Trump’s federale agenten pakken de relschoppers aan, slaan hen met knuppels en forceren hen om weg te rennen van het gehavende gerechtsgebouw van Portland waar ze probeerden in te breken.

Nadat relschoppers in Portland, Oregon, nog eens probeerden in te breken in de gebarricadeerde en gehavende federale rechtbank die nu al ruim een maand doelwit is geweest, veegde de federale agenten op agressieve wijze de zijstraat van het gebouw schoon.

De onderste video toont agenten die hen aanvallen en een van hen vuurt op de relschoppers meerdere rondes af van wat vermoedelijk pepperballen, rubberen kogels, of een andere vorm van niet-dodelijke munitie zijn.

Trump stuurt 150 van zijn Antifa-terminators naar Chicago

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA draait zichzelf om: verwerpt resultaten COVID-antistoftest; waanzin viert hoogtij
Vorig artikelRacismeschandaal: fotocabine in Duitsland fotografeert alleen blanke mensen – autoriteiten reageren 
Volgend artikelBLM-aanhanger gearresteerd na foto waarop hij knielt op de nek van huilende blanke baby
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in