dus logica suggereert dat er een verandering komt.

Het zal iemand anders moeten zijn en wie die persoon ook is, hij of zij zal kort voor de verkiezingen in de race moeten komen nadat Biden is afgehaakt.

Wie zou die persoon kunnen zijn? Dat weten we natuurlijk niet, maar we weten wel dat wie dat ook mag zijn, hij twee essentiële criteria moet hebben: hij moet net zo oppervlakkig, meedogenloos en transactioneel zijn als Joe Biden en hij moet vleierijvaardigheden hebben die zo gepolijst en geavanceerd zijn dat ze zelfs in het Saoedische koninklijke hof als superieur zouden worden beschouwd en er is maar één man in het moderne Amerika die aan die beschrijving voldoet: Gavin Newsom, de gouverneur van Californië en misschien niet toevallig de nieuwe beste vriend van Joe Biden.

“Ik ben hier, mijnheer de President”, zei Newsom tegen Biden tijdens een evenement dat ze vorige week samen hielden. “Ik ben hier als een trotse Amerikaan als een trotse Californiër, gebiologeerd door niet alleen uw geloof en uw toewijding aan dit land en de wereld die we proberen op te bouwen, maar ook door uw resultaten, door uw actie, door uw passie, door uw vermogen om resultaten te boeken.”

Ik raak gebiologeerd door jou Joe Biden – stel je voor dat je dat als compliment zou gebruiken, je zou het niet kunnen.

Weinig mensen zouden het kunnen, maar Gavin Newsom had er helemaal geen moeite mee dat die woorden zo van zijn tong rolden. Hij hield nooit op met glimlachen, dus als u op zoek bent naar de leider van de coup, daar is hij, in Kennedy’s autocolonne.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Laatste toespraak Tucker Carlson laat kijkers sprakeloos achterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTegenoffensief in kaarten: Oekraïense overwinningen sinds 4 juni 2023
Volgend artikelHoe Propaganda te planten: “Poetin is verzwakt. Rusland brokkelt af.”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Hoe harder gevochten wordt voor democratie hoe minder er is. Sinds George W. Bush heeft democratie kennelijk een andere inhoud gekregen voor de wet. Dat is de trend van de krachten van het kwaad. Trump zag dat in, hij kon erover praten omdat hij financieel onafhankelijk was.

   De fietsen bij de kerk stonden weer tegen de bankjes in de schaduw aan, zodat niemand er kan zitten, om extra zeker te zijn van hun zaak. Het zijn kleine mensen die met hun ellebogen een plekje in de maatschappij moeten bemachtigen. In de winter worden de bankjes een maand weggehaald omdat ze anders rond oud en nieuw door de vandalen met vuurwerk worden opgeblazen. De publieke ruimte. In de winter als de zon laag staat zit je er met de kou in de zon; in de zomer zit je er in de warmte als de zon hoog staat in de schaduw. Een stand verkoopt nu het hele jaar oliebollen. Wat betekent dat politiek? Ze zullen nu wel keihard zijn. (De man was eerder raadslid voor D66.)

   • Dagelijks trek ik na wat het effect is van mijn ideeën op de mindbelt. Ik kwam dus bij de bankjes aan: vandaag hadden ze de fietsen er overdwars tegenaan gezet. Dat is hoe de politiek omgaat met mij. Ik wil hier graag nog een notitie aan toevoegen dat hoe normaal gesproken de fietsen er met hun voorwiel tegenaan gedrukt worden analoog is aan de oorzaak van het conflict in Oekraïne, waar de kernwapens vanuit dezelfde asociale bekrompenheid te opdringerig dicht tegen de grens van Rusland aangeduwd werden.

   • De banken op het open plein zijn tegen de terrassen aangezet, zodat er 2 keer zo weinig mensen op kunnen zitten.

    De SP zei eens dat de publieke ruimte de kern is van de beschaving.

