Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Donald Trump is boos op Joe Biden voor zijn commentaar eerder deze week dat hij wapens en artillerie van Israël zou kunnen inhouden tenzij het zionistische regime zich gedraagt in Rafah.

Tijdens een bijeenkomst in Wildwood, N.J., beschuldigde de voormalige president Trump de huidige president ervan “de wereld in vuur en vlam te zetten” en vertelde hij zijn volgelingen dat Israël “het recht heeft om zijn oorlog tegen terreur te winnen” op een manier die het zelf goeddunkt, schrijft Ethan Huff.

“Crooked Joe heeft niet alleen onze economie in brand gestoken, hij heeft echt de wereld in brand gestoken,” zei Trump onder gejuich.

“Als je wilt weten hoe zwak en zielig een president echt is, ik bedoel de dingen die ze doen, denk dan hier eens over na: deze week kondigde hij aan dat hij geen wapens zal verschepen naar Israël in hun strijd om de Hamas-terroristen in Gaza uit te roeien. Het was schokkend om dat te horen, zelfs terwijl er nog steeds Amerikaanse gijzelaars worden vastgehouden door Hamas.”

Trump ging verder met klagen over mensen waarvan hij beweert dat ze zeggen dat 7 oktober “nooit gebeurd is.” Misschien doelde hij op de mensen die de leugens over “baby’s in ovens” en “massaverkrachtingen” aan het licht brengen?

“Je weet dat ze dat zeggen, en Biden is ervoor gevallen,” spotte Trump, suggererend dat Biden’s zorgen over wat Israël van plan is te doen in Rafah ongeldig zijn.

“De actie van Crooked Joe is een van de ergste verraders van een Amerikaanse bondgenoot in de geschiedenis van ons land,” vervolgde Trump, terwijl hij de veelgebruikte trope herhaalde over iets dat het ergste is “in de geschiedenis van ons land.”

  "Dit is een gevaarlijk moment in het Midden-Oosten"

“Ik steun het recht van Israël om zijn oorlog tegen terreur te winnen – is dat oké?” vroeg Trump. “Ik weet het niet. Ik weet niet of dat politiek goed of slecht is. Het kan me niet schelen. Ik bedoel, je moet doen wat juist is. Het was een verschrikkelijke aanval. 7 oktober was een verschrikkelijke aanval.”

Trump belooft studentenprotesten te verbieden als hij wordt gekozen

Trump hekelde ook de studentendemonstranten in heel Amerika die zich uitspreken voor de mensen in Gaza die geconfronteerd worden met massale genocide door toedoen van Israël.

“Als ik president ben, zullen we niet toestaan dat colleges worden overgenomen door gewelddadige radicalen,” beloofde Trump, zijn achterban verzekerend dat vrijheid van meningsuiting niet zal worden toegestaan onder een presidentschap van Trump.

“Als je uit een ander land hierheen komt en jihadisme, anti-Amerikanisme of antisemitisme naar onze campussen probeert te brengen, zullen we je onmiddellijk deporteren – dan ben je weg van die school.”

Niet tevreden met alleen dat, ging Trump verder met Biden en de Democratische Partij in het algemeen te vertellen dat ze “de verkiezingsdonaties terug moeten geven van alle antisemieten, Amerika-haters en financiers van chaos die de chaos op onze campussen hebben gefinancierd.”

Van daaruit bewandelde Trump het gebruikelijke pad door Biden de slechtste president in de geschiedenis van ons land te noemen, wat vergelijkbaar is met wat hij zei over Barack Obama voor hem.

“Je kunt de 10 slechtste presidenten in de geschiedenis van ons land bij elkaar optellen … en ze hebben niet de schade aan ons land toegebracht die deze totale idioot heeft aangericht,” spotte Trump.

  Beëindiging van de Amerikaanse aanwezigheid in het Midden-Oosten

“De handschoenen zijn uit. Hij is een slechte kerel … hij is de slechtste president ooit, van welk land dan ook. De hele wereld lacht hem uit. Hij is een dwaas.”

