Racisme is echt overal! Zelfs fotoapparatuur bij de Duitse autoriteiten zijn verdomde racisten, omdat ze foto’s maken “van alleen mensen met een lichte huidskleur”, en “mensen met een donkere huidskleur” worden gedwongen om hun biometrische foto’s bij een fotograaf te laten maken. De Hamburgse autoriteit heeft nu onmiddellijk gereageerd en de louche racistische fotoapparatuur uit de roulatie genomen.

De ultralinkse taz heeft het ongelooflijke schandaal aan het licht gebracht: een fotocabine van het Hamburgse Staatskantoor voor Verkeer kan alleen maar foto’s maken van blanken. Zwarten daarentegen, die met het apparaat van de landsdrukkerij biometrische foto’s voor ID-documenten willen maken, kunnen door de ellendige racist niet worden herkend, schrijft Jouwatch.

De kameradenkrant beschrijft de traumatische ervaring van de gekleurde Audrey K. vorig jaar. De zwaar gepigmenteerde dame wilde een pasfoto laten maken in de betreffende machine, maar de machine herkende haar niet als motief. Dit werd haar bevestigd door een ambtenaar. Geïrriteerd schreef K. later een e-mail aan het staatsbedrijf. “De ervaring maakt me erg verdrietig”, schreef ze, “U lijkt zich bewust te zijn van het probleem, maar uw website verwijst niet naar dit feit”. In de wachtruimte van het staatsbedrijf zaten volgens de taz ongeveer 15 mensen met haar te wachten, waarvan vijf zwarten.

Het maakt haar enorm verdrietig dat men accepteerde dat zwarte mensen hier een afspraak maken, waarbij ze veel zaken in hun privé- en/of beroepsleven moeten coördineren, en dan weer terug moeten komen, zonder dat de autoriteit zich om deze bijzondere situatie bekommert.

De transportautoriteit is op de hoogte van het probleem, stelt de tas gepikeerd vast. De instantie kondigde aan dat ze aan het probleem werkten en dat ze in gesprek waren met de staatsdrukkerij. De zeer verontwaardigde taz beweert echter dat men het probleem probeert te wijten aan verlichting en trekt de racismekaart.

  Duitse sociaal-democraten steunen Antifa - AfD wil haar verbieden

Een woordvoerder van de staatsdrukkerij vertelde de taz:

We begrijpen dat in tijden dat racisme emoties oproept, dergelijke kwesties worden genoteerd. Dit onderwerp is echter zeker niet geschikt als bijdrage aan het debat over racisme. De machines behoren tot de meest geavanceerde ter wereld en maken zeker geen onderscheid naar huidskleur. Zoals bij elk optisch systeem is de kwaliteit afhankelijk van de lichtsituatie – of het nu gaat om blanke of zwarte huidskleur. Het systeem kent overigens geen racisme, net zoals we ons verdedigen tegen elke beschuldiging van discriminatie of racisme.

Maar voor het zwarte slachtoffer K. is dit geen afdoende verklaring. Ze is er diep van overtuigd dat het disfunctioneren van het apparaat een teken van institutioneel racisme is. “Het maakt me boos. Terwijl alles meestal eenvoudigweg werkt voor blanken, worden zwarte mensen in hun dagelijks leven vaak geconfronteerd met dergelijke onderdrukkingsmechanismen. Het is beschamend voor mijn woonplaats Hamburg”.

De nieuwe verkeersautoriteit van Hamburg onder de Groenen senator Anjes Tjarks heeft nu aangekondigd de twee fotocabines voorlopig uit de roulatie te halen. Men kan zeer goed begrijpen dat de vrouw zich gediscrimineerd voelt. “Het incident is niet acceptabel”, zegt haar woordvoerder. De twee racistische fotocabine’s zijn nu verbannen totdat de storing definitief is verholpen.