    Er komen nu wel minder vandalen die zonder vuurwerk zitten, en hun minne observaties verfijnen vernam ik. Ze zitten nu op de sportschool. Iemand die met een brief rondreed omdat de vergunning voor het PostNl kantoor door de gemeente was ingetrokken zei dat hij wat bankjes voor zijn deur had waar ze nu rondhangen. Ze zijn van de sportschool (waar ze leren kickboksen), zijn buurman was net in elkaar geslagen.

    • Je kan spijkers/schroeven in de bankjes meppen die voor je deur staan. Via de onderkant van de latjes zo omhoog en dat net door het hout hene gaat en dan net niet de billen raakt als ze zitten maar alleen de kleding zodat die kapot getrokken word en weet dat schroeven erin werken minder herrie maakt dan spijkers erin rammen. Zeg dit tegen niemand en zelfs niet tegen je beste vrienden dat jij dat gelapt hebt, want 1 geheim blijft gemiddeld 48 uur geheim.

 1. Nederland heeft 1 oppositiepartij FvD, de rest zijn reguliere politieke partijen en gecontroleerde oppositiepartijen bijv. de PVV.

  Het politieke parlementaire systeem is zó ontwikkeld dat sinds 1848 hier in Nederland nog steeds haar ‘werk’ doet, ongeacht het plotseling pieken van kritische partijen die roet in het eten van de reguliere partij-kartels dreigen te gooien. Heb het wel eens meer erover gehad hoe een partij van binnen en buiten kapot gemaakt kan worden, door de zogenaamde ‘Salamitactiek’…

  Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

  Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

  Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

  – Adriaan W.

  • Salami tactiek. Ook wel de glijdende schaal. Ook wel de grenspalen opschuiven. Bekende tactiek.

   Eerst een wet aannemen met allemaal vage inperkende voorwaarden vanwege een vermeend acuut ernstig probleem. En als de wet er eenmaal door is telkens de voorwaarden strakker aantrekken.

   CBDC is ook zo iets. Een vegetarische tijger. Programmeerbare valuta. “nee, dit wordt niet gekoppeld aan een social credit score”. “We gaan de privacy van burgers bewaken”. “Nee, we gaan dit niet koppelen aan uw medische status”. Het punt is dat het kan. En dus gaat het gebeuren. Wat niet kan is namelijk nog nooit gebeurd. En dan geldt de wet van Murphy.

   Er is nu al voldoende waarborg aanwezig om een partij te verbieden. Dat is namelijk als zij de wet overtreed. Dat had al lang moeten gebeuren met de VVD, GroenLinks en D66 met hun moord en pedofilie (pedosexuele) agenda’s. Om niet te spreken van de fundamentele belangenverstrengeling van D66 van lobbybureau en politieke partij. Dat kon bij BBB/Bayer ook nog wel eens een staartje krijgen.

 2. Deze acteur is gekozen om een ​​einde te maken aan de burgeroorlog die sinds 2014 aan de gang is. Hij heeft zijn kiezers teleurgesteld en dat weet hij. Bij de volgende verkiezingen zal hij zwaar gestraft worden. Het enige wat hij heeft bereikt is de verwoesting van het voormalige multi-etnische Oekraïne en een grotere bankrekening voor zichzelf.

  • Ergens in Oekraïne in een cel, misschien wel zwaar mishandeld, psychisch gebroken, wachtend met gebroken ledematen op het fake proces tegen hem om dan voor de rest van zijn nog korte leven verder te gaan in de gevangenis. Zijn misdaad: een mening hebben die Zelenksi en Biden niet bevallen. Dit is de westerse wereld anno 2023, had net zo goed 100 jaar geleden kunnen zijn.

  • Gonzalo Lira, Assange, Manning, Snowden. Geeft weer eens aan wat democratie betekent in de westerse wereld.

   Een lynchmob is het beste praktische voorbeeld van democratie in actie.

