In een zet die veel vragen oproept, hebben Amerikaanse analisten een aanval op Kiev gesimuleerd met een 100 megaton nucleaire bom. In wezen simuleerden de Amerikanen een aanval met een Russisch strategisch wapen, namelijk een Tsar Bomba!

De Tsar Bomba (wat de koning der bommen betekent) werd ontwikkeld tussen 1956 en 1961, toen de Sovjet-Unie betrokken raakte bij de wapenwedloop met de Verenigde Staten, schrijft Warnews24/7.

Het was de grootste waterstofbom ooit gemaakt en de kracht ervan was 3.300 keer groter dan de bom die Hiroshima trof.

De waterstofbom, met het equivalent van meer dan 50 miljoen ton conventionele explosieven, werd in oktober 1961 getest. De bom werd tot ontploffing gebracht en ontplofte op een hoogte van 4.000 meter boven het eiland Novaya Zimlya (Nieuwe Aarde) in de Noordelijke IJszee.

Maar waarom simuleerden de Amerikanen een nucleaire aanval met een strategisch wapen in plaats van met een tactisch wapen? Waarom wilden ze maximale slachtoffers?

Een aanval van 100 megaton op Kiev?

Uit de simulatie bleek, zoals verwacht, dat het effect van een nucleaire aanval van 100 megaton op het centrum van Kiev absoluut verwoestend was.

De vernietigingszone van de kernbom, zonder het effect van secundaire factoren van de kernexplosie, bedraagt ongeveer 65 kilometer. Dit heeft, om voor de hand liggende redenen, catastrofale gevolgen voor bijna elk object in het gebied.

Rekening houdend met de bevolking die in Kiev en in de vernietigingszone van de atoombom woont, zal het aantal slachtoffers bijna 2,5 miljoen mensen bedragen.

Vrijwel zeker zullen in dit geval de aangrenzende Oekraïense regio’s worden getroffen, evenals het grondgebied van de kerncentrale van Tsjernobyl en Wit-Rusland.

  Duits "gasnoodplan": Nu wordt zelfs Brussel nerveus

Tot op heden is er in de wereld slechts één kernbom gemaakt die dit catastrofale effect heeft, namelijk de Tsar Bomba. Ter vergelijking: de kracht van alle kernkoppen van de Sarmat intercontinentale ICBM is slechts 8 megaton.

Het is echter vermeldenswaard dat in de nabije toekomst de Poseidon nucleaire onderzee-drone, waarvan de kracht wordt geschat op 100 megaton, in dienst van Rusland kan verschijnen.

Bedenk dat de Russen onlangs tegen Kiev de Kh-55 (Russische naam X-55) raket met een virtuele kernkop (d.w.z. een simulator van een nucleaire gevechtseenheid) hebben afgevuurd.

De Kh-55 raket werd ontwikkeld om een nucleaire lading te vervoeren.

De Oekraïners concludeerden toen dat ofwel deze raket met een virtuele kernkop gewoon werd gebruikt als een iets minder dure afleiding om de Oekraïense luchtverdedigingssystemen te misleiden, ofwel dat de Russen een nucleaire aanval simuleerden.

Bekijk de video –


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Terwijl de globalisten zich klaarmaken om de wereld op te blazen, moet u zich voorbereiden op TEOTWAWKI omdat de wereld geen ervaring heeft met het stoppen van een oorlog tussen twee nucleair bewapende vijandenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne oorlog: Barsten in onverwachte plaatsen
Volgend artikelDe Goudlokje Oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • @mike,
   Ik ga hier iets heel ongebruikelijks posten, misschien verklaren sommigen mij voor gek maar dit is mijn mening.
   Heb veel gelezen en gezien uit de wereld van niet aardse origine zeg maar, heb uit filmpjes gezien dat zowel de Russen als de Amerikanen uit de militaire wereld bevestigen dat in de Koude Oorlog een groep niet van deze wereld voor een nucleaire ramp hebben ingegrepen door zowel in Rusland als in de VS in te grijpen en diverse bommen onschadelijk maakten zonder dat wij aardebewoners er iets tegen konden doen, ik geloof hierin en dat wij mensensoort nog Neanderthalers zijn vergelijkbaar met deze wezens, hoop dat zij ook nu ingrijpen indien nodig, een Amerikaan die ik hierover heb zien praten heette dacht ik Silas, hij was een persoon met een hoge functie, hoop dus op deze interventie, je moet toch wat, alleen luisteren naar muziek is niet genoeg he.

   • Ik heb hier ook over gehoord en ook Robbert van de Broek heeft hier over gehad.
    Ik hoop dat het waar is en meer kan je als mens ook niet doen dan hopen dat het niet gebeurt en als het zover is, dat het onschadelijk word gemaakt.

 1. De bom valt nooit!
  Wordt niet toegestaan zoals afgesproken.
  En dus onklaar gemaakt nog voor lancering.
  Ja voor de mensen die niet weten dat nuclibommen onschadelijk zijngemaakt is dit wel horror.
  Maar dan voor de hele wereld.
  Wens jullie een goede adventstijd.

