Foto Credit: 𝕏 screenshot / Via Infowars.com

Social media-gebruikers die het officiële portret van King Charles onderzochten, zagen satanische symbolen die volgens hen opzettelijk zijn toegevoegd om de trouw van de Britse troon aan Satan weer te geven, bericht Infowars.

De onthulling van het eerste officiële portret van King Charles op dinsdag leidde tot een enorme discussie over de vurige rode weergave van de kunstenaar.

Velen op social media beweerden dat het schilderij meer bevat dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Ze wezen erop dat wanneer de afbeelding wordt gespiegeld, ondersteboven wordt gekeerd en de vervormde afbeeldingen naast elkaar worden geplaatst, er een bizar effect ontstaat dat demonische vormen laat zien, waaronder de verschijning van een satanische baphomet.

Volgens Encyclopedia Britannica is de baphomet een “verzonnen heidens of gnostisch idool of godheid waarvan de Tempeliers werden beschuldigd dat ze die aanbaden en die later werd omarmd door verschillende occulte en mystieke schrijvers.”

  De afbrokkelende leugens jagen de heersende klasse angst aan  

Het schilderij leidde ook tot een paar memes.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De dood van koningin Elizabeth II: Brits Imperialisme, NWO, Big Pharma, Wapenlobby en WEF – De Grote Reset van koning Charles III komt eraanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZeldzame verschijning van Cicaden perfecte ‘kans’ om de insecten op te eten, adviseert Axios
Volgend artikelTrump verdubbelt zijn steun voor zionistische genocide en massabombardementen op Palestijnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Afgezien van de geitenkop, het blijft een k.. geschilderd portret. Waarom zou je zoiets willen? Hang je straks tussen de rest van je familieportretten, als enige totaal anders. En… zo bijzonder ben je nu ook weer niet, Charles.

  • Meestal verguisd in de media, maar best wel oke volgens wikipedia:

   He founded the Prince’s Trust in 1976, sponsored the Prince’s Charities, and became patron or president of more than 800 other charities and organisations. He advocated for the conservation of historic buildings and the importance of architecture in society. In that vein, he generated the experimental new town of Poundbury. An environmentalist, Charles supported organic farming and action to prevent climate change during his time as the manager of the Duchy of Cornwall estates, earning him awards and recognition as well as criticism; he is also a prominent critic of the adoption of genetically modified food, while his support for alternative medicine has been criticised. He has authored or co-authored 17 books.

 2. Ze gaan het steeds openlijker doen, dan is vaak het einde nabij. Blijf vooral provoceren, want dat is dit zogenaamd onder de noemer van kunst. De gekken die dit kunst noemen zijn straks dood. het schilderij blijft. Ziek!!! in het gunstigste gevallen provocerende wansmaak. Maar het is erger.

 3. Ik vind het gezicht niet lijken, maar zo dichtbij ken ik hem ook weer niet 🙂 .
  Maar technisch is het wel een kunst om dit schilderij zo te schilderen met al die verborgen elementen daarin. Maar de schilder zal ook wel van het zelfde hout zijn gesneden.

 4. Goed dat het aspect van baphomet/ ba’al/ moloch/ satan eruit is gelicht. Voordat ik verder ga, het is dit jaar 22 jaar geleden dat Brookings Institution-alumnus Jan-Peter Balkenende een beeld van baphomet een plekje gaf in het torentje, om duidelijk aan te geven wiens dienaar hij is als 33ste graad vrijmetselaar.

  Op Charles’ rechterschouder is een monarchvlinder te vinden en dit geeft aan dat deze heer Windsor (is het de originele of hebben wij hier van doen met een kloon?) onder bevel staat van duistere krachten achter de schermen, want de vlinder verwijst naar MK-ULTRA. De CIA is in 1953 begonnen met verstrekkende experimenten op het gebied van hersenspoeling, chemische verhoormethoden & hypnose. Tijdens koningsdag op 26.04 droeg importbruid, WEF-dienaar & golddigger Máxima Zorreguieta Cerruti ook een haarband met vlinders!

  Zoals bekend heeft Charles net als zijn in ongenade gevallen broer Andrew Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint Andrews met een bezoek vereerd. Charles is trots op zijn afkomst van Dracula en heeft een buitenhuis in Roemenië. Zijn vader Philip, hij was o.a. voorzitter van het WWF (Wereld Natuur Fonds) in Groot-Brittannië en hij wilde na zijn dood terugkeren naar de aarde als dodelijk virus. De hertog van Edinburgh was tevens nauw betrokken bij de moord op diens voormalige schoondochter Diana, princess of Wales op 31.08.1997.
  Ik sluit af met info die ik in een eerder stadium heb gedeeld maar voor de volledigheid toch vermeldt. Charles was nauw bevriend met pedo, satanist & necrofiel Jimmy Savile die decennia z’n gang kon gang gaan in bijvoorbeeld kinderziekenhuizen, omdat o.a. de BBC-directie consequent de andere kant op keek, want alles voor de kijkcijfers.

 5. Waarom worden mijn reacties verwijderd zonder enige uitleg ? Komt het misschien omdat ik het onderwerp, het schilderij belachelijk maak ? Het zou netjes zijn als je mijn vraag beantwoord.

