© Michael Vadon / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Om de openbare orde in de Verenigde Staten te herstellen, wil de president van het land, Donald Trump, nu federaal geld intrekken van “anarchistische” steden die de gewelddadige Antifa/BLM rellen laten voortduren, meldt RT.

Na drie maanden van linkse rellen heeft Donald Trump nu besloten voor het ontmantelen van federaal geld naar steden die rellen toestaan.

Deze omvatten New York City, Portland, Seattle en ook Washington.

De steden worden geregeerd door Democraten, die geweigerd hebben de rellen te stoppen met behulp van federale troepen.

“Anarchistische” jurisdicties en steden die gewelddadige protesten toestaan en bezuinigen op de politiebudgetten zullen het verlies van federale financiering onder ogen zien”, zegt de nieuwste executive memo van de Amerikaanse president Donald Trump die zijn “law and order” campagne opvoert.

Het doel van Donald Trump is om de orde in het land te herstellen.

Trump is de eerste Amerikaanse president in 40 jaar die niet een nieuwe oorlog is begonnen – Democraten verontwaardigd

  "Alle blanken zijn racisten - geef me geld"
Vorig artikelVandaliserende moslims in Malmö: “Waarom hebben ze ons hier gebracht, de honden, als ze de islam niet willen?”
Volgend artikelBBC trekt zijn keutel in – patriottische liederen in Last Night of the Proms gaan door
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in