 2. Leuk speeltje,

  Vuurbal van Tsar Bomba (wiki) De explosie van de Tsar Bomba is tot nu toe de krachtigste explosie ooit door mensen veroorzaakt. De seismische schokgolf in de atmosfeer ging maar liefst drie keer de aarde rond.24 nov. 2022

  Wat zou er gebeuren als er een nucleaire bom afging in jouw achtertuin? Op deze interactieve kaart kan je het zien | Wetenschap & Planeet | hln.be

  1.373.271 gewonden
  Mocht er bijvoorbeeld een Star Bomba op Gent gegooid worden, dat zou dat 464.529 doden en 635.870 gewonden tot gevolg hebben als hij op de grond zou afgaan en 580.313 doden en 1.373.271 gewonden als hij zou ontploffen in de atmosfeer. De hitte zou telkens te voelen zijn tot aan de kust.

  • En waarom zou Poetin dat in zijn eigen achtertuin gebruiken dan..?? Om zijn eigen volk en land te bestralen met dat oorlogstuig?? Ook de diktators van deze wereld zullen daar dan mee moeten zien te leven.

   Laat je aub niet door de bangmakerij van de VS meeslepen! Als er al zoiets zou gebeuren is het hoogstwaarschijnlijk een false-flag-attack door de usual suspects, zoals gebruikelijk in het propaganda-BS verhaal van de wersterse Rechts(e-H)orde.

 3. Bommen zullen niet zo heel snel gaan vliegen…Echter kijkend naar welk geestelijk gestoord volk er nu aan de macht is in de VS…1 complete clownshow met tranny’s en mentaal gestoorden aan het roer. Hoop dat de codes goed zijn opgeborgen. Ze weten ook dat ze klem zitten,de petrodollar voorbij is….Hoe dan ook er gaat sowieso ‘iets’ gebeuren en daar zitten we al midden in voor wie dit nog steeds niet ziet…Digitale 5G hekken (lantaarns) om wijken zijn al zo goed als af en rond de 75% mebselijke aanstraal booster punten lopen onder ons dus ze liggen gewoon op wef schema. (Internet of bodies) Ook de De-populatie trein stjokt gewoon lekker door…

  • Geesteszieke amerikanen akkoord, bovendien nu ook radeloos, oekraine staat aan de rand van de collapse. Europa en de VS trouwens ook. Maar bommen kunnen niet zo snel vliegen, sarmat 2 vliegt tegen 28000 Km/uur

 4. Dit is weer eens een staaltjr van onwetenheid. Er zijn verslagen en zelfs videos die aantonen wat de eerste tzarbomba teweeg bracht op nova zembla. Deze was echter beperkt tot 50 Megaton om het vliegtuig die deze bom afwierp niet mee te verdampen. Nu bij een 100 Megaton Hydrogen bom verwacht men zou men dus veel grotere gevolgen verwachten en niet veel kleinere. 1 100 Megaton Hydrogen bom is genoeg om heel Groot Britanie uit te wissen, en niet een cirkel met een straal van 64 Km…..

 5. Bij de 50 Megaton Tzarbomba was alle glaswerk van ruiten in een straal van 400 Km stuk en kon men de schok waarnemen op 1000 Km afstand. Wat zou een 100 Megaton dan teweeg brengen. Ee poseidon met een warhead van 100 Megaton doen ontploffen in zee brengt een vloedgolf met een hoogte van 500 meter teweeg. M.a.w zou een Tsunamie veroorzaken met een initiele vloedgolf van 500 meter. Tot ontploffing gebracht op een diepte van ongeveer 200 meter. Hopelijk zal deze apocalypse zich niet voordoen en worden mensen verstandiger. Wie is er nu zo gek om in een dierentuin in een berenkuil te springen en de beer even gaan pesten en met een stok in zijn oog porren ?

 6. Eigenaardig dat de Amerikanen deze simulatie doen, waarom ? Rusland heeft het niet nodig een atoombom te smijten op Oekraine. De gemobiliseerde bijna 400000 man zijn zelfs nog niet ingezet. Hey offensief is nog niet begonnen. Ik zou er niet stom van staan als Amerikanen een valse vlag uitvoeren en zelf een Hbom doen ontploffen. Of misschien dat ze plannen in een aktieve confrontatie met de Russen te gaan en deze hen dan zouden kunnen uitwissen. In het eerste geval zou dan de verwrongen simulatie wel good sense zijn omdat amerikanen slechts kleine kernbommen hebben. Komen zelfs niet dicht bij 50 Megaton. In het tweede geval zou men maximum schade moeten bekijken om eigrn schade te kunnen inschatten op ground zero. Tenzij dit propaganda is en men wil doen geloven dat het een Russisch wapen is terwijl het in feite een amerikaans is gezien de omvang van de schade….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in