   Een republiek is een overheid met beperkte macht die de burgers waar mogelijk vrij laat.
   Democratie leidt tot dictatuur omdat het aantal wetten blijft groeien als kanker.
   Elke wet is een inperking van de door God gegeven rechten en vrijheid van de burger.

   Lees Frédéric Bastiat: La loi/ The law/ De wet.

 3. Designed bij Holland as Mark Rutte het betitelde: Oekraiene is onze oorlog. En zo he did.
  14. Ukraine https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/press-release-2022

  What is an ‘economic hitman’? | Decoded https://youtu.be/mPuYkPLLKlM gebruiken ze deze want ze gaan hetzelfde niet doen en icm Blackrock BlackRock Recruiter Who “Decides People’s Fate” Spills Info on Company’s World Impact https://youtu.be/vB95337GH4g

  Kissinger, JFK, war criminals with police escorts, and international banking corruption https://youtu.be/BPUbptQg8gc

  Maar nu is meer dan de helft van de Amerikaanse kiezers die dat doorkrijgt dat er een AGENDA aan de gang is. Deze Agenda gaat gepaard met de ineenstorting van de economie, torenhoge inflatie, voedseltekorten en tekort aan goederen in het algemeen. De tot voorheen slapende schapen worden wakker, vragen zich af wat er aan de hand is en beginnen door de smoesjes van de leugens van de Democraten en MSM Leugens heen te kijken.
  Wat gebeurde er op de geheime Bilderberg bijeenkomst in Washington DC?

  Volgens bronnen zijn de DAVOS elites, BILDERBERG GROEP, en de ROTHSCHILDS bang voor de verkiezingen die plaatsvinden. Als de Republikeinen deze zouden winnen, volgt de ontmaskering van de regering Biden/Harris, vervolgens het CDC, de NIH, vanzelfsprekend de WHO. En daarmee de UN, de NATO, de EU constructie, alles.

  Correspondentie WEF

  https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/detail?id=2021D50829&did=2021D50829

  A tidal wave of awakening is flooding the world. Good people
  A historically unprecedented worldwide awakening is happening, where hundreds of millions of people are beginning to see how their governments, media and health organizations are indescribably corrupt, and are lying to them in ways nobody could have ever imagined in their worst nightmares. As a result, innumerable people in every nation no longer blindly submit themselves to the criminal plans of their overlords, but they have begun to rise up and take action to build a better world.

  The magnitude of this worldwide awakening is beyond anyone’s comprehension.
  Nothing like this has ever occurred since the beginning of time as we are more able to “SEE”

 4. De Waterman periode = “Je kunt het zien als een energetische overgang die effect heeft op de hele wereld.

  The age of KNOWING yourself…..

  We’ve Gotten Stronger. Schumann Resonance Major Wave of LIGHT!! We Broke Through. What the Frequencies Mean – the Human Experience = Meaning of the Colors & Frequency Ranges https://youtu.be/5weQqXtmKC0

  “The Awakening”. Sprinkled with Love and Wisdom. Mastery Phase Begins.
  Schumann Resonance discussed by Higher Wisdom Part 2

  Lol = Schumannresonance = Higherconsciousness = Higherself = NewEarth = Spirituality = Spiritualawakening

  Random intense ringing in my ears like maybe a couple of times a week or so since 2019 when my spiritual awakening began, to the point where i actually lose hearing and go completely deaf for a good 5-10 seconds as the ringing begins, this whole time ive had absolutely no clue what it was and why it was happening, and i never had any inclination to look it up on the internet because, 1, i already knew that the google search would just come up with a list of potential illnesses (which i knew i had none), and 2, because i knew that it might be spiritually related because of this crazy life im having, how much im transforming over the past few years and with how much meditation im doing……

  Thank you for this 2nd transmission on this very significant observance.
  I Love thé Schumann. Love and Blessings to you and yours. ❤❤❤

  There are NO coincidences! NEVER EVER!

