Via Freepik

Hier volgt het transcript van een nieuwe video van top kankerspecialist Dr. Angus Dalgleish, die zeer bezorgd is dat de Covid boosters kanker lijken te veroorzaken, een bijwerking die volgens hem “geen toeval lijkt”, schrijft Dailysceptic.org.

Ik ben Angus Dalgleish. Ik ben professor in de oncologie in St. George’s, een medisch oncoloog, en ik begin te merken dat verschillende van mijn patiënten met melanoom die stabiel zijn met stadium 4 ziekte, ze hebben zeer goede immunotherapie of andere behandeling gehad en ik heb ze beoordeeld van vijf tot 20 jaar. Ik heb gemerkt dat ik nu meer dan zes, mogelijk zeven, gisteren zelfs een achtste, heb die duidelijk zijn teruggevallen na het boostervaccin.

Aanvankelijk koppelden we die twee niet aan elkaar, maar als een patiënt zei: “Ik voelde me vreselijk sinds het vaccin, ik ben gewoon leeggezogen”, beschreven ze symptomen als een Long Covid, en voor we het wisten, hadden ze twee, drie weken, een paar maanden later duidelijk bewijs van een terugval. En deze terugvallen zijn vrij agressief. Het is geen zachte terugval. Het zijn terugvallen waarvoor systemische therapie nodig is, in tegenstelling tot een klein knobbeltje waarvoor een chirurgische incisie nodig is.

Maar het is niet alleen dit. Ik weet nu in mijn eigen omgeving dat veel mensen geen melanoom hebben – ze hebben nog nooit iets gehad – maar ze hebben knobbels en bulten en voelen zich niet goed. En twee mensen die ik uitgebreid heb geïnterviewd, zeggen allebei dat ze zich vreselijk voelen na hun vaccinatie. Met de eerste twee vaccins ging het goed, ze hadden alleen rillingen, griep enz. Maar ze beschreven dat ze erg moe waren, erg vermoeid, dat ze in bed wilden blijven, en dit heeft zich zo ver doorgezet dat ze naar de dokter zijn gegaan en dat ze bloed hebben laten prikken en onderzoeken, en ik weet nu dat zeven van hen, twee leukemieën hebben, en anderen lymfomen, en een van hen heeft een zeer ernstig melanoom, waarvan hij absoluut zeker weet dat het door de booster is veroorzaakt, omdat hij vreselijke symptomen ontwikkelde.

Zelfverspreidende vaccins houden meerdere risico’s voor de samenleving in – inclusief het einde van geïnformeerde toestemming

Ik wil dus echt onder ieders aandacht brengen dat dit volgens mij geen toeval is en dat we onze krachten moeten bundelen om te zien of dit een echt gevolg is, en zo ja, dan moeten we onmiddellijk stoppen met alle boosters. Dank u.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

5 REACTIES

 1. Ik ken 1 kanker patiënt in mijn directe omgeving. Genezen. Ik hoop maar voor haar dat ze gezond blijft. Jawel ik denk 3 of zelfs alle 4 prikjes ontvangen.

  Die prof schijnt uit de rechtse liga te komen als ik de tweets zo lees. Dus hij is automatisch ‘fout’ 😉

 2. Ik ken in mijn omgeving meerdere mensen die in remissie waren. Na hun prik kwam de kanker in alle hevigheid terug. Uitgezaaid naar andere organen. Twee ervan zijn inmiddels overleden. Met de derde gaat het niet goed. Recent een deel van de dikke darm weggehaald vanwege een enorme tumor.

 3. Ken er meerdere met spontane tumoren, prostaat,lever en lymphe…40-60’rs die serum hebben genomen…80% wilde ze vanaf….Ze zijn goed op weg….GMO mensen 2.0

 4. het is wel bijzonder dat er ineens meer en meer kankergevallen zijn net zo als dat de hersenbloedingen niet uit de lucht zijn hartproblemen het geeft te denken al heel lang maar ja laten we eerlijk zijn geld he

 5. Hoe vaak komt kanker voor?

  In 2020 kregen in ons land 68.782 mensen kanker. Dat zijn gemiddeld 188 mensen per dag, 8 mensen per uur die te horen krijgen dat ze aan kanker lijden.
  Nieuwe gevallen van kanker in België en Vlaanderen

  België / Vlaanderen

  Mannen: 36.840 / 23.091
  Vrouwen: 31.942 / 19.020
  Totaal: 68.782 / 42.111

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here