Yuval Noah Harari, via YouTube

De mondiale elite zal ontsnappen aan de komende wereldwijde massale ramp dankzij een “technologische Ark van Noach”, volgens Yuval Noah Harari, hoofdadviseur van Klaus Schwab en het WEF.

Helaas voor de rest van de mensheid zullen ze niet gered worden door de elite, volgens Harari. In plaats daarvan zullen ze worden achtergelaten om te “verdrinken,” schrijft Baxter Dmitry.

Harari, wiens tweede naam toevallig Noah (Noach) is, waarschuwt al heel lang voor de “technologische Ark van Noach” die volgens hem voorbestemd is om de elite te redden terwijl de rest van de mensheid sterft in een massale ramp.

Harari besprak de “ark” eerder toen hij deelnam aan een discussie op de Warwick Economics Summit in 2021.

Volgens Harari zullen miljarden mensen over de hele wereld omkomen omdat de elite geen behoefte heeft aan de “overgrote meerderheid” van de wereldbevolking.

Het lijkt erop dat het menselijk ras de koolstof is die de elite het liefst wil terugdringen.

CNN’s Bill Weir, die de discussie presenteerde, volgde door te suggereren dat de Covid pandemie de “generale repetitie” was voor de komende gebeurtenis.

Volgens Harari zullen zogenaamde “elites” zichzelf beschermen tegen planetaire catastrofes terwijl de rest van de mensheid ten onder gaat.

Harari maakte zijn opmerkingen tijdens het bespreken van “klimaatverandering”, die hij omschreef als “de meest urgente bedreiging voor de mensheid.”

  WEF beveelt wereldregeringen om "vlees en brandstof sterk te rantsoeneren" om de Great Reset in te luiden

KIJK (het relevante gedeelte begint op 25:40):


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

10 Aanwijzingen dat de oorlog in Oekraïne deel uitmaakt van het Grote Reset planVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël wanhopig over mogelijke Iraanse vergelding
Volgend artikelRusland en China schetsen de toekomst in afwachting van de volgende stap van Iran
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. “Yuval Noah Harari: ‘Als de zondvloed komt’ zal de Elite ‘een ark bouwen’ en ‘de rest laten verdrinken’”

  Het collectieve geheugen van Nederland dat gemiddeld 2 weken levensvatbaar heeft is reeds vergeten dat op sommige plaatsen in ons land de duinen zijn doorstoken om ruimte te maken voor een natuurlijke natuurherstel waar al die groene idioten van dromen enfin veel succes Nederland en Yuval Noah Harari gooit het nu blijkbaar over een andere boeg om de WEF doctrine een aardiger gezicht te geven.

  When the Levee Breaks-Led Zeppelin

  https://youtu.be/A2ZnWgvw84o

 2. Nu moet je toch zeggen dat duizenden jaren INTEELT een voorlopig hoogtepunt bereikt heeft..hun bijbel én Hollywood maar dan in een modernere versie…laat hun de Marvel Comics niet vergeten hé..🤣🤗😂

 3. Deze Noah zal dan dus zelf moeten gaan ploeteren om de met eigen handen uit het niets een beschaving weer op te bouwen?
  Dat trekken die dunne handjes niet.
  Ik zie wel een dun nekje.

 4. De Bijbel heeft Harari in ieder geval niet gelezen want daarin staat beschreven dat de zondvloed eenmalig was. De regenboog staat symbool als bezegeling van die belofte.

 5. Toch goed dat er eentje is die het ons, of de onwetenden onder ons, verklapt. Je zou hem haast verdenken van goede bedoelingen.

 6. De uitlatingen van Yuval Noah Harari (1976) zijn een puik staaltje van het zichzelf overschreeuwen, want het eeuwenoude plan van de machtselite/ cabal/ ordo illuminati om de aarde in chaos te storten en vervolgens de kuierlatten te nemen richting andere planeten in ons zonnestelsel is al jaren geleden onmogelijk gemaakt, omdat de door ons betaalde ruimtevloot van de deelnemers van de Bilderbergconferentie door leden van de Galactische Federatie in beslag is genomen.
  Iemand als de niet in de VS geboren Barack Obama heeft een deel van zijn jeugd doorgebracht op de planeet Mars.
  Tot voor kort (tot wanneer precies weet ik niet) gingen een deel van de belastinginkomsten wereldwijd (naar schatting tussen de 10 en 15%) naar het wereldwijde financiële centrum de city of London en vandaar uit werden allerlei geheime projecten, waaronder het Secret Space program (SSp) gefinancierd.