Trump zegt dat hij gelooft dat hij een goede kans maakt om deze herfst de staat New Jersey te winnen. Hij vertelde zijn volgelingen dat “miljoenen” blue-collar mensen “zich aansluiten bij onze beweging gebaseerd op liefde, intelligentie en iets dat gezond verstand heet.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Trump 2.0: Wat zou het betekenen voor Amerika en de wereld?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSatanische Baphomet, demonen gespot in King Charles-schilderij
Volgend artikelDe WHO: We laten ons niet weer voor de gek houden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Hij ontpopt zich meer en meer als een grappige DEMOON.
  Moeten we dan toch met z’n allen de US gaan boycotten of echt gaan bestrijden ?

  • Nog steeds mensen die geloven dat Trump alles gaat oplossen en de deep state gaat uitroeien? En ter herinnering, dat zou hij na 2016 al doen…

   • Juist !
    Nochtans ken ik niet zoveel mensen die Trump zo geweldig vinden, bijna iedereen is nog steeds niet wakker en dus MSM-slaafje.

   • @mikkel, zo vertrouwen sukkels ook 100% op Rusland. Zware pil als je onder dwang naar putins gehaktmolen mag.

    Slaap lekker denk ik dan zzzzzzz

  • Dat die idioten op twitter X de verlosser in deze wortelkop zagen ontgaat mij volledig. Een puppet ook op de Zionistische paylist. Walgelijke figuren van de 1ste tot de laatste.

 2. Met andere woorden…. Zionist Wilders en Trump vinden dat iedereen die daar woont en niet joods is wel dood mag!!!! Lekkere wereld!

 3. Trump is dus ook een zionist. Jammer, het gaat dus niet beter worden met hem aan ’t roer.
  Weer ’n illusie armer.

  • Dacht je dat je president van de VS wordt zonder goedkeuring van de grote neuzen club? Is altijd al zo geweest, en bij uitzondering, JFK, ga je er gewoon aan. Zie de Slowaakse premier, neergeschoten door een 71 jarige man. De Slowaakse Oswald. Zou het…

   • Fico, de Slovaakse president werd prompt weg gezet als Poetin aanhanger omdat hij pleit voor vrede en tegen oorlog is. Ook de Hongaarse president, en andere politici, die tegen oorlog en voor vrede opkomen (zoals ADF) worden als Poetin volgers benoemt. Het is dus wel overtuigend dat de westerse pers en politici wel degelijk van oordeel zijn dat Poetin een vredelievend president is en dus moet verdwijnen!

   • Het enige verschil met vroeger is dat er nu een stuk meer mensen het door hebben. Niet dat dit uiteindelijk iets zal veranderen. Om moedeloos van te worden.

 4. Altijd weer hetzelfde;
  Voor verkiezingen krijg je een duim omhoog om op ze te gaan stemmen.
  Na de verkiezingen krijg je van dezelfde hand de middelvinger.

  Uit een vuile pan komt weinig soeps.
  Politiek: sprookjes voor volwassenen.

 5. Dat trump een zionist is was bekend
  Echter elke politici in VS en op paar uitzonderingen na in Europa is zionist.
  Jood is in veel gevallen de dekmantel om hun terreur goed te kletsen.

 6. Mensen laten zich zó gemakkelijk in de zeik nemen, kinderlijk eenvoudig voor een doorgewinterde nep politicus, welke in feite een op Maffia praktijken gelijkenis vertoonde businessmodel is en blijft.

 7. Trump, is dat niet die clown die ook achter de operation Warpspeed zat? Trump -geloofwaardigheid/vertrouwen: 0 – 2

 8. En in Nederland is men blij dat Wilders zoveel stemmen kreeg.
  En dan verwachten dat er in Amerika iemand opstaat die de boel gaat klaren.

  • Het nieuwe kabinet heeft zo ie zo geen zin, wat ze terugdraaien is de salderingsregeling zonnepanelen voor Jan met de pet, welke net verlengt is. De totaal buitensporige pensioenroof mag dan weer wel doorgaan. Ook komt er geen belasting verlaging door de BTW te verlagen op eten en drinken, geen verlaging BTW over een accijns zoals bij energie en brandstof, en geen verlaging erf belasting voor bloedbanden…Belasting betalen over het spaargeld wat al belast is van je ouders.. BIZAR!!! Veel Europese landen kennen deze belasting niet eens!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in