  • Zal wel een andere reden zijn, het is namelijk een belachelijk schilderij. Maar het is me opgevallen dat reacties van mij vanaf een andere computer weer in de moderatie terecht komen terwijl ik vanaf mijn normale computer gewoon doorkom.

   Beveiligingsdingetje misschien.

  • Stukje gekeken, lange zit. Maar interessante verbindingen die worden gelegd. Ook weer bijna niet te vatten. Komt een weldenkend mens toch niet op.

 6. Ik heb meer

  King Charles Monarch Painting

  Het schilderij van koning Charles doet me ook denken aan de roman met de titel: “Het portret van Dorian Grey” (Dorian ook bekend als Orion – nimrod de opstandige jager) van de Ierse (groene man) auteur Oscar wild?
  Het portret moet uit het zicht worden verborgen, omdat het in de loop der jaren echt grotesk begint te worden en uiteindelijk van het bloed druipt, wat het steeds bozer en demonischer hart van het echte onderwerp weerspiegelt. (Een sinistere moordzuchtige man).

  De Sint-Bernardushond in de film “Cujo” (Stephen/wreath/crown King) krijgt hondsdolheid nadat hij is gebeten door een wrede vleermuis (c19 viruslink & D. troef + slangenbeten).

  Cujo is een jongensnaam. Stephen King koos de naam Cujo voor het hondsdolle St. Bernard-personage in zijn gelijknamige roman uit 1981. Hij baseerde de naam op de alias van William Lawton Wolfe, “Kahjoh”, die de media verkeerd spelden als Cujo.

  Een prins William-link?

  https://www.zinnedproject.org/news/tdih/st-bernard-parish-massacre

  Bernard = beer – een Ursa Major/minor link met de grote beer, en kleine beer bij de Noordpoolster Polaris? De polen omkeren – blauwe verschuiving/rode verschuiving

  Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik er vrij zeker van ben naar wie “Cujo” is vernoemd….
  In “The Stand” is er een hoofdstuk dat ons laat kennismaken met “The Dark Man”, Randall Flagg, The Walkin’ Dude, enz. In dit hoofdstuk worden een aantal plaatsen besproken waar Flagg door de jaren heen is geweest. Dit is degene die betrekking heeft op dit bericht: “Begin jaren zeventig had hij een tijdje kennis gemaakt met een man genaamd ‘Donald Defreeze’ (Trump?) en stelde voor dat DeFreeze de naam Cinque zou aannemen. Hij had geholpen plannen te maken die resulteerden in de ontvoering van een erfgename, en hij was het geweest die suggereerde dat de erfgename gek zou worden gemaakt in plaats van eenvoudigweg vrijgekocht. “… doelt SK op de ontvoering van Patty Hearst?

  Koning Charles schilderkunstenaar:

  “Jonathon Yeo”

  Jonathon = “Geschenk van God” plus de oudste zoon van koning Saul connectie? (1 Samuël 20:30).

  Enkele betekenissen van de naam Yeo:

  https://yeoonline.net/de-oorsprong-van-de-achternaam/

  Het schilderij van koning Charles doet me ook denken aan de roman met de titel: “Het portret van Dorian Grey” (Dorian ook bekend als Orion – nimrod de opstandige jager) van de Ierse (groene man) auteur Oscar wild?
  Het portret moet uit het zicht worden verborgen, omdat het in de loop der jaren echt grotesk begint te worden en uiteindelijk van het bloed druipt, wat het steeds bozer en demonischer hart van het echte onderwerp weerspiegelt. (Een sinistere moordzuchtige man).

  Het schilderij doet me ook denken aan Moloch, de koeiengod, oftewel Satan, maar lijkt er een verband te bestaan met de rode vaars? Er zijn echt zoveel dingen te zien in dit walgelijke satanische schilderij van koning Charles. Het lijkt erop dat hij de doornenkroon vasthoudt?

  Een rode hertog-link:

  https://whfb.lexicanum.com/wiki/Red_Duke

  Zou dit ook met elkaar te maken kunnen hebben….

  https://clios.com/entertainment/winner/television-streaming-key-art-technique/american-horror-story-apocalypse/ahs-apocalypse-red-baby-64702

  Er is ook iets dat lijkt op een “zwarte pijl” over de schouder van King Charles (op het rode schilderij van hem)… zie de link eerder, ik denk dat het verband houdt – geen toeval;

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_Arrow_(het ondubbelzinnig maken

  Verdere verbindingen met de “zwarte pijl” die te zien is op het KC-schilderij:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Black_Arrow:_A_Tale_of_the_Two_Roses

  • Dank Edwin voor alle toevoegingen. Ik zal er later naar kijken, maar ik blijf erbij dat het bijna niet te bevatten is.
   Je moet bijna detective zijn om dit uit te zoeken. Ik was vroeger gek op lezen en kijken van detectives, maar sinds de ontdekking van (de geheimen van) cojona heb ik daaraan geen behoefte meer. De echte geheimen die dagelijks worden geopenbaard zijn soms al adembenemend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in