“Trump is een tiran”: FBI slaat toe tegen anarchisten die van plan waren gouverneur te ontvoeren

2
Brandon Caserta is een van degenen die van plan waren de gouverneur te ontvoeren, via YouTube..

De FBI heeft een inval gedaan bij gewapende groeperingen in Michigan die van plan waren de staatsgouverneur te ontvoeren en een burgeroorlog te ontketenen, melden verschillende media.

USA Today schrijft dat de Amerikaanse federale politie FBI donderdag heeft toegeslagen en verschillende gewapende groepen heeft overvallen en dertien mensen heeft gearresteerd. Zeven van hen zouden lid zijn van een militie genaamd Wolverine Watchmen. Michigan wordt algemeen aangeduid als de “Wolverine State” en heeft de veelvraat als een onofficieel staatsdier, hoewel het dier daar nu zeldzaam is.

De arrestanten zouden deel hebben uitgemaakt van een samenzwering die verreikende plannen had om de gouverneur van Michigan, Gretchen Whitmer (Democraten), te ontvoeren, haar naar Wisconsin aan de andere kant van Lake Michigan te brengen en haar te berechten wegens verraad. Volgens overheidsbronnen zou de ontvoering deel uitmaken van een groter plan om te proberen een burgeroorlog in de Verenigde Staten te ontketenen. Niet in het minst zouden de Corona-restricties om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan de samenzweerders in het geweer hebben gebracht.

Verschillende media schilderen de arrestanten af ​​als Trump-sympathisanten of brengen ze in verband met rechts-extremisme. Een artikel van het lokale persbureau van Fox News in West-Michigan nuanceert het beeld van de militante milities.

Lokale vaderlandslievende staatsmilities bestaan sinds het midden van de jaren negentig in bijna alle Amerikaanse staten. Wat hen verenigt is hun strijd ter verdediging van het zogeheten Tweede Amendement van de Amerikaanse Grondwet, dat in 1791 werd ingevoerd. Het amendement gaat over het recht om wapens te dragen en een formulering dat een goed gereguleerde militie noodzakelijk is voor de veiligheid van een staat.

  De Dodelijke COVID-19 Vaccin Doofpot

Veel van de milities zijn moeilijk te plaatsen op een rechts-links schaal en hebben sterke anarchistische trekken. Een van de arrestanten, Brandon Caserta, heeft verschillende video’s op social media geplaatst waarin hij, met een Antifa-vlag achter zich op de muur, president Donald Trump aanvalt en anarchistische boodschappen verspreidt.

“Trump is niet je vriend. Het verbaast me dat mensen dat echt geloven, terwijl hij herhaaldelijk heeft laten zien dat hij een tiran is”, zegt hij onder meer in een video.

“Iedere persoon die voor de overheid werkt is je vijand.”

Zes van de gearresteerden worden verdacht van federale misdaden en riskeren levenslange gevangenisstraf als ze worden veroordeeld. De andere zeven worden verdacht van het overtreden van de staatswet van Michigan.

Brandon Caserta is een van de zes die zijn aangewezen voor de zwaardere misdaden. De groep waar hij deel van uitmaakt moet onder andere gecodeerd met elkaar hebben gecommuniceerd en de zomerresidentie van de gouverneur hebben geobserveerd. Volgens een van de plannen zou de militie zich bewapenen, de residentie aanvallen en vervolgens de gouverneur ontvoeren.

Ten minste één persoon die deelnam aan de voorbereidingen om de gouverneur te ontvoeren moet de FBI over de plannen hebben verteld en ermee hebben ingestemd om een informant te worden. De gearresteerden worden nu verdacht van onder andere terrorisme gerelateerde criminaliteit.

Gouverneur Whitmer zegt dat ze zowel de staatspolitie als de FBI dankbaar is voor de arrestatie van de dertien mannen.

Rechtse groepering bestormt gewapend het staatsparlement van Michigan – met een galg bij zich

Vorig artikelZweeds openbaar vervoer staatsbedrijf spoort reizigers aan om “weg te kijken” wanneer iemand hulp nodig heeft
Volgend artikelDuizenden wetenschappers en gezondheidsdeskundigen waarschuwen voor “verwoestende effecten” van het lockdownbeleid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Intussen is er meer nieuws over de “daders” :
  https://www.zerohedge.com/political/white-supremacist-narrative-unravels-whitmer-kidnap-suspect-attended-blm-rally-another
  met citaat :
  “On Friday, however, the Washington Post profiled several members of the group. Notably absent were accusations of ‘white supremacy’ – perhaps after acknowledging:
  “One of alleged plotters, 23-year-old Daniel Harris, attended a Black Lives Matter protest in June, telling the Oakland County Times he was upset about the killing of George Floyd and police violence.”
  Another alleged plotter, Brandon Caserta, called President Trump a ’tyrant’ – adding ‘Trump is not your friend, dude.’ Caserta notably has an anarchist flag behind him in several videos he’s recorded…
  Again, there isn’t a shred of evidence included in the FBI’s criminal complaint, nor subsequent reporting, that the men adhered to a white supremacist ideology – a false narrative.
  And so, it appears that the FBI busted an anarchist, anti-government militia which plotted violence against elected officials – yet hated both sides of the aisle. …
  en vooral de laatst zin is belangrijk in het citaat :
  “Let’s see how fast this entire affair disappears from the news cycle….” (=einde citaten).
  Gezien het voormelde “niet meer” past in de politiek correcte terreur, zal het dan ook snel verdwijnen uit de belangstelling. Voor de toekomst is het echter wel van belang alle door de FBI verijdelde terreuraanslagen (sic) met het grootste argwaan te benaderen. Het organiseren van “Psyops” is immers één der belangrijkste activiteiten van het FBI.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in