  The vibration coming through caused time line jumps/part of ascension.
  https://youtu.be/nckfHSEiHOw

 5. Bilderberg Meeting 2016, Brexit, and the Death of Capitalism with Tony Gosling
  Will there be any impact for the presidential election in America? How much time do we have before a complete financial collapse? https://youtu.be/BPUbptQg8gc

  Ook deze regelt Mark Rutte.
  Disruption of the Global Financial System
  https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/press-release-2022

  World Economic Forum plannen voor de Agenda 2030

  EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET
  NIEUW ELEKTRONISCH GELD
  NIEUW GELD – OUD GELD WEG
  HET W.E.F. INFILTREERT IN NATIONALE KABINETTEN
  ONTMOEDIGINGSBELEID
  DIGITAAL HANDHAVEN

  The “next step” en zijn ze aan het promoten op BNR Facebook site met experimenteren op mensen……
  Gepromoot door onze overheid met FAKE MONEY door Elon MUSK en Mark Zuckenberg die bijna fahiet is als je verder zoekt.

  WEF: The Fourth Industrial Revolution | Transhumanism

  “The very idea of a human being as some sort of natural concept is really going to change.
  Our bodies will be so high-tech we won’t be able to really distinguish what’s natural and what’s artificial.”

  If you think that “Transhumanism” means turning people into badass cyborgs, capable of superhuman feats of strength and intelligence, then you’re in for a nasty surprise. It is up to us whether we allow this to happen.

  The more we resist now, the more freedom the future generations will enjoy.

  https://rumble.com/v1g6tcd-world-economic-forum-the-fourth-industrial-revolution-transhumanism.html

 6. Weet niet of jullie hem door hebben met Endless Mandatory Vaccins……en werd deze al in 2015 aangekondigd.

  We gonna “REDUCE” the world population……Je kan het maar verzinnen = You will pay for everything you have done https://youtu.be/In0R5vZ0I0c

  Spike eiwit is zeer toxisch en heeft shedding gevaar. Artsen noemen de Spike eiwit een biowapen.
  Ik heb lang gewacht om deze blog te maken. De spike eiwit veroorzaakt immens veel problemen en schade dat ik dit toch even moest bestuderen. Ondertussen is er ook veel meer info beschikbaar dan in het begin. We maken zeker een tweede deel met andere artsen. We maken ook een andere blog alleen over de shedding. Als je het echt bestudeert zie je pas hoe schadelijk de spike Eiwit is. De lijst van schade is oneindig…….

  https://www.gezondwereldnieuws.com/deel-1-spike-eiwit-is-zeer-toxisch-en-heeft-shedding-gevaar-spike-eiwit-is-een-biowapen

  MELDINGSFORMULIER GEDWONGEN COVID-19 TESTEN
  https://www.freelifeworld.info/meldingsformulier-gedwongen-covid-19-testen/

  Deel zoveel mogelijk onze post. Hoe meer bewustwording, hoe meer gezondheid.