“Ik was woedend”: Asielzoeker steekt  asielaccommodatie in brand wegens gebrek aan zakgeld

Vorig artikelAlle Live Matter
Volgend artikelTrump’s federale agenten in actie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dit is nou een keer een grappig bericht tussen alle ellende door.
  Een racistische fotocabine die niks met negers kan voor een goede foto.
  Misschien dan maar een keuze knopje of je een blanke bent of een neger voor wat extra belichting.

 2. Heiko Maas rekruteert islamistische daders als adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken

  Spionage en infiltratie van de hoogste regeringskantoren door potentieel anti-constitutionele, dubieuze organisaties zijn nu overbodig – in Duitsland installeert de regering haar Trojanen vrijwillig in haar eigen gelederen – zoals het personeel van een zeer controversiële consultant in de buitenlandse kantoorshows laat zien.

  door Max Erdinger

  Met de benoeming van hoofddoekdrager Nurhan Soykan, de plaatsvervangend voorzitter van de gedeeltelijk islamitische Centrale Raad van Moslims in Duitsland (ZMD), verandert het ministerie van Buitenlandse Zaken onder Heiko Maas de geit opnieuw in een tuinman. Vanaf dat moment zal Soykan deel uitmaken van het “Religion and Foreign Policy” -team – en de belangen van de ZMD vertegenwoordigen.

  Onder leiding van haar voorzitter Ayman Mazyek, die permanent door Berlijn werd gesteund, beschouwt de Duitse politiek het ten onrechte als een gemachtigde voor een groep ter bevordering van de islam (zoals het geval is bij de centrale raden van Sinti en Roma of de joden) – hoewel de ZMD slechts een minder belangrijke is Fractie van Duitse moslims vertegenwoordigd.

  Islamitische verenigingen waargenomen door de bescherming van de grondwet
  De islamitische verenigingen die daar verenigd zijn, vinden overwegend allesbehalve consequent hervormingsgerichte, seculiere of voor integratie geschikte moslims, maar eerder “slapers” die georganiseerd zijn in gedeeltelijk radicale islamistische organisaties zoals de Ülkücü-beweging (ATIB). Grijze Wolven ”worden waargenomen – en onderhouden ook nauwe contacten met de antidemocratische, totalitaire Moslimbroederschap.

  Met Nurhan Soykan is een andere islamlobbyist nu vanuit een meer dan twijfelachtige waas de ‘binnenste cirkel’ van de linkse staat Berlijn binnengedrongen , waar ze kan bijdragen aan het verdere verloop van de voortgaande islamisering en haar beschamende minister in zijn toekomstige gebaren van onderwerping aan het buitenland aan mullahs, kan het Erdogan-regime of Arabische wapenkopers “adviseren”. De publicist Ali Ertan Toprak tweette verbluft over de benoeming van Soykan: “Wees niet verbaasd als A. Mazyek binnenkort wordt benoemd tot lid van de islamitische vertegenwoordiger van de federale regering.” Er valt niets meer te zeggen.

  https://www.anonymousnews.ru

 3. Dat is helemaal net racistisch. Het is nu eenmaal niet eenvoudig en zeker niet voor een machine om een duidelijke foto van iemand te maken met een donkere huidskleur. Iets wat zijzelf ook héék goed weten. Ik heb zelf vrienden met een donkere huidskleur en ik moet de eerste duidelijke foto nog zien te maken. (overigens die hebben wel iets van hun leven gemaakt en walgen er net zoveel van als ik doe.) Zwart, donker geeft nu eenmaal bitter weinig nuance an scherpte weer. Daar is niets geheimzinnigs, laat staan racistisch aan. Wat een walgelijk en wederom oh zo stupide onzin weer. Je word er werkelijk misselijk va. De waanzin en stupiditeit regeren.

 4. “De zwaar gepigmenteerde dame” ????
  Nieuwe signalement categorie.
  – gemiddelde lengte
  – zwaar gepigmenteerde huidskleur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in