Democratische presidentskandidaat Joe Biden is al heel lang een “crimineel”. En journalisten die geen verslag hebben gedaan van zijn daden zijn net zo goed criminelen, beweerde de Amerikaanse president tijdens een persconferentie op maandag.

Het was voor zijn drukbezochte campagnebijeenkomst in Tucson, Arizona op maandag dat Donald Trump met verslaggevers op de luchthaven sprak.

En hij nam geen blad voor zijn mond.

De president werd gevraagd waarom hij de Biden familie een “corrupte” en “georganiseerde criminele bedrijvigheid” noemden.

Hij is een crimineel. Hij werd betrapt in zijn computer. En weet je wie nog meer een crimineel is?

Jij bent een crimineel omdat je er geen verslag van doet, Jij bent een crimineel omdat je er geen verslag van doet.

Laat me je één ding zeggen: Joe Biden is een crimineel en is al heel lang een crimineel. En jij en de media zijn criminelen omdat je er geen verslag van doet, zegt Trump tegen de verslaggevers.

Slecht humeur op CNN wanneer Trump de hypocrisie van de media aan de kaak stelt

  28-jarige gezondheidswerkster hersendood 5 dagen na tweede experimentele Pfizer mRNA Covid injectie
Vorig artikelIslamitische haatvideo die moslim “vluchteling” in Frankrijk aanspoorde leraar te onthoofden onthuld
Volgend artikelDe Verenigde Staten willen het monopolie van Google doorbreken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ale de leiders zijn zware criminelen en elk land heeft zijn moordenaars zelf uit gekozen en vele zullen roepen ik heb het niet geweten dat is natuurlijk onzin er is en was genoeg voor gewaarschuwd door vele echte virologen maar nee hoor Rutte met Hugo van dissel en nog zo een stel beroeps moordenaars die in jullie geen enkel belangstel hadden maar de baantje en het vele geld dat zij er zelf aan verdienden ,de angst heeft jullie in de handen van deze gewetenloze moordenaars gedreven maar nee wij wappies zijn de schuld maar ik heb u niet gedreven in de handen van deze misdadigers dat heeft u zelf gedaan want jullie wilde op vakantie en ja Rutte had jullie bij de strot hij zal ook niet meer los laten want dat zou betekenen zijn eigen ondergang.
    SLAAP LEKKER VERDER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in