Levensverzekering en COVID-19: er klopt iets niet

6

Je zou denken dat tijdens de ergste pandemie sinds de Spaanse griep van 1918, levensverzekeringsmaatschappijen hun risico’s zouden afdekken om grote verliezen door COVID-19 te voorkomen. Ik heb al een aantal jaren geen levensverzekering meer, dus ik vroeg me af wat er aan de hand was. Ik belde een van de makelaars met wie ik omga en die met honderden grote levensverzekeraars werkt, om enig inzicht te krijgen in de wijze waarop de Covid-crisis hun zaken heeft veranderd, schrijft Jeff Harris ronpaulinstitute.org.

Stel je mijn verbazing voor toen ze zei dat het zo’n beetje business as usual was! Vorig jaar, toen de hysterie nog maar net begonnen was, zei zij dat de maatschappijen tijdelijk de kleine lettertjes verscherpten en de dekkingsbedragen die ze aanboden hadden verminderd. Maar naarmate de tijd verstreek en de harde gegevens binnenkwamen, gingen diezelfde bedrijven weer over tot de orde van de dag.

Ik vroeg haar specifiek of levensverzekeraars een Covid-test wilden als onderdeel van het acceptatieproces, en zij zei dat er, voor zover zij wist, geen waren. Hmm, dat is interessant, is het niet? De meest dodelijke pandemie in decennia daalt neer op de wereld met dodelijke mutaties die miljoenen onschuldige levens eisen en de levensverzekeraars trekken zich er niets van aan.

Ik vroeg ook of de kosten per duizend van de dekking waren gestegen als gevolg van Covid en weer zei ze nee. De tarieven waren vrijwel gelijk aan die van voor de Covid Pandemie die de aarde teisterde.

Levensverzekeringsmaatschappijen zijn erg risicomijdend. Ze verliezen niet graag geld aan onnodige claims. Het feit dat ze Covid behandelen als een niet-gebeurtenis zou een indicatie moeten zijn dat er iets heel erg mis is met het hele verhaal.

  Het Rijk der Leugens

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Terugblik: toen de EU een onderzoek instelde naar de WHO omdat zij een neppandemie had uitgevonden om totaal overbodige vaccins te promotenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Tot 85% van de COVID-19 sterfgevallen had voorkomen kunnen worden”
Volgend artikelVaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. De verzekeringen hebben wel de kosten van de gevolgen van vaccinatie uitgesloten, alszijnde het meedoen als proefpersoon! Wat is daar de reaktie van de verzekeraars?

    • Inderdaad, mijn arbeidsongeschiktheids verzekering keert niets uit bij schade, in welke vorm dan ook, ten gevolge van het vrijwillig meedoen aan een medisch expiriment.

  2. Volgens mij kunnen ze zeggen dat je testpersoon was en je vrijwillig meedeed om die prik te halen. Dus uitkering nakko niks als het te gek wordt. En als je de pijp uitgaat als ongevaccineerde zeggen ze:”Had ie die prik maar moeten nemen”. Joh het is net als een D66 rechter, ze verzinnen altijd wel iets om hun oordeel te onderbouwen/rechtvaardigen. De hele maatschappij is verrot vooral aan de top.

  3. Ja, verzekeringen zeggen dat je mee hebt gedaan aan een medisch experiment, de gevolgen daarvoor zijn dat enkel jij verantwoordelijk bent, want door de vaccinatie te laten zetten, geef je en verklaar jezelf dat je niet kan terug vallen op claims of dergelijke, ook al heb je nergens een document ondertekend, medische experimenten houden altijd risico’s in, waar elke instantie zijn verantwoordelijkheid van zich afschuift, daarom noemt het “medisch experiment”. Daar moet je niet voor geletterd of gestudeerd te hebben om dit te begrijpen, gewoon gezond boerenverstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in