Via Twitter

Het Zweedse vrouwenvoetbalteam laat zien dat het zich onderwerpt aan de zwarte suprematie. Maar politieke demonstraties zijn volgens de wedstrijdregels verboden.

Op Twitter poseren Zweedse blonde vrouwen in het nationale elftal wanneer ze hun onderwerping aan een toegewezen zwarte suprematie tonen. De post van het Zweedse damesvoetbalteam wekt bij Zweedse Twittergebruikers veel emoties op, een post die vanochtend meer dan 700 commentaren had; de meesten negatief op het politieke activisme van het Zweedse nationale damesvoetbalteam.

Het was in verband met de EK-kwalificatiewedstrijd van gisteren tegen Hongarije in Gamla Ullevi dat het Zweedse nationale damesvoetbalteam door de knieën ging voor de blankenhatende racistische Black lives matter-beweging.

Ene Adam Jansson op Twitter wijst het Zweedse Voetbal erop dat in hun eigen regelgeving staat dat politieke demonstraties verboden zijn.

Volgens sommige commentaren op Twitter is het “duidelijk” dat het nu “politiek correct is om regels en wetten te overtreden”, wanneer deze worden uitgevoerd voor bepaalde politiek geselecteerde groepen.

De verklaring van veel BLM-aanhangers is dat bepaalde politieke handelingen apolitiek zijn.

Velen die zich in het debat mengen, weerleggen dit echter met het feit dat de BLM-beweging in grote delen van de westerse wereld in de loop van het jaar enkele van de belangrijkste politieke veranderingen heeft veroorzaakt – en meerde van de ergste geweldmisdaden op mensen op haar geweten heeft.

Ondersteunen moorden op blanken en politieagenten

Al medio juni van dit jaar hadden BLM-activisten in de Verenigde Staten meer dan 430 politieagenten vermoord en verwond. De prognoses lopen sterk uiteen voor hoeveel politieagenten voor het einde van het jaar te lijden zullen hebben gehad onder de politieke oproerbeweging BLM. Bovendien worden veel civiele burgers door hetzelfde BLM-geweld getroffen. De statistieken over het aantal verwonde en vermoorde mensen in de door de BLM getroffen landen zijn tot nu toe noch uniform, noch betrouwbaar.

  Rasrellen in de VS duren voort: blanken worden aangevallen en mishandeld

Het is deze “apolitieke” omwentelingsgezinde en politieke beweging, opgericht in 2013, die het Zweedse Voetbal steunt. Net als de Premier League in het Verenigd Koninkrijk.

Terwijl Black lives matter-aanhangers in dit geval beweren dat de beweging apolitiek is, worden Zweedse mensen met de mening dat Blanke levens matter, voor hun “extreemrechtse racisme” bij de politie aangemeld en verliezen ze hun baan.

De kritiek op Twitter is enorm.

“Verdomme zo walgelijk! Om openlijk een terroristische organisatie te steunen… Totale boycot in de toekomst voor mij”, schrijft iemand.

“Als iedereen zich heeft gerealiseerd dat de BLM anarchisten en marxisten zijn die onze samenleving tot de grond toe willen afbranden, dan worden jullie ‘wakker’ en zijn het er mee eens”, schrijft een ander.

“Jullie zouden je moeten schamen. BLM is een beweging die is opgericht en wordt geleid door Marxisten, geïnfiltreerd door Antifa en islamisten en met een staart van vandalen. Ofwel is deze zogenaamde nationale damesteam marxistisch, ofwel zijn ze totaal naïef en onintelligent”, beweert een andere reageerder.

“Onbehaaglijk dat jullie een standpunt innemen voor een extreemlinkse en racistische beweging. Ik zal nooit meer naar vrouwenvoetbal kijken. Jullie zijn een joke”, zegt een ander.

Black Lives Matter Afro-Amerikaan in de VS: “Kill all white babies!”

Vorig artikelWoedende zwarte mishandeld 84-jarige blanke Trump-supportster 
Volgend artikelTrump lanceert patriottisch curriculum – wil de linkse “verwrongen leugens op school” elimineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Op de knie gaan is een vorm van verraad, want het impliceert onderdanigheid, overwonnen zijn.
  En daarmee ondergraaft men het eigen gelijkheids streven….onder andere.

  Verder, grappig die voetballers maar waar zijn de vrouwen?

 2. Zijn dat mannen of vrouwen. Het Nederlandse dameselftal heeft tenminste nog leuke vrouwen. Maar die negers zullen het wel lekker vinden dat ze voor hen door de knieën gaan.

 3. Mejff Evi: duidelijk nog niet op aarde aangekomen….BLM is net als Kick out zwarte Piet eerder negatief voor de medemens met andere achtergrond dan dat het bijdraagt aan iets. Sinds de opkomst van deze organisaties is mijn beeld van negers veranderd naar nikkers….heb ik niks voor hoeven doen, enkel de haat van die terroristen aanhoren en hun daden zien….

  …en de goed willende ander kleurigen zijn de sjaak, as always everywhere.

  Dat een stel stomme vrouwen in dit geval gaat buigen en sport politie maakt geeft het niveau aan van deze “kerels”, want ik zie weinig vrouw op dat veld. Het is denk ik een transgender team, een tussenvorm die je overal aantreft. Niks mis mee, maar noem het beestje bij zijn naam.

  Ondertussen ben ik geestelijk zo getergd door al dit nodeloze gezeik dat ik in mijn verwarring absoluut geen KOZP of BLM T shirt moet tegen komen, want het gaat het bloeden niet stelpen….

 4. Van die vrouwen wil ik eerst eenhormoontest zien.
  Zijn het vrouwen: dan zijn het ontieglijk stomme gleufdieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in