Eerder dit jaar, tijdens dit interview, samen met Dr. Peter McCullough, waarschuwde vaccinexpert Geert Vanden Bossche ons voor een dreigende resistentie tegen vaccins. Hij had gelijk. Dit gebeurde vrij snel en werd al duidelijk met de opkomst van de Delta, bericht Covexit.com.

Wat nog niet echt duidelijk was, was dat dit nog verder zou kunnen gaan en zou kunnen evolueren naar Negatieve Vaccin Effectiviteit.

Het is nog te vroeg om dat met zekerheid te zeggen, maar er zijn twee zeer recente, onafhankelijk van elkaar geschreven rapporten, waarvan het ene zich baseert op gegevens uit het VK en het andere op Deense gegevens, die hierop wijzen.

Het laatste rapport van Neil Ferguson et al. van het Imperial College London wijst op een NEGATIEVE effectiviteit van het vaccin met Omicron, zowel voor het Astra Zeneca als voor het Pfizer.

Dit betekent dat degenen die volledig zijn geïnjecteerd een grotere kans op infectie hebben dan degenen die niet zijn geïnjecteerd!

Het rapport suggereert dat dit kan worden gecorrigeerd door meer van hetzelfde, een booster, maar de booster zal slechts tijdelijk ongeveer 50% bescherming opleveren, wat zeker niet goed genoeg is voor een vaccin. Tenminste, dat is niet wat mensen verwachten van een werkelijk beschermende en zogenaamd levensreddende injectie.

Een consistente, maar nog verontrustender analyse is gebaseerd op gegevens uit Denemarken – een ander land met een hoog inentingsniveau. De analyse vond een verbazingwekkende MIN 154% vaccinatie-efficiëntie voor Omicron onder de volledig gevaccineerden. Dit wordt teruggebracht tot MIN 26% voor degenen die een booster hebben gekregen.

Freedom Day in het Verenigd Koninkrijk: therapeuten waarschuwen voor het Covid-19-angstsyndroom

Ja, volgens deze analyse doen de ongevaccineerden (0% van de “werkzaamheid” van het vaccin) het beter dan zowel de volledig gevaccineerden als degenen die een booster-prik hebben gekregen. De auteur suggereert dat Original Antigenic Sin (OAS) in het spel zou kunnen zijn.

Ondanks alles wat u misschien in de media hoort, kan Omicron een nieuwe wending betekenen, het begin van een pandemie van de gevaccineerden!

En de opkomst van Omicron is echt. Kijk naar de laatste gegevens voor de VS, waar Omicron al dominant is!

Bron: https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#variant-proportions

Er moet hier een voorbehoud worden gemaakt. Informatie uit Zuid-Afrika, waar de variant ongeveer een maand heeft gecirculeerd, wijst erop dat Omicron slechts milde ziekte veroorzaakt, vooral natuurlijk als het vroeg wordt behandeld. Indien een dergelijke milde ziekte met Omicron blijft worden waargenomen, moeten er nog meer vraagtekens worden geplaatst bij de aansporing tot booster-injecties. Waarom zouden mensen zich met een experimenteel serum willen laten injecteren om een 50% bescherming te krijgen tegen een meestal milde griep die sowieso kan worden behandeld?

Blijf op de hoogte. Aan deze gevaarlijke onzin lijkt geen einde te komen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Officiële Britse overheidsgegevens suggereren dat de volledig gevaccineerden aan de rand van de afgrond staanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIk denk dat het tijd is om bezwaar te maken als we mensen het woord “wetenschap” horen gebruiken om schendingen van mensenrechten te rechtvaardigen
Volgend artikelBOOSTER SYNDROOM: Natuurarts vertelt over Covid-vaccins die de witte bloedlichaampjes bij elke injectie meer en meer doen dalen, en gevaccineerden in AIDS-achtige patiënten veranderen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Ik roep het al een tijdje: ‘Deze winter een pandemie van de gevaccineerden worden.’ Het gaat ‘ze’ niet meevallen om de ongeprikten daar de schuld van te geven. Hoewel ik bang ben dat ‘ze’ daar toch onverwacht creatief in zullen zijn. En de gevaccineerde schapen zullen dat graag gaan geloven.
  Zie hoe ‘ze’ het woord van het jaar, prikspijt, aan het uitleggen zijn. Geopperd is dat veel ongevaccineerden op de IC dat ingevuld hebben… HAHAHAHA. Hoe verzin je het.
  Sukkels.

  • Hoi AlbertV,

   De reactie op de verkiezing van het woord van het jaar toont aan dat de denkende massa groter is dan velen denken. Het toont ook aan dat niet alle instituten corrupt zijn. ik vind het echt top om te zien dat de dikke (oh, the horror, dik, hoe kan je dat zeggen lol) van Dale gewoon zijn poot heeft stijfgehouden. Want reken maar dat er wat belletjes zijn gepleegt om dit proberen tegen te houden. Dit betekent op zijn minst dat onze taal nog niet onderworpen is aan het regime. Als iemand niet weet hoe belangrijk het controleren van de taal door een regime is, lees je in!

   De reactie op deze verkiezing van het woord van het jaar vanuit de media en politiek toont aan dat ze echt in milde paniek zijn. Meteen proberen de definitie van het woord te veranderen geeft aan hoe belangrijk ze het vinden om de betekenis van taal te controleren en dat ze een dikke vette FAAL hebben op dat gebied. Nogmaals grote credits voor de dikke vann Dale in dit verhaal.

   De reactie vanuit de ministeries om injectie plicht in te voeren op de dag van deze verkiezing getuigt van meer dan milde paniek. We zitten in psychologische oorlogsvoering. Toegegeven door de Duitse en Engelse overheden. Ik denk dat we dat hier ook hebben en dit is meer bewijs er voor.

   Door de injectie plicht te roepen haen ze de koppen weg ala, ”Zoveel prikspijt moeten we weer normaal doen” en kan de angst weer worden aangejaagd. Het is niet voor niets dat (met wat geluk) nu de QR code max 9 maanden geldig is en boosters verplicht worden…..

   Pritspijt als woord van het jaar heeft meer radartjes in te machine doen vastlopen. Geniet van het succes en doe je best bij volgende kansen die je worden aangeboden. Openbare peilingen en verkiezingen zijn geweldig om met amper moeite je (collectieve) stem te laten horen. Ik denk dat prikspijt meer gevolgen gaat hebben dan de 2kamer verkiezingen.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in