 7. Higher-Consciousness as you become REAL….

  Schumann Resonance Major Wave of LIGHT!! How can it be?
  Our Solar System is now moving into “Photon Belt” once again, into another 2,000 years of ‘Light’. Earth & all our Celestial Bodies within our Solar System moving into a ‘highly charged photo region of space into the Photon Band of Alcyone’.
  We Broke Through – We’ve Gotten Stronger
  Susan Inspired.
  https://youtu.be/5weQqXtmKC0
  Accept that you are the loving person Well-connected.
  Create positive vibes and improve connection with yourself, others and the world. Share the best of yourself with the outside world. With a deeper connection with yourself, other people and the world as a result.
  Everything is connected.
  How you feel is determined by the connection with yourself, with others and with the world. Human connection and a positive social climate have a major impact on your well-being. And that is increased by actively contributing to the feelings and needs of others instead of waiting.
  In Well-connected in order to become more connected to yourself and others. In this way you contribute to a better version of yourself and to a more beautiful world.
  ‘Well-connected’ increases the joy of life for yourself and the people around you. To listen more to your heart and intuition and less to the opinion of others.’
  Understanding the 3 States of Consciousness: 3D, 4D, and 5D
  There is no doubt that other dimensions or realms exist in this Universe. You may have seen them yourself through your dreams or through astral travel.
  You may have felt the experience of deja vu, or simply felt through a meditation that there is so much more to what we can comprehend. Just like we have different dimensions in this Universe, we also have different dimensional states of consciousness. These dimensions available to us on Earth are referred to as 3D, 4D and 5D.
  These dimensions are not actual places but rather they are states of consciousness. Here on Earth, we are all living life in either 3D, 4D, 5D or a combination of all three. In fact, it is most likely that majority of people on Earth are moving back and forth across two or three of these dimensional states of consciousness depending on where they are in their lives.
  Even though we are all living on the same planet and are surrounded by the same world, our perception of it will be different depending on which state of consciousness we are choosing to see things at. Those perceiving things from a 3D state are going to walk through life much differently to someone perceiving things from a 5D state.
  If you are curious what dimensional state your consciousness is at, here is a brief explanation of each:
  Living from a 3D State
  3D consciousness is viewing things from a purely physical state. You are seen as an individual that is separate from others. Life feels like “the survival of the fittest” and you are identified by the way you look, the job you have, the car you drive and the people you surround yourself with. You feel fearful about missing out or not having enough.
  Things are perceived as being good or bad and life is a competition. There is not enough for everyone and some people have to miss out. Fulfilment is found in making money and social status. Your thoughts have no power over your reality and what comes your way in life is simply a coincidence. You rely on your five sense to move through the world. There is a lot of joy in living life from the 3D state but pain and deeper emotions can be difficult to manage. In a 3D state there is no desire to go within or to look at things from a deeper stand point. Life is played out by skimming the surface. There is no desire to dig deep or to understand the deeper meaning behind things.
  Living from a 4D State
  Many people believe that the 4th dimensional state acts like a “gateway” to the 5th. When in 4D it is easy to travel back to a 3D state, however this jump in consciousness is much more difficult when you reach a 5D state. 4D consciousness begins to awaken to the idea that we are all connected and that there is more to life than what meets the eye. Thoughts are powerful and can shift the way reality is perceived. Duality and the idea of good and bad is still experienced, but there is more compassion and understanding behind it. There is an opening to the importance of diet, meditation and leading a healthy lifestyle. What you put into your body becomes important and there is a desire to pay attention to how your actions affect the environment and those around you.
  There is a strong desire to find your purpose and to follow your passions. You understand that life is meant to be enjoyed and that you are worthy to live the life of your dreams. You perceive the world through 6 senses and your intuition starts to grow and expand. You seek a deeper meaning to life and you can start to see the synchronicity/magic of the Universe.
  Living from a 5D State
  Once you reach a 5D state of consciousness, it is very difficult to go back to a 3D state. From this level of consciousness you begin to understand that we are all one and we are all connected. Life becomes an adventure of growth and there is no such thing as good or bad. There is a higher purpose for all things and every experience holds meaning.
  There are stronger feelings of love and connectedness with others, the planet and even the galaxies around us. Love and compassion reign supreme and there is a lack of judgement. You understand that everyone is just on their own journey. Everyone is considered to be equal and there is a desire to live from a place of pure authenticity. You understand that your purpose is to live your truth and to seek the joy.
  From this state, you know that there is no competition and there is enough in the Universe for everyone.
  You feel overwhelming emotions of love and compassion for life, Mother Earth and the stars.
  What was your Past Life if you are stuck in past live behaviors in the unconscious and if you want to awake = Remembering……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in