  • Madame Guillotine, een prachtige uitvinding! Geen elektriciteit nodig, handwerk, een beetje vijlwerk na enkele executies en wat extra vet voor het in stand houden van het touwwerk volstaan.
   Dit is helemaal in lijn met het groene wereldbeeld wat ons momenteel voorgeschoteld wordt. Daar kunnen die linkiewinkies toch geen bezwaar tegen hebben?
   Dit helemaal in tegenstelling met wat steil in de leer zijnde moslims praktiseren. Wat zij een onthoofding noemen heeft niks te maken met een snelle dood. Zij hakken je kop er af maar wel na twintig keer snijden. Zelfs dat kunnen ze nog niet efficient.

  • Sorry.. dit was bij wijze van spreken. O.g. zal nooit een mens moedwillig doden of verwonden. Dit in tegenstelling tot onze overheid dit hardnekkig vasthoudt aan leugen narratieven en daarbij talloze slachtoffers maakt. Uwe huidige staatssecretaris van VWS van Oijen schittert hier in zijn rol om de giftige mRNA lipid nanoparticles injecties als wetenschappelijk verantwoord te blijven verdedigen. Hoe kan je anders als melkmuil succes hebben in de politiek. Zie de laatste recente vidio van John Campbell. Samenvattend:
   “Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel”.
   https://youtu.be/onww2X-ecfg?si=Fl83vg2o30U_Rfy6

 7. En wie gaat die ark dan wel bouwen voor de parasieten? zij zelf? Met hun twee linker handen? hahahahaha….droom rustig verder kwal!

  • Dat interne erotische verkeer heeft al heel wat mafklappers voortgebracht. Zeker in de moslimwereld is dat meer regel dan uitzondering. De devaluatie van de hersenen is onder hen overal merkbaar.

 8. als je moet sterven onthoudt dan dat naar een betere wereld gaat en waar het beter toeven is.
  harari kan de klere krijgen van mij.
  geen angst bij mij voor de toekomst wat komt dat komt.

 9. Laat Yuval Noah Harari hiermee dealen, protesten over de gehele wereld, alleen in West-Europa is het oorverdovend stil

  GEBEURT VANDAAG IN JAPAN
  Duizenden wonen een openbare demonstratie bij tegen de WHO en de Nieuwe Wereldorde op meerdere locaties in Japan!

  Toespraken voorafgaand aan de demonstratie:
  Prof: Masayasu Inoue: …er bestaat inderdaad iets heel slechts. Het wordt vaak met één enkele zin afgedaan als een ‘samenzwering’, maar in werkelijkheid zijn complotten al sinds het tijdperk van de ontdekking deel van onze genetica en cultuur en blijven ze tot op de dag van vandaag voortduren. Ik ben dit gaan beseffen. In die zin gaat mijn boodschap voor vandaag over vaccins die onze genetica gebruiken om ons lichaam ziekteverwekkers of eiwitten te laten produceren, ook al zijn ze vermomd als vaccins; de volgende zou bijvoorbeeld griep kunnen zijn. En nu is er paniek over suiker en diverse andere zaken, maar de strategie om voor alles messenger-types te gebruiken is de basisstrategie geworden van Amerikaanse mondiale farmaceutische bedrijven. Voor iedereen hier, onder vrienden en kennissen, mag het introduceren van genetische vaccins in het lichaam niet worden gedaan, ongeacht het type. Neem dit als de belangrijkste boodschap mee naar huis; Door dit te doen, hoop ik dat u uw kinderen en kleinkinderen kunt beschermen. In die zin heeft de toenmalige WHO ons een halve eeuw later door een aantal absurde richtingen geleid. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 85% van het budget van de WHO wordt gefinancierd door farmaceutische bedrijven en belanghebbenden zoals de Bill Gates Foundation, wat aangeeft dat het op hun belangen wordt gericht. Dit betekent dat onze gezondheid als wapen wordt gebruikt, en dat we ons nu midden in een derde wereldoorlog bevinden die wordt uitgevochten met informatie, waarbij we ons afvragen of verantwoordelijke volwassenen zich daarvan bewust zijn en in staat zijn zichzelf dienovereenkomstig te beschermen.
  —————————-
  Laten we de derde atoombom met onze handen tegenhouden, in de handen van het Japanse volk. Zullen we niet? Deze nationale beweging heeft feitelijk vier doelstellingen. Eerst een belofte en verklaring. Hier beloven we onze kinderen te beschermen, Japan te beschermen. Wij verzetten ons tegen de WHO, het mondiaal totalitarisme, pandemische verdragen, IHR voor onderzeeërs, genetische vaccins, plandemie, controle van informatie, en verklaren dat we deze allemaal zullen elimineren. Figuren als Tedros, Gates, Schwab, Biden, vertegenwoordigers van de Nieuwe Wereldorde. Een van hun belangrijkste agenten, Fumio Kishida. En Kamikawa, verder, de Japanse Fauci, Takemi, Takemi, Takemi. De term Nieuwe Wereldorde kwam eerder ter sprake, maar hoewel de naam ‘Nieuw’ bevat, is het eigenlijk een oude orde. Het is een bevel dat zou moeten instorten.

  https://x.com/_aussie17/status/1779042706477728176

  • Niet waar AJ. Puur aanhakend op je eerste deelje dan. In Duitsland rijden al audio autos rond om mensen te informeren en te waarschuwen, als voorbeeld. Dus ook hier in het westen is protest. Hier in nl miss niet, maar das niet gek. In nl kan een zwerver makkelijk elle dag een broodje subway scoren. Dat word bik de buren alleen al een stuk lastiger. Daarnaast is hier,in de mond van de hel, het nieuws het allerbest gecensureerd. In Duitsland gaat hier en daar msm ook al om. Niet helemaal, maar hier…niks…alleen maar politieke rek bewegingen.

   Nl zou altijd al de laatste zijn in de “verlossing” gezien het in de vuiligheid altijd het beste kindje van de klas was.

   Dat uit zich dus ook zo….maar ik hoor steeds meer geprikten klagen. Wrllicht kijken zij wel het duitse nieuws.

 10. De elite bouwt de ark haha, hoe dan gestoorde debiel deze elite bouwt niets breekt alleen maar af en zal weldra wegspoelen niet door de zondvloed maar door mensenhanden die het zat zijn

 11. “We hebben de middelen al om tussen de sterren te reizen; maar deze technologieën zijn opgesloten in ‘black projects’… En er zou een Goddelijke kracht voor nodig zijn, ze daaruit te halen en ze ten dienste van de mensheid te stellen. Alles wat je je kunt voorstellen op dat gebied, kunnen we al lang.”

  – Ben Rich (1925 – 1995) Oud directeur ‘Skunk Works’ (lockhead Martin)

 12. De Nederlanders die in deze context hun land al opgegeven hebben, zijn des te toleranter om die arme asielzoekers hier te laten omkomen.

 13. Enige wat je dit leven hoeft te doen is:

  Live your life with integrity, without envy, without hate, without fear, and express your love to your family each and every day. That’s all you have to do. You don’t have to make money, you don’t have to have a corporation, you don’t have to chase women or men. None of that stuff matters. The only thing is to live your life with integrity, without any hate and fear, and express your love to your family each and every day.
  John L.
  Dan bestaat er kans je hier niet hoeft terug te komen.??

 14. De wereld vergaat niet door een zondvloed zoals deze krankzinnige gek bedoeld. Dat is al gebeurd, en zal ook niet meer gebeuren. Een ding staat vast, dat de wereld vergaat door vuur, en deze engnek moet niet denken dat die zogenaamde elite wel een vrijbrief krijgt om te blijven leven, en de bevolking omkomt!!! Als de jongste dag aanbreekt, dan zal er niemand aan ontkomen, en Harari ook niet.

 15. Ik bid iedere dag dat deze aangeklede bezemsteel wordt getroffen door iedere vorm van onheil waar geen enkel soort van remedie is.
  Zelfde geld ook voor zijn familie en alle hierboven genoemde namen st*rf motherf*cker st*rf

  • Zoek maar eens welke Nederlanders daar ook lid van zijn. Je zult schrikken. Willem, Maxima, Rutte en let vooral op dat afzichtelijke ronde gekleurde speldje. Diegenen die dat dragen zijn de extremisten. Wij hadden hier zo’n burgemeester die dat openlijk droeg.

   • Bilderbergbilly’s schoonzus Mabel en neef Jaime de Bourbon de Parme zijn ook young global leader (ygl) & minister van Sociale zaken Karien van Gennip zit ook in Klaus Schwabs zak als ygl.

 16. Die zelfverklaarde visionair mag onmiddellijk vertrekken met zijn AI Entreprise spaceship. Het wordt naar alle waarschijnlijkheid heet, veel te heet onder de voetjes.
  De strijders van “from the river to the sea” komen eraan. Wie wind zaait zal storm